- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.301
günaydın kızımın teyzeleri.. söyleyin bakalım kızım kime daha çok benziyor. yada hiç benzemiyor mu?
Eki Görüntüle 828979
günaydın kızımın teyzeleri.. söyleyin bakalım kızım kime daha çok benziyor. yada hiç benzemiyor mu?
Eki Görüntüle 828979
Eki Görüntüle 828979
Sağdakine diyerekten açılışı yapıyorum :)
Ay maşallah sana küçük melek.
Bence senin küçüklüğüne benziyor.ilk resimdeki sensin değilmi?
Kime benziyor birşey diyemem ama fikir güzelmiş :) benim hic böyle bebeklik resmim yok ingaaa
yapma yav
Can arkadaşım foruma çok sık giremesende seni gördüğüm zaman çok mutlu oluyorum.hamilelik döneminin kült kadrosundan,doğum habervericisi arkadaşım benim.hadi bakalım çekirdek ailenle iyi eğlenceler.bizde öpüyoruz sizi
Günaydın kızlar dün akşam İda ile 8'de bi uyuduk şimdi kalkıyoruz2 defa mızırdandı uyanma sinyalleri verdi açlıktan dolayı hemen altını aldım ,emzirdim yatırdım uyanmadı böylece. Ne uyumuşum ama bea Çok iyi geldi, darısı tüm uykusuzların başına
Kızlar size yine bir sorum olcak . Bu sefer ki sorum sütunu sagan annelere
Sizinde sütünüzü sagip buzdolabının normal rafına koyduktan sonra bakınca sütun ustu kesik kesik oluyor mü ?
Öğlen sağdım koydum 12 de buzluga koymak icin baktığımda ustu kesik kesikti.
Butun gun neredeyse ama sorun su ki aman aman sutum yok mama takviye ediyorum kilosuda az. Bilemedim ben artik yani ne zaman meme ne zaman mama. Butun gece uyuyor. Butun gece!!!!! İnşallah uyurken bari kilo alsin dedigin gibi. Simdi ki aklim olsa dogar dogmaz verirdim mamayi sarilik olup hadtahanelerde surunmez bebimi zayiflatmazdim. Omur torpusu....
ohh maşallah! benim gelinim çok akıllı yaaa severim onu bennn:)
süpersin dünüşşş
Kızlar gecen gün bir arkd.projektör aldığını yazmıştı.Gece uyurken tavana yansıma yapıyor bebis onlara bakıp uyuyormus.
Hatirliyormusunuz kimdi,memnunmu?
Bende almayı düşünüyorum.
arkadaşlar bebeklerinizin eldivenlerini hala takıyormusunz ben çıkarmadım hala ama tırnaklarını güzelce kesip çıkarmayı düşünüyorum artık
arkadaşlar bebeklerinizin eldivenlerini hala takıyormusunz ben çıkarmadım hala ama tırnaklarını güzelce kesip çıkarmayı düşünüyorum artık
Ben de istiyorum önerisi olan varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?