- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.521
Hastaneden eve geldiğim günden beri beraber yatıyoruz o değilde ben çok düşkünüm .. zaten tek yatamam korkarım hala :) ama küstüğümüz zamanlarda yine o gider salonda yatar maalesef
ooff zaten pazar günü banyo yapmıştı hafta daha kurtlanır yavrum bide yarın geçsinde yıkarım heralde :44:
hemen en kötüsünü aklına getırme cnm belkı sana anlatmadıgı bı derdı vardır. karsına al konus sor acık acık herseyı kendını sakın aciz hıssetme güclü ol olabılır böyle seyler konusmayı dene hemen pes etme derım
kızlar dogumdan sonra unutkanlık yasayan varmı ben nerdeys kendımı unutucam bi yerde dun esımle alısverıse cıktık oglumuz ıcın gs lı takım almak ıstedık ustune aradık biraz bulduk aldık ben tekrar aramaya basladım yanlz farkında deılım aynı takımdan bı tane daha almısım ewe geldık posetlere baktım aaa niye ıkı tane aldım dıyorum esım dıyo kı ben farkettım ama alınma diye demedım gecende cocugun kımlıgı aradım bi hafta cantamdaymıs oysa bebek cantasında herseyı unutuyorum
Lütfen üzme kendini artık. Hani biz anne olduk ya sanki cinsellik yaşayınca o masumiyet gidecekmiş gibi geliyor erkeklere göre. Hatta biz de eşimle bu konuyu konuştuk ve ilkinde ben de o da bu psikolojiden dolayı zorlandık. Bana İda'yı emziriyosun ya sana dokunursam sanki kızımın özeline el sürmüş olacağım gibi hissediyorum dedi. Neyseki konuşarak halletik. Eminim senin eşin de aynı şeyi kastetmiştir. Bu yönde hazırlıycaktır kendini.
Bugünkü iş görüşmesinden de güzel haberlerle gelir umarım. Bunu yürekten diliyorum canım. Hakkınzıda herşeyin hayırlısı olsun :)
hemen en kötüsünü aklına getırme cnm belkı sana anlatmadıgı bı derdı vardır. karsına al konus sor acık acık herseyı kendını sakın aciz hıssetme güclü ol olabılır böyle seyler konusmayı dene hemen pes etme derım
Asa ne dıyosun canım en korktuğum şey su sıralar.tek sorun adet olamansa 6 aya kadar normalmiş sanırım uyku halini bilemicem en iyisi bi test yapıp rahatlamak 😉
Ben oldum 2 gün oldu canım 😊
Benim kızımda 90-100 arası yiyor ama anne sütüde alıyo aralarda sütüm çok az bi türlü artmadı süt yapan ne varsa yememe rağmen 3litre su yesillik rezene anason Cayi isirgan Cayi tAtli Tuzlu ne varsa meyve sut olcagina bana kilo olarak Geri donuyo napalm hic icmemesinden iyidir vitaminini Alsin kuzucum :)
kızlar dogumdan sonra unutkanlık yasayan varmı ben nerdeys kendımı unutucam bi yerde dun esımle alısverıse cıktık oglumuz ıcın gs lı takım almak ıstedık ustune aradık biraz bulduk aldık ben tekrar aramaya basladım yanlz farkında deılım aynı takımdan bı tane daha almısım ewe geldık posetlere baktım aaa niye ıkı tane aldım dıyorum esım dıyo kı ben farkettım ama alınma diye demedım gecende cocugun kımlıgı aradım bi hafta cantamdaymıs oysa bebek cantasında herseyı unutuyorum
canım konuşamıyorum ki.. hemen yok bişey herşey yolunda diyip kızıyor konuyu kapatıyor.. bana kendimi hazırlamam lazım hamileydin göbeğin kocamandı doğurdun göbeğin tekrar gitti alışmam lazım diyor.. iyi de.. benim bedenim benim ruhum benim hayatım değişti.. onun hayatı tabi ki değişti bebeğimiz oldu ama en büyük değişiklik bende oldu.. yani bunu benim söylemem gerekirken o söylüyor.. gerçekten anlayamıyorum.. her sıkıntısında destekçisiyim. mutluluğunda üzüntüsünde.. onun kalbi bir acırsa benim 2 acır.. yani ondan isteklerim mi çok ama değil.. tek istediğim sevildiğimi hissetmek.. çok mu... kendimi kadın gibi hissedemiyorum.. sizden başka kimseye de anlatamıyorum.. kocama bile... canınızı sıktıysam çoook özürdilerim.. ama içimi açmak zorundayım kızlar..
