2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar
Biz geldik çok şükür önemli birşeyimiz yokmuş masum üfürümmüş muhtemelen kapanacak olan bir odacıktan kaynaklanıyormuş. 6. ayda tekrar kontrole gidicez. O ekg aletleri morarttı kuzumun göğsünü Neyse tek iyi olsun Allah kimsenin bebişine hastalık sıkıntı dert vermesin

kedicikler darısı bize :) ama 3 ayda aşı yok die biliyorum...

günebakan sewindm cnmm geçmş olsunn :)

biz geceyi iyi atlattık çok şükür ama oğlumda öksürük war...sanki boğazında balgam war gibi aşıdanmıki sizdede oldumu?

canım merhaba süt için tablet demişsin eczanedenmi alıyorsun yoksa dr amı yazırıyorsun birde bu ilaç gaz yapıyormu

incir kürü denedim süt oldu ama gazdan çatladık anlatamam valla çok kötüyü bira mayasını denedim maya yani ama tablet değil odaha beter yaptı her cücutda aynı tepkiyi vermez

sende haplar gaz yaptımı onu merak ettim

bu arada alıntı yapamadım ama geçmişten okuduklarıma şöyle kısacaa

arasta şapka harika....

resim yükleyenler süper bebişler maşallah...

eldiven konusunda dr çıkarın artık dedi...bende tırnaklarını kesiyim derken uykuda tabi etini sıkıştırdım kanadı oğlum bi bağırdı ağladı unutamıyorum hala çok suçladım kendimi (( hemen acile gitttik neyseki sorun yok...şimdi tek eli açık teki kapalı..daha kesmeye cesaretm gelmedi eşim kescek artık...

Yuzeye cikan yag olmasin canim o?

Kızlar gecen gün bir arkd.projektör aldığını yazmıştı.Gece uyurken tavana yansıma yapıyor bebis onlara bakıp uyuyormus.
Hatirliyormusunuz kimdi,memnunmu?
Bende almayı düşünüyorum.

Ben burda yazmamistim ama bende aldim o gece lambalarindan, yuvarlak bir kure, 4 farkli renkte donusumlumolarak tavanda yildizlar yansitiyor. Isigi cok guclu degil bence bebek icin ideal. Ayni zamanda muzik ve doga sesleride caliyor. Istersen lambayi kapatip sadece muzik icin veya tam tersi sekilde kullaniliyorsun. Benim kizim sadece muzigi sevdi cunku bizim evimizin tavanlari 4,5 m yukseklikte yildizlar gorunmuyor ve mesafe uzadigi icin isigi zayif kaliyor.

Maasallah... Gelecekte kizlarin canini yakacak delikanlilar bunlar olacak demek...

Tatarlık yok canım bizde gözler bana çekmiş benim de gözlerim çekiktir.

Bu arada oğlumu beğenip yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler hepinizi beğenip alıntı yapamadım kusura bakmayın nolur oğlum kucağımda yazmak takip etmek zor oluyor, yarım yamalak oldu ama hepiniz sağolun

haa bir de sabahları 6 ile 8 arasında çok konuşup oynayın mini,klerinizle kızlar algılarının en açık olduğu anlar o vakitler bizimki zaten 6.10 da otomatik kalkıyor sonra da uyumuyor :)))

Gozunuz aydin canim, gorup goreceginiz bu olsun.

Tesekkur ederim cevabin icin. Muhendisim ama bu emzirme kadar cok bilinmeyenli denklem gormedim, ya da ben cok beceriksizim ya

yarın sabah yola çıkacağız kızlar önce mersin 1 gün kalıp pazar günü bursaya yola çıkacağız anneanneler babaanneler görecek oğlumu çamaşırlar yıkanıyor ,ütülenecek,valizler hazırlanacak miniğiminkiler bziizm çantalardan daha fazla tutacak gibi görünüyor :))
yani çoookk işim var çooooookkkkk.....

hayırlısıyla kazasız belasız sorunsuz gidip geliriz inş hepimiz bayrama.

Kızlar gecen gün bir arkd.projektör aldığını yazmıştı.Gece uyurken tavana yansıma yapıyor bebis onlara bakıp uyuyormus.
Hatirliyormusunuz kimdi,memnunmu?
Bende almayı düşünüyorum.

Ayıptır söylemesi benim oğlum sallanmadan uyuyor
CANIM tommy renkli rüyalar hello babby den alindi cok memnunum.

