- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.681
An itibari ile benin kocayada fena kılim. Ben yorgun hasta uyumak istiyorum o evde son ses metal muzik dinliyor .
Aynen oyle istemaalesef cnm bndesanki eşim sadece baba.koca diil bi arkadaş odunum yazmış ya çk haklı bnce öküzüm bile demişti aynen katılıyorum.uykum kaçtı bebiş uyuyo ama ben ağlamaktan uykumu açtım.eşim hiç anlamadı bni çk mutsuzum. sanki sevgilimden ayrılmış gibiyim.Bebek için erken derken bundan korkuyordum işte
elimde değil ki...biliyorum geçecek.. ama şu an özür dilemesini gönlümü almasını istiyorum. ne safım demiihorlayarak uyuyodur kesin şafak 3 anneme gideceğim 10gün kalma planım var orada kafam dağılır inş.
Canım sıkma canını , o odunlar zamanla yontulur , bebek onu olgunlastırır elbet
bizim kadar hassas değiller malesef, annene gidersin ohh mis, annende yardımcı olur biraz kafa dağıtırsın
Bizde eşimin memleketine geldik
Yarın dayısının oğlunun kınası var , gitmesem ayıp olurmuş
Allah tan sadece kadınlara , emzirme önlüğü ile rahat emzirebilirim ve elbisemin icine zor girdiğim icin herhangi bi kazada daha az rezil olurum
elbiseme sadece girebiliyorum , oturma işi biraz sıkıntılıinsallah karanlık bi ortam olur
Bayram gunü evlenilir mi yaa
Aynen oyle istene guzel anlatmissin
Unutkanlara bi tane daha.. Allah sabir versin canim sana da :/
Erkekler annelerinin yaninda degisiyor o kesinn.. Allah kolaylik versin canim :/
Bekle'cim chenn cim yazdıklarınızlariniza sessiz kalamadım.
Hamilelik, dogum, anne baba olmak bunlar duygusal anlamda kolay evreler degil. Benim icin buna evlilik de dahildi. Herkes 1 sene cicim ayı yasar ben Allahım ne halt ettim diye düşündüm. Zati evlilik kararını da cok Zor almıştım. Ama 1 sene sonra zamanında verdigi yardım ile mevcut duruma alışıyorsun ve mutlu oldugun zamanlar artıyor. (Bana gore mutlu evlilik icin bir yöntem var ama o da ne benim aileme, ne ülkeme uygun degil)
Sanma ki burada ki herkes doğumdan sonra eşi ile dört dörtlük zaman geciyor. Dünden beri okuyorsun herkes bir sekilde eşi ile ilgili rahatsızlıklarını paylaşıyor. Kendi adıma konuşayım Allah eksikliğini acısını göstermesin ama cocuk sahibi olmanın zor ve özverili olacağını biliyordum ama bu kadar zorlayacagini tahmin etmezdim. Hem fiziksel olarak hem duygusal olarak ben çöküş yaşadığımı düşünüyorum. Bebegin ağırlık yükü biz de olmasına rağmen eslerimiz için de kolay bir donem geçmiyor bence. Okuzluk ve odunluklarini ayrı tutuyorum.Suan psikolojik olarak yaşadığım durumu değerlendirirken evliliğim ilk 1 senesi ve sonrası aklıma
geliyor ve diyorum ki evlilik de oldugu gibi su durumumdan da kurtulmamın tek çaresi zaman biraz sabretmeliyim.
Ne yasağınızii bilemiyorum ama benim gibi ruhen çöküş yasayip anlasilmadinizi düşünüyorsanız bence biraz zamana ihtiyacımız oldugunu düşünüyorum ve sabrederek bu sürenin geçmesini bekleyeceğiz.
Allah hepimize gönül ferahligi versin
Bilgisayarrdan mi dinliyo? Git su dok uzerine bilgisayarin mesela, ben bi gun yapicam.
Bilgisayarrdan mi dinliyo? Git su dok uzerine bilgisayarin mesela, ben bi gun yapicam.
Ogluna hemen yetistirmesin bu kadin bana bagirdir diye?? Bizimki herseyi yetistirir de..
