- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.561
bizim seks hayatının neden bittiğini şimdi anladım, ev müstakil asansörüm neyim yok
Bizim evin cevresi gökdelen dolu :) hihihi
bizim seks hayatının neden bittiğini şimdi anladım, ev müstakil asansörüm neyim yok
Bizim evin cevresi gökdelen dolu :) hihihi
Bizim ev de müstakil o yüzden merdivenleri seçtik
ah ahh halvete girmeyen tek ben kaldım sanıyordum :) eşimle hiç konusunu bile açmıyoruz o biir koltukta ben diğerinde yatıyorum halveti geçtim ne öpüşme ne el ele tutuşma şuanda o baba ben anne modundayız anahtar cinsellikte biliyorum ama açıkçası benimde cesaretim yok ilk gece korkusu tekrar başladı bende doğumu normal yapmasamıydım diyorum bazen belki korkmaz ben yaklaşırdım :))
Canım azcık girişimci ol geçmiştir senin dikişler yav bişey olmaz :))
Ay mavişime bak sen. Kız seni yerler yerler seni ham yapar bu teyzeler
OY oy oy o nasil madum bir bakış öyle cok guzel :)
Kızlar eşlerinizden ne olursa olsun ayri yatmayın .
Zaten bebek ile aileye yeni problemler zorluklar girdi bir de siz uzaklaşmayın.
Git gide ayrılığa alisir bedenler sonra . Başka yüzler başka sohbetler ister insan . Buna izin vermeyin .
Esınız dokunmaya mı çekiniyor birden bire ornegin esınız tel ile konuşurken pc basında yanından geçerken söyle bir sırtını okşayacak geçin . Bir sohbet esnasında ne bileyim mutfak eksiklerini satarken seni cok seviyorum diyin dikkatini cekin bebeğinizi severken ona sarılarak beraber sevin .
Bir süre sonra eminim o da size kayıtsız kalmayacak .
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. özellikle bebeği düşük kiloda doğan arkadaşlarım, hala emzirme sıkıntısı yaşıyor musunuz? oğlum 2500 gr doğdu, 3. ayını bitirmek üzere ve 5100 gr civarı. emerken hemen uyuyakalıyor, uyandırmayı başarsam bile tekrar uyuyor. sanırım bu yüzden sütümü bir türlü çoğaltamıyor. geçer, çenesi çok zayıf dediler ama hala aynıyız. bu gidişle mamayı bırakamadığımız gibi mama miktarı artacak. mama konusunda cimri davranıyordum ama son 2 haftada kilo alımı azalmış. şöyle söyleyim, haftada 300 bazen 400 gr alıyordu bayramdan önce. bayramdan sonra tarttırdım, 2 hafta da 300 gr almış sadece. mama miktarı yetmiyor sanırım. hele geceleri 5 dk zorla emiyor, o da aktif değil yani. sonra uyuyor yine. gündüz ise çok çok az uyuyor ve çok hareketli bir bebek. bir de son iki haftadır felaket gaz sancımız var, azalacağına arttı yani. mamayı bile zorla veriyoruz ki iştahlı bir bebekti. birkaç doktora gittik ama hiçbiri bu konuda ilgili ve yol gösteren değildi, kafama göre bi doktor bulamadım. hepsi normal deyip geçiyor. eşim de sıkıştırıyor bi yandan, çok zayıf daha fazla mama verelim deyip duruyor. keza annem de öyle. sinirlerim bozuluyor. boyu da 60 cm olmuş. boyuna göre kilosu az olunca iyice küçük görünüyor, 3 aylık deyince şaşırıyorlar. moralim bozuluyor. bir de 10 gün sonra eşim 10 günlüğüne yurtdışında olacak, ben eşime çok düşkünüm. işe gittiğinde bile yollarını gözlerken bu ayrılığı nasıl kaldırırım, sütümü daha da kötü etkilemeden nasıl atlatırım bilmiyorum. off sanki kalbim sıkışıyor(
masum kedicikk ama bi okadarda cadıı valla şimdiden babasınla beni ayakta oynatıyoo şimdilerde o ne isterse durunun keyfine göre yaşıyoruz:)
EEe zamane gençliği naparsin yaptık artık katlanacağız napalim :)
tam yemelik bizim ağustos minişleriii yaamaviş bi kızım olcağını rüyamda görsem inanmazdım kociş esmer bende kumral ananemle bananeme cekmiş bizim kuzuuuuu
maşallah çok tatlı :))
acaba sizin de artık uyanmama gecelerinizin zamanı geldi mi ne dersin
Oglusunda sende cok sekersiniz. Masallah size alllah nazarlardan saklasin.
canım benim tlfondan girdiğim için görememiştim resimleri şimdi pc den giriyim dedimne şekersiniz anne oğul maşallah fındığımla arda kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?