- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.341
Biz bugün 3 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuuk
Aşıya gidiyoruz birazdan
Görüşürüz öpüyoruz
Immmmm bilemedim canım yaaaaa sanki seni biraz andırıyor ama gözler baba sanki. Ortaya karışık yapmışınız
Nedemek sorularını seve seve cevaplarım ilk 3 ay 2 saat araile emmesi normal yarım saat kadar memede kalabılır bazen 45 dak olur, bebeğinin uyuya kaldığı ve yağlı sutu ememediği için kılo alamıyor, ona bunu öğretebılırsın ılk önce hep memenı ver emmesını sağla sonra ver bıberonla mama, sütünün artması için gunde 3 litre su kereviz çorbası iyi süt yapar, oda olmadı bira mayası tableti var ben hala kullanıyorum hem unutkanlığa iyi geliyor hemde sutunu arttırıyor Solgar yada Gnc markaın var alabılırsın ben hala kullanıyorum sabah öğlen akşam 3'er tane doğal merak etme :))
Sevgiler,
Günaydın hamişler Hayırlı Cumalar olsun, bloğumda bayram çekilişi devam ediyor :)) tam 400 tl değerinde hediye kazanmak için hadi çalışsın eller
ANNESİNİN PRENSİ
Kızlar size yine bir sorum olcak . Bu sefer ki sorum sütunu sagan annelere
Sizinde sütünüzü sagip buzdolabının normal rafına koyduktan sonra bakınca sütun ustu kesik kesik oluyor mü ?
Öğlen sağdım koydum 12 de buzluga koymak icin baktığımda ustu kesik kesikti.
Kızlar gecen gün bir arkd.projektör aldığını yazmıştı.Gece uyurken tavana yansıma yapıyor bebis onlara bakıp uyuyormus.
Hatirliyormusunuz kimdi,memnunmu?
Bende almayı düşünüyorum.
Offff bu ne tatlılık sabah sabah gözüm gönlüm açıldı.Annesi nasıl yakışıklı bişey bu sizde de bizim gibi tatarlık mı var canım? Ben yarı tatarım İdoşun gözler de bu kadar olmasa da hafiften çekik :)
Selam kızlar
Biz geldik çok şükür önemli birşeyimiz yokmuş masum üfürümmüş muhtemelen kapanacak olan bir odacıktan kaynaklanıyormuş. 6. ayda tekrar kontrole gidicez. O ekg aletleri morarttı kuzumun göğsünüNeyse tek iyi olsun Allah kimsenin bebişine hastalık sıkıntı dert vermesin
Tesekkur ederim cevabin icin. Muhendisim ama bu emzirme kadar cok bilinmeyenli denklem gormedim, ya da ben cok beceriksizim yaDoğduğunda bebeğim çok uyurdu iki saatte bir emzirmek için uyandırırdım hiç unutmam bir gece benle eşim uyuyakalmışız tam 7 saat uyanmamıştı zaten bir daha hiç 7 saat uyuyamadım o zamanları çok özlüyorum :) şimdi saatte bir kırk beş dakikada bir kalkıyor en çok iki saat yatıyor aç bebek ağlar uyanmıyorsa sütün yeterlidir bence uyandırma ama göğüslerin için b
ir şey diyemeyeceğim
Nasil yani gece hic uyanmiyor muydu bebegin aksam 9 la sabah 8 arasinda?
Kızlar gecen gün bir arkd.projektör aldığını yazmıştı.Gece uyurken tavana yansıma yapıyor bebis onlara bakıp uyuyormus.
Hatirliyormusunuz kimdi,memnunmu?
Bende almayı düşünüyorum.
Selam kızlar
Biz geldik çok şükür önemli birşeyimiz yokmuş masum üfürümmüş muhtemelen kapanacak olan bir odacıktan kaynaklanıyormuş. 6. ayda tekrar kontrole gidicez. O ekg aletleri morarttı kuzumun göğsünüNeyse tek iyi olsun Allah kimsenin bebişine hastalık sıkıntı dert vermesin
avent tam anne göğsü gibi cnm bnde humanayı ve suyu aventle içiriyorum, çk memnunum deliği minik ama bzmkiler çk hırslı içiyor bence o yüzden çabuk bitiyor.
bu arada bebiş öğlen 13 den beri on dk. dan fazla uyumadı, uyku gözünden akıyo veletin memede dalıyo bırakınca gözler fıldır fıldır
canım nasıl bir şey o yaa. bir de nerden almış söyledi mi?
