2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

luan ben de bunu kullanıyorum ama dediğin gibi silikonlu parça çok iyiy oturtmasa hiç sağmıyor ben alıştım onsuz kullanıyorum çok memnum ben.

Bn sut sgma makinesiyle butunlesmis yasiyrm vla...lansinoh kulaniyrm memnunum ama parcalari dezefekte et biberonlari kaynat biktm resmen

GUNEBAKAN cnm cok sevndm bi sorun olmamasna.allah bska dert gostermesn cnm..MELTEM ogluslarina bayildm....bu iki yakisiklidan cekecgn var ;-) allah bagislasn cnm bnm

çoğumuzun ilk bebeği ve ister istemez herşeyi merak ediyoruz tedirgin oluyoruz onlara birşey olmasın diye. bu arada ister istemez alınganda oluyoruz. dün istemeden galiba seni kırdım duyduklarımız doktorlarımız farklı şeyler söylüyor. inanki hayatımda kişileri kırmamak için hep özen gösteririm senide istemeden kırdıysam özür dilerim

Canım benim maşallah.kocaman kız oldu gaz sancısı devam ediyormu?
Barış iyi çok şükür 1 günümüz iyi ise diğeri kötü oyle böyle büyüyecekler.
10kg verdim 5kg kaldı göbek basen duruyor malesef.
Dr.kazım beye birkaç defa götürdüm fena degil özel muayenesi olan bir dr.götürüyoruz pendikte.

canım arkadaşım ne kadar hassassın bu konuda seni tanıdığım kadarıyla isteyerek veya bilerek insan kırmazsın kırmamışındırda :)

Avent in sponsorluğunda mı yazıyorsunuz bunları?

anım ikisi de iyidir, aventin temizliği küçük parçası olmadığı için biraz daha kolay. bir de eğer avent natural serisi almayı düşünüyorsan iyi bir karar diyebilirim. natural aynı anne memesi gibi, çift valfli yani koliğe karşı çok etkili olmuş, eskiden tekti valfleri, hava yutmuyor bebiş hiç. şekli dokusu filan da aynı anne memesi gibi olduğundan meme-biberon diye kafa karışıklığı yaşamıyor gariban :) sen araştır yine de.

Canim kesinlikle aventi dene.bende hem chicco hem avent var.chiccoyu hic kullanmiyorum.aventten cok memnunum.

canım avent natural biberon aynı anne memesi gibi. ona çok benziyor öyle olunca kolay oluyor alması. bazı bebek biberon/emzik almaz, ama en almayacak bebeğin bile alabileceği yegane biberon bence şu an natural.

canım bazı bebekler çok güçlü bir emme refleksiyle doğar, senin melek de öyle demek ki. biberonda çok iyi seçim yapmışsın, bence şu an en iyi biberon avent natural. bebeğin için kafa karışıklığını kaldırmışsın ortadan. emziğe gelince: emme duygusunu tatmin etmesi gerek, ama parmağını çok uzun süre emerse ileride damak problemi yaşayabilir, bazen üst dişleri önde sevimli çocuklar görürsün ya, o işte bir deformasyon, parmağı çok uzun süre emerse öyle olabiliyor hatta parmak bile deforme olabiliyor. bence sen mümkün olduğunca çok emzir, emzik olarak da aventin gelişmiş ortodontik damaklı emziğini kullan. hem damaklı hem de kanatları var, birinde bulamazsan başka eczaneye sor, mothercarelere bak. çok iyi bir emzik ve sanki size çok uyacak.

Kızlar rota aşısı hakkında kafam karıştı.
Büyük oğlumda yaptırmamıştım. 8 aylıkken rota geçirdi ve çookk kötü oldu çok fena bir hastalık. Sonra birkeç kez daha rotaya benzer ishal ldu ama onlar mikroplu ishaldi ve aynı şekilde seyretti. Tahlillerde rota çıkmadı. Yakın zamnda götürdüğüm güvendiğim prof. Rota yaptırmaadığımı ve geçirdiğini söyledim aşı yaptırsan da geçirebilirdi dedi. Koruması yüzde altmış civarı dedi.
Bu bebeğime kesin yaptırırım diyordum ama yurt dışında yapılmadığını okudum. Ve korumasının az olduğunu. Ne yapsam bilemedim. Doktorlarınız neler söyledi kesin kesn yaptırın diyor mu hepsi??

