- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.321
Oyy maşallah Allah nazarlardan saklasın cok tatlı bebisin
Valla maşallah , cok tatlı olmus eline saglık
Bana soldaki gibi geldigünaydın kızımın teyzeleri.. söyleyin bakalım kızım kime daha çok benziyor. yada hiç benzemiyor mu?
Eki Görüntüle 828979
Günaydın size de , ne guzel oyun halısında oynuyor OyalaniyordurEki Görüntüle 829014
Günaydın kızlar ben de oğlumun resmini yükleyeyim artık oyun halısında pek bir mutluyuz:))))
Bende cikarmayi düşündüm ama Benimkinin elleri buz gibi oluyor ondan vazgeçtimarkadaşlar bebeklerinizin eldivenlerini hala takıyormusunz ben çıkarmadım hala ama tırnaklarını güzelce kesip çıkarmayı düşünüyorum artık
Kızlar bana acil bi burun aspiretoru soyleyebilir misiniz oglumhn burunu tikali butun gece uyumadi chicconun ki var ama hic bi ise yaramiyor
arkadaşlar bebeklerinizin eldivenlerini hala takıyormusunz ben çıkarmadım hala ama tırnaklarını güzelce kesip çıkarmayı düşünüyorum artık
Valla maşallah , cok tatlı olmus eline saglık
biraz gec oldu ama göbek bagını ne yaptınız ya biz koyduk sonra unuttuk siz ne yaptınız
maşallah arkadaşım çok güzel bir bebek bu gülüşü içimi açtı resmen uzuun ve mutlu bir ömrü olsun yavrunun
Nasya nasılsın canım özledim seni bebisin nasıl?
Arkadaslar kac saat aralikla emziriyorsunuz, bebek uyuyorsa uyandiriyor musunuz. Ben genelde 3 saatte bir emzirmeye calisiyorum ama bazi geceler bebegim uyuyor ve uyandirmiyorim.. ama goguslerim dugum oluyor ve cok aciyor. Uclari perisan durumda oldugundan sagamiyorum da. Gecen hafta mastit olmustum ancak gecti antibiyotikle. Yine olmaktan korkuyorum. Siz neler yapiyorsunuz bebek uzun uyuyunca?
Coom tesrkkur ederim canim ilginden dolayı. Sadece meme degil doktor mama da verdi. Mama ve memeyi yani. Ben de doymadigi icin o kadar uzun memede kaliyor diyorum. Yani anlamadigim sey sadece anne sütü alan bebekler kac saatte bir emiyor kac dakika emip doyuyor ve sut birikip gogusleriniz tas gibi mi oluyor? Anlayamadim ben artik ya. Ve sürekli emen bir bebek normal kilo aliyor mu ve anne memesi hemen dolup yine tas gibi oluyor mu. Cok uzattim yordum sizi.
günaydın kızımın teyzeleri.. söyleyin bakalım kızım kime daha çok benziyor. yada hiç benzemiyor mu?
Eki Görüntüle 828979
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?