2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma canım yaa kuzumun her yerleri isilik oldu...siz sadece popodaki pişikle uğraşırken ben bu kadın yüzünden bütün vücutla uğraşıyorum bundan sonra çıkartmıycam odamızdan, zor görür yüzünü...çıkarttığımda da öyle verenda falan yok, ana oğlu yürüyüşe

Siz de cocuktan sonra evliligi sorgulayanlardan misiniz?? Ben cok sorguluyorum.. Oyle mutsuzum ki

maalesef cnm bnde sanki eşim sadece baba.koca diil bi arkadaş odunum yazmış ya çk haklı bnce öküzüm bile demişti aynen katılıyorum.uykum kaçtı bebiş uyuyo ama ben ağlamaktan uykumu açtım.eşim hiç anlamadı bni çk mutsuzum. sanki sevgilimden ayrılmış gibiyim.Bebek için erken derken bundan korkuyordum işte

Yeni nesil ana kucağıymış canım biz çok mutluyuz iki gündür onunla ama kullanım süresi ne kadar uzun olur ondan emin değilim malum barış oğlan bizimkilerin abisi aybikenin de dediği gibi biraz tuzlu

ben fisher price almıştım ama salladığı falan yok, öyle kendi çapında titreşmeye çalışıyor. bu saatten sonrada ikincisini almaya gerek var mı diye düşünüyorum, zaten 2 ay bitti bile...ama şu krafın dony hoşuma gitti, uzun dönem kullanışlı gibi

üzme kendini böyle...bunların hepsi geçici, bak göreceksin çok kısa bir süre sonra nasıl değişecek
biz artık odaları bile tamamen ayırdık, ev arkadaşı modunda takılıyoruz...sen hiç canını sıkıp kendini de yavrunu da üzme..gerçi şu da bir gerçek ki odunluk y kromozomunun bir parçası, nekadar yontsak da malzeme odun sonuçta

kim geziyor kim totosunun üzerinde oturuyor bende hepsi karıştı
yolu bitirmişlere geçmiş olsun, çıkacaklara da hayırlı olsun...benim yerime de gezin dolaşın

elimde değil ki...biliyorum geçecek.. ama şu an özür dilemesini gönlümü almasını istiyorum. ne safım demii horlayarak uyuyodur kesin şafak 3 anneme gideceğim 10gün kalma planım var orada kafam dağılır inş.

bari gidimde diğer odada yatmaya zorliim kendimi belki dalarım uykuya..iigeceler Aybike ilgin için teşekkürler.....

yok kuzum, o senin saflığın değil bunların öküzlüğü...dua edenlim de oğlanlar babalarına benzemesin
ne güzel işte, dediğin gibi kafan dağılır..hem biraz özlesin bakalım aklı başına gelsin

Sağdığın sütle bebeğin emmesi arasında dağlar var ama
Ben mesela bi göğüsten şimdiye kadar en fazla 60sağdım elimle
Düşün yani en fazla diom
Ama oğluma şimdiye kadar sadece anne sütü verdim
Ve kilo alımı gayet ii
Ben inanıom ki bebeğim Emince bunun kat be kat fazlasını emio

Bi arkadaş da yazmış emdikçe artar die
Sen sürekli bebeğini emzirmeye ya da sağmaya devam et mutlaka Cnm

Canım sıkma canını , o odunlar zamanla yontulur , bebek onu olgunlastırır elbet
bizim kadar hassas değiller malesef, annene gidersin ohh mis, annende yardımcı olur biraz kafa dağıtırsın

Bizde eşimin memleketine geldik
Yarın dayısının oğlunun kınası var , gitmesem ayıp olurmuş
Allah tan sadece kadınlara , emzirme önlüğü ile rahat emzirebilirim ve elbisemin icine zor girdiğim icin herhangi bi kazada daha az rezil olurum
elbiseme sadece girebiliyorum , oturma işi biraz sıkıntılı insallah karanlık bi ortam olur
Bayram gunü evlenilir mi yaa

Ah canim sagol.. Ben de evde kosuyorum resmen ams gucum azaldi hele ki dun uykuya gecisimiz 3saati buldu, 3saat emzirdim salladim cok sukur yavrum kucagimda ama bunun yaninda kocamin da ysnimda olmasini beklerdm

Umarim degisir canim cunku bu halde nParim bilmem. Cocuk olmadan once 3cocukbyspcsm diodum ama simdi mecbur bi kardes daha, 3. Mechul... Of off bunaldim ve cok yorgunum. Ailemden uzak evlendim oyle pismanim ki. Bunaldigimda atlayip anneme gidememek cok koyuyo. En buyuk pismanligim benim.

Keske annem yakinimda ayni sehirde olsaydi da ben de senin gibi gidebilseydime

Himm anladım Meltemcigim rahat etmek icin 3 cocuk yapmalıyız :)

Unutkanlara bi tane daha.. Allah sabir versin canim sana da :/

Ogluna hemen yetistirmesin bu kadin bana bagirdir diye?? Bizimki herseyi yetistirir de..

Erkekler annelerinin yaninda degisiyor o kesinn.. Allah kolaylik versin canim :/

Vay arkadas boyle diyebilen kocalar da mi var yaaaa helallllllll onnce sana sonra kocana!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…