2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba guzel anneler... Oncelikle resim koyan butun arkadaslarimin meleklerine kocaman bir massallah
Bugun 2.ay kontrolumuze gittik.kizim 1 ayda 600 gr almis 4 cm uzamis.doktorumuz alt sinir 500 gr onun icin mama takviyesine gerek yok birdahaki ay tekrar bakariz gerekirse takviye verirsin dedi ama benim moralim cok bozuldu sizce napiyim???

Son düzenleme:
kızlar bugün bir arkadaşım söyledi ilk kez duydum ve şok oldum.. bebeklerimizin sırtında gözle görülmeyen siyah sert kıllar varmış ve bunlar sırtına batıyormuş. anne karnında oluşuyormuş.. bana bebek yağınla sırtına sertçe masaj yap ve siyah sert nokta gibi çıktıgını göreceksin o çok rahatlatıyor kızım çok rahatladı dedi. inanmadım ve yaptım avucuma bebek yağı döktüm sırtını hafif bastırara masaj yaptım gerçekten de çıktı.. sırtına batıyormuş ve çoğu bebek buyüzden huzursuz oluyormuş.. bende sizlerle paylaşmak istedim. belki biliyorsunuzdr ama ben ilk kez duydum

kocama aşık olduğum ordan belli oluyor mu yahu yok canım üzülücem diye doğruyu söylememezlik olmaz.. şimdi seni daha çok sevdim

evet canım bakışları aynı babası.. bazen o bakıyor zannediyorum.. üsküdücü bakıyor genelde kaşlarını çatıp özellikle o anlarda babasına daha çok benziyor

teşekkür ederiz teyzesi :)

bu arada doktordan geliyorum. artık kocan duvara tırmanmasın hemen halvete girin dedi ama nerdeeee. bu gece yola çıkacağız ç.kaleye gidiyoruz. bayram dönüşü kayınpederle dönücez. o gidicekte ben angy gibi sızıp kalmadığım bir gece olacakta teee o zaman.. ölme eşeğim ölme

Ay Canim kıyamam tabi Canim gercek oldugundan değil adet yerini bulsun inci icin bunu yapmadım demeyelim diye gömdük . Uzulme bunun icin .Canim aslında ben yale ya da Oxford'a gönderelim dedim babası illa kendi okulu olsun istedi .

Bu nasil birşey ya okurken tüylerim kalktı korku filmi gibi ne kılı kiz

bende ilk duydugumda oha falan olmuştum nete girdim baktım gerçekten böyle birşey var mış araştırın bi derim :) sende dene bakalım çıkacak mı? çoğu bebekte var siyah nokta gibi çıktı işte bir kaçtane. adı kıl ama kıl gibi değil burundaki siyah nokta gibi

Bir yasıma daha girdim korkarım yapmaya chucky bebek geldi gözümün önüne valla :)

Ben her banyodan sonra sırtını yağla övüyorum hic görmedim öyle birşey

Bir yasıma daha girdim korkarım yapmaya chucky bebek geldi gözümün önüne valla :)

Ben her banyodan sonra sırtını yağla övüyorum hic görmedim öyle birşey

allahım ya güldürdün beni :))))

iyi ozaman olmamasa canm bizdende 2 3 tane nokta cıktı elime geldi arkadasımda o işte dedi bende ondan duydum valla :)

canım banada annem anlatmıştı bi komşumuz varmış çocuk doğduğunda yaparlarmış sırtından kılını çıkarıyorlar diye.. biraz saçma gelmişti ama doğru demekki

