2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cücü teyzesi bak bu da benim mavişim gözler biraz ufak diye belirgin değil pek ama benim gözlerim mavi bazen de yeşil Bakalım dönmezse şimdilik böyleyiz :))

Eki Görüntüle 836866

oyy yavrum çok tatlı.. Allah onları bize bağışlasın.. bahtları açık olsun inş...

canım benimde gözlerim ela kocamın kahve.. bizimde kızın mavi yeşil karışık.. değişir diyolar ama inş böle kalır ya..

Son cümlede Elif Şafak okuyorum sandım dünüş

Yalnız birşey söylüycem .

Kanımca topic olarak toptan halvete girilecek bunca laftan sonra bu gece . Adamlarda şaşıracak Noluyo diye :)

Bence de

Ana bende türkce bilgim iyi sanırdim :)

Kanımca topic olarak toptan halvete girilecek bunca laftan sonra bu gece . Adamlarda şaşıracak Noluyo diye :)

Kesin valla :)

ama bizde dün gece oldu bu gece de olursa benimki benim hatun azmış der valla :)

Kızlar arasta ne güzel demiş. giyin gecelikleri olmuyorsa askılı bir bluz altına şort giyin açın saçları sürün rujları adamlar kadın görsün :)

oyy yavrum çok tatlı.. Allah onları bize bağışlasın.. bahtları açık olsun inş...

Amin :))

Allahım fotografına bakınca icim kabarıyor kendini görsem icime sokarım bu kızı ben :) masallah

Kız dur içine sokma içerden yeni çıktı daha yavrum Şaka bi yana aynı şeyleri ben de İnci için hissediyorum :))

fantazi yaptık azcık fenamıı yani eni doğurduk diye azcık göbişimiz var diye asansörde fantazi yapmak bizim hakkımız değilmii yaniiiiohh sefanız olsun fındığım aynen bebiş uyanmadan halvet olmak o heyecan bizim asansöre 1500 basarbittim cümleneeeeeee tek geciyorum senii fındık

bu gece uzun olacak besbelliiiiiiiiii biliyorummmmmmmmmm

Cücü teyzesi bak bu da benim mavişim gözler biraz ufak diye belirgin değil pek ama benim gözlerim mavi bazen de yeşil Bakalım dönmezse şimdilik böyleyiz :))

Eki Görüntüle 836866

cucu teyzesiii yer onu yerrrrrrrrr nasıl bi kuzucuk bu ya maşallahhhhdeğişmez bence çünkümmm bu kız aynı sen kuzum....sen eşittir idoş

bu sabah aşılarımızı olduk biz.. vurulduktan sonra çok ağladı ama arabaya binince sustu ve uyudu kuzum içim parçalandı tutarken kolunu bacaklarını..

eve geldiğimizden beri de sürekli uyku halinde meleğim.. uyanık olsa bile öyle halsiz halsiz yatıyor sadece ateşini ölçüp duruyorum saat başı. en son 37.2 çıktı.. kaç dereceye kadar müdahale etmeyim 38 mi?? :26:

biliyosun benim bide kv ile karşılaşma ihtimali var, biz ölmüşüz

Eyvah eyvah Sizin iş zor gerçekten.:26:

cucu teyzesiii yer onu yerrrrrrrrr nasıl bi kuzucuk bu ya maşallahhhhdeğişmez bence çünkümmm bu kız aynı sen kuzum....sen eşittir idoş

Sağol cücüm herkes benzetiyo ben dörtköşeyim

arastacım kızına da bandanasına da bayıldımmmm....

Bandana benim tasarımım sağol canım

ayy millet halvet olamamış beni hamile miyim korkusu sardı. bende mi az daha kaçaydım ki. doğuma 1 hafta kalana kadar biz de cinsellik bitmedi. hatta bana kalsa doğumdan önceki gecede niyetliydim eşime şakasına dedm bak yarın lohusa olursam 40 gün pişman olursun bak dedim yorgunum dedi.ve ertesi günü pat diye doğumum başladı lohusa oldm :) .. bendeki de nasıl bir libidoydu bilmemkii hemde o koca göbeğimle :)

oyy kuzum yaa kıyamam
37.5 demişti bize hemşire canım

bebişler çook tatlı :)) maşallahhh

benm bebişte mawiydi şimdi yeşil gibi geldi gözüme...bakalım 6 aya kadar belli olur..bu arada bende mawi gözlüyümm bana mı çekicekki oğlumm :))

halwete gelince....bu bebişleri bizler yaptık we belkide çok uğraşanlarda wardır...biraz ara wersekte eskiye dönmeliyizz :)

ne yemek yapsam nasıl yapsammm sizde neler var kızlarr akıl verinn nolur hamiş değiliz artık can cekti derdimiz yok ceksede dont panikkgerci ben hamiş halimden daha iştahlıyımm

ne yemek yapsam nasıl yapsammm sizde neler var kızlarr akıl verinn nolur hamiş değiliz artık can cekti derdimiz yok ceksede dont panikkgerci ben hamiş halimden daha iştahlıyımm

aynen yaa nedir bu işteh anlamadmm...eşimden önce yiyorum ondan daha çabuk acıkıyorummm we daha 8 kilom war wermem gereken..

akşamada bi yere dawet edildik çok mutlu oldum yemek derdinden kurtuldum...

bu arada biz dün rota aşıısı olduk we bebeğim çok uyuyo dün gece baya uyumuşş öğlende baya baya uyudu yan etkisimi dersinizz sizde oldumu

tsk ediyoo duruşşşş:)

Valla biz rotavurus olmadık ama çağla da 2 gündür uyuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…