- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.541
ben 60 tl ye aldım ıkı gün önce nasıl bi tulummus kı acaba bu aldıgımı en fazla bı ıkı ay gıyer bı tane daha lazım kuculunce
canım konuşamıyorum ki.. hemen yok bişey herşey yolunda diyip kızıyor konuyu kapatıyor.. bana kendimi hazırlamam lazım hamileydin göbeğin kocamandı doğurdun göbeğin tekrar gitti alışmam lazım diyor.. iyi de.. benim bedenim benim ruhum benim hayatım değişti.. onun hayatı tabi ki değişti bebeğimiz oldu ama en büyük değişiklik bende oldu.. yani bunu benim söylemem gerekirken o söylüyor.. gerçekten anlayamıyorum.. her sıkıntısında destekçisiyim. mutluluğunda üzüntüsünde.. onun kalbi bir acırsa benim 2 acır.. yani ondan isteklerim mi çok ama değil.. tek istediğim sevildiğimi hissetmek.. çok mu... kendimi kadın gibi hissedemiyorum.. sizden başka kimseye de anlatamıyorum.. kocama bile... canınızı sıktıysam çoook özürdilerim.. ama içimi açmak zorundayım kızlar..
sanırım farketmeden bizler biraz fazla bıraktık kendimizi ve yavrularımızdan başka birşeyi gözümüz görmüyor canım
bende dün eşimden uyarımı aldım, adam patladı artık...bir tek sen anne olmadın, yeter biraz da kendine bakıp kadınlığına geri dön dedi. bütün gün çocukla ilgileniyormuşum, aynaya bile bakmıyormuşum..artık kendi özelime de zaman ayırma vakti gelmiş. aslında adam haklı..doğru çok yoruluyoruz, kolay bir iş yapmıyoruz ama sanırım artık bir düzene oturtup hayatı dengeleme zamanı geldi. anne ve kadın olmak gerçekten çoook zor
teşekkür ederim canım.. daha dikkatli olmaya çalışacağım..slm tatlı anneler ve mekekleri int kotam bitmişti çatladım 4 gündür giremedim.
heracım sıkma canını yaa. düzelir eşin için herşey üst üste gelmiş önceden sadece senin için çalışıyodu şimdi bebek de olunnca geçim sağlamak da stres olmuştur onda. elinde olmasada surat asma sakın. sürekli güleryüzlü ol. zamanla düzelir sabret canım
Ayyy masallah masallah delikanli pek tatlii
Ayyyy ayni biizzcnm ben icimde tutamam hissettiklerimi ayni yazdigin gbi esime aglayarak anlattim.baya dolmustum önce agladim.snra döktümicimi. Ama o sadece dinledi.tek kelime cikmadi.sende konus dedim.abarttigimi kimsenn evliliginin romantik olmadigini bebek olunca ayni anda uyuyamadigimizi.. (sanki gun icinde sarilip hic öpecek vakti yok) söyledi hatta sacmalama lütfen bile dedi.cok kirildim böyle alistirmamisti bni bayramda anneme geldim12gun kalacagim en azindan canim sıkılmıyor uzulmuyorum.onlar bzi anlamiyo marstan geldikleri icin..
Onlara göre sorun yok evlilik rutine bndi.bebek de var..sarilma öpüşme. .gerek yok artikcok bozugum ama esime cok asigim napim uzaklasip sakinlestim iste..ama dönünce gene uzulecegim bnm lohusa depresyonumda bu..
DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.. SURAT KISMINA GELİNCE ÜZÜLDÜĞÜM İÇİN İSTEM DIŞI ASILIYOR.. TRİP AMAÇLI DEĞİL.. AMA EŞİM TRİP OLARAK ALGILIYOR ELİMDE DEĞİL...
Cnm esinin bibis meselesi dogal oalrak kafasini karistiriyodr ona biraz zaman tani..bnm esim uzak duruyodu bnden..sanki korkuyodu bana yaklasmaya..bn sarildim ben optum ben dokundmm..bnden bkliyomus megerse...smdi yine eskisicgbi dip dibeyizz araba kullanirken bile bi eli elimde uyurkenn hep sariliyo eskisi gbi..nolursa olsun artik ayri yatma esinden..yakinla yavas yavass ama hala bseyler duzelmiyosa ciddi ciddi karsina alip konus bnce
kızı odasında bırakıp yanında yatmayı deneyeceğim bu gece. tek korkum kızımın sesini duyamamak.. odalarımız uzak. eğer açlıktan ağlar ve duymazsam kendimi hiç olmadığım kadar suçlu hissederim.. başlarım kocasına da başka bi şeyede... inş biz de düzeliriz..
cnm herkesin evliliği farklıdır, çünkü karakterlerimiz farklı farklı. mesela bizde ben çok negatifimdir, herşeyde en kötüsünü düşünürüm, hayal kırıklığı yaşamamak için. hani derler ya sen işini kış tut, yaz çıkarsa bahtına diye. aynen öyle. bunu kendimi korumak için yapıyordum fakat çok daha yıpratıcı olduğunu farkettim. eşimin pozitif düşünceleri ve davranışlarıyla böyle krizleri atlattık. artık ben de pozitif düşünmeye ya da en azından çok derin düşünmemeye, uzatmamaya çalışıyorum. senin çok önem verdiğin, taktığın birşey onun için sıradan, önemsiz birşey olabiliyor çünkü. eskiden ben yatağımızı çok ayırırdım hep ayrı yatardım, ilk evlendiğimiz zamanlarda özellikle. bu hiçbir şeyi düzeltmiyor, faydalı değil yani. artık kırgınsam en fazla sırtımı dönüp yatıyorum.
