2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gecen gün bir arkd.projektör aldığını yazmıştı.Gece uyurken tavana yansıma yapıyor bebis onlara bakıp uyuyormus.
Hatirliyormusunuz kimdi,memnunmu?
Bende almayı düşünüyorum.

Slm kızlar:) nasılsınız bakalım. Ben ipin ucunu iyice kaçırdım , yetişemiyorum size ya en son kaç gün önce girdim hatırlamıyorum 100 sayfa daha birikmiş( özlüyorum sizi

Senin eşine ne kadar aşık olduğunu bildiğim için bana göre gerçek olanı söylemekten çekinmedim. Hele hani çok zeki olacak dediğim fotoğraf var ya hani gözlerini patlatarak baktığı orda daha da çok benziyo babasına. Ama üzüleceksen sana benziyo diyim

cansın cann! inan ben de seni görünce çok mutlu oluyorum. yazdıklarını okumaksa ayrı bir keyif verici olay :) o zamann iyi ki varsınnn

ohh maşallah! benim gelinim çok akıllı yaaa severim onu bennn :)

herkese günaydın güzel teyzeleriiimmmm...

Eki Görüntüle 828933

günaydınnnn güzel bebekkk senin gülüşünü yerim ben

süpersin dünüşşş

Sütün yağlı kısmı üstteki benim de öyle oluyor canım

canım benim kızım 16 ekimde 2 aylık olacak daha ve gece 12,30 gibi uyur sabah 6,30 da kalkar uyandırıp emzirmek gibi bir uğraşım yok. prematüreler gece uyandırılır 2 saate bir emdirilir. uyku da vitamin onun için. üzme kendini. kilosu için bişey diyemeyeceğim ama gece emmiyor diye üzülüp dert etme bence kendine.

arkadaşlar bebeklerinizin eldivenlerini hala takıyormusunz ben çıkarmadım hala ama tırnaklarını güzelce kesip çıkarmayı düşünüyorum artık

Arasta'cım süper olmuş bere,eline koluna sağlık.güzel günlerinde giysin İda Helenim.Öğrtmn,çok tatlı yavrun maşşallah,Rabbim nazarlardan saklasın

arkadaşlar bebeklerinizin eldivenlerini hala takıyormusunz ben çıkarmadım hala ama tırnaklarını güzelce kesip çıkarmayı düşünüyorum artık

ben çıkartamıyorum eldivenlerini. kızım 16 ağustos doğumlu. tırnaklarını kesiyorum ama çok ince ve çok keskin tırnakları var ve kızım yüzüyle çok oynuyor çiziyor kanatıyor resmen.

Ben de istiyorum önerisi olan varsa yazsın lütfen

kaplumbadan gece lambası var sanırım gittigidiyorda satılıyor. tavana yansıtmalı. tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…