Bizimki boğaziçi üniversitesinde gömüldü :)

Hay masallah Allah nazarlardan korusun ikisinide :)

süpersin parmecim yaaaa gözlerim doldu gerçekten
ben de eşimde boğaziçinden mezunuz uluslardan
ama bizim ufaklığın göbeğini gömemedik okulumuza
yıllarca yakınlarımın bebeklerinin göbek kordonu kırk taşı pipi parçası vs. gibi şeylerni boğaziçinn muhtelif yerlerne gömmüş birisi olarak kendi bebeğimin göbek kordonu o ara kendimi kaybetmiş şekilde kızımla ilgilendiğim için tunusun allah bilir hangi çöplüğüne gitti
çünkü masanın üsüne koymuştum evdeki yardımcı kadında bi güzel temizlemiş bulamadık

eşimde söyledim ağlayarak o da bzimkini kim gömmüştüki boğaziçine dedi

ben türkiyedeym geziyorum herkes etrafımızda pervane
ekmek elden su gölden ne güzelmiş yalnız olmamak
güzel ülkemi de çok özlemişim

canım ikisi de iyidir. aventin naturalini ben çok beğeniyorum ama. hem küçük parçası yok, temizliği çok pratik hem de aynı anne memesi gibi. meme biberon kafa karışıklığını bitiriyor.

bu arada kızım hiç ağlamadı mışıl mışıl uyudu tüm uçak yolculuklarımızda
kalkışta ve inişte emzirdim
hostesler bile şaşırdı ne güzel hiç ağlamadı kaç saat dediler
kızım uçak yolculuklarını sevecek sanırım

dün doktor kontrolne gittik
canım sıkıldı
herşey yolunda çok sağlıklı bebeğn var dedi
ama salak tunuslu doktor 2.ayda olması gereken karma aşıyı 15. günde yapmış
doktor iyi dayanmış kızın dedi
burda 2 aydan önce yapılmaz dedi

burda bazı arkadaşlar tedirgin olmuş çok mu ağır aşı falan dye
15 günlük bebek kaldırdıysa korkmayın arkadaşlar 2 aylıkken hiç bi şey olmaz

canım ben de aynı pompayı kullandım ama çok iyi sağabildim. dilersen yenisini al sen bilirsin ama önce elindekini çözmeye çalış bence. ya bir parça doğru oturmuyordur ya yaprakçıklı kısım memene tam yapışmıyordur. bence sen al teknik servise götür, teknik servis pompa sorunlarına aynı gün dönüyor aventte, eğer bozuksa yenisini veriyor, değilse de tamir olana kadar sana pompa sağlıyor. ya da tüketici danışmalarını ara, çok sahipler ürünlerine. bir dene bence.

öyle yapayım o zaman çok üzüldüm çünkü
bir sürü de para verdim
aralıkta işe başlıycam pompa sorunnu acilen çözmem lazım
sütümün çok olduğundan eminim
kzım sadce anne sütüyle besleniyo ve bu ay 1.5 kilo aldı
doymasa almazdı diye düşünüyoum
ama sağınca sütüm çıkmıyo
demeki pompa sağamıyor

canım sessiz çalışması çok önemli bence, sonuçta yan odada bebiş uyurken sağacaksın bazen. çok rahatsız edici olabiliyor o ses. avent iyi sağar, sağım yapamıyorsan teknik servise götür, pompalarına sahipleri hemen ilgileniyorlar. bazen bir parça tam oturmayabiliyor, bir baksınlar sonra tekrar alım düşün derim. sıfordan alacaksan da aventin natural pompası tek kelimeyle şahane, şimdi ebebekte 100 Tl filan indirimde, ona da bak derim. sen yine de iyice araştır canım.

