2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım gönlünün başkasına kaydığı fikrini aklına bir kere soktuysan bir daha çıkaramazsın. Kendi kendini yiyip duracağına açıkça sor bunu ona. Yok hala herşey yolunda diyorsa, ki davranışları yolunda olduğunu göstermiyor, davranışlarının sebebini açıklamasını söyle. Kızıp konuyu kapatmakla çözüm getiremezsiniz hiçbişye. Sen ona bu kadar değer verirken onun sana kızmaya hakkı yok. İşten ayrılmış, Allah hayırlısıyla yeni bir iş nasip etsin. Psikolojisi elbette etkilenmiştir. Benim eşimde doğumuma az kala şirket kapandığı için işten ayrılmak zorunda kalmıştı. Onunda psikolojisi bozuktu ama bunu bana yansıtmamak için elinden geleni yaptı. Anladığım kadarıyla sen ondan yalnızca cinsel yakınlık beklemiyorsun. Sana duygusal olarak yaklaşmamasınında göbekle kiloyla alakası olmaz bence. Sen al eşini karşına, kızıp konuyu kapatmasına izin verme. Aklında kurduğun ne varsa güzelce sor ona, sana bu şekilde davranmasının seni kötü etkilediğini söyle. Madem herşey yolunda o zaman öyle davransın. Üzülmemeye çalış, bizden Özür dileyecek bişy de yok. Hepimiz canımız bişeye sıkılınca buraya koşuyoruz.[/QUOTE]

Canım yüzüne söylediğimde kızıyor diye geçen gece mesaj attım. üstelik aynı evde iken.. işte cevap bana zaman ver hiç anlayışlı değilsin alışmaya çalışıyorum oldu.. ne diyim..beklentim sadece cinsellik değil.. biraz olduğu doğru ama ihtiyacım olduğu için değil cinsellik benim için kutsal bişi. sadece bedenler değil ruhlarında birleşmesi. karı koca arasındaki bağı kuvvetlendirir. cinsellikte bile bi duygusallık arar bulurum.. sadece yanlız olmadığımı sevildiğimi hissetmek istiyorum. Allah herkesin hakkında hayırlı olanı versin..

evet kendimi sadece anne olarak görüyüroum malesef.. inş yakın bi zamanda kadınlığımı da hatırlarım..

teşekkür ederim canım.. daha dikkatli olmaya çalışacağım..

canım benim loğusalığımda kalmadı.. bence bizim hamilelik ve loğusa depresyonunu bizim odunlar yaşıyor.. acaba diyorum seninle benim ki ruh ikizi mi aynen rutin. kalk bebek bak evi topla yemek yap. kocan gelsin yesin. kahve yap götür. yat uyu... değişik hiç bişi yok..

DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.. SURAT KISMINA GELİNCE ÜZÜLDÜĞÜM İÇİN İSTEM DIŞI ASILIYOR.. TRİP AMAÇLI DEĞİL.. AMA EŞİM TRİP OLARAK ALGILIYOR ELİMDE DEĞİL...

anlıyorum senı cnm simdi diceksın yazması kolay en azından bebegın için üzme kendını onun yüzüne bak emınım gülümsiceksın :) [/QUOTE]

ayy canım benim.. şu aralar içimde kocaman bir mutluluğa, yüzümde gülümsemeye neden olan tek sebebim... :)

kızı odasında bırakıp yanında yatmayı deneyeceğim bu gece. tek korkum kızımın sesini duyamamak.. odalarımız uzak. eğer açlıktan ağlar ve duymazsam kendimi hiç olmadığım kadar suçlu hissederim.. başlarım kocasına da başka bi şeyede... inş biz de düzeliriz..