Bende hem anne sutu hem mama veriyorum. Kac saate bir mama veriyosunuz ve ne kadar. Ben bir ogun mama bir ogun anne sutu vriyorum. 2saate bir mama 70ml veriyorum. Ustundeki gibi verme hazmedemez diyor. Ben once 4saate bir 120ml mama veriyordum. Dort saat sonra anne sutu istedigi her an meme veriyordum. Sut bitince yine mama veriyordum. Nasil vrrecegimi sasirdim. Bir meme bir mama cocukta sasirdi.
teşekkür ederim canım.. inş herşey dediğin gibidir.. böyle olmasını çok isterim.. İYİ Kİ VARSINIZ... SİZİ ÇOK SEVİYORUM
aynennn unutkanlık aşırı war...nedenini bende anlamadmm düzelcekmiyim onuda bilmiyorum...
Bu konuya parmak kaldırmak istiyorumBen ben ben
Eşim hani söylemiştim ya demeye bıktı
Ayyy masallah masallah delikanli pek tatliiTam 103 sayfa geçmişokumam günler alır herhalde.. Önemli bişy kaçırmamışımdır inşallah, hepinizinde iyi oldugunu umuyorum
Fok balığımla öpüyoruz hepinizi
Eki Görüntüle 836615
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.. eşim az önce iş görüşmesi için evden çıktı.. benim psikolojim çok kötü. kendimi hiç iyi hissetmiyorum. sanki eşimle aramda aşılması güç bir duvar var. ve biz onu aşamıyoruz. birbirimize çok uzağız.. soruyorum ne oluyor diye herşey yolunda diyor.. daha halvete giremedik. geçen gün ima ettim bana zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.. sizce bu ne anlama geliyor? kendini hazırlayacakmış.. doğum yapalı 3 ay olacak neredeyse. ve biz 5 ayı aşkın birbirimize dokunmayı bırakın ne sarıldık ne öpüştük. hiç birine yanaşmadı. artık beni sevmiyor mu?ne yapmalıyım ne düşünmem gerekiyor gerçekten bilmiyorum.. dün gece uzun bir aradan sonra yanyana yatalım dedim. olur dedi. gittik kızın beşiğini odaya taşıdık. yattık.. sabah kalktığımda yanımda yoktu salonda uyuyordu. ne oldu dedim kız uyurken çok ses çıkardı uyuyamadım dedi. ne olur bana bir yol gösterin? ben kocamı istiyorum.. çok çaresiz ve aciz hissediyorum kendimi.. konuşmayada yanaşmıyor
cnm baska bı sorun yoksa bırak esını bıraz kendı halıne cunku dogumdan sonra böle sorunlar olabılıyo bnm esımde bnm canım yanıcak dıye dogumdan sonra bana yanasmıyodu beraber yatıoduk ama sadece sarılıp uyuyoduk konustugumuzda kendı söledı sana zarar wermekten korkuyorum dıye konusarak hallettık hemen baska bı kadın getırme aklına zaten bıde su sıralar ısten cıkmıs ust uste gelmıs esının yanında oldugunu göster bakımlı ol esınle ılgılı ol surat asma hıc bısey beklemeden yap bunu hep ılıgılı ol bak zamanla oda duzelecektır.
bende zaten kitap hastalığı olduğu için hamileliğimde yazarların kalitesini bilmeden gerekli gereksiz fazla kitap okudum...
aşağıdakiler aralarında en iyi olanlar ve mutlaka kitaplığınızda bulunsun dediklerim
bebeklerin hastalıkları ile ilgili;
Dr Erhan Ateş-Modern Bebek bakımı-doğan kitap
eğitici oyunlar;
Christopher Clouder-Waldorf yöntemiyle harika bebek nasıl yetiştirilir-kaktüs aile kitaplığı
bebek masajı;
Dr Alan Heath-bebek masajı-alfa yayınları
eğitim;
Tracy Hogg-bebek bakım sorunlarına mucize çözümler-gün yayıncılık
Ayşe öner-hamilelik doğum ve bebek bakımı-klan yayınevi
Sevda Salihoğlu Dursun-çocuk bakımı ve eğtimi-hayat yayın
kızlar aklıma gelmişken yazayım cuma günü bimde bebek uyku tulumu varmış 15TL ben almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?