- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.581
Cücü teyzesi bak bu da benim mavişim gözler biraz ufak diye belirgin değil pek ama benim gözlerim mavi bazen de yeşilBakalım dönmezse şimdilik böyleyiz :))
Eki Görüntüle 836866
slm kızlar birşey merak ediyorum kızımın gözleri mavi ve yeşil karışımı ben ela gözlüyüm eşim kahverengi gözleri yeşil olacak gibi geliyor bana ama herkes 6 aya kadar döner rengi diyor sizin bebişlerde durum nasıl ilk altı ay gözleri gerçekten mavi mi oluyor bebeklerimizin ????
bu arada Allah canınızı almasın çok fenasınız. asansör, mutfak falanbiz de 5 buçuk ay sonra dün halvet olduk ayıptır söylemesi öyle çok fantastik değildi ama bizimkinin uyanma ihtimalinin yarattığı heyecandan doğan adrenalini yaşamak her türlü fantaziye bin basardı (cümleye gel bu arada sıralı bağlı ad eylemli ortaçlı birleşik cümle )
Yalnız birşey söylüycem .
Kanımca topic olarak toptan halvete girilecek bunca laftan sonra bu gece . Adamlarda şaşıracak Noluyo diye :)
Cücü teyzesi bak bu da benim mavişim gözler biraz ufak diye belirgin değil pek ama benim gözlerim mavi bazen de yeşilBakalım dönmezse şimdilik böyleyiz :))
Eki Görüntüle 836866
olabilir mi acaba :26: dün gece kesintisiz 4 buçuk saat uyudu vallaa..
teşekkür ederiz Furuzan teyzesi
cücümm teşekkür ettik oğlumlaabizi güzelleştiren aslında bu melekler valla onlarla güzeliz bizzz
bu arada Allah canınızı almasın çok fenasınız. asansör, mutfak falanbiz de 5 buçuk ay sonra dün halvet olduk ayıptır söylemesi öyle çok fantastik değildi ama bizimkinin uyanma ihtimalinin yarattığı heyecandan doğan adrenalini yaşamak her türlü fantaziye bin basardı (cümleye gel bu arada sıralı bağlı ad eylemli ortaçlı birleşik cümle )
Kanımca topic olarak toptan halvete girilecek bunca laftan sonra bu gece . Adamlarda şaşıracak Noluyo diye :)
oyy yavrum çok tatlı.. Allah onları bize bağışlasın.. bahtları açık olsun inş...
Allahım fotografına bakınca icim kabarıyor kendini görsem icime sokarım bu kızı ben :) masallah
Bizim ev de müstakil o yüzden merdivenleri seçtik
olabilir mi acaba :26: dün gece kesintisiz 4 buçuk saat uyudu vallaa..
teşekkür ederiz Furuzan teyzesi
cücümm teşekkür ettik oğlumlaabizi güzelleştiren aslında bu melekler valla onlarla güzeliz bizzz
Eki Görüntüle 836866
kızlar kocamı eve davet ettim.. madem bu kadar çok içmek istiyor. birazdan kısçemle çıkıp içki alıcaz ve akşam kocamla içicem.. içkiyide hiç sevmem.. hatta kusarım bile gizli gizli. nasılsa emziremiyorum. şimdilik elimden başka bişi gelmiyor.. halvet yine olmucak biliyorum ama en azından aradaki buzlar biraz kırılır.. yada kafayı buluruz iyice dağıtırız.. bilemiyorum
İyi yapmissin CANIMi gelsin evine eşlik et bisey olmaz arada kacamaktan. Hem insan rahatlıyor. İnsallah hersey dilediğin gibi olur . Hiçbirşey dörtdortluk olmaz Allah hastalık vermesin gerisi hallolur.
Bu donemde normal bôyle seyler bizde hallet yapmadık bı kere denedik ben sezeryan olmama rağmen vajinusmusum Nuks etticok ara verdik tabi yapamadık. Konsantrede olamadım bebiste ağladı zaten güldüm bide kötü bir denemeydi
Kocamda öyle cok istekli değil bilimiom belki benim azmami bekliyordur nerdeyse randevuyla seviscez.
Düzelir zamanla CANIM ama fevri davranma belliki o da bunalımda sonuçta adam geçim derdine düşmüş su an sorumlulukları cok fazla sekse sıra gelene kadar daha cok şey vardır kafasında. Hatalı tepkisi sarılsa öpse daha h
Kolay asılacak sorununuz ama ne yazık bunu düşünemiyor.
Gececek bu gunler ailesine haber verme sakın hata olur
biliyosun benim bide kv ile karşılaşma ihtimali var, biz ölmüşüz
cucu teyzesiii yer onu yerrrrrrrrr nasıl bi kuzucuk bu ya maşallahhhhdeğişmez bence çünkümmm bu kız aynı sen kuzum....sen eşittir idoş
arastacım kızına da bandanasına da bayıldımmmm....
ah ahh halvete girmeyen tek ben kaldım sanıyordum :) eşimle hiç konusunu bile açmıyoruz o biir koltukta ben diğerinde yatıyorum halveti geçtim ne öpüşme ne el ele tutuşma şuanda o baba ben anne modundayız anahtar cinsellikte biliyorum ama açıkçası benimde cesaretim yok ilk gece korkusu tekrar başladı bende doğumu normal yapmasamıydım diyorum bazen belki korkmaz ben yaklaşırdım :))
bu sabah aşılarımızı olduk biz.. vurulduktan sonra çok ağladı ama arabaya binince sustu ve uyudu kuzumiçim parçalandı tutarken kolunu bacaklarını..
eve geldiğimizden beri de sürekli uyku halinde meleğim.. uyanık olsa bile öyle halsiz halsiz yatıyor sadeceateşini ölçüp duruyorum saat başı. en son 37.2 çıktı.. kaç dereceye kadar müdahale etmeyim 38 mi?? :26:
Eyvah eyvahSizin iş zor gerçekten.:26:
Sağol cücüm herkes benzetiyo ben dörtköşeyim
Bandana benim tasarımım sağol canım
ne yemek yapsam nasıl yapsammm sizde neler var kızlarr akıl verinn nolur hamiş değiliz artık can cekti derdimiz yok ceksede dont panikkgerci ben hamiş halimden daha iştahlıyımm
tsk ediyoo duruşşşş:)
aynen yaa nedir bu işteh anlamadmm...eşimden önce yiyorum ondan daha çabuk acıkıyorummm we daha 8 kilom war wermem gereken..
akşamada bi yere dawet edildik çok mutlu oldum yemek derdinden kurtuldum...
bu arada biz dün rota aşıısı olduk we bebeğim çok uyuyo dün gece baya uyumuşş öğlende baya baya uyudu yan etkisimi dersinizz sizde oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?