- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.601
aynen yaa nedir bu işteh anlamadmm...eşimden önce yiyorum ondan daha çabuk acıkıyorummm we daha 8 kilom war wermem gereken..
akşamada bi yere dawet edildik çok mutlu oldum yemek derdinden kurtuldum...
bu arada biz dün rota aşıısı olduk we bebeğim çok uyuyo dün gece baya uyumuşş öğlende baya baya uyudu yan etkisimi dersinizz sizde oldumu
Valla biz rotavurus olmadık ama çağla da 2 gündür uyuyor .
kızlar kocamı eve davet ettim.. madem bu kadar çok içmek istiyor. birazdan kısçemle çıkıp içki alıcaz ve akşam kocamla içicem.. içkiyide hiç sevmem.. hatta kusarım bile gizli gizli. nasılsa emziremiyorum. şimdilik elimden başka bişi gelmiyor.. halvet yine olmucak biliyorum ama en azından aradaki buzlar biraz kırılır.. yada kafayı buluruz iyice dağıtırız.. bilemiyorum
İyi yapmissin CANIMi gelsin evine eşlik et bisey olmaz arada kacamaktan. Hem insan rahatlıyor. İnsallah hersey dilediğin gibi olur . Hiçbirşey dörtdortluk olmaz Allah hastalık vermesin gerisi hallolur.
Bu donemde normal bôyle seyler bizde hallet yapmadık bı kere denedik ben sezeryan olmama rağmen vajinusmusum Nuks etticok ara verdik tabi yapamadık. Konsantrede olamadım bebiste ağladı zaten güldüm bide kötü bir denemeydi
Kocamda öyle cok istekli değil bilimiom belki benim azmami bekliyordur nerdeyse randevuyla seviscez.
Düzelir zamanla CANIM ama fevri davranma belliki o da bunalımda sonuçta adam geçim derdine düşmüş su an sorumlulukları cok fazla sekse sıra gelene kadar daha cok şey vardır kafasında. Hatalı tepkisi sarılsa öpse daha h
Kolay asılacak sorununuz ama ne yazık bunu düşünemiyor.
Gececek bu gunler ailesine haber verme sakın hata olur
canım benim teşekkür ederim kv ye gelince o benim dert ortağımdır. oğluyla ilgili bütün sıkıntımı paylaşırım.. oda sağolsun biz eşimle kavga ettiğimizde benim yanımda olup oğluna sert çıkar.. hatta kocama kızıp evden kaçtığım bile oldu. bil bakalım nereye gittim. kayınvalideme
sorma iştahlar fora benim kilom var aslında kilom yok ama hafif göbişte şişlik var ve gıcık oluyorum bi kendime zaman ayırıp mekik ceksem gidicek ama nerdeeeeeeebu arada me güzel yemekten yırtmışsın benim zaten pek bişiy yaptığım yok kolay seyler genelde tamamını bile yapamıyom kociş gelince tamamlıyooo
sorma iştahlar fora benim kilom var aslında kilom yok ama hafif göbişte şişlik var ve gıcık oluyorum bi kendime zaman ayırıp mekik ceksem gidicek ama nerdeeeeeeebu arada me güzel yemekten yırtmışsın benim zaten pek bişiy yaptığım yok kolay seyler genelde tamamını bile yapamıyom kociş gelince tamamlıyooo
Masallah canim benim kizimda boylee yatmayi cok seviyor yastiktaki ordekleri yemeye calisiyor.Tam 103 sayfa geçmişokumam günler alır herhalde.. Önemli bişy kaçırmamışımdır inşallah, hepinizinde iyi oldugunu umuyorum
Fok balığımla öpüyoruz hepinizi
Eki Görüntüle 836615
Bizde hic ayri uyumadik. Ben anne olduysam o da baba oldu. Sorumlulugunu alsin. Ilk otuz gun evdeydi. Ilk gunler gece melek aglayinca beyefendi salona annemi uyandirmaya gidiyor kendide orda uyuyor. Bir gece nereye gidiyodun dedim. Annemi uyandirmaya dedi. Niye dedim cok uykusu varmis. Benim gozden yaslar dokuldu ne oldu diyor. Senin cok uykun var ha dedim ben ne yapayim dikislerim var zor yatiyorum zor kalkiyorum bacagim agriyor ve uyumuyorum ve melege bakiyorum defol git nerde yatarsan yat dedim. O gun son oldu annemi uyandirmadi. Anneme verelim o baksin geceleri diyor annememi guvenip yaptik bu cocugu dedim ne zamana kadar bakacak dedim. 20 gun kaldi annem bizle. Simdi alisti kizimda geceleri aglamiyor ih pih yapiyor. Tuvalete yada mama hazirlamya gidiyorum. Besige ip bagladim . Been yokken ipi alirmis uykusunda salliyor. Kiyamam ikisine . Diyecegim o cok acimayin bu erkek milletine aa ise gidecek aa yorgun demeyin bir seyleri yapiyorsa yaptirin. Bebekle ilgili sorumlulugu almazlarsa hem size catiyorlar hemde hersey cok kolay geliyor. Aglamasina bile dayanamiyorlar. Odanizi falan ayirmayin. Alti aylik olunca kizi ayircam ben:))Kızlar eşlerinizden ne olursa olsun ayri yatmayın .