açıkçası uyuorsa uyandırmıyorum bazı gece 5 saat uyanmaz emirmeye çalışsam da 5 dk yok bile emer ve hemen uyur.bazı geceler ise saat başı kalkar.göğsün doluyorsa acıyorsa sağmak zorundasın başka bir seçenek görmüyorum maalesef.pompa kullanıyorsan elle sağmaya çalışırsan beimki elel hiç çıkmıyor da.tamamen boşanmasa da en azından biraz rahatlayacak kadar sağabilsen.Arkadaslar kac saat aralikla emziriyorsunuz, bebek uyuyorsa uyandiriyor musunuz. Ben genelde 3 saatte bir emzirmeye calisiyorum ama bazi geceler bebegim uyuyor ve uyandirmiyorim.. ama goguslerim dugum oluyor ve cok aciyor. Uclari perisan durumda oldugundan sagamiyorum da. Gecen hafta mastit olmustum ancak gecti antibiyotikle. Yine olmaktan korkuyorum. Siz neler yapiyorsunuz bebek uzun uyuyunca?
ben orti bebe kullanıyorum canım memnunum .ama temizlmeden önce biraz deniz suyu damla koyorum bir dk sonra çekiyorum öyle yumuşuyor daha kolay temizleniyor.Kızlar bana acil bi burun aspiretoru soyleyebilir misiniz oglumhn burunu tikali butun gece uyumadi chicconun ki var ama hic bi ise yaramiyor
Hu hu ben geldim.....nöbete değil ama kızlar,ayıptır söylemesi çömez anne olarak kız şimdi doyup uyudu,bende bir size bakayım dedim.bu akşam benim kızım doymak bilmedi,malesef 120 cc mamayı üstüne benide azıcık emerek doydu.çocuğu kucağıma alıp 2 emince katılacakmış gibi ağlıyor,ellerini yiyip duruyordu,ilk defa 1 kerede bu miktara çıktı.çoğunlukla 69 yada 90'la idare ediyorduk,büyüdüğü için yetmiyor heralde.süt yapıyor dedikleri herşeyi yedim ama sütüm yetmiyor malesef.ben biberon olarak avent kullanıyorum,kızım hiç problem yaşamadı ama banada çok akıtıyor gibi geldi,daha doğrusu çabuk dalmıyor,sıcaklığını kontrol etmek için elimin üstüne damlatırken farkediyorum ama memnunum,soran kızlar olmuşta,ben tavsiye ederim.eyvah benim kız mıkırdanmaya başladı,10 dakikalık uyku şansımı zannımca kaybettim.kaynanam el atar ama.eşim işte,kırkımız çıkana kadar kayınvalide ile kalıyoruz üç harflilere karışmayalım diye :)))) şu an kaynanamla karşılıklı koltuklarda uyuyoruz,Melis'imin sepetide ortamızda,kadıncağız kocasını ve düzenini bırakıp bizimle uğraşıyor.herşey bir yana valla Allah razı olsun ondan.insanın öz annesi ancak bu kadar yapar,yemekten temizliğe kadar,alışverişe kadar hepsine koşuyor.eşim evdeyken gece 3-4 gibi suaturamayıp aradığımızda koşa koşa geliyor.Allah herkese böyle insanlar ve kayınvalideler nasip etsin.nöbete gelebilirim,mıkırdanmaların şiddeti giderek artıyor.iyi nöbetler canlar,görüşürüz
Ben de avent alcam kafaya koydum ama emzik bizde de imkansiz valla
canım ben avent tekli elektronik kullandım çok iyi çeker aslında. iki sorun olabilir. 1 ya bir parça eksik monte oluyordur ya da pompa etrafına geçen vakum iyice oturmuyordur. bu ikisi olunca performansı düşüyor ama insan farkına varmıyor bunun. yapraklı kısmı iyice oturttuğundan ve memenin üzerine hava almayacak şekilde tuttuğundan eminsen ve hala çekemiyorsan da, teknik servise götür hemen. pompa sorunlarına aynı gün dönüyor olmadı yedekliyorlar. o iyi bir makinadır. ondan iyisi de bence şu an avent natural pompa. e-bebekte 100 tl indirimde. inanılmaz süt sağıyor.
doktor artık çıkar dedi 3 gündür takmıyoruz canım kendini ve etrafını tanıması hissetmesi için çıkarmak gerekiyormuş tırnaklarını kes çıkar dedi :)arkadaşlar bebeklerinizin eldivenlerini hala takıyormusunz ben çıkarmadım hala ama tırnaklarını güzelce kesip çıkarmayı düşünüyorum artık
geçmiş olsun canım sevindim.Selam kızlar
kedicikler darısı bize :) ama 3 ayda aşı yok die biliyorum...
3.ayda rota virüsünü yapıyorlar genelde canım
günebakan sewindm cnmm geçmş olsunn :)
biz geceyi iyi atlattık çok şükür ama oğlumda öksürük war...sanki boğazında balgam war gibi aşıdanmıki sizdede oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?