2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hiç kilo veremiyrmm. Işin garibi doğumdan sonra verdiğim kiloları da geri aldim. Sizler ne yiyip ne içiyrsunuz. Ben nerde yanlık yapıyrmm bilemyrm.. Yardım bana!!! Sütm azalmdan neler yapabilirmm?

sorma iştahlar fora benim kilom var aslında kilom yok ama hafif göbişte şişlik var ve gıcık oluyorum bi kendime zaman ayırıp mekik ceksem gidicek ama nerdeeeeeeebu arada me güzel yemekten yırtmışsın benim zaten pek bişiy yaptığım yok kolay seyler genelde tamamını bile yapamıyom kociş gelince tamamlıyooo

nasıl saçmalamışım kilom var aslında kilom yokkkgöbişşşş var işte anladınız siz onuu

Ya Ben göğüslerinin 5 kilo olmasını anladım kızımın Veli nimeti de göbeğime Noluyo onu anlamadım inen gobek şimdi her gun daha fazla şişiyor sanki hamileyim .

Tam 103 sayfa geçmiş okumam günler alır herhalde.. Önemli bişy kaçırmamışımdır inşallah, hepinizinde iyi oldugunu umuyorum

Fok balığımla öpüyoruz hepinizi
Eki Görüntüle 836615
Masallah canim benim kizimda boylee yatmayi cok seviyor yastiktaki ordekleri yemeye calisiyor.
Bizde hic ayri uyumadik. Ben anne olduysam o da baba oldu. Sorumlulugunu alsin. Ilk otuz gun evdeydi. Ilk gunler gece melek aglayinca beyefendi salona annemi uyandirmaya gidiyor kendide orda uyuyor. Bir gece nereye gidiyodun dedim. Annemi uyandirmaya dedi. Niye dedim cok uykusu varmis. Benim gozden yaslar dokuldu ne oldu diyor. Senin cok uykun var ha dedim ben ne yapayim dikislerim var zor yatiyorum zor kalkiyorum bacagim agriyor ve uyumuyorum ve melege bakiyorum defol git nerde yatarsan yat dedim. O gun son oldu annemi uyandirmadi. Anneme verelim o baksin geceleri diyor annememi guvenip yaptik bu cocugu dedim ne zamana kadar bakacak dedim. 20 gun kaldi annem bizle. Simdi alisti kizimda geceleri aglamiyor ih pih yapiyor. Tuvalete yada mama hazirlamya gidiyorum. Besige ip bagladim . Been yokken ipi alirmis uykusunda salliyor. Kiyamam ikisine . Diyecegim o cok acimayin bu erkek milletine aa ise gidecek aa yorgun demeyin bir seyleri yapiyorsa yaptirin. Bebekle ilgili sorumlulugu almazlarsa hem size catiyorlar hemde hersey cok kolay geliyor. Aglamasina bile dayanamiyorlar. Odanizi falan ayirmayin. Alti aylik olunca kizi ayircam ben:))
Benim kizda 2800 dogdu hem mama hem anne sutu aliyor saglikli beslensinde hic illa sadece meme alsin diye ugrasmadim. Ilk 38gun emmedi sagdim. Simdide sut yetmiyor. Acsa mamayi verdim. Suan 73 gunluk 69 gunlukken 5350gr geldi boyuda 58cm. bence acsa ac oldugunu dusunuyorsan ver mama ama kucuk delikli biberonla yoksa seni emmeyi birakabilir.
Uyumayya gelince benimkide memede uyuyor . Uyuyarak emiyorda. Ama bazen uykusu cok agir geliyor . Fazla emmiyor zorlamiyorum. Kendi cokaciktiginda uyaniyor zaten.

nasıl saçmalamışım kilom var aslında kilom yokkkgöbişşşş var işte anladınız siz onuu

anladk cnmm göbiş normalde bende hiç yoktu ama hamilelikte aşırı kocaman karnım oldu..herkes tombik kalcam sanarken şu halim iyi gözüküo ama 8 kilom war daha... kısacası şunu dicektim adet olunca göbek dahada gidermş we 6 aya kadar gidermş diolar

Sende fenaymisn be sekerim...bu libidoyla 3 daha dogurursnn :-D

Ya Ben göğüslerinin 5 kilo olmasını anladım kızımın Veli nimeti de göbeğime Noluyo onu anlamadım inen gobek şimdi her gun daha fazla şişiyor sanki hamileyim .

işin kötüsü artık göbiş değil bebiş oda diyemiyoruzzbu göbiş gidicek başka yoluu yokta bu iştahla nasıllllll

ben şuan adetim bakalım gercekten dediğin gibi olcakmıı :44:

Banada bakim sart sacimi boyacam boyayida aldim. Ama sute gecer diye korkuyorum. Sen bitkisel boyaylami boyattin canim. Bizde hergun tavsan kac tazi tut oynuyoruz valla:))) hergun kacmaya calisiyorum ama bazen kacamiyorum.

Guzel guzel giyinmeme kiz izin vermiyor. Kiskanc kizim benim. Ne zaman guzel giyinsem ustume kakasini fiskirtiyor. Gulsemmi aglasammi.:))

Kesinlikle girisimci olun..esim halvetten bi gce once yatakta bi not buldu...yarin bu yatakta neler olucak nelerrr ;-) kocami taniyorumm yani..fitili atesledimmm:-D

bakım şart valla canım sadece kocişler için değil ilk önce kendimiz için kendimizi iyi hissetmemiz lazım ...
bitkisel değildi canım ama ürünler schwarzkophun ürünleriydi ...
benimde bikez kaka bi kez çiş fışlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…