2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım azcık girişimci ol geçmiştir senin dikişler yav bişey olmaz :))

Aynen dediğinin fazlasını yapıyorum parmecim :) kızımı severken canım, bir tanem diyorum eşim hemen ben sen herşeyimsin hayatım diyorum hemen gelip öpüyor beni bende onu öpüyorum. sabah çayını koyarken masaya hemen yanaşıp bir öpücük konduruyorum yanağına belki biz daha yeni evli olduğumuz için bilmiyorum ama eşimi çok seviyorum oda beni seviyor ve hastaneden sonra hep beraber yattık. ben uyandığımda oda uyandı ama asla şikayet etmedi.

Heracım eşinle konuş bence yani böyle davranarak seni kırdığını incittiğini vs söyle. sorunun ne olduğunu sor konuşarak çözelim de. baktın konuşmuyor dinlemiyor seni o zaman mektup yaz. ben yapmadım ama bir arkadaşım eşi ile konuşamıyordu mektup yazıyordu onda işe yarıyordu belki sende de yarar.

Rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin. İnşallah herşey yoluna girer.

benim canım senin yine bebeğin maşallah 60 cm ve 5100 benim kızım yarın 3 aylık olacak sadece anne sütü alıyor 35 haftalık doğdu 42 cm 2400gr dı. 2 aylıkken 54 cm 4400 gr dı. ama bu ay çok kustu ve çok kilo aldığını ve boyunun uzadığını sanmıyorum yarın anasağlık a gidince öğreneceğim. mama yemedi hiç kızım kustu mamaları hep sm, aptamil, aptamil conformil, bebelac denedim. benim kızıma tatilde herkes 40 günlük mü dedi 3 ayına girecek düşün yani. üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor. aslında bakarsan gününde gelseydi 2 aylık olacaktı şimdi. mama yiyorsa ver bence. ben hep mama ile büyümüşüm çok şükür sağlıklıyım :)
Mama olarak ne kullanıyorsun. ben birde hip denemek istiyorum.

kızlar kocamı eve davet ettim.. madem bu kadar çok içmek istiyor. birazdan kısçemle çıkıp içki alıcaz ve akşam kocamla içicem.. içkiyide hiç sevmem.. hatta kusarım bile gizli gizli. nasılsa emziremiyorum. şimdilik elimden başka bişi gelmiyor.. halvet yine olmucak biliyorum ama en azından aradaki buzlar biraz kırılır.. yada kafayı buluruz iyice dağıtırız.. bilemiyorum

Eki Görüntüle 836848

kızçem size meraba demeye geldi teyzoşlar ve arkilerii

aman tanrım... çooook güzel.. maşallah Allah kem gözlerden sakınsın inş.. bahtıda güzel olsun canım.. yerim yerim yerim.....

tam yemelik bizim ağustos minişleriii yaamaviş bi kızım olcağını rüyamda görsem inanmazdım kociş esmer bende kumral ananemle bananeme cekmiş bizim kuzuuuuu

Cücü teyzesi bak bu da benim mavişim gözler biraz ufak diye belirgin değil pek ama benim gözlerim mavi bazen de yeşil Bakalım dönmezse şimdilik böyleyiz :))

slm kızlar birşey merak ediyorum kızımın gözleri mavi ve yeşil karışımı ben ela gözlüyüm eşim kahverengi gözleri yeşil olacak gibi geliyor bana ama herkes 6 aya kadar döner rengi diyor sizin bebişlerde durum nasıl ilk altı ay gözleri gerçekten mavi mi oluyor bebeklerimizin ????

acaba sizin de artık uyanmama gecelerinizin zamanı geldi mi ne dersin

olabilir mi acaba :26: dün gece kesintisiz 4 buçuk saat uyudu vallaa..

Oglusunda sende cok sekersiniz. Masallah size alllah nazarlardan saklasin.

teşekkür ederiz Furuzan teyzesi

canım benim tlfondan girdiğim için görememiştim resimleri şimdi pc den giriyim dedim ne şekersiniz anne oğulmaşallah fındığımla arda kuzuya

cücümm teşekkür ettik oğlumlaa bizi güzelleştiren aslında bu melekler valla onlarla güzeliz bizzz

bu arada Allah canınızı almasın çok fenasınız. asansör, mutfak falan biz de 5 buçuk ay sonra dün halvet olduk ayıptır söylemesi öyle çok fantastik değildi ama bizimkinin uyanma ihtimalinin yarattığı heyecandan doğan adrenalini yaşamak her türlü fantaziye bin basardı (cümleye gel bu arada sıralı bağlı ad eylemli ortaçlı birleşik cümle )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…