2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim koluna gelmeyecek sekilde pamuk ve su ile silebilirsin vücudunu

canım konuşamıyorum ki.. hemen yok bişey herşey yolunda diyip kızıyor konuyu kapatıyor.. bana kendimi hazırlamam lazım hamileydin göbeğin kocamandı doğurdun göbeğin tekrar gitti alışmam lazım diyor.. iyi de.. benim bedenim benim ruhum benim hayatım değişti.. onun hayatı tabi ki değişti bebeğimiz oldu ama en büyük değişiklik bende oldu.. yani bunu benim söylemem gerekirken o söylüyor.. gerçekten anlayamıyorum.. her sıkıntısında destekçisiyim. mutluluğunda üzüntüsünde.. onun kalbi bir acırsa benim 2 acır.. yani ondan isteklerim mi çok ama değil.. tek istediğim sevildiğimi hissetmek.. çok mu... kendimi kadın gibi hissedemiyorum.. sizden başka kimseye de anlatamıyorum.. kocama bile... canınızı sıktıysam çoook özürdilerim.. ama içimi açmak zorundayım kızlar..[/QUOTE]

Hera Canim ya

En iyisi ondan bir yanıt beklemeden sadece benim duygularım hislerim diyerek bize yazdıklarını ona söylemen sanırım onu suçlamadan ben seni özledim saba ihtiyacım var falan gibi sakın ağlama konuşurken ama

aynennn unutkanlık aşırı war...nedenini bende anlamadmm düzelcekmiyim onuda bilmiyorum...

teşekkür ederim canım.. inş herşey dediğin gibidir.. böyle olmasını çok isterim.. İYİ Kİ VARSINIZ... SİZİ ÇOK SEVİYORUM

canım konuşamıyorum ki.. hemen yok bişey herşey yolunda diyip kızıyor konuyu kapatıyor.. bana kendimi hazırlamam lazım hamileydin göbeğin kocamandı doğurdun göbeğin tekrar gitti alışmam lazım diyor.. iyi de.. benim bedenim benim ruhum benim hayatım değişti.. onun hayatı tabi ki değişti bebeğimiz oldu ama en büyük değişiklik bende oldu.. yani bunu benim söylemem gerekirken o söylüyor.. gerçekten anlayamıyorum.. her sıkıntısında destekçisiyim. mutluluğunda üzüntüsünde.. onun kalbi bir acırsa benim 2 acır.. yani ondan isteklerim mi çok ama değil.. tek istediğim sevildiğimi hissetmek.. çok mu... kendimi kadın gibi hissedemiyorum.. sizden başka kimseye de anlatamıyorum.. kocama bile... canınızı sıktıysam çoook özürdilerim.. ama içimi açmak zorundayım kızlar..[/QUOTE]

cnm baska bı sorun yoksa bırak esını bıraz kendı halıne cunku dogumdan sonra böle sorunlar olabılıyo bnm esımde bnm canım yanıcak dıye dogumdan sonra bana yanasmıyodu beraber yatıoduk ama sadece sarılıp uyuyoduk konustugumuzda kendı söledı sana zarar wermekten korkuyorum dıye konusarak hallettık hemen baska bı kadın getırme aklına zaten bıde su sıralar ısten cıkmıs ust uste gelmıs esının yanında oldugunu göster bakımlı ol esınle ılgılı ol surat asma hıc bısey beklemeden yap bunu hep ılıgılı ol bak zamanla oda duzelecektır.

Bende hem anne sutu hem mama veriyorum. Kac saate bir mama veriyosunuz ve ne kadar. Ben bir ogun mama bir ogun anne sutu vriyorum. 2saate bir mama 70ml veriyorum. Ustundeki gibi verme hazmedemez diyor. Ben once 4saate bir 120ml mama veriyordum. Dort saat sonra anne sutu istedigi her an meme veriyordum. Sut bitince yine mama veriyordum. Nasil vrrecegimi sasirdim. Bir meme bir mama cocukta sasirdi.

Bu konuya parmak kaldırmak istiyorum Ben ben ben

Eşim hani söylemiştim ya demeye bıktı

Hera canım izme kendini biraz zaman ver esine sonra en doğru zamanda oturup konuşursunuz hersey tatlıya bağlanır erkeklerı anlamak zor onlar kadınlar için böyle düşünsede kadınlar bi yerde patlıyo anlatıyor erkeklerin konuşup anlatması zor oluyor inş iş görüşmeside olumlu geçer güzel haberlerle gelir akşam

cnm baska bı sorun yoksa bırak esını bıraz kendı halıne cunku dogumdan sonra böle sorunlar olabılıyo bnm esımde bnm canım yanıcak dıye dogumdan sonra bana yanasmıyodu beraber yatıoduk ama sadece sarılıp uyuyoduk konustugumuzda kendı söledı sana zarar wermekten korkuyorum dıye konusarak hallettık hemen baska bı kadın getırme aklına zaten bıde su sıralar ısten cıkmıs ust uste gelmıs esının yanında oldugunu göster bakımlı ol esınle ılgılı ol surat asma hıc bısey beklemeden yap bunu hep ılıgılı ol bak zamanla oda duzelecektır.[/QUOTE]

DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.. SURAT KISMINA GELİNCE ÜZÜLDÜĞÜM İÇİN İSTEM DIŞI ASILIYOR.. TRİP AMAÇLI DEĞİL.. AMA EŞİM TRİP OLARAK ALGILIYOR ELİMDE DEĞİL...