Çok şükür beklediğimiz,umduğumuz cevapla dönmüşsün canım.Allah başka dert vermesin.eminim çok mutlu olmuşundur,inşallah bir daha hiç sıkıntı yaşamazsınız.Hayatımsın,hemşocum bende yeni duyuyorum bunu,deniyeyim bakayım bende.her banyo sonrası yağlıyoruz ama üşümesin diye hızlıca yapıyoruz.bi daha daha dikkatli olayım.Luboyf'çum,hoşgeldin memleketine,mutlu ve keyfinizin yerinde olmasına çok sevindim.iyi gezmeler size.bizimde bugün kırkımız çıktı çok şükür.ana-kız kırklandık ve yan bloktaki teyzeye kahveye gidip yumurtaları kapıp geldik.şu mucize 40'ı bizde yaşadık nihayet.rotavirüs aşısını bizim doktorumuz 2. Ayında yapacağını söyledi.bir arkadaşım hem karma aşılar hem rota aynı zamanda ağır gelir bebeğe yazmıştı,bana mantıklı geldi ama doktorada nasıl söylenir bu,zaten yakında kabul etmeyecek bizi,biraz fazla pimpirikli buluyor.sarılık için üstüste kontrole gittiğimizde Melis'i değil ama sizi yatırayım hastaneyede çocuk biraz nefes alsın demişti.şu rota ve karma aşılarda kafam karıştı şimdi.iyice bir araştırayım bakalım.bizim göbeğimizde kızımın dolabında duruyor.boğaziçi üni'ye yolu düşen Birinide nasıl bulucam ki!!!! kardeşim Uludağ'da okuyor,bende ordan mezunum ama Melis'imde hedefi yükseltmek lazım,kuzenim ABD'de okuyor,yan dal yapıyor,belki oraya gönderirim.olurda giderse oralara ben naparım ki buralarda!!!!

ben kızımın eldivenlerini çıkartmaya korkuyorum.. ne zaman eldivensiz olsa parmağı gözlerde oyacak sanki...sizce ne yapmalıyım..

Gozunuz aydin canim, gorup goreceginiz bu olsun.

Canım sağol sen mevlüdü sormuştun dün cevap veremedim şimdi aklıma geldi :) Bizim mevlüt hem hoşgeldin bebek partisi hem de mevlüt havasındaydı :) Açıkçası kayınvalidem çok hevesliydi böyle bişeye ben de kırmadım herşeyi o üstlendi zaten bütün hazırlıklar ikramlar tamamen o yaptı. Misafirlerimiz de boldu sanıyorum 70 kişi geldi Bunlar genelde kayınvalidemin arkadaş çevresi, akrabalar, birkaç komşu... Ben öncesinde ağız burun kıvırsam da çok eğlendim iyi ki yapmışız. Öğle ezanından sonra hoca ve misafirler gelmeye başladı. Hoca Kurandan Yasin, Tebareke, Amme, Duhan surelerini okudu sonra mevlid-i şerif ve ilahiler okudu. Okuma faslı bitene kadar biz kızımla yatakodasındaydık orada geceliğimleydim işte :) Sonrasında da lohusa şerbeti, ikramlar yendi içildi gidenler oldu gelenler oldu akşam bizbize kaldık 15-20 kişi kadar. Hediyelerimizi açtık muhabbet sohbet derken bizim ev saat 22.30 sularında boşaldı. Arkada bir enkaz kalmıştı onu da bir şekilde toparladık sildik süpürdük bitti

Oh cok sevindim Canim en büyük sıkıntınız bu olsun

GUNEBAKAN cnm cok sevndm bi sorun olmamasna.allah bska dert gostermesn cnm..MELTEM ogluslarina bayildm....bu iki yakisiklidan cekecgn var ;-) allah bagislasn cnm bnm

Canlarım benim sağolun

canım banada annem anlatmıştı bi komşumuz varmış çocuk doğduğunda yaparlarmış sırtından kılını çıkarıyorlar diye.. biraz saçma gelmişti ama doğru demekki

canmben hayret ki hiç büyüklerden de duymamışım garibime gitti.

eldiven konusunda ben 1 aylık yoktu cıkarttıgımda tırnaklarını sürekli kesiyorum ona rağmen çizmeyi başarıyoruz ama eldivenlede rahat edemiyor gibi geliyor. elleride hep yüzünde kulagını bile çekiyor gözlerine dokunuyor sürekli yanındayım ya engel oluyorum bazen görmezsem canını acıtıyor aglıyor bazende tepki vermiyor..

Canım gelmiş geçmiş olsun, başka sıkıntı vermesin rabbim inşallah.

Çok enteresan valla :) sırtının neeresinde canım tam olarak bende deneyeyim bakayım

evet canım :) sırtına gaz çıkarır gibi bebeyağıyla masaj yap hafif bastırarak ben komple sırtını ovdum kir sandım hatta kız yok o işte sırt dikeni dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…