- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.701
Canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende 10senedir bursadayım, üniversiteye diye geldim sonra evlenip burada kaldım, bu seneye kadar gayet keyfim yerindeydi ama yeni yeni dank etmeye başladı , bebeğime hep kendim baktım o zor gelmiyor ama ne bileyim, millet annesine oturmaya çay içmeye falan gidiyo ya çok özeniyorum. Bi de önceden arkadaşlarım falan vardı gırgır şamata geçiyordu bir şekilde herkes evlenip dağılınca daha iyi anladım sanırım. Kimse yok eşimden başka şu anda yanımda. Ama şükürler olsun kızım var bi kaç seneye en iyi arkadaşım olacağını düşünüyorum kendisinin:) şimdi bile bisürü şey anlatıyorum ona. Üzme sende kendini bebişini kokla ,sıkı sıkı sarıl ona, gel burada bize anlat, geçecek hepsi..Umarim degisir canim cunku bu halde nParim bilmem. Cocuk olmadan once 3cocukbyspcsm diodum ama simdi mecbur bi kardes daha, 3. Mechul... Of off bunaldim ve cok yorgunum. Ailemden uzak evlendim oyle pismanim ki. Bunaldigimda atlayip anneme gidememek cok koyuyo. En buyuk pismanligim benim.
Canım neguzel anlatmissin , cok haklisin ,bende aynı senin gibiydim
1 sene hep evliliği sorgulamak ve isimin yoğunluğu ile gecti
Hele 2. bebegimde bebek dogduktan sonra radikal karar alma planlari yapiyordum, ama 2. bebekten sonra Hersey yoluna girdi cok sükür , sanki sihirli bir değnek değdi , birbirimize uyumumuz artti ,hemde benim bebegin zorluguyla tahammül gücüm sabrım arttı sanırım ,
Seni öyle iyi anlıyorum ki , dedigin gibi sadece zaman ve biraz sabır , hersey yoluna girecek insallah
Canım herseyin hayırlısı
Benim annemle aram açıldı cocuktan sonra , cok soğuttu kendini , herseye karışmaya akıl vermeye kalktı , beni hiçe saydı cogu zaman . Simdi kendine kırılmasın diye , saygı gösteriyorum ama cok kırgınım , hicbisey eskisi gibi degil , olmayacakta..
Keske baska sehirde olsaydık , bu kadar yüz göz olmazdık belki
Yani senin boyle olmazdı kesin ama herseyde bi hayır vardır , belki yakın olsan baska sıkıntılar olurdu , kader diyelim sıkma canını , yiyecek ekmek icecek su nasibin o sehirdeymis demek , uzme kendini , geçecek bu günler
Canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende 10senedir bursadayım, üniversiteye diye geldim sonra evlenip burada kaldım, bu seneye kadar gayet keyfim yerindeydi ama yeni yeni dank etmeye başladı , bebeğime hep kendim baktım o zor gelmiyor ama ne bileyim, millet annesine oturmaya çay içmeye falan gidiyo ya çok özeniyorum. Bi de önceden arkadaşlarım falan vardı gırgır şamata geçiyordu bir şekilde herkes evlenip dağılınca daha iyi anladım sanırım. Kimse yok eşimden başka şu anda yanımda. Ama şükürler olsun kızım var bi kaç seneye en iyi arkadaşım olacağını düşünüyorum kendisinin:) şimdi bile bisürü şey anlatıyorum ona. Üzme sende kendini bebişini kokla ,sıkı sıkı sarıl ona, gel burada bize anlat, geçecek hepsi..
elimde değil ki...biliyorum geçecek.. ama şu an özür dilemesini gönlümü almasını istiyorum. ne safım demiihorlayarak uyuyodur kesin şafak 3 anneme gideceğim 10gün kalma planım var orada kafam dağılır inş.
