2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol hurre'cim cevabın için.çok kafa karıştırıcı bişey gerçekten.yavrularımız hırpalanmasın fazla diye uğraşıyoruz hepimiz.sende bu konuda epey ilgilisin demek ki 3 doktora sormuşsun,yazdıkların içime su serpti,cevabın için teşekkür ederim.kızımla bizde öpüyoruz sizi

hemşerim yazını yeni görüyorum.. bizim doktorumuz rota yı 3. ay önerdi 2. ay aşılarımızı olduk onlarla birlikte yapmıyoruz dedi..

canım doktor normal demiş takma kafana bebekler kimi ay fazla kimi ay az kilo alırmış canını sıkma
Eki Görüntüle 829276 Eki Görüntüle 829271

teyzeleri cimcime ballı kaymak kızıma bakın büyümüşmüyüz 66 günlük olduk

maşallah allahım nazarlardan saklasın çok tatlı :)

Rica ederim canım,dediğin gibi herşey yavrularımızın iyiliği için,tek sağlıklı olsunlarda.

rota yapıldı canım damla şeklinde

keşke yaptırsaydık dememek için bugün yaptırdık biz canım

Maşşallah Masal kızıma,çok güzel,bal gibi bir kız olmuş.vallahi bu topikte daha biri diğerinden azıcık bile az güzellikte bir bebek görmedim.Allah hepsini nazar ve kem gözlerden korusun

oyyy abla olmuşşşşş

arkadaşlar bebeklerinizin eldivenlerini hala takıyormusunz ben çıkarmadım hala ama tırnaklarını güzelce kesip çıkarmayı düşünüyorum artık

bizimki doğduğundan beri başarıp çıkarıyordu, en sonunda pes ettik 15 günlükten beri takmıyoruz

Ah canım nasıl da yanyana yatmışlar abi kardeş. Allah bağışlasın:) Hani 3 numara nerde ? :)

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay şapka çıkarıyorum

Hihoho ceketini de ilikle kedicik ilk sınavımı verdim

Biz bugün 3 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuuk
Aşıya gidiyoruz birazdan
Görüşürüz öpüyoruz

Kocaman olmuş Ramazan Barışım. Ah canı acıycak biraz ama olsun herşey onun sağlığı için.

Oh şükürler olsun canım çok sevindim :))
arasta şapka harika....

Teşekkürler canım :)

Offf pamuk helva tam bu kız. Ne kadar da büyümüş maşallah ona. Annen yok di mi canım tek başına büyüttün bu kadar

acımadıııı damlaydı bu seferki teyzesii :)
teşekkür ediyor oğlum kayınvalidesine :)

şuanda sinirden kudurmak üzereyim...günde 60 yada 120cc mama veriyordum, 4 gündür oğlum mama istemiyor nasıl mutluydum
bugün dışarı çıkarken tutturmuş bu çocuk aç doymuyor mama ver, bende neden bilmem gaflet anıma mı geldi, çenesi mi kapansın dedim verdim. oğlum kıyameti koparttı mama diye, şuan mecburen yine mama veriyorum
ama bende mutfakta kıyameti koparttım hazırlarken "hangi akla uyup verdiysem iyi ... yedim" dedim. bak Atahan gördün mü anne bana kızdı diyor. valla oğlum için dünyayı yıkarım, bidaha kimse işime karışmasın dedim

kızlar kusuruma bakmayın, bir hışımla bilgisayar başına oturup kendi derdime düştüm
fotoğraflar paylaşılmış, tam geçmişe bakamadım ama çooook tatlılar
akşam tek tek bakacağım prens ve prenseslere, hepsine kocaman öpücük gönderiyorum

Bizim doktorumuz rotayı 3. Ay önerdi ve kesinlikle verem aşısı ile arasında bir ay olmalı dedi üzerine bastıra bastıra... Ama her doktor farklı bişi söylüyor anladığım kadarıyla anacım bu doktorların hepsi aynı kitabı okumuyor sanırım yada bu işler doktor insiyatifine kalmış sanırım ben sünnet konusunda da bi kaç doktor gezmiştim kimi hemen yaptır dedi kimi bekle dedi bende annelik duygularıma güvenerek karar verdim ve yaptırdım.... Rotayı da 3. Ayında yaptıracağım

Kizlar oglum hasta oldu (( dun geceden beri burnu tikanikti bugun iyice artti arada oksuruyorda ve bugun 4kere kaka yapti sanki bana biraz daha sivi gibi geldi gunde iki kere felan yapardi yarin sabah doktor yolu gozuktu kucucuk cocugu hasta ettim hep cok sicak bakiyosun diye soyduruyolardi siz bildiginizden sasmayin kizlar aman

Arasta
Sende mi yarı tatarsın e bende öyleyim. Yarı Tatar yarı Yunanistan mübadili. Başlarda bi anlaşamamıştık iki cambaz meselesiymiş meğer :))

Kızlar bişi sorucam benim kızımın başı terliyor özellikle uyurken. Sırtı terlemiyor ama. Sırsıklam oluyor bazen. Neden olabilir? Yada sizde de var mı. Birde eşimin ailesi tutturmuş çocuğun kakası cıvık mı ishal olabilir falan diye. Ben daha 15 günlük falanken doktora kıvamını değilde miktarını sormuştum günde 8-9 a kadar normal demişti. Biz şimdi bazı gün 2 kere bazı gün 4-5 kere falan yapıyoruz ama ortalama 3 gibi. Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…