2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle iste ne guzel anlatmissin

Biz de bayramda gidicez annemlere 5gun kalicaz annem dedi ki siz kizinla kakin bi hafta daha sonra seni almaya gelir dedi ancak yok diyebildim benimki tek gitmeme de razi degil neymis burasi bnm evimmis :/ boyle de bi talihsizligim var.

Daha ben kiyafetlere bakamadim bile bakalim nelerin icine giremicem :/

Aynen oyle iste ne guzel anlatmissin

Bekle'cim chenn cim yazdıklarınızlariniza sessiz kalamadım.

Hamilelik, dogum, anne baba olmak bunlar duygusal anlamda kolay evreler degil. Benim icin buna evlilik de dahildi. Herkes 1 sene cicim ayı yasar ben Allahım ne halt ettim diye düşündüm. Zati evlilik kararını da cok Zor almıştım. Ama 1 sene sonra zamanında verdigi yardım ile mevcut duruma alışıyorsun ve mutlu oldugun zamanlar artıyor. (Bana gore mutlu evlilik icin bir yöntem var ama o da ne benim aileme, ne ülkeme uygun degil)

Sanma ki burada ki herkes doğumdan sonra eşi ile dört dörtlük zaman geciyor. Dünden beri okuyorsun herkes bir sekilde eşi ile ilgili rahatsızlıklarını paylaşıyor. Kendi adıma konuşayım Allah eksikliğini acısını göstermesin ama cocuk sahibi olmanın zor ve özverili olacağını biliyordum ama bu kadar zorlayacagini tahmin etmezdim. Hem fiziksel olarak hem duygusal olarak ben çöküş yaşadığımı düşünüyorum. Bebegin ağırlık yükü biz de olmasına rağmen eslerimiz için de kolay bir donem geçmiyor bence. Okuzluk ve odunluklarini ayrı tutuyorum.Suan psikolojik olarak yaşadığım durumu değerlendirirken evliliğim ilk 1 senesi ve sonrası aklıma
geliyor ve diyorum ki evlilik de oldugu gibi su durumumdan da kurtulmamın tek çaresi zaman biraz sabretmeliyim.

Ne yasağınızii bilemiyorum ama benim gibi ruhen çöküş yasayip anlasilmadinizi düşünüyorsanız bence biraz zamana ihtiyacımız oldugunu düşünüyorum ve sabrederek bu sürenin geçmesini bekleyeceğiz.

Allah hepimize gönül ferahligi versin

Canim ilgin icin cok tesekkur ederim. Evet bir cokus yasadigimi dusunuyorum ben ki hersey temiz yerli yerinde olsun diyen insandim simdi hicbisey yapamiyorum yavrumla ilgilenmek istiyorum istiyorum ki isleri bi sure esim yapsin ama o da rahat bi insan, yapilir sonra diyor.. Bi yandan ailemden uzagim ve en cok da bu koyuyor sanirim. Anneme bi kahve icmeye bile gidemiyorum Allah yavruma saglik versin de sabretmeye razi olurum ben

Bilgisayarrdan mi dinliyo? Git su dok uzerine bilgisayarin mesela, ben bi gun yapicam.

Eger oğlumu emziriyorsam ve o da uykuya geçme modundaysa onu uyandirmamak icin o an birşeye ihtiyacım var ise esime seslenemiyorum what's up dan yaziyorum. Hatirlamiyorum birsey istedim o da her zaman oldugu gibi bilgisayarda oyun oynuyordu ve bana 5 Dk sonra getirebilirim suan bir savas gemisini vurmak uzereyim dedi. Emen bebegi koltuga birakmamla yanina varmam 2 sn surdu. Esime daha hic bosanma lafini kullanmamistim ama o an oyle bir çileden çıktım ki hoykurerek! Birgun bosanirsak senin su salak bilgisayarın (bilgisayarı cok kiymetlidir) ve saçma sapan oyunların yüzünden bosanacagiz diye bağırdım. Duzeldi mı düzeldi ama bana boşanma kelimesini kullanatacak kadar çileden çıkardıktan sonra. Bu durum Ne kadar sürer bilmiyorum arada ayar çekmek lazim

ah canım o model bende de var
face de savaş oyunu var bide hergün aynı saatte görevleri falan var...geçen diyor bu çocuk bana inat hep savaş saatinde ağlıyor diye.
yok dedim ben onu cimdiriyorum seni oyundan kaldırsın diye
adamların oyun oynayacak vakti var ya nasıl kıskanıyorum

cnm çk teşekkürler çk güzel yazmışsın.Amin hepimize gönül ferahlığı versin çk anlamlı bi cümle şuan bana, bize..bnm zoruma giden eşim bugüne kadar hep beklentilerimi yükseltti, çk romantikti aşırı ilgiliydi, sürprizler yapan msjlar atan bi adamdı..hala yardımcı ev işinde bebek konusunda ama bn kendime ilgi bekliyorum.54 gündür bnm için hiç bişi yapmadı, doğru dürüst 2 kelime muhabbet bile etmedik, bn her fırsatta bebek uyurken bişiler yapmaya çalıştım, kahve keyfi, dondurma tabağı..kuru bi teşekkür sadece karşılığı
inş. biter geçer bu durum.

ahh o bilgisayar oyunları bzm evliliğimizinde kara bulutu..hiç bitmiyorlar, benmde atar yapasım var..boşanma sebebi kesinlikle...