Zaten bebek ile aileye yeni problemler zorluklar girdi bir de siz uzaklaşmayın.
Git gide ayrılığa alisir bedenler sonra . Başka yüzler başka sohbetler ister insan . Buna izin vermeyin .
Esınız dokunmaya mı çekiniyor birden bire ornegin esınız tel ile konuşurken pc basında yanından geçerken söyle bir sırtını okşayacak geçin . Bir sohbet esnasında ne bileyim mutfak eksiklerini satarken seni cok seviyorum diyin dikkatini cekin bebeğinizi severken ona sarılarak beraber sevin .
Bir süre sonra eminim o da size kayıtsız kalmayacak .
Benim kizda 2800 dogdu hem mama hem anne sutu aliyor saglikli beslensinde hic illa sadece meme alsin diye ugrasmadim. Ilk 38gun emmedi sagdim. Simdide sut yetmiyor. Acsa mamayi verdim. Suan 73 gunluk 69 gunlukken 5350gr geldi boyuda 58cm. bence acsa ac oldugunu dusunuyorsan ver mama ama kucuk delikli biberonla yoksa seni emmeyi birakabilir.arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. özellikle bebeği düşük kiloda doğan arkadaşlarım, hala emzirme sıkıntısı yaşıyor musunuz? oğlum 2500 gr doğdu, 3. ayını bitirmek üzere ve 5100 gr civarı. emerken hemen uyuyakalıyor, uyandırmayı başarsam bile tekrar uyuyor. sanırım bu yüzden sütümü bir türlü çoğaltamıyor. geçer, çenesi çok zayıf dediler ama hala aynıyız. bu gidişle mamayı bırakamadığımız gibi mama miktarı artacak. mama konusunda cimri davranıyordum ama son 2 haftada kilo alımı azalmış. şöyle söyleyim, haftada 300 bazen 400 gr alıyordu bayramdan önce. bayramdan sonra tarttırdım, 2 hafta da 300 gr almış sadece. mama miktarı yetmiyor sanırım. hele geceleri 5 dk zorla emiyor, o da aktif değil yani. sonra uyuyor yine. gündüz ise çok çok az uyuyor ve çok hareketli bir bebek. bir de son iki haftadır felaket gaz sancımız var, azalacağına arttı yani. mamayı bile zorla veriyoruz ki iştahlı bir bebekti. birkaç doktora gittik ama hiçbiri bu konuda ilgili ve yol gösteren değildi, kafama göre bi doktor bulamadım. hepsi normal deyip geçiyor. eşim de sıkıştırıyor bi yandan, çok zayıf daha fazla mama verelim deyip duruyor. keza annem de öyle. sinirlerim bozuluyor. boyu da 60 cm olmuş. boyuna göre kilosu az olunca iyice küçük görünüyor, 3 aylık deyince şaşırıyorlar. moralim bozuluyor. bir de 10 gün sonra eşim 10 günlüğüne yurtdışında olacak, ben eşime çok düşkünüm. işe gittiğinde bile yollarını gözlerken bu ayrılığı nasıl kaldırırım, sütümü daha da kötü etkilemeden nasıl atlatırım bilmiyorum. off sanki kalbim sıkışıyor(
nasıl saçmalamışım kilom var aslında kilom yokkkgöbişşşş var işte anladınız siz onuu
ayy millet halvet olamamış beni hamile miyim korkusu sardı. bende mi az daha kaçaydım ki. doğuma 1 hafta kalana kadar biz de cinsellik bitmedi. hatta bana kalsa doğumdan önceki gecede niyetliydim eşime şakasına dedm bak yarın lohusa olursam 40 gün pişman olursun bak dedim yorgunum dedi.ve ertesi günü pat diye doğumum başladı lohusa oldm :) .. bendeki de nasıl bir libidoydu bilmemkii hemde o koca göbeğimle :)
ya ben göğüslerinin 5 kilo olmasını anladım kızımın veli nimeti de göbeğime noluyo onu anlamadım inen gobek şimdi her gun daha fazla şişiyor sanki hamileyim .