Eger oğlumu emziriyorsam ve o da uykuya geçme modundaysa onu uyandirmamak icin o an birşeye ihtiyacım var ise esime seslenemiyorum what's up dan yaziyorum. Hatirlamiyorum birsey istedim o da her zaman oldugu gibi bilgisayarda oyun oynuyordu ve bana 5 Dk sonra getirebilirim suan bir savas gemisini vurmak uzereyim dedi. Emen bebegi koltuga birakmamla yanina varmam 2 sn surdu. Esime daha hic bosanma lafini kullanmamistim ama o an oyle bir çileden çıktım ki hoykurerek! Birgun bosanirsak senin su salak bilgisayarın (bilgisayarı cok kiymetlidir) ve saçma sapan oyunların yüzünden bosanacagiz diye bağırdım. Duzeldi mı düzeldi ama bana boşanma kelimesini kullanatacak kadar çileden çıkardıktan sonra. Bu durum Ne kadar sürer bilmiyorum arada ayar çekmek lazim
Bekle'cim chenn cim yazdıklarınızlariniza sessiz kalamadım.
Hamilelik, dogum, anne baba olmak bunlar duygusal anlamda kolay evreler degil. Benim icin buna evlilik de dahildi. Herkes 1 sene cicim ayı yasar ben Allahım ne halt ettim diye düşündüm. Zati evlilik kararını da cok Zor almıştım. Ama 1 sene sonra zamanında verdigi yardım ile mevcut duruma alışıyorsun ve mutlu oldugun zamanlar artıyor. (Bana gore mutlu evlilik icin bir yöntem var ama o da ne benim aileme, ne ülkeme uygun degil)
Sanma ki burada ki herkes doğumdan sonra eşi ile dört dörtlük zaman geciyor. Dünden beri okuyorsun herkes bir sekilde eşi ile ilgili rahatsızlıklarını paylaşıyor. Kendi adıma konuşayım Allah eksikliğini acısını göstermesin ama cocuk sahibi olmanın zor ve özverili olacağını biliyordum ama bu kadar zorlayacagini tahmin etmezdim. Hem fiziksel olarak hem duygusal olarak ben çöküş yaşadığımı düşünüyorum. Bebegin ağırlık yükü biz de olmasına rağmen eslerimiz için de kolay bir donem geçmiyor bence. Okuzluk ve odunluklarini ayrı tutuyorum.Suan psikolojik olarak yaşadığım durumu değerlendirirken evliliğim ilk 1 senesi ve sonrası aklıma
geliyor ve diyorum ki evlilik de oldugu gibi su durumumdan da kurtulmamın tek çaresi zaman biraz sabretmeliyim.
Ne yasağınızii bilemiyorum ama benim gibi ruhen çöküş yasayip anlasilmadinizi düşünüyorsanız bence biraz zamana ihtiyacımız oldugunu düşünüyorum ve sabrederek bu sürenin geçmesini bekleyeceğiz.
Eger oğlumu emziriyorsam ve o da uykuya geçme modundaysa onu uyandirmamak icin o an birşeye ihtiyacım var ise esime seslenemiyorum what's up dan yaziyorum. Hatirlamiyorum birsey istedim o da her zaman oldugu gibi bilgisayarda oyun oynuyordu ve bana 5 Dk sonra getirebilirim suan bir savas gemisini vurmak uzereyim dedi. Emen bebegi koltuga birakmamla yanina varmam 2 sn surdu. Esime daha hic bosanma lafini kullanmamistim ama o an oyle bir çileden çıktım ki hoykurerek! Birgun bosanirsak senin su salak bilgisayarın (bilgisayarı cok kiymetlidir) ve saçma sapan oyunların yüzünden bosanacagiz diye bağırdım. Duzeldi mı düzeldi ama bana boşanma kelimesini kullanatacak kadar çileden çıkardıktan sonra. Bu durum Ne kadar sürer bilmiyorum arada ayar çekmek lazim
Yok Dream tv izliyordu . Neyse kızlar şimdi hakkını yemeyim kendini affettirdi sabah 5 ten 7 ye kadar o baktı uyuttu ise öyle gitti .
yok eşeği sağlam kazığa bağladım canım, önce gittim oğlunu dolduruşa getirdim
zaten ben bağırırken o da yan odada bizi dinliyordu
Canım neguzel anlatmissin , cok haklisin ,bende aynı senin gibiydimBekle'cim chenn cim yazdıklarınızlariniza sessiz kalamadım.