Oh cok sevindim Canim en büyük sıkıntınız bu olsun

canım avent 0 numaranın deliği miniğe göre. 3 haftadan önce vermezsen memeden soğumaz, emmeyi öğrenmiş olur. 3 aydan sonra 2 delikli bile verilebilir aslında ama tabii önemli olan bebeişin boyu ve çekme hızı. avent yenidoğan natural alırsan hem anne memesine en yakın hem de en küçük delikli biberonu almış olursun.

canım nasıl bir şey o yaa. bir de nerden almış söyledi mi?

canım ben avent tekli elektronik kullandım çok iyi çeker aslında. iki sorun olabilir. 1 ya bir parça eksik monte oluyordur ya da pompa etrafına geçen vakum iyice oturmuyordur. bu ikisi olunca performansı düşüyor ama insan farkına varmıyor bunun. yapraklı kısmı iyice oturttuğundan ve memenin üzerine hava almayacak şekilde tuttuğundan eminsen ve hala çekemiyorsan da, teknik servise götür hemen. pompa sorunlarına aynı gün dönüyor olmadı yedekliyorlar. o iyi bir makinadır. ondan iyisi de bence şu an avent natural pompa. e-bebekte 100 tl indirimde. inanılmaz süt sağıyor.

açıkçası uyuorsa uyandırmıyorum bazı gece 5 saat uyanmaz emirmeye çalışsam da 5 dk yok bile emer ve hemen uyur.bazı geceler ise saat başı kalkar.göğsün doluyorsa acıyorsa sağmak zorundasın başka bir seçenek görmüyorum maalesef.pompa kullanıyorsan elle sağmaya çalışırsan beimki elel hiç çıkmıyor da.tamamen boşanmasa da en azından biraz rahatlayacak kadar sağabilsen.

Kızlar bana acil bi burun aspiretoru soyleyebilir misiniz oglumhn burunu tikali butun gece uyumadi chicconun ki var ama hic bi ise yaramiyor
ben orti bebe kullanıyorum canım memnunum .ama temizlmeden önce biraz deniz suyu damla koyorum bir dk sonra çekiyorum öyle yumuşuyor daha kolay temizleniyor.

Son düzenleme:

canım avent biberon iyidir. biberon emziği alırken delikleri bebeişin ayına göre seçicen, yenidoğansa 1 delikli, 1 aylıksa 2 delikli 3 aylıksa 3 delikli kullanabilirsin. biberonun ucunu sakın iğneyle filan açma. onun dışında o delikler ortalama büyümelerine göre yapılmış zaten. natural olanları çok seviyorum ben, aynı anne memesi gibi. çok kolay alıyor melek, meme gibi de çektiği için hiç kafa karıştırmıyor. tek şuna dikkat 3 haftadan önce biberon verme yoksa memeden soğur. emsin de büyüsğnler melekler.

Ben de avent alcam kafaya koydum ama emzik bizde de imkansiz valla

canım avent natural gerçekten harika bir biberon, aynı meme gibi kafa karışıklığını bitiriyor hem de koliği çok azaltıyor. bebiş için evde mutlaka olması lazım. Şimdi aventler e-bebek, jokerde filan bayağı indirimde emzirme haftasına özel promosyon yapmışlar, kaçırma istersen. emzikte de aventi tek geçerim, ama emzikte kararı bebek veriyor. sen avent teklif et, simetrik olduğu için ters dönse bile ağzında problem olmaz. bazı bebek avent dışında emzik almaz, denemek lazım işte marka marka.

luan ben de bunu kullanıyorum ama dediğin gibi silikonlu parça çok iyiy oturtmasa hiç sağmıyor ben alıştım onsuz kullanıyorum çok memnum ben.

arkadaşlar bebeklerinizin eldivenlerini hala takıyormusunz ben çıkarmadım hala ama tırnaklarını güzelce kesip çıkarmayı düşünüyorum artık
doktor artık çıkar dedi 3 gündür takmıyoruz canım kendini ve etrafını tanıması hissetmesi için çıkarmak gerekiyormuş tırnaklarını kes çıkar dedi :)
geçmiş olsun canım sevindim.

kızım gece ateşlendi fitil verdik şuan 36,5-37 arası ateşi değişiyor ama dediğin gibi aşıdan olabilir benim kızımında burnu sanki tıkalı balgamı var gibi geliyor geçer diye doktora gitmek istemiyorum.sonuçta bu aşının etkisi 3 gün sürüyormuş umarım grip olmadan geçerirler

bebeklerin resimleri harika gülerken ben daha resmini çekemedim kızımın telefonu görünce şaşkın bakışa dönüyor anında :)
bere süper olmuş ellerine sağlık keşke bende örebilsem böyle şeyler ama örgüde çok başarısızım sadece bir convers patik örmüştüm kızıma o kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…