cnm herkesin evliliği farklıdır, çünkü karakterlerimiz farklı farklı. mesela bizde ben çok negatifimdir, herşeyde en kötüsünü düşünürüm, hayal kırıklığı yaşamamak için. hani derler ya sen işini kış tut, yaz çıkarsa bahtına diye. aynen öyle. bunu kendimi korumak için yapıyordum fakat çok daha yıpratıcı olduğunu farkettim. eşimin pozitif düşünceleri ve davranışlarıyla böyle krizleri atlattık. artık ben de pozitif düşünmeye ya da en azından çok derin düşünmemeye, uzatmamaya çalışıyorum. senin çok önem verdiğin, taktığın birşey onun için sıradan, önemsiz birşey olabiliyor çünkü. eskiden ben yatağımızı çok ayırırdım hep ayrı yatardım, ilk evlendiğimiz zamanlarda özellikle. bu hiçbir şeyi düzeltmiyor, faydalı değil yani. artık kırgınsam en fazla sırtımı dönüp yatıyorum.

sana öneride bulunmak haddim değil. fakat şöyle düşünüyorum. sizde de negatif düşüncelere kapılan, ince fikirli olan belki eşindir. sen nasıl mutsuzken elinde olmadan suratını asıyorsan, o da belki yersiz bile olsa kafasına takılan bazı şeylerden ötürü davranışlarını kontrol edemiyordur. insan bazen kendini kilitler ve o kilidin açılmasını istese de ne kendisine ne de karşısındakine bu fırsatı verir (kendimden biliyorum) senin pozitif olman, onu da rahatlatacaktır. olumlu düşünürsen ona nasıl yaklaşacağını, kilidini nasıl açacağını en iyi sen bulursun cnm. bu arada bende doğum yapalı 3 ay oldu. sanırım en son hamileliğim 3.4. ayında filan birlikte olmuştuk. neredeyse bir yıl oldu. şu anda arada bişeyler yaşıyoruz ama halvet gerçekleşmedi cnm. bu konuda da içini ferah tut. zamanla yoluna girecek inşallah.

bu bir çözüm olabilir bence. bebekle aynı odada olduğunuz için belki rahat edemiyordur, sana yaklaşma konusunda. odalar uzaksa, bebek telsizi alabilirsin. çok işine yarar.

teşekkür ederim canım. tavsiyelerinizi dinlicem... bakın şimdi bana bir mesaj attı... görüşme kötü geçerse amcasıyla buluşacağını. çok içerse gece onda kalabileceğini söyledi.. ne diyim?

kızlar bnm kardesım hazıranda ewlendı tokata gelın gıttı anlatmıstım baya oldu hazırandan beri görmüyorum kendı isteyerek severek gitti.ilk ayrılısımız cok özluyorum onu gecenlerde kvdesiyle gezmeye gelceklerini söyledı cok sevındık baya oldu bunu söyleyelı mısafırlerı görümceleri var onlar gıdınce bellı olcakmıs arada msj atıyo keyfı yok gibi bende soruyorum ne zaman gelcen bellımı diye belkı bısey der canı sıkkınsa bısey olmussa anlatır dıye neyse bugun msj attı napıuosun dıye ıyıyım fln havadan sudan konustuk ne zaman gelıyosun dedım keyfınde yok gibi bisey mı oldu dedım kardes sonucta cok merak edıyorum ıyı mı mutlu mu dıye bana yazdıgı cvp ewde mısafır var dkka bası tlflnla oynayamam ya azarlayarak bende tmm sadece merak ettım grsrz dedım ardından bende gelmek ıstıyorum ne her gun her gun soruyosun sen anneme ıkı gun gıdemeyınce sıkılıyon ben napayım dedı uzakta olmadıgın için bılmıyoısun fln benı tersledı öle üzüldüm ki aglıyorum suan ben ne dedım kı iyimi diye merak ettım üzülme sen gelemezsen ben gelırım biz gelırız dedım hep moral werdım anneme gıttıgımde sölemedm arasa ewdeym dedm hep üzülmesın dıye .nişanlıykende onun nısanlısı burda yok ben nısanlımla görusuyorum dıye sorun cıkarıyo aglıyo surat yapıodu ıyıde bnm ne sucum var kı bu onun tercıhıydı

Cok saol cnm hepsini arayacagim kacini bulurum bakalim.ben sdce prof.dr sabiha paktuna nin kitaplarini aldim
BebEgimi beklerken
Anne işte
Anneye güvenli baglanma
Bunlarda güzel

canım bende bu kadının kitaplarını almıştım, pazarlaması gerçekten çok iyi yapılıyor
ancak kitaplarındaki bazı tutarsızlıkları görünce araştırayım dedim kimdir diye, bana hiç güven vermedi...
aşağıda örnek bir site var, bir bak istersen