Ya Ben göğüslerinin 5 kilo olmasını anladım kızımın Veli nimeti de göbeğime Noluyo onu anlamadım inen gobek şimdi her gun daha fazla şişiyor sanki hamileyim .
anladk cnmm göbiş normalde bende hiç yoktu ama hamilelikte aşırı kocaman karnım oldu..herkes tombik kalcam sanarken şu halim iyi gözüküo ama 8 kilom war daha... kısacası şunu dicektim adet olunca göbek dahada gidermş we 6 aya kadar gidermş diolar
Mesaj Alindi Parmis:) uygulamaya gecelim😄gerci bende kociste gayet iyiyiz AMA bos birakmamak lazim bayramm oncesi sacimi boyattim altin karamel bayildi k.v asansöründe canımı zor kurtardım :)))) doğurduk diye kendımızı salmayalım kocısler gelmeden en azından sacımızı düzeltelim bi parfüm sıkalım dimi :)
Kızlar valla Freud haklı bence işte bunlar hep seks. Ne kadar uzak durulursa araya mesafe giriyor. Biz doğuma son 20 gün kalaya kadar ilişkimizi hiç bozmadık bu yüzden doğumdan sonra, o da demin bahsettiğim durumdan dolayı 15 gün gecikmeli oldu yani 40tan sonra. Ayrı kaldıkça soğukluk girer kendimi Haydar dümen gibi hissedicem ama fitili ateşleyin yaniOlmaz böyle bakın Angy cinsellikten sonra normale döndüğünü söyledi demek ki anahtar cinsellikte
Bu gece biraz özen gösterin kendinize, makyaj yapın ne bileyim saçınızı başınızı tarayın. Aaaa biraz da kendiniz bulun her şeyi benden beklemeyin canım
oyy kuzum yaa kıyamam
37.5 demişti bize hemşire canım
Banada bakim sart sacimi boyacam boyayida aldim. Ama sute gecer diye korkuyorum. Sen bitkisel boyaylami boyattin canim. Bizde hergun tavsan kac tazi tut oynuyoruz valla:))) hergun kacmaya calisiyorum ama bazen kacamiyorum.
Guzel guzel giyinmeme kiz izin vermiyor. Kiskanc kizim benim. Ne zaman guzel giyinsem ustume kakasini fiskirtiyor. Gulsemmi aglasammi.:))
az önce 37.6 ölçtüm ama şimdi kuzumun keyfi yerinde pek bi hareketli ve gülücükler atıp duruyor bana.. napsam bilemedim yaaa :26:
Kesinlikle girisimci olun..esim halvetten bi gce once yatakta bi not buldu...yarin bu yatakta neler olucak nelerrr ;-) kocami taniyorumm yani..fitili atesledimmm:-D
az önce 37.6 ölçtüm ama şimdi kuzumun keyfi yerinde pek bi hareketli ve gülücükler atıp duruyor bana.. napsam bilemedim yaaa :26:
allah senin iyiliğini versin emiiii....nota bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?