Tukendim. Uyku yarim. Kizin geceleri umrunda degil uyuyor ama ben onj beslemek istiyorum yarim yamalak uyuyorum

canım dua et ve az daha sabır düzelcek hiç merak etme
sütünü artırmak için bulgur dereotu ile başla ve malt içeceği vs herşeyi yap
sağ bi de bol bol
çnkü göğüsler ne kadar çok boşalrsa o kadar çok süt yapıyor

biraz gec oldu ama göbek bagını ne yaptınız ya biz koyduk sonra unuttuk siz ne yaptınız

bir poşette kurana koydum canım.dinimize düşkün olsun diye.

pu maşlalh demekki sen de erkek annasınsın:)))benim gibi.büyük oğlun kaç yaşında kardeşini kıskanıyor mu ona karşı nasıl davranıyor.Bizimki seviyor çok şükür zarar vermeye çalışmıyor ama ben yine güvenemiyorum yalnız bıramıyorum büyük oğlan çok hareketli zıplar hoplar baya istmeden düşer bebeğe zarar verir diye korkuyorum.yalnız bırakmıyorum ikisini mutfağa girersem büyük oğlana çağrıyorum yanıma ama çözmüş o bana güvenmiyormusn neden kardeşimin yanına kalamıyorum diyor.

Eki Görüntüle 829014

Günaydın kızlar ben de oğlumun resmini yükleyeyim artık oyun halısında pek bir mutluyuz:))))
maşallah kaç günlük oğlucun demek artık bakınıyor oyalanıyor maşlalah.büyük oğlumda bu tür şeyler h,iç işe yaramıyordu çok kucakçıydı bu ise maşlalah baya duruyor kendi böyle bişey alsam eğelsin diyorum.sizinki hangi marka beğendim de:)

o kaymak canım:)))ben de ilk baştan şok olmuştum bozulduğunu sanmıştım kaç süt attım bi bilsen((

herkese günaydın güzel teyzeleriiimmmm...

Eki Görüntüle 828933
pupu çirkin şey seni bu kadar tatlı güzel bir bebek nasıl olur 41 bin kere maşallah alalh nazardan saklasın.

Gunaydin kizlar oglum dun gece cok huzursuzdu.neredeyse saat basi uyandi.karni tok alti temiz , atesi yok,o anda gaz sancisi da yoktu ama bir turlu huzurlu uyumadi.ayaklarimizda salladik sabaha kadar.sizce sebep ne olabilir?

of of dün değilde önceki gece öyleydik cevap vern varsa sevinirim ama sanırm ilgi istiyorlar artık amymunlar.

sorma canım ben de bundan dolayı iki dr götürdüm önemli bi,r şey olmadığını söylediler kilo alıyorsa sorun yok dediler ama içim rahat etmedi tahlil yaptırdım temiz çıktı şükür.öyle rahatlafım.ama fark ettim üzüm yediğim zaman daha çok oğluyor.

Bn sut sgma makinesiyle butunlesmis yasiyrm vla...lansinoh kulaniyrm memnunum ama parcalari dezefekte et biberonlari kaynat biktm resmen
ah canım seni anlmazmıyım ben büyük oğlum emeyince pompa ikinci bebeğim olmuştu.konu açılmışken tama hatırlamıyorum ama bebeğim 3-4 aylıktı o cıvarında hani bebek ellerini ağızını koymaya başladığı aylarda biberonları her kullanmadan önce sterilize etmeeycekmişiz en baştan bir kez sterilize edilmiş bir kez sadece sıcak suyka yıkanmış böyle bir hafta ve 6-7 aylığna gelene kadar günde bir kez sterilize edilcek.sebeb bebekler elelrini ağızna koyarken mikroplarla tanışmaya başlıyor ek gıda da almaya başlayınca artık mikroplaqr bakterilelre tanışmış oluyor yani bi,berondaki olan mikroparla ek gıdayı alırken tanışıyor ondan her kullanımda b,iberonu sterilize etmek gerk yok anlmasızmış.

canım avent natural biberon aynı anne memesi gibi. ona çok benziyor öyle olunca kolay oluyor alması. bazı bebek biberon/emzik almaz, ama en almayacak bebeğin bile alabileceği yegane biberon bence şu an natural.

Valla benim kizim bi iki kez avent narural aldi sonra almadi, biberon agzina degdigi an kiyamet kopuyor

Sizler aventi nasil bukadar övdünüz anlamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…