- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.361
luan ben de bunu kullanıyorum ama dediğin gibi silikonlu parça çok iyiy oturtmasa hiç sağmıyor ben alıştım onsuz kullanıyorum çok memnum ben.
Ah tatlıcım iyim valla ne olsun eloşla uğraşıp duruyorum haftaya 3 aylık oluyo inşallah bugünleride gördüm çok şükür.Bi kaç gündür çığlık atmaya başladı küçük cadı kucağıma almazsam basıyor çığlığı herşey yolunda şimdilik Sen nasılsın Barış nasıl kilolar gittimibenim göbiş hala pek toparlanamadı yaw Ha birde hangi çocuk doktoruna gidiyosun bizim hastanede ve memnunmusun?
çoğumuzun ilk bebeği ve ister istemez herşeyi merak ediyoruz tedirgin oluyoruz onlara birşey olmasın diye. bu arada ister istemez alınganda oluyoruz. dün istemeden galiba seni kırdım duyduklarımız doktorlarımız farklı şeyler söylüyor. inanki hayatımda kişileri kırmamak için hep özen gösteririm senide istemeden kırdıysam özür dilerim
Avent in sponsorluğunda mı yazıyorsunuz bunları?canım avent natural gerçekten harika bir biberon, aynı meme gibi kafa karışıklığını bitiriyor hem de koliği çok azaltıyor. bebiş için evde mutlaka olması lazım. Şimdi aventler e-bebek, jokerde filan bayağı indirimde emzirme haftasına özel promosyon yapmışlar, kaçırma istersen. emzikte de aventi tek geçerim, ama emzikte kararı bebek veriyor. sen avent teklif et, simetrik olduğu için ters dönse bile ağzında problem olmaz. bazı bebek avent dışında emzik almaz, denemek lazım işte marka marka.
canım ben avent kullanıyorum...gaz konusunda yorum yapamayacağım çünkü anlayamadım bizdeki gaz sorunu az mı çok mu
ama memeye geldiğinde kafası karışmıyor ve meme almamak gibi bir sorun yaşamıyoruz. hatta çok az mama verip hemen memeye geçiyorum, hiç itiraz etmeden devam ediyor. avent yenidoğan diye almıştım Joker mağzasından
Canim kesinlikle aventi dene.bende hem chicco hem avent var.chiccoyu hic kullanmiyorum.aventten cok memnunum.
cnm ben bebedorun minik cam biberonundan almıştım. belki süt gelene kadar hastanede filan lazım olur diye. ama sütüm az yetmiyor. bebedor kullanırken bebiş, memeyi de biberon gibi emiyordu, sütü indiremiyordu. karıştırıyordu yani. sonra aventin 260ml'lik kolik karşıtı iki tane aldım doğal emiş hani anne memesi gibi olan. biraz pahalı 28-30tl gibi bişey. ama memeyle biberonu karıştırmıyor. rahat ettik biz.
ben emzikten yana dertliyim. yüzünü çok çizdiği için hep eldiven kullanıyordum. eldivenlerini emiyor diye tırnaklarını kesip eldiveni attık ama öyle bir el emişi var ki, cok cok öttürüyo :) gören hayret ediyo. bebedor silikon damaksız, wee silikon damaklı vardı. olmadı avent alayım dedim onda damaklı bulamadım. eczacı nuby'i pek bi övdü ama malesef onu da emmiyor. midesi kalkıyor hemen. parmakları iltihap olur diye korkuyorum. napıcam bilmiyorum. emziğe alıştıramadım
burun tıkanıklığı biz de olmuyordu. hergün yıkadığımızdan banyoda yumuşuyordu ve elimle kenara geleni çekiyordum. aspiratörü kullanamadım. aşı yüzünden 3 gün yıkanmayınca tıkandı tabi. ememiyordu. otribebe deniz suyu kullandım hemen dışarı çıktı.
kaka 3 günde bir yapıyor. ve ensesine kadar üst baş heryeri batırıyor. dr. 7 güne kadar normal dedieee çocuk huzursuz oluyor anlamadım gitti...
