- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.441
Canım sağol sen mevlüdü sormuştun dün cevap veremedim şimdi aklıma geldi :) Bizim mevlüt hem hoşgeldin bebek partisi hem de mevlüt havasındaydı :) Açıkçası kayınvalidem çok hevesliydi böyle bişeye ben de kırmadım herşeyi o üstlendi zaten bütün hazırlıklar ikramlar tamamen o yaptı. Misafirlerimiz de boldu sanıyorum 70 kişi geldiBunlar genelde kayınvalidemin arkadaş çevresi, akrabalar, birkaç komşu... Ben öncesinde ağız burun kıvırsam da çok eğlendim iyi ki yapmışız. Öğle ezanından sonra hoca ve misafirler gelmeye başladı. Hoca Kurandan Yasin, Tebareke, Amme, Duhan surelerini okudu sonra mevlid-i şerif ve ilahiler okudu. Okuma faslı bitene kadar biz kızımla yatakodasındaydık orada geceliğimleydim işte :) Sonrasında da lohusa şerbeti, ikramlar yendi içildi gidenler oldu gelenler oldu akşam bizbize kaldık 15-20 kişi kadar. Hediyelerimizi açtık muhabbet sohbet derken bizim ev saat 22.30 sularında boşaldı. Arkada bir enkaz kalmıştı onu da bir şekilde toparladık sildik süpürdük bitti
Canlarım benim sağolun
Az önce 4 kişilik bavul hazırladım
3 cocuk ve ben . Esim baksın basının çaresine , zaten bavulda ona yer kalmadı
Ayrıca sabah bu bavul yerinden kalkmiyo diye sayacak bana ama Napiyim ancak sığdık
Su Bayram bi kazasiz belasiz biteydi
Az önce 4 kişilik bavul hazırladım
3 cocuk ve ben . Esim baksın basının çaresine , zaten bavulda ona yer kalmadı
Ayrıca sabah bu bavul yerinden kalkmiyo diye sayacak bana ama Napiyim ancak sığdık
Su Bayram bi kazasiz belasiz biteydi
Gunaydin, kizim 2.5 aylik oldu ama net olara agu, aaa gibi sesler cikarmiyor. Yani sesler cikariyor ama hem cok sik degil hemde net degil. Surekli konusuyoruz agzini aciyor bisi solemek ister gibi ama yok( sizinkiler basladimi ne zaman basladi. Poff uzuluyorum.
canım maşallah çok tatlı yerim onun elbisesini :)
Gunaydin, kizim 2.5 aylik oldu ama net olara agu, aaa gibi sesler cikarmiyor. Yani sesler cikariyor ama hem cok sik degil hemde net degil. Surekli konusuyoruz agzini aciyor bisi solemek ister gibi ama yok( sizinkiler basladimi ne zaman basladi. Poff uzuluyorum.
Arasta
Sende mi yarı tatarsın e bende öyleyim. Yarı Tatar yarı Yunanistan mübadili. Başlarda bi anlaşamamıştık iki cambaz meselesiymiş meğer :))
Kızlar bişi sorucam benim kızımın başı terliyor özellikle uyurken. Sırtı terlemiyor ama. Sırsıklam oluyor bazen. Neden olabilir? Yada sizde de var mı. Birde eşimin ailesi tutturmuş çocuğun kakası cıvık mı ishal olabilir falan diye. Ben daha 15 günlük falanken doktora kıvamını değilde miktarını sormuştum günde 8-9 a kadar normal demişti. Biz şimdi bazı gün 2 kere bazı gün 4-5 kere falan yapıyoruz ama ortalama 3 gibi. Ne dersiniz?
HerKese günaydın,
Bugun sacımı boyatmaya ve kıl tüy gibi istenmeyen maddelerden uzaklaşmaya kuaföre gidicem . Bir nevi Bayram temizliği yani .
Daha once esimle kızım hic yalnız kalmadı basarabilirmiyiz bilmiyorum bize şans dileyin :)
Herkese öncelikle günaydın canlar.uykusuz bir geceden sonra yine buralardayım ve yapılacak çoooook iş var daha.Narin'cim inşallah kontrolünüzden güzel haberlerle dönersiniz,bi de yola çıkacakmışınız,sana kolay gelsin canım.yıka,ütüle,bavul hazırla zor walla.Meltowskicim bir bavul hazırlayanda senmişsin ama senin 3 çocukla bitmiş bile.valla nasıl becerdiğini hala anlamış değilim.Melis'im 1,5'ta uyuyup 2,5'ta uyanıp emdi biraz.sonrada 7'de kalkıp yine emdi ve kaka yaptı,tabi yine taşmış bezden.komple üst baş değiştirip zorla uyuttum.heran uyanacak ama.hareketlenmeye başladı bile.bende bu arada kahvaltı yapıp,kakalı kıyafetleri arıtıp çamaşırları topladım.şimdi uzanıp size bir bakayım dedim ama her bebek gibi kızımda bunu anlayıp uyanmaya çalışıyor.kolların dermanı iyice azaldı valla.1 kupa çayı bitirebilmeyi yada sıcak içebilmeyi özledim ama olsun yaaaa,Melis'im mutlu ve sağlıklı olsun ve hep yanımda olsunda varsın içmiyeyim.bu arada bende karar veremedim Bursa'ya annemlere gitsem mi diye?sizinkilerin yanında bizimkisi şehir içi sayılır.1 saatlik yol ama gidicem galiba.emzirirken memelerimi bi de bursadakiler görsün bakalım :))) ben artık rahatsız oluyorum ya başkaları yanında emzirirken,ilk günler memelerin kamuya açık olmasından hiç rahatsız değildim ama artık rahatsız oluyorum.bayram için yola çıkacak bütün arkadaşlarıma iyi yolculuklar,kazasız belasız varsın inşallah herkes kayınvalideciklerine ve anneciklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?