Canım herseyin hayırlısıUmarim degisir canim cunku bu halde nParim bilmem. Cocuk olmadan once 3cocukbyspcsm diodum ama simdi mecbur bi kardes daha, 3. Mechul... Of off bunaldim ve cok yorgunum. Ailemden uzak evlendim oyle pismanim ki. Bunaldigimda atlayip anneme gidememek cok koyuyo. En buyuk pismanligim benim.
Yalovacım Çok geçmiş olsun, Allah beterinden esirgesin, ucuz atlatmışsınız gerçekten, kemerleri iyice bağlayıp bide sıkmak gerekiyor, bende daha dikkatli olcam bundan sonra bazen üşengeçlik yapıp bağlamıyorum.Geçmiş olsun dileklerinde bulunup üzüntümü paylaşan herkese çoooook teşekkürler.hiçbirimiz hiç böyle şeyler yaşamayalım inşallah.IVY'cim puset dediğim şu araba koltukları,belki ismini bende yanlış biliyor olabilirim ama Melis'imi düşürdüğüm zava zingo araba koltuğu yani.bide bir arkadaşım yüzdeki sivilce gibi şeyleri sormuş,benim kızımdada var ve bazen kaybolup bazen tekrar alevlenip kızarıyor.doktor normal olduğunu,geçeceğini söyledi.bebeklerin çoğunda olurmuş yeni doğan aknesi ama şöyle bir durum var,yalnızca anne sütü alan bebeklerde çabuk geçerken anne sütü+mama alanlarda uzun sürebilirmiş.ben malesef mamada vermek zorunda kalıyorum çünkü yetmiyor sütüm.2 gün önce göğüslerimden süt sızar duruma gelip merak edip sağdığımda 110 cc ancak çıktı ki ilk defa o kadar birikmişti.bir kere daha sağmıştım 15 gün önce o zaman 25cc zor doldu.hala üzülürüm buna ama çok şükür hiç yok değil en azından.Beklebekle'cim,şu aralar yükümüz biraz ağır be canım,çocuklarımıza alışmaya çalışırken yorulup yıpranıyoruz biraz ve tahammülümüz azalıyor,gör bak bir düzen kurup gevşeyelim eşinle de aranız düzelir.ben yetişebileyim zamana diye koşa koşa yapıyorum herşeyi.bir gün birine kapıyı memeler ortada açıcam ondan korkuyorum.havluyu atmak yok hemen!!!!!!
Allah şifa versin canım, çok geçmiş olsun.125gr largopen antibiyotik werdi...çünkü geçmezse Allah korusun yatırırız hastaneye dedi...bide öksürük şurubu ilaç antialerjk ilaç werdi
iyigeceler herkeseeeeeeeeeeee
Öldüm gülmekten arasta yaa, ben de dün duş aldım makyajımı silmemiştim kalem falan akmış hep yüzüme, bide gözlerim kıpkırmızı şampuan kaçırmışım, neyse işte emziriyorum minayı kociş geldi niye ağladın diyorBağırdım çağırdım öyle dinledi beni şimdi gitmiş İda'nın çamaşırlarını makinaya atıyo bana gelmiş bu badileri de yıkancak mı diyo. Evet yıkancak dedimBen söylemedim çamaşırlar yıkancak diye kendisi bulmuş Ay bu erkekler çok komik yaaa illa bağırcan çağırcan ondan sonra düzene giriyolar geç olmasaydı bi de kahve yaptırırdım ama dua etsin saat 12 ye geliyo
cnm çk teşekkürler çk güzel yazmışsın.Amin hepimize gönül ferahlığı versin çk anlamlı bi cümle şuan bana, bize..bnm zoruma giden eşim bugüne kadar hep beklentilerimi yükseltti, çk romantikti aşırı ilgiliydi, sürprizler yapan msjlar atan bi adamdı..hala yardımcı ev işinde bebek konusunda ama bn kendime ilgi bekliyorum.54 gündür bnm için hiç bişi yapmadı, doğru dürüst 2 kelime muhabbet bile etmedik, bn her fırsatta bebek uyurken bişiler yapmaya çalıştım, kahve keyfi, dondurma tabağı..kuru bi teşekkür sadece karşılığı
inş. biter geçer bu durum.
ahh o bilgisayar oyunları bzm evliliğimizinde kara bulutu..hiç bitmiyorlar, benmde atar yapasım var..boşanma sebebi kesinlikle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?