Bizimki boğaziçi üniversitesinde gömüldü :)
Hay masallah Allah nazarlardan korusun ikisinide :)
canım ben avent kullanıyorum...gaz konusunda yorum yapamayacağım çünkü anlayamadım bizdeki gaz sorunu az mı çok mu
ama memeye geldiğinde kafası karışmıyor ve meme almamak gibi bir sorun yaşamıyoruz. hatta çok az mama verip hemen memeye geçiyorum, hiç itiraz etmeden devam ediyor. avent yenidoğan diye almıştım Joker mağzasından
Medela swing en iyisi canım
Ben ilk avent elektrikli aldım 200 liraya
Boşa gitti param
Şimdi 350 lira verip medela yı alıcsm
Baştan daha ucuz diye aventi almıştım
Şim daha çok para vermiş olucam üstelik param boşa gitti
Almışken iyisini almak lazım paranın boşa gitmemesi için
Bi de pompa benim için önemli çalışmaya başlıcam o zaman çok lazım olcAk
Bi de her pompa çok sağamıyor sütü bazıları az bazıları çok çıkartıyo
Aventinki benden 10 cc falan ancak çıkartıyo
canım ben de aynı pompayı kullandım ama çok iyi sağabildim. dilersen yenisini al sen bilirsin ama önce elindekini çözmeye çalış bence. ya bir parça doğru oturmuyordur ya yaprakçıklı kısım memene tam yapışmıyordur. bence sen al teknik servise götür, teknik servis pompa sorunlarına aynı gün dönüyor aventte, eğer bozuksa yenisini veriyor, değilse de tamir olana kadar sana pompa sağlıyor. ya da tüketici danışmalarını ara, çok sahipler ürünlerine. bir dene bence.
Swıng in özelliği ne cnm?ben hem lansinoh elektrikli hem de avent elektikli denedim ikisinden de memnun değilim, en fazla 70 cc sağdım aventte,lansinohta 100 e çıktığım da oldu ama sorun şu ki sütüm az galiba yoksa swıngi de deneyip bu dosyayı kapatsam mı:)
Tukendim. Uyku yarim. Kizin geceleri umrunda degil uyuyor ama ben onj beslemek istiyorum yarim yamalak uyuyorum
biraz gec oldu ama göbek bagını ne yaptınız ya biz koyduk sonra unuttuk siz ne yaptınız
maşallah kaç günlük oğlucun demek artık bakınıyor oyalanıyor maşlalah.büyük oğlumda bu tür şeyler h,iç işe yaramıyordu çok kucakçıydı bu ise maşlalah baya duruyor kendi böyle bişey alsam eğelsin diyorum.sizinki hangi marka beğendim de:)Eki Görüntüle 829014
Günaydın kızlar ben de oğlumun resmini yükleyeyim artık oyun halısında pek bir mutluyuz:))))
Kızlar size yine bir sorum olcak . Bu sefer ki sorum sütunu sagan annelere
Sizinde sütünüzü sagip buzdolabının normal rafına koyduktan sonra bakınca sütun ustu kesik kesik oluyor mü ?
Öğlen sağdım koydum 12 de buzluga koymak icin baktığımda ustu kesik kesikti.
pupu çirkin şey seni bu kadar tatlı güzel bir bebek nasıl olur 41 bin kere maşallah alalh nazardan saklasın.
Gunaydin kizlar oglum dun gece cok huzursuzdu.neredeyse saat basi uyandi.karni tok alti temiz , atesi yok,o anda gaz sancisi da yoktu ama bir turlu huzurlu uyumadi.ayaklarimizda salladik sabaha kadar.sizce sebep ne olabilir?
arkadaşlar ,bugün sabah 2. ay aşımızı olmuştuk .oğlum gün içinde 2. kez kakasını yaptı şimdi ama 2. kaka sümük gibi uzayan bir sıvı vardı sizin bebeklerinizde oldu mu böyle bir durum?acaba aşının etkilerinden mi?
ah canım seni anlmazmıyım ben büyük oğlum emeyince pompa ikinci bebeğim olmuştu.konu açılmışken tama hatırlamıyorum ama bebeğim 3-4 aylıktı o cıvarında hani bebek ellerini ağızını koymaya başladığı aylarda biberonları her kullanmadan önce sterilize etmeeycekmişiz en baştan bir kez sterilize edilmiş bir kez sadece sıcak suyka yıkanmış böyle bir hafta ve 6-7 aylığna gelene kadar günde bir kez sterilize edilcek.sebeb bebekler elelrini ağızna koyarken mikroplarla tanışmaya başlıyor ek gıda da almaya başlayınca artık mikroplaqr bakterilelre tanışmış oluyor yani bi,berondaki olan mikroparla ek gıdayı alırken tanışıyor ondan her kullanımda b,iberonu sterilize etmek gerk yok anlmasızmış.Bn sut sgma makinesiyle butunlesmis yasiyrm vla...lansinoh kulaniyrm memnunum ama parcalari dezefekte et biberonlari kaynat biktm resmen
canım avent natural biberon aynı anne memesi gibi. ona çok benziyor öyle olunca kolay oluyor alması. bazı bebek biberon/emzik almaz, ama en almayacak bebeğin bile alabileceği yegane biberon bence şu an natural.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?