2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende 10senedir bursadayım, üniversiteye diye geldim sonra evlenip burada kaldım, bu seneye kadar gayet keyfim yerindeydi ama yeni yeni dank etmeye başladı , bebeğime hep kendim baktım o zor gelmiyor ama ne bileyim, millet annesine oturmaya çay içmeye falan gidiyo ya çok özeniyorum. Bi de önceden arkadaşlarım falan vardı gırgır şamata geçiyordu bir şekilde herkes evlenip dağılınca daha iyi anladım sanırım. Kimse yok eşimden başka şu anda yanımda. Ama şükürler olsun kızım var bi kaç seneye en iyi arkadaşım olacağını düşünüyorum kendisinin:) şimdi bile bisürü şey anlatıyorum ona. Üzme sende kendini bebişini kokla ,sıkı sıkı sarıl ona, gel burada bize anlat, geçecek hepsi..

Cnm cok gecmis olsun..cok sukur bsey olmamiss..hepimizn dkkatli olmasi lazimm..bu arada bzde kvgaliyizz 3 gundr birbirimizi yiyorzz .bu byrami atlatrsak bda bsey olmz bze..odun hodukk bi adammm oldu sinirlerim yay gbi

Keske ayni sehirde olsaydik da annem hrrseye karissaydi ya simdi belki is filan cikar tasiniriz diye Allah a dus ediyorum her gun. Hic sevmiyorum buralari, cocugumu ailemle buyutememenin oyle buyuk huznu var ki icimde

Annem de benim kizimi kizimin arkadasi o annesine arkadas olcak diye seviyor vallahi. Ama ben alisamiyorm, kopek gibi pisman olmak bu olsa gerek bi tek size anlatiyorum zaten sagolun varolun

canım çok iyi anlıyorum seni benim eşimde aynı özür beklerken geçip yatıyor. artık tartışma sırasında ben diyorum git yat ancak bunu yaparsın diye ve gidip yatıyor zaten istediği bu adamların özür dilemek zor mu geliyor yoksa akıllarına mı gelmiyor anlamıyorum.

aybike canım sevindim kocanın senin tarafında olmasına. şimdi bayram tatili eşimde ailesiyle beraber tekirdağa yazlığa gidelim orda kalalım diye tutturacak biliyorum ama ben istemiyorum hatta sakın böyle bir plan yapma diyede uyardım. ne bir soba yorgan battaniye hiçbirşey yok kızım hasta olur diye korkuyorum.

ben birtek benim eşim sürekli oyun oynuyor sanıyordum. demekki herkesin eşinde bu hastalık var artık pc den oynamıyor. açıyor telefonunu ordan oynuyor oyun oynayana kadar karısıyla iki çift laf etmek aklına gelmiyor söylediğim zaman ise kafam çok yoğun bütün gün çalıştım kafayı dağıtıyorum diyor. ee bizimki kafa değilmi bütün gün evde çocukla tek başıma konuşacak kimse yok anlamıyorlar dediğiniz gibi odun bunlar ODUN:)

geçmişi okudum meğerim herkes kocadan dertliymiş...
insan bir tek kendi kocası böyle zannediyor... burda anlatılanları okuyunca rahatlıyor ya da haline şükrediyor... Allah razı olsun eşim hafta sonları bebişimize bakıyor bende iş güç temizlik işlerini yapıyorum... iki gündür epey yoruldu kızımız birazcık kucak seviyor bide dolaşmak istiyor.. kızım artık büyüdün taşıyamıyorum kollarım ağrıdı diye yakınıyor.. birazda olsa beni anlıyor.. ben hem çocuk bakıyorum hemde akşama 2 ya da 3 çeşit yemek yapıyorum diyorum...
ama işte odunlukları oluyor bizimkide anası gelince değişiyor ozaman ondanda annesindende nefret ediyorum... birde bizim baba yok ve eşim en büyük erkek bütün problemimiz bundan oluyor.. sürekli buna çocukluğundan beri sen büyüksün baba yerindesin düşüncesi empoze edilmiş... yeri geliyor kardeşinin evliliğini bizim evliliğimizden daha fazla düşünüyor.. bu yüzden evin büyük oğlu ile evlenmekte ilk gelin olmakta çok zormuş.. eşimi çok seviyorum ama bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim.. bilseydim böyle olacağını evlenirmiydim bilmiyorum...

Vay blackr e bak sen Bak akıllıya makyajı koz olarak kullanmış. Ben kuru kuru bağrıyorum böyle şeyler hiç aklıma gelmedi tamam mesajı aldım aklımda bulunsun

Off kizlar yazacak ne cok seyim var. Ama sadece okuyabiliuorum sizi hepinizi anliyorum uzak olmak yalniz olmak, duauncesiz kocalar off off neyse siz yazin dinlemedeyim ben:)

Bende yazsam aynen boyle tarif ederdim heralde esimi...benzer olaylari coook yasadik...

kocaya nispet bilgisayarda oyun oynuyorum
kv de mutfağı topluyor, sanıyorlar ki Atahan durmuyor bir türlü onu oyalıyorum odada, oysaki oğlum mışıl mışıl uyuyor şuan :))

Aybike, senden ogrenecegimiz cok sey var :)))

Bu arada yazmayi unuttun, kizim 2 aylik oldu ve asilarimizi olduk; 6li karma asi, pnomokok ve rota virus. Kizimin asilarini almanyada yaptiriyorum ben.