Nerede kaldı güven "Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin" - Sayfa 1 - Kıpır anneler ve cocuklarının etkinlik rehberi grubu.. - Nurturia

kızlar bu eş meselesi bendede var tam bisenedir bizde beraber olamadık korkunç bir zaman dilimi doğrusu ama anlayamadım gitti kırkım yeni bitti peşindende 6 gün adet gördüm oda bu gün bitti ama sanki eşim benden kaçıyo gibi bişey diyincede yahu ne yapalım bebek daha çok küçük ya ağlarsa felanbahaneler yani iki kızım var bi onun yanına yatıyor bi ötekinin ilgili baba pozisyonunda yani bende sanki bebeğin bakıcısı yada ben öyle hissediyorum aradaşım yanlız değilsin bak bende varım uzaklaştıkça soğudukmu acaba zamanmı versem ona yoksa aaaaaaaa yeter be mi desem bilemedim doğrusu ???

Kızlar valla Freud haklı bence işte bunlar hep seks. Ne kadar uzak durulursa araya mesafe giriyor. Biz doğuma son 20 gün kalaya kadar ilişkimizi hiç bozmadık bu yüzden doğumdan sonra, o da demin bahsettiğim durumdan dolayı 15 gün gecikmeli oldu yani 40tan sonra. Ayrı kaldıkça soğukluk girer kendimi Haydar dümen gibi hissedicem ama fitili ateşleyin yani Olmaz böyle bakın Angy cinsellikten sonra normale döndüğünü söyledi demek ki anahtar cinsellikte

Bu gece biraz özen gösterin kendinize, makyaj yapın ne bileyim saçınızı başınızı tarayın. Aaaa biraz da kendiniz bulun her şeyi benden beklemeyin canım

valla canım kocamın 1 haftası var.. kullanamazsa fena isyan edip yeter be dicem.. bu gece de eve gelmezse kv lideyi ç.kaleden buraya getirttircem...

Sonuna kadar destekliyorum olmadı cucudan ornek alın yahu

Bakınız : asansör 3. Kat :)

dimiii herşey, devletten beklemeyin azıcık girişimcii olun canım

Sonuna kadar destekliyorum olmadı cucudan ornek alın yahu

Bakınız : asansör 3. Kat :)

Hahaha Cucu resmen fantağğğğğzi yapmış azcık örnek alın ne bileyim mesela mutfak ama orda da yemek yeniyo olmaz aman işte neyse yaratıcı olun

ayy cok yaşayın yaa cok romantik komedi izliyoruz sanırım illa vardır ya orda asansör sahnesii ama işte cok katlı olmayınca bina 3. kata kadar öpüşmekle kalıyosun olsun fantazi fantazidir dimiii bi yerden başlamak lazımmm

Hahaha Ben de ordan esinlenerek mutfak dedim ama dinimize pek uygun olmayabilir .En azından başlangıç yapılabilir sonra evin başka köşesinde devamı gelir Değişik bir başlangıç olsun yani.

ah ahh halvete girmeyen tek ben kaldım sanıyordum :) eşimle hiç konusunu bile açmıyoruz o biir koltukta ben diğerinde yatıyorum halveti geçtim ne öpüşme ne el ele tutuşma şuanda o baba ben anne modundayız anahtar cinsellikte biliyorum ama açıkçası benimde cesaretim yok ilk gece korkusu tekrar başladı bende doğumu normal yapmasamıydım diyorum bazen belki korkmaz ben yaklaşırdım :))

Hahaha Ben de ordan esinlenerek mutfak dedim ama dinimize pek uygun olmayabilir .En azından başlangıç yapılabilir sonra evin başka köşesinde devamı gelir Değişik bir başlangıç olsun yani.

mutfak iyiymiş valla canım maksat ortam değişsinbaşlangıç olsunda nerde olursa olsun gerisi gelir ...

bizim seks hayatının neden bittiğini şimdi anladım, ev müstakil asansörüm neyim yok

Bizim evin cevresi gökdelen dolu :) hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…