Çıkmadı bizdeevet canım :) sırtına gaz çıkarır gibi bebeyağıyla masaj yap hafif bastırarak ben komple sırtını ovdum kir sandım hatta kız yok o işte sırt dikeni dedi
Öldüm gülmekten arasta yaa, ben de dün duş aldım makyajımı silmemiştim kalem falan akmış hep yüzüme, bide gözlerim kıpkırmızı şampuan kaçırmışım, neyse işte emziriyorum minayı kociş geldi niye ağladın diyorhiç bozuntuya vermedim, bi sürü iş var yetiştirmiyorum dedim,üzüldü halime olsun birlikte yaparız diyo,, bazen müstahak böyle şeyler onlara
Eger oğlumu emziriyorsam ve o da uykuya geçme modundaysa onu uyandirmamak icin o an birşeye ihtiyacım var ise esime seslenemiyorum what's up dan yaziyorum. Hatirlamiyorum birsey istedim o da her zaman oldugu gibi bilgisayarda oyun oynuyordu ve bana 5 Dk sonra getirebilirim suan bir savas gemisini vurmak uzereyim dedi. Emen bebegi koltuga birakmamla yanina varmam 2 sn surdu. Esime daha hic bosanma lafini kullanmamistim ama o an oyle bir çileden çıktım ki hoykurerek! Birgun bosanirsak senin su salak bilgisayarın (bilgisayarı cok kiymetlidir) ve saçma sapan oyunların yüzünden bosanacagiz diye bağırdım. Duzeldi mı düzeldi ama bana boşanma kelimesini kullanatacak kadar çileden çıkardıktan sonra. Bu durum Ne kadar sürer bilmiyorum arada ayar çekmek lazim
kocaya nispet bilgisayarda oyun oynuyorum
kv de mutfağı topluyor, sanıyorlar ki Atahan durmuyor bir türlü onu oyalıyorum odada, oysaki oğlum mışıl mışıl uyuyor şuan :))
Bende yazsam aynen boyle tarif ederdim heralde esimi...benzer olaylari coook yasadik...
Aybike, senden ogrenecegimiz cok sey var :)))
Bu arada yazmayi unuttun, kizim 2 aylik oldu ve asilarimizi olduk; 6li karma asi, pnomokok ve rota virus. Kizimin asilarini almanyada yaptiriyorum ben.
6100 kg ve 61 cm olmusuz. Cok sukur suanda hersey yolunda, 3 gun bekleyecegim yan etkisi olmaihtimaline karsi, sonra yeniden turkiyeye ucabiliriz.
sizdeki durumları öğrenince içim rahatladı...bende diyordum benim adam çocukluğunda kalmış, koca yaşına bakmadan oyun oynuyor...internet ayarlarını bozsak yada bilgisayarlarına kahve döksek işe yarar mı acaba
kocaya nispet bilgisayarda oyun oynuyorum
kv de mutfağı topluyor, sanıyorlar ki Atahan durmuyor bir türlü onu oyalıyorum odada, oysaki oğlum mışıl mışıl uyuyor şuan :))
canım çok iyi anlıyorum seni benim eşimde aynı özür beklerken geçip yatıyor. artık tartışma sırasında ben diyorum git yat ancak bunu yaparsın diye ve gidip yatıyor zaten istediği bu adamların özür dilemek zor mu geliyor yoksa akıllarına mı gelmiyor anlamıyorum.
aybike canım sevindim kocanın senin tarafında olmasına. şimdi bayram tatili eşimde ailesiyle beraber tekirdağa yazlığa gidelim orda kalalım diye tutturacak biliyorum ama ben istemiyorum hatta sakın böyle bir plan yapma diyede uyardım. ne bir soba yorgan battaniye hiçbirşey yok kızım hasta olur diye korkuyorum.
ben birtek benim eşim sürekli oyun oynuyor sanıyordum. demekki herkesin eşinde bu hastalık var artık pc den oynamıyor. açıyor telefonunu ordan oynuyor oyun oynayana kadar karısıyla iki çift laf etmek aklına gelmiyor söylediğim zaman ise kafam çok yoğun bütün gün çalıştım kafayı dağıtıyorum diyor. ee bizimki kafa değilmi bütün gün evde çocukla tek başıma konuşacak kimse yok anlamıyorlar dediğiniz gibi odun bunlar ODUN:)
Bu arada yazmayi unuttun, kizim 2 aylik oldu ve asilarimizi olduk; 6li karma asi, pnomokok ve rota virus. Kizimin asilarini almanyada yaptiriyorum ben.
6100 kg ve 61 cm olmusuz. Cok sukur suanda hersey yolunda, 3 gun bekleyecegim yan etkisi olmaihtimaline karsi, sonra yeniden turkiyeye ucabiliriz.
Ah bi tek benimki saniyordum. Meger tum kocalar oyun delisiymis icim rahatladi kizlar sagolun valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?