- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.401
Otri bebe nazal asp. Çok güzel
Çok şükür beklediğimiz,umduğumuz cevapla dönmüşsün canım.Allah başka dert vermesin.eminim çok mutlu olmuşundur,inşallah bir daha hiç sıkıntı yaşamazsınız.Hayatımsın,hemşocum bende yeni duyuyorum bunu,deniyeyim bakayım bende.her banyo sonrası yağlıyoruz ama üşümesin diye hızlıca yapıyoruz.bi daha daha dikkatli olayım.Luboyf'çum,hoşgeldin memleketine,mutlu ve keyfinizin yerinde olmasına çok sevindim.iyi gezmeler size.bizimde bugün kırkımız çıktı çok şükür.ana-kız kırklandık ve yan bloktaki teyzeye kahveye gidip yumurtaları kapıp geldik.şu mucize 40'ı bizde yaşadık nihayet.rotavirüs aşısını bizim doktorumuz 2. Ayında yapacağını söyledi.bir arkadaşım hem karma aşılar hem rota aynı zamanda ağır gelir bebeğe yazmıştı,bana mantıklı geldi ama doktorada nasıl söylenir bu,zaten yakında kabul etmeyecek bizi,biraz fazla pimpirikli buluyor.sarılık için üstüste kontrole gittiğimizde Melis'i değil ama sizi yatırayım hastaneyede çocuk biraz nefes alsın demişti.şu rota ve karma aşılarda kafam karıştı şimdi.iyice bir araştırayım bakalım.bizim göbeğimizde kızımın dolabında duruyor.boğaziçi üni'ye yolu düşen Birinide nasıl bulucam ki!!!! kardeşim Uludağ'da okuyor,bende ordan mezunum ama Melis'imde hedefi yükseltmek lazım,kuzenim ABD'de okuyor,yan dal yapıyor,belki oraya gönderirim.olurda giderse oralara ben naparım ki buralarda!!!![/QUOT. Merhaba Yalova'cım aşılar konusunda kafan karışmış,ben yaptırdım 3 doktorla görüştüm üçüde aynı gün yapılması daha faydalı dedi ve yaptırdık çok şükür bi sıkıntımız olmadı çok az ateş olduk.buda beklenen bişeymiş.2-3 kez calpol verdik.bu şekilde atlattık.inşallah sizinkide sorunsuz geçer,öpüyorum senide bebeğinide.
canım doktor normal demiş takma kafana bebekler kimi ay fazla kimi ay az kilo alırmış canını sıkmaMerhaba guzel anneler... Oncelikle resim koyan butun arkadaslarimin meleklerine kocaman bir massallah
Bugun 2.ay kontrolumuze gittik.kizim 1 ayda 600 gr almis 4 cm uzamis.doktorumuz alt sinir 500 gr onun icin mama takviyesine gerek yok birdahaki ay tekrar bakariz gerekirse takviye verirsin dedi ama benim moralim cok bozuldusizce napiyim???
Eki Görüntüle 829276 Eki Görüntüle 829271
teyzeleri cimcime ballı kaymak kızıma bakın büyümüşmüyüz 66 günlük olduk
Çok sağol hurre'cim cevabın için.çok kafa karıştırıcı bişey gerçekten.yavrularımız hırpalanmasın fazla diye uğraşıyoruz hepimiz.sende bu konuda epey ilgilisin demek ki 3 doktora sormuşsun,yazdıkların içime su serpti,cevabın için teşekkür ederim.kızımla bizde öpüyoruz sizi
canım doktor normal demiş takma kafana bebekler kimi ay fazla kimi ay az kilo alırmış canını sıkma
maşallah allahım nazarlardan saklasın çok tatlı :)
kedicikler darısı bize :) ama 3 ayda aşı yok die biliyorum...
günebakan sewindm cnmm geçmş olsunn :)
biz geceyi iyi atlattık çok şükür ama oğlumda öksürük war...sanki boğazında balgam war gibi aşıdanmıki sizdede oldumu?
Kızlar rota aşısı hakkında kafam karıştı.
Büyük oğlumda yaptırmamıştım. 8 aylıkken rota geçirdi ve çookk kötü oldu çok fena bir hastalık. Sonra birkeç kez daha rotaya benzer ishal ldu ama onlar mikroplu ishaldi ve aynı şekilde seyretti. Tahlillerde rota çıkmadı. Yakın zamnda götürdüğüm güvendiğim prof. Rota yaptırmaadığımı ve geçirdiğini söyledim aşı yaptırsan da geçirebilirdi dedi. Koruması yüzde altmış civarı dedi.
Bu bebeğime kesin yaptırırım diyordum ama yurt dışında yapılmadığını okudum. Ve korumasının az olduğunu. Ne yapsam bilemedim. Doktorlarınız neler söyledi kesin kesn yaptırın diyor mu hepsi??
arkadaşlar bebeklerinizin eldivenlerini hala takıyormusunz ben çıkarmadım hala ama tırnaklarını güzelce kesip çıkarmayı düşünüyorum artık
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay şapka çıkarıyorum
Biz bugün 3 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuuk
Aşıya gidiyoruz birazdan
Görüşürüz öpüyoruz
Selam kızlar
Biz geldik çok şükür önemli birşeyimiz yokmuş masum üfürümmüş muhtemelen kapanacak olan bir odacıktan kaynaklanıyormuş. 6. ayda tekrar kontrole gidicez. O ekg aletleri morarttı kuzumun göğsünüNeyse tek iyi olsun Allah kimsenin bebişine hastalık sıkıntı dert vermesin
arasta şapka harika....
Ah canım nasıl da yanyana yatmışlar abi kardeş. Allah bağışlasın:) Hani 3 numara nerde ? :)
Hihoho ceketini de ilikle kedicik ilk sınavımı verdim
Kocaman olmuş Ramazan Barışım. Ah canı acıycak biraz ama olsun herşey onun sağlığı için.
Oh şükürler olsun canım çok sevindim :))
Teşekkürler canım :)
Offf pamuk helva tam bu kız. Ne kadar da büyümüş maşallah ona. Annen yok di mi canım tek başına büyüttün bu kadar
acımadıııı damlaydı bu seferki teyzesii :)
teşekkür ediyor oğlum kayınvalidesine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?