2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bana acil bi burun aspiretoru soyleyebilir misiniz oglumhn burunu tikali butun gece uyumadi chicconun ki var ama hic bi ise yaramiyor

günaydın kızlar hayırlı cumalar dilerim.Biz biraz önce 2.ay aşımızı olduk geldik.Yavrucağzım aşılarda bir ağladı gözünden damla damla yaşlar döküldü öyle içlendi ki.Zaten ben dayanamam diye babası tuttu ben kenardan onunla konuştum gözlerime öyle bi bakışı vardı ki sanki ağladığı için beni suçluyor gibiydi.Sonra kucağıma aldım ve anında sustu bende rahatladım.58.5 cm ve 5400 gr olmuşuz maşallah.İnşallah aşılar çok dokunmaz rahat atlatırız.Sizleri ve mis kokulu bebişlerinizi öpüyorum...

herkese günaydın güzel teyzeleriiimmmm...

Eki Görüntüle 828933
Oyy maşallah Allah nazarlardan saklasın cok tatlı bebisin
Yerim yanaklarını

Valla maşallah , cok tatlı olmus eline saglık
günaydın kızımın teyzeleri.. söyleyin bakalım kızım kime daha çok benziyor. yada hiç benzemiyor mu?
Eki Görüntüle 828979
Bana soldaki gibi geldi
Maşallah canım kızına da
Eki Görüntüle 829014

Günaydın kızlar ben de oğlumun resmini yükleyeyim artık oyun halısında pek bir mutluyuz:))))
Günaydın size de , ne guzel oyun halısında oynuyor Oyalaniyordur
Maşallah ona
arkadaşlar bebeklerinizin eldivenlerini hala takıyormusunz ben çıkarmadım hala ama tırnaklarını güzelce kesip çıkarmayı düşünüyorum artık
Bende cikarmayi düşündüm ama Benimkinin elleri buz gibi oluyor ondan vazgeçtim

arkadaşlar bebeklerinizin eldivenlerini hala takıyormusunz ben çıkarmadım hala ama tırnaklarını güzelce kesip çıkarmayı düşünüyorum artık

Ben de hiç takmadım canım çünkü eldiven takınca algısını da kapatmış olursun ayrıca arkadaşlar okuduğum bir kitaptaki bilgiyi de paylaşayım sizinle 0-6 ay arasındaki bebeklerin duyularına hitap etmek zekasını geliştirir bebeğin farklı kumaşlara dokunmasını farklı sesler duymasını sağlayamalıyız canlı renkler göstermeliyiz bir de koku çok önemli çiçek kokusu ya da rahatsız olmuyorsa yemek kokusu koklatabiliriz böylelikle algısı açılmış olur naçizane tavsiyem araştırmalar 0-6 ay arasının çok önemli olduğunu bu dönemden sonra beyindeki nöronlar ölmeye başladığını söylüyor bu özel dönemin kıymetini bilelim

arkadaşlar yarın itibariyle 2 ayımızı doldurmuş bulunuyoruz ve az önce tırnaklarını kestim törpüledim eldiveni yok artık.

Arkadaslar kac saat aralikla emziriyorsunuz, bebek uyuyorsa uyandiriyor musunuz. Ben genelde 3 saatte bir emzirmeye calisiyorum ama bazi geceler bebegim uyuyor ve uyandirmiyorim.. ama goguslerim dugum oluyor ve cok aciyor. Uclari perisan durumda oldugundan sagamiyorum da. Gecen hafta mastit olmustum ancak gecti antibiyotikle. Yine olmaktan korkuyorum. Siz neler yapiyorsunuz bebek uzun uyuyunca?

Nasya nasılsın canım özledim seni bebisin nasıl?

Ah tatlıcım iyim valla ne olsun eloşla uğraşıp duruyorum haftaya 3 aylık oluyo inşallah bugünleride gördüm çok şükür.Bi kaç gündür çığlık atmaya başladı küçük cadı kucağıma almazsam basıyor çığlığı herşey yolunda şimdilik Sen nasılsın Barış nasıl kilolar gittimibenim göbiş hala pek toparlanamadı yawHa birde hangi çocuk doktoruna gidiyosun bizim hastanede ve memnunmusun?

Yakışıklı oğullarının birini bir yanına öbürünü diğer yanına alıp ilerde hava atarsın bize.10 yıl sonra 2 yakışıklıyla gezip düşman çatlatırsınız siz.yakışıklı oğulların ve seni öpüyorum.güzel kızının resmi yok ama onuda güzel yanaklarından öpüyorum.

Doğduğunda bebeğim çok uyurdu iki saatte bir emzirmek için uyandırırdım hiç unutmam bir gece benle eşim uyuyakalmışız tam 7 saat uyanmamıştı zaten bir daha hiç 7 saat uyuyamadım o zamanları çok özlüyorum :) şimdi saatte bir kırk beş dakikada bir kalkıyor en çok iki saat yatıyor aç bebek ağlar uyanmıyorsa sütün yeterlidir bence uyandırma ama göğüslerin için bir şey diyemeyeceğim

Nedemek sorularını seve seve cevaplarım ilk 3 ay 2 saat araile emmesi normal yarım saat kadar memede kalabılır bazen 45 dak olur, bebeğinin uyuya kaldığı ve yağlı sutu ememediği için kılo alamıyor , ona bunu öğretebılırsın ılk önce hep memenı ver emmesını sağla sonra ver bıberonla mama, sütünün artması için gunde 3 litre su kereviz çorbası iyi süt yapar, oda olmadı bira mayası tableti var ben hala kullanıyorum hem unutkanlığa iyi geliyor hemde sutunu arttırıyor Solgar yada Gnc markaın var alabılırsın ben hala kullanıyorum sabah öğlen akşam 3'er tane doğal merak etme :))

Sevgiler,

Günaydın hamişler Hayırlı Cumalar olsun, bloğumda bayram çekilişi devam ediyor :)) tam 400 tl değerinde hediye kazanmak için hadi çalışsın eller

ANNESİNİN PRENSİ

Biz bugün 3 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuuk
Aşıya gidiyoruz birazdan
Görüşürüz öpüyoruz

günaydın kızımın teyzeleri.. söyleyin bakalım kızım kime daha çok benziyor. yada hiç benzemiyor mu?
Eki Görüntüle 828979

Immmmm bilemedim canım yaaaaa sanki seni biraz andırıyor ama gözler baba sanki. Ortaya karışık yapmışınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…