- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.381
Senin eşine ne kadar aşık olduğunu bildiğim için bana göre gerçek olanı söylemekten çekinmedim. Hele hani çok zeki olacak dediğim fotoğraf var ya hani gözlerini patlatarak baktığı orda daha da çok benziyo babasına. Ama üzüleceksen sana benziyo diyim
Biz bugün 3 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuuk
Aşıya gidiyoruz birazdan
Görüşürüz öpüyoruz
Immmmm bilemedim canım yaaaaa sanki seni biraz andırıyor ama gözler baba sanki. Ortaya karışık yapmışınız
Oyy maşallah Allah nazarlardan saklasın cok tatlı bebisin
Yerim yanaklarını
Valla maşallah , cok tatlı olmus eline saglık
Bana soldaki gibi geldi
Maşallah canım kızına da
Günaydın size de , ne guzel oyun halısında oynuyor Oyalaniyordur
Maşallah ona
Bende cikarmayi düşündüm ama Benimkinin elleri buz gibi oluyor ondan vazgeçtim
süpersin parmecim yaaaa gözlerim doldu gerçekten
ben de eşimde boğaziçinden mezunuz uluslardan
ama bizim ufaklığın göbeğini gömemedik okulumuza
yıllarca yakınlarımın bebeklerinin göbek kordonu kırk taşı pipi parçası vs. gibi şeylerni boğaziçinn muhtelif yerlerne gömmüş birisi olarak kendi bebeğimin göbek kordonu o ara kendimi kaybetmiş şekilde kızımla ilgilendiğim için tunusun allah bilir hangi çöplüğüne gitti
çünkü masanın üsüne koymuştum evdeki yardımcı kadında bi güzel temizlemiş bulamadık
eşimde söyledim ağlayarak o da bzimkini kim gömmüştüki boğaziçine dedi
ben türkiyedeym geziyorum herkes etrafımızda pervane
ekmek elden su gölden ne güzelmiş yalnız olmamak
güzel ülkemi de çok özlemişim
kızlar bugün bir arkadaşım söyledi ilk kez duydum ve şok oldum.. bebeklerimizin sırtında gözle görülmeyen siyah sert kıllar varmış ve bunlar sırtına batıyormuş. anne karnında oluşuyormuş.. bana bebek yağınla sırtına sertçe masaj yap ve siyah sert nokta gibi çıktıgını göreceksin o çok rahatlatıyor kızım çok rahatladı dedi. inanmadım ve yaptım avucuma bebek yağı döktüm sırtını hafif bastırara masaj yaptım gerçekten de çıktı.. sırtına batıyormuş ve çoğu bebek buyüzden huzursuz oluyormuş.. bende sizlerle paylaşmak istedim. belki biliyorsunuzdr ama ben ilk kez duydum
Ay Canim kıyamam tabi Canim gercek oldugundan değil adet yerini bulsun inci icin bunu yapmadım demeyelim diye gömdük . Uzulme bunun icin .Canim aslında ben yale ya da Oxford'a gönderelim dedim babası illa kendi okulu olsun istedi .
Bu nasil birşey ya okurken tüylerim kalktı korku filmi gibi ne kılı kiz
bende ilk duydugumda oha falan olmuştum nete girdim baktım gerçekten böyle birşey var mış araştırın bi derim :) sende dene bakalım çıkacak mı? çoğu bebekte var siyah nokta gibi çıktı işte bir kaçtane. adı kıl ama kıl gibi değil burundaki siyah nokta gibi
Bir yasıma daha girdim korkarım yapmaya chucky bebek geldi gözümün önüne valla :)
Ben her banyodan sonra sırtını yağla övüyorum hic görmedim öyle birşey
kızlar bugün bir arkadaşım söyledi ilk kez duydum ve şok oldum.. bebeklerimizin sırtında gözle görülmeyen siyah sert kıllar varmış ve bunlar sırtına batıyormuş. anne karnında oluşuyormuş.. bana bebek yağınla sırtına sertçe masaj yap ve siyah sert nokta gibi çıktıgını göreceksin o çok rahatlatıyor kızım çok rahatladı dedi. inanmadım ve yaptım avucuma bebek yağı döktüm sırtını hafif bastırara masaj yaptım gerçekten de çıktı.. sırtına batıyormuş ve çoğu bebek buyüzden huzursuz oluyormuş.. bende sizlerle paylaşmak istedim. belki biliyorsunuzdr ama ben ilk kez duydum
arkadaşlar bebeklerinizin eldivenlerini hala takıyormusunz ben çıkarmadım hala ama tırnaklarını güzelce kesip çıkarmayı düşünüyorum artık
Gozunuz aydin canim, gorup goreceginiz bu olsun.
Oh cok sevindim Canim en büyük sıkıntınız bu olsun
doktor artık çıkar dedi 3 gündür takmıyoruz canım kendini ve etrafını tanıması hissetmesi için çıkarmak gerekiyormuş tırnaklarını kes çıkar dedi :)
geçmiş olsun canım sevindim.
kızım gece ateşlendi fitil verdik şuan 36,5-37 arası ateşi değişiyor ama dediğin gibi aşıdan olabilir benim kızımında burnu sanki tıkalı balgamı var gibi geliyor geçer diye doktora gitmek istemiyorum.sonuçta bu aşının etkisi 3 gün sürüyormuş umarım grip olmadan geçerirler
bebeklerin resimleri harika gülerken ben daha resmini çekemedim kızımın telefonu görünce şaşkın bakışa dönüyor anında :)
bere süper olmuş ellerine sağlık keşke bende örebilsem böyle şeyler ama örgüde çok başarısızım sadece bir convers patik örmüştüm kızıma o kadar:)
GUNEBAKAN cnm cok sevndm bi sorun olmamasna.allah bska dert gostermesn cnm..MELTEM ogluslarina bayildm....bu iki yakisiklidan cekecgn var ;-) allah bagislasn cnm bnm
canım banada annem anlatmıştı bi komşumuz varmış çocuk doğduğunda yaparlarmış sırtından kılını çıkarıyorlar diye.. biraz saçma gelmişti ama doğru demekki
Canım gelmiş geçmiş olsun, başka sıkıntı vermesin rabbim inşallah.Selam kızlar
Biz geldik çok şükür önemli birşeyimiz yokmuş masum üfürümmüş muhtemelen kapanacak olan bir odacıktan kaynaklanıyormuş. 6. ayda tekrar kontrole gidicez. O ekg aletleri morarttı kuzumun göğsünüNeyse tek iyi olsun Allah kimsenin bebişine hastalık sıkıntı dert vermesin
O çıkan noktalar ne oldu sonra ben onu merak ettim en çokallahım ya güldürdün beni :))))
iyi ozaman olmamasa canm bizdende 2 3 tane nokta cıktı elime geldi arkadasımda o işte dedi bende ondan duydum valla :)
O çıkan noktalar ne oldu sonra ben onu merak ettim en çok
Çok enteresan valla :) sırtının neeresinde canım tam olarak bende deneyeyim bakayım:))) elimle aldım sırtını sildim bezle :))) arkadaşım gün aşırı yapmış çok çıkmış yeni bitmiş :)) daha neler duyacağız bilmediğimiz bakalım
Çok enteresan valla :) sırtının neeresinde canım tam olarak bende deneyeyim bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?