Tatlım gönlünün başkasına kaydığı fikrini aklına bir kere soktuysan bir daha çıkaramazsın. Kendi kendini yiyip duracağına açıkça sor bunu ona. Yok hala herşey yolunda diyorsa, ki davranışları yolunda olduğunu göstermiyor, davranışlarının sebebini açıklamasını söyle. Kızıp konuyu kapatmakla çözüm getiremezsiniz hiçbişye. Sen ona bu kadar değer verirken onun sana kızmaya hakkı yok. İşten ayrılmış, Allah hayırlısıyla yeni bir iş nasip etsin. Psikolojisi elbette etkilenmiştir. Benim eşimde doğumuma az kala şirket kapandığı için işten ayrılmak zorunda kalmıştı. Onunda psikolojisi bozuktu ama bunu bana yansıtmamak için elinden geleni yaptı. Anladığım kadarıyla sen ondan yalnızca cinsel yakınlık beklemiyorsun. Sana duygusal olarak yaklaşmamasınında göbekle kiloyla alakası olmaz bence. Sen al eşini karşına, kızıp konuyu kapatmasına izin verme. Aklında kurduğun ne varsa güzelce sor ona, sana bu şekilde davranmasının seni kötü etkilediğini söyle. Madem herşey yolunda o zaman öyle davransın. Üzülmemeye çalış, bizden Özür dileyecek bişy de yok. Hepimiz canımız bişeye sıkılınca buraya koşuyoruz.

Son düzenleme:

Canım bende öle yapıyorum bazen sağıyorum uyuyorsa zaten çok sütüm yok mamayda çok acıkdıysa uyuduysa 100 cc veriyorum ama suyunu daha fazla koyuyorum şimdilik bi sorun yok canım bizde bebelac nutrı konfor veriyoruz Dr bunu önerdi daha fazla lifli Gazlı olan bebekler için önerdi 3 saatte bir yiyo bizim kız

teşekkür ederim canım.. inş herşey dediğin gibidir.. böyle olmasını çok isterim.. İYİ Kİ VARSINIZ... SİZİ ÇOK SEVİYORUM

sanırım farketmeden bizler biraz fazla bıraktık kendimizi ve yavrularımızdan başka birşeyi gözümüz görmüyor canım
bende dün eşimden uyarımı aldım, adam patladı artık...bir tek sen anne olmadın, yeter biraz da kendine bakıp kadınlığına geri dön dedi. bütün gün çocukla ilgileniyormuşum, aynaya bile bakmıyormuşum..artık kendi özelime de zaman ayırma vakti gelmiş. aslında adam haklı..doğru çok yoruluyoruz, kolay bir iş yapmıyoruz ama sanırım artık bir düzene oturtup hayatı dengeleme zamanı geldi. anne ve kadın olmak gerçekten çoook zor

slm tatlı anneler ve mekekleri int kotam bitmişti çatladım 4 gündür giremedim.

heracım sıkma canını yaa. düzelir eşin için herşey üst üste gelmiş önceden sadece senin için çalışıyodu şimdi bebek de olunnca geçim sağlamak da stres olmuştur onda. elinde olmasada surat asma sakın. sürekli güleryüzlü ol. zamanla düzelir sabret canım

Tam 103 sayfa geçmiş okumam günler alır herhalde.. Önemli bişy kaçırmamışımdır inşallah, hepinizinde iyi oldugunu umuyorum

Fok balığımla öpüyoruz hepinizi
Eki Görüntüle 836615
Ayyy masallah masallah delikanli pek tatlii

Ayyyy ayni biizz cnm ben icimde tutamam hissettiklerimi ayni yazdigin gbi esime aglayarak anlattim.baya dolmustum önce agladim.snra döktümicimi. Ama o sadece dinledi.tek kelime cikmadi.sende konus dedim.abarttigimi kimsenn evliliginin romantik olmadigini bebek olunca ayni anda uyuyamadigimizi.. (sanki gun icinde sarilip hic öpecek vakti yok) söyledi hatta sacmalama lütfen bile dedi.cok kirildim böyle alistirmamisti bni bayramda anneme geldim12gun kalacagim en azindan canim sıkılmıyor uzulmuyorum.onlar bzi anlamiyo marstan geldikleri icin..
Onlara göre sorun yok evlilik rutine bndi.bebek de var..sarilma öpüşme. .gerek yok artik cok bozugum ama esime cok asigim napim uzaklasip sakinlestim iste..ama dönünce gene uzulecegim bnm lohusa depresyonumda bu..

DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.. SURAT KISMINA GELİNCE ÜZÜLDÜĞÜM İÇİN İSTEM DIŞI ASILIYOR.. TRİP AMAÇLI DEĞİL.. AMA EŞİM TRİP OLARAK ALGILIYOR ELİMDE DEĞİL... [/QUOTE]

anlıyorum senı cnm simdi diceksın yazması kolay en azından bebegın için üzme kendını onun yüzüne bak emınım gülümsiceksın :)

Cok saol cnm hepsini arayacagim kacini bulurum bakalim.ben sdce prof.dr sabiha paktuna nin kitaplarini aldim
BebEgimi beklerken
Anne işte
Anneye güvenli baglanma
Bunlarda güzel

Cnm esinin bibis meselesi dogal oalrak kafasini karistiriyodr ona biraz zaman tani..bnm esim uzak duruyodu bnden..sanki korkuyodu bana yaklasmaya..bn sarildim ben optum ben dokundmm..bnden bkliyomus megerse...smdi yine eskisicgbi dip dibeyizz araba kullanirken bile bi eli elimde uyurkenn hep sariliyo eskisi gbi..nolursa olsun artik ayri yatma esinden..yakinla yavas yavass ama hala bseyler duzelmiyosa ciddi ciddi karsina alip konus bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…