sana öneride bulunmak haddim değil. fakat şöyle düşünüyorum. sizde de negatif düşüncelere kapılan, ince fikirli olan belki eşindir. sen nasıl mutsuzken elinde olmadan suratını asıyorsan, o da belki yersiz bile olsa kafasına takılan bazı şeylerden ötürü davranışlarını kontrol edemiyordur. insan bazen kendini kilitler ve o kilidin açılmasını istese de ne kendisine ne de karşısındakine bu fırsatı verir (kendimden biliyorum) senin pozitif olman, onu da rahatlatacaktır. olumlu düşünürsen ona nasıl yaklaşacağını, kilidini nasıl açacağını en iyi sen bulursun cnm. bu arada bende doğum yapalı 3 ay oldu. sanırım en son hamileliğim 3.4. ayında filan birlikte olmuştuk. neredeyse bir yıl oldu. şu anda arada bişeyler yaşıyoruz ama halvet gerçekleşmedi cnm. bu konuda da içini ferah tut. zamanla yoluna girecek inşallah.
Cok saol cnm hepsini arayacagim kacini bulurum bakalim.ben sdce prof.dr sabiha paktuna nin kitaplarini aldim
BebEgimi beklerken
Anne işte
Anneye güvenli baglanma
Bunlarda güzel
kızlar bu eş meselesi bendede var tam bisenedir bizde beraber olamadık korkunç bir zaman dilimi doğrusu ama anlayamadım gitti kırkım yeni bitti peşindende 6 gün adet gördüm oda bu gün bitti ama sanki eşim benden kaçıyo gibi bişey diyincede yahu ne yapalım bebek daha çok küçük ya ağlarsa felanbahaneler yani iki kızım var bi onun yanına yatıyor bi ötekinin ilgili baba pozisyonunda yani bende sanki bebeğin bakıcısı yada ben öyle hissediyorum aradaşım yanlız değilsin bak bende varımuzaklaştıkça soğudukmu acaba zamanmı versem ona yoksa aaaaaaaa yeter be mi desem bilemedim doğrusu ???
Kızlar valla Freud haklı bence işte bunlar hep seks. Ne kadar uzak durulursa araya mesafe giriyor. Biz doğuma son 20 gün kalaya kadar ilişkimizi hiç bozmadık bu yüzden doğumdan sonra, o da demin bahsettiğim durumdan dolayı 15 gün gecikmeli oldu yani 40tan sonra. Ayrı kaldıkça soğukluk girer kendimi Haydar dümen gibi hissedicem ama fitili ateşleyin yaniOlmaz böyle bakın Angy cinsellikten sonra normale döndüğünü söyledi demek ki anahtar cinsellikte
Bu gece biraz özen gösterin kendinize, makyaj yapın ne bileyim saçınızı başınızı tarayın. Aaaa biraz da kendiniz bulun her şeyi benden beklemeyin canım
bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim
Sonuna kadar destekliyorum olmadı cucudan ornek alın yahu
Bakınız : asansör 3. Kat :)
Kızlar valla Freud haklı bence işte bunlar hep seks. Ne kadar uzak durulursa araya mesafe giriyor. Biz doğuma son 20 gün kalaya kadar ilişkimizi hiç bozmadık bu yüzden doğumdan sonra, o da demin bahsettiğim durumdan dolayı 15 gün gecikmeli oldu yani 40tan sonra. Ayrı kaldıkça soğukluk girer kendimi Haydar dümen gibi hissedicem ama fitili ateşleyin yaniOlmaz böyle bakın Angy cinsellikten sonra normale döndüğünü söyledi demek ki anahtar cinsellikte
Bu gece biraz özen gösterin kendinize, makyaj yapın ne bileyim saçınızı başınızı tarayın. Aaaa biraz da kendiniz bulun her şeyi benden beklemeyin canım
Sonuna kadar destekliyorum olmadı cucudan ornek alın yahu
Bakınız : asansör 3. Kat :)
Hahaha Cucu resmen fantağğğğğzi yapmış azcık örnek alın ne bileyim mesela mutfak ama orda da yemek yeniyo olmaz aman işte neyse yaratıcı olun
dimiii herşey, devletten beklemeyin azıcık girişimcii olun canım
ayy cok yaşayın yaacok romantik komedi izliyoruz sanırım illa vardır ya orda asansör sahnesii ama işte cok katlı olmayınca bina 3. kata kadar öpüşmekle kalıyosun olsun fantazi fantazidir dimiii bi yerden başlamak lazımmm
HahahaBen de ordan esinlenerek mutfak dedim ama dinimize pek uygun olmayabilir .En azından başlangıç yapılabilir sonra evin başka köşesinde devamı gelir Değişik bir başlangıç olsun yani.
HahahaBen de ordan esinlenerek mutfak dedim ama dinimize pek uygun olmayabilir .En azından başlangıç yapılabilir sonra evin başka köşesinde devamı gelir Değişik bir başlangıç olsun yani.
dimiii herşey, devletten beklemeyin azıcık girişimcii olun canım
ayy cok yaşayın yaacok romantik komedi izliyoruz sanırım illa vardır ya orda asansör sahnesii ama işte cok katlı olmayınca bina 3. kata kadar öpüşmekle kalıyosun olsun fantazi fantazidir dimiii bi yerden başlamak lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?