2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim canim aciklamalarin icin, Allah kabul etsin mevludunuzu, daha niceee kutlamalari olsun yavrunun. Biz sanirim 20 kisilik falan daha kucuk capta bir mevlut yapacagiz kismetse.

iyi yolculuklar canım, maceralarınızı bekliyoruz

Hayırlı yolculuklar , iyi bayramlar :)

Herkese öncelikle günaydın canlar.uykusuz bir geceden sonra yine buralardayım ve yapılacak çoooook iş var daha.Narin'cim inşallah kontrolünüzden güzel haberlerle dönersiniz,bi de yola çıkacakmışınız,sana kolay gelsin canım.yıka,ütüle,bavul hazırla zor walla.Meltowskicim bir bavul hazırlayanda senmişsin ama senin 3 çocukla bitmiş bile.valla nasıl becerdiğini hala anlamış değilim.Melis'im 1,5'ta uyuyup 2,5'ta uyanıp emdi biraz.sonrada 7'de kalkıp yine emdi ve kaka yaptı,tabi yine taşmış bezden.komple üst baş değiştirip zorla uyuttum.heran uyanacak ama.hareketlenmeye başladı bile.bende bu arada kahvaltı yapıp,kakalı kıyafetleri arıtıp çamaşırları topladım.şimdi uzanıp size bir bakayım dedim ama her bebek gibi kızımda bunu anlayıp uyanmaya çalışıyor.kolların dermanı iyice azaldı valla.1 kupa çayı bitirebilmeyi yada sıcak içebilmeyi özledim ama olsun yaaaa,Melis'im mutlu ve sağlıklı olsun ve hep yanımda olsunda varsın içmiyeyim.bu arada bende karar veremedim Bursa'ya annemlere gitsem mi diye?sizinkilerin yanında bizimkisi şehir içi sayılır.1 saatlik yol ama gidicem galiba.emzirirken memelerimi bi de bursadakiler görsün bakalım :))) ben artık rahatsız oluyorum ya başkaları yanında emzirirken,ilk günler memelerin kamuya açık olmasından hiç rahatsız değildim ama artık rahatsız oluyorum.bayram için yola çıkacak bütün arkadaşlarıma iyi yolculuklar,kazasız belasız varsın inşallah herkes kayınvalideciklerine ve anneciklerine

Günaydın kızlar var gücümle örgü örüyorum, çok yazamıyorum bu yüzden ama okuyorum. Gözüm üstünüzde ona göre :82::82:

Gunaydin, kizim 2.5 aylik oldu ama net olara agu, aaa gibi sesler cikarmiyor. Yani sesler cikariyor ama hem cok sik degil hemde net degil. Surekli konusuyoruz agzini aciyor bisi solemek ister gibi ama yok ( sizinkiler basladimi ne zaman basladi. Poff uzuluyorum.

2gündür gaz sorunumuz tavan yaptı dün gece 3ten 7ye kadar ayaktaydım, çk yorgun uykusuz çökmüş bi vaziyetteyim, oysa gece uykumuz baya düzene girmişti ..

bayram için yola çıkanlara hayırlı yolculuklar, biz 3.gün annemlere gdceğiz inş. foto yükleyenleri bi ara incelerim, şimdi kahvaltı yapmaya çalışacağım emzirmiştim,sızdı garibim

evim berbat kirli,çamaşırlar dağ oldu ütülenecek..yüzüm asık, moralim bozuk...

ama bebeğim iyiki var iiki doğurmuşum..herşey güzel olacak..

Canını sıktığın şeye bak. Keyfi yerindeyse sende keyiflen. Benim kızımla yakın doğan gribeyaz I'n bebişi çiçektir puantiyedir bilumum kumaş desenleri ile 1 hafta falan önce başladı konuşmaya. Benimki de 2 gündür yeni yeni konuşuyor dönencedeki gergedanla :))
Net agu bizde de ayda yılda bir. Ha hu a U falan diye konuşuyoruz işte. Ağzını çok oynatıyor sanki bizim konuşmamızı taklit ediyor. Onunla konuş bakalım mutlu görünüyorsa bir agu nun lafı olmasın aranızda:)))

canım maşallah çok tatlı yerim onun elbisesini :)

canım üzülme buna daha erken 3 aylık olsunlar benim kızımda daha aau diye uğraşıyor ama daha net bir ses yok bol bol konuşuyorum ben ağzı laf dolu farkındayım ama daha yok bakalım normal bu durumlar istiyoruz ki biran önce büyüsün anne desin konuşsun gülsün vs sonrada bu hallerinin neden tadını çıkarmadık diyeceğiz bence bu günlerininde tadını çıkar ben öyle yapıyorum.

HerKese günaydın,

Bugun sacımı boyatmaya ve kıl tüy gibi istenmeyen maddelerden uzaklaşmaya kuaföre gidicem . Bir nevi Bayram temizliği yani .

Daha once esimle kızım hic yalnız kalmadı basarabilirmiyiz bilmiyorum bize şans dileyin :)

Canım kakaları zaten öyle oluyor hıc merak etme.. Terleme ise genetıktır ama sen gene de sor dr.a

Kocanı tebrik ediyorum canım benimki tuvalete giderken ne zaman gelicen diye soruyo Hadi git bakalım cici ol gel güzellik :)

Şimdiden sıhhatler olsun canım Bayram temizliğin :)))))eşinede bol şans dilerim,bırak baksın tabi,anlasın emek neymiş eşinde,hemde aralarındaki iletişim içinde iyi olur.herkes memeyi bahane edip bebekler biraz susmayınca anneye veriyorlar.zor geliyor tabi s pışpışlamak.eşlerde öyle,biraz ağlasın aç bu bahanesiyle anneye verip çok önemli işlerine geri dönüveriyorlar.böyle zorunlu olunca iyi olur bence parmecim

Ben hic kamuya acmadim memeleri, kv bile nolcak ben de senin annenim dio ama hep iceri odaya gidip emziriyorum valla, kizima ve kocama ozel o memeler onlara ne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…