6100 kg ve 61 cm olmusuz. Cok sukur suanda hersey yolunda, 3 gun bekleyecegim yan etkisi olmaihtimaline karsi, sonra yeniden turkiyeye ucabiliriz.

Bende yazsam aynen boyle tarif ederdim heralde esimi...benzer olaylari coook yasadik...

Aybike, senden ogrenecegimiz cok sey var :)))

entrikaların adamıyım ben
kardeşim de erkek arkadaşlarına numaralar konusunda benden alırdı aklı :)) sonra gitti odunun tekiyle evlendi o ayrıııı

geşmiş olsun canım, şimdiden hayırlı yolculuklar
bu arada maaşallah kilosu boyu pek bir güzelmiş :) Allah sağlıklı ömür nasip etsin

Merhaba güzel anneler ve melekleri.Nasılsınız.Yazılanları okumadan önce meleğim uyurken hal hatır sorayım dedim.Bebeklerimizle ilk bayramımız.Çok heyecanlıyım.Ama birazda mutsuz.Kızıma bayramda elbise giydirmek istiyorum ama eşim çalıştığı için almaya gidemiyoruz.Belki yarın alırım.İkinci gün giydiririm.Arkadaşlar benim acayip göbeğim var.Löp löp sallanıyor .Aranızda böyle olan varmı?Bu göbekleri napıcaz.Hamile pantalonuma ancak girebildim.Kendimi çok çirkin hissediyorum.Sabah biricik kızım elamı yıkadım.Tam bezleyecektimki oda ne çişşşşşşş.Allahtan kızımı yatırdığım yere 4 kat pike seriyorum.Koltuğuma geçmedi.Bu arada yarın giremezsem şimdiden bayramınızı kutluyorum.İnşallah meleklerimizle ,eşimizle çok çok güzel bir bayram geçer.Şimdi sohbetlerinizi okuyayım bakayım ne dedikodular yapılmış .

ah şu kocalar aaahhh, ağustos anneleriydik eşlerinizden şikayetler topicine döndük :)) bzmkine kahve değilde çay döküldü ama bozulamadı

kocaya nispet bilgisayarda oyun oynuyorum
kv de mutfağı topluyor, sanıyorlar ki Atahan durmuyor bir türlü onu oyalıyorum odada, oysaki oğlum mışıl mışıl uyuyor şuan :))

süpersin cnm bnde yapıyorum inadına oynuyorum anlasada keşke diyee ama arada ama bebiş ağladı mı eşim kalk çocuğu al dio o kucağında oğlanla saaterce oynayabilir bi güzel uyur babası oyundayken ama bnde aynı şey olmuyo niyeyse.. kv. ye de ohh olsun afferin snaa dinlen azıcık di mi ama

evet cnm bnmki de öle ağzını bıçak açmaz yorgunum der ama oyun oynarken sandalyede masada beli de ağrımaz gözüde acımaz hiçbari bir hadi iki saat oynayıp bıraksa benimki abartıyo işten gelio ymk hariç hep pc başında, bebek durmazsa iki dolandırıyo gene kucağında oyuna devam, bazende pusete yatırıyo ayağı puseti sallarken oyuna devam, bnde o sırada mutfakta bulaşıkçı, temizlikçi, odaya girince hoop annesi acıktı yada seni özledi bana...oyun konusunda en odunu bnm kocamm

ay maşallahh kızın ne güzel kilo almış, boyuna posuna nazar değmez inş.

En sonunda hazırlandık az sOnra yola çıkıyoruz. 3 saatlik yolu kac saatte gideceğiz bakalım hayırlısı ile bir gidip gelseydik.

Bu arada arabamız Almanya'dan gelen yazlıkci ailelerin arabası kadar tıka basa dolu. Cok komigiz.

selamlar nasılsınız epeydiy uğrayamadım biraz okudumda bende de aynı sorunlar var demekki durum normal :) artık alıştım sakin takılımaya çalışıyorum annenin huzursuzluğu bebeğede geçermiş ben öyle sık dıarı çıkmıyorum hasta olucak diye aklım çıkıyoo :) 25 ekimde aşılarımız var korkuyorum sorun yasayan varmı kızlar bide rota virüsü aşısı yaptırdınızmı bide size kızçemin resmini ekliyorum hepinize ii bayramlar

Ah bi tek benimki saniyordum. Meger tum kocalar oyun delisiymis icim rahatladi kizlar sagolun valla.

Bnmki dibimdn ayrilmzdi..hamileykn eli habire karnmdaydi bn daralirdm bu ilgiden...oncesi zaten daha farkli bebisten oncesi....smdi bna batat oldu esim..bde boyle tartismca flan...noldu diyrm bebek dogunca noldu...isten geldimi ilk isi eylulu sevmk oluyo bni sormuyo naptin nasi gcti gunun...bn anneyim sanki yada bakici...uff cnm skliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…