İyi taktik. Beni okadar cileden cikarmadi henuz ama genel bi rahatlik, yavaslik.. Hic tarzim degil ki.

Canım neguzel anlatmissin , cok haklisin ,bende aynı senin gibiydim
1 sene hep evliliği sorgulamak ve isimin yoğunluğu ile gecti
Hele 2. bebegimde bebek dogduktan sonra radikal karar alma planlari yapiyordum, ama 2. bebekten sonra Hersey yoluna girdi cok sükür , sanki sihirli bir değnek değdi , birbirimize uyumumuz artti ,hemde benim bebegin zorluguyla tahammül gücüm sabrım arttı sanırım ,
Seni öyle iyi anlıyorum ki , dedigin gibi sadece zaman ve biraz sabır , hersey yoluna girecek insallah

Canım herseyin hayırlısı
Benim annemle aram açıldı cocuktan sonra , cok soğuttu kendini , herseye karışmaya akıl vermeye kalktı , beni hiçe saydı cogu zaman . Simdi kendine kırılmasın diye , saygı gösteriyorum ama cok kırgınım , hicbisey eskisi gibi degil , olmayacakta..
Keske baska sehirde olsaydık , bu kadar yüz göz olmazdık belki
Yani senin boyle olmazdı kesin ama herseyde bi hayır vardır , belki yakın olsan baska sıkıntılar olurdu , kader diyelim sıkma canını , yiyecek ekmek icecek su nasibin o sehirdeymis demek , uzme kendini , geçecek bu günler

Yalovacım Çok geçmiş olsun, Allah beterinden esirgesin, ucuz atlatmışsınız gerçekten, kemerleri iyice bağlayıp bide sıkmak gerekiyor, bende daha dikkatli olcam bundan sonra bazen üşengeçlik yapıp bağlamıyorum.
125gr largopen antibiyotik werdi...çünkü geçmezse Allah korusun yatırırız hastaneye dedi...bide öksürük şurubu ilaç antialerjk ilaç werdi

iyigeceler herkeseeeeeeeeeeee
Allah şifa versin canım, çok geçmiş olsun.
Öldüm gülmekten arasta yaa, ben de dün duş aldım makyajımı silmemiştim kalem falan akmış hep yüzüme, bide gözlerim kıpkırmızı şampuan kaçırmışım, neyse işte emziriyorum minayı kociş geldi niye ağladın diyor hiç bozuntuya vermedim, bi sürü iş var yetiştirmiyorum dedim,üzüldü halime olsun birlikte yaparız diyo,, bazen müstahak böyle şeyler onlara Kızlar bu arada fotoğrafımızı beğenen, güzel yorumlar yapan herkese teşekkürlerr

Canımız kocalarımızda bir gün büyüyecek ama biz çok yıpranmış olucaz,malesef Türkiye'de erkeklerin eşlerinin ve yaptığı fedakarlık ve yorgunluklarını anladıkları zaman onların emekliliklerine geliyor.etrafımdaki çoğu kadın,"gençken hiç yardım etmezdi ama şimdi şimdi anlamaya başladı beni,iş işten geçtikten sonra anlasa ne fayda" gibi şeyler söyleyip durur.bizim kültürümüzde erkek çocuklarını yetiştirmekte hep bir sıkıntı var işte,sorumluluk vermediğimiz için geç büyüyorlar.tam yardımcı olup işe yarayacak yaşlarda oyun,hovardalık yada gezip tozmak peşindeler.bizim posamız çıktığında akılları başlarına gelip asıl ailelerinin biz olduğunu anlıyorlar ama bizim gönüller kırılmaktan paramparça,yorgunluktan romatizma başlamış,sinir olup durmaktan şeker,kolesterol vuku bulmuşken.yani mezara 10 adım kalmışken.şu bilgisayar oyunları,playstation,telefonda oyun oynamalar benimde baş belam.bilgisayarı topladık,kurtuldum zannettim ama telefon elinden düşmüyor şimdide.misafir geldiğinde bile oynuyor.Bunları niye anlatıyorum,hepsi aynı bo.un başka rengide ondan.Allah hepimize sabır versin bu süreçte ama ne olursa olsun İYİ Kİ VARLAR

sizdeki durumları öğrenince içim rahatladı...bende diyordum benim adam çocukluğunda kalmış, koca yaşına bakmadan oyun oynuyor...internet ayarlarını bozsak yada bilgisayarlarına kahve döksek işe yarar mı acaba

kocaya nispet bilgisayarda oyun oynuyorum
kv de mutfağı topluyor, sanıyorlar ki Atahan durmuyor bir türlü onu oyalıyorum odada, oysaki oğlum mışıl mışıl uyuyor şuan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…