2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

az önce 37.6 ölçtüm ama şimdi kuzumun keyfi yerinde pek bi hareketli ve gülücükler atıp duruyor bana.. napsam bilemedim yaaa :26:

parmişi dinle canım bana hemşire söyledi dr dinlemek daha doğru istersen üstünü soy biraz sil vücut ısısı düşer ozaman
keyfide yerindeymiş çok şükür panik yapma

Ayyy bursurü alıntı yapmıştım gitti tuhhhh
Ama Yusuf etmenden yemek yapamayan annesi bence bu gece oturup Yusuf eymeni yesiinnnn boşver yemeği.
Ben bu yemek ısını riske atamıyorum aksam kocam gelince bebisi ona bırakıp öyle yapiyorum
Aslında gecistircem ama hem aile sofra bilincimiz kaybolmasın hem de sütüm azalmasın diye yapiyorum

Canim benim doktorum 38 olunca fitil ver ondan once müdahale etme dedi

parmişi dinle canım bana hemşire söyledi dr dinlemek daha doğru istersen üstünü soy biraz sil vücut ısısı düşer ozaman
keyfide yerindeymiş çok şükür panik yapma

öyle yapayım madem ya.. çok şükür şu an gayet keyifli oğlum nazar değmeyim inşallah bugünü sağ salim atlatırız böyle..

Kış geldi bacım ne şortu, askılısı Peluş pijamaları çekiyorum ben

Bende de var unukanlik. Gecen burda anlatmistim. Esim tum aklini kizim aldi diyor. :)) hergun ceviz yiyorum. Hafizayi guclendiriyor.
Once hangi mamayi kullandiniz. Biz aptamil kullaniyorum. Ustundeki gibi versem cocum gaz sancisindan duramiyor. Bu mamadan memnunmusunuz geciste sorun yasadiniz mi
Eki Görüntüle 836848

kızçem size meraba demeye geldi teyzoşlar ve arkilerii

Masallah canim boncuk gibi gozzleri allahim nazarlardan saklasin.

Unutkanlıkla ilgili soru sorulmuş evet bendee hemde çok fenaa

bayramda kayınvalidemlerden dönerken uyuyordum uyandırdılar herşeyimi hazırladım oğlumu unuttum kapıda aklıma geldi çok kötüydü o an kayınvalidem şok oldu

Yuh kiz cocuk unutulurmu kayınvalidenin eline iyi Malzeme vermissin :)

Ya oyle hemen en kotusunu dusunme...
Bizim de tekrar yakinlasmamiz 3 ay surdu.
Hep soruyodum noluyoruz begenmiyo musun istemiyo musun falan diye. Bi aksam acik acik konustuk herseyi. Biturlu o moda giremiyorum kendimi uzak durmaya sartlamisim simdi de baslatmakta zorlaniyorum dedi. Anlayacagin bizle beraber onlarda da degisimler oluyo, normal seylerbunlar. Ama o konusmamizdan sonra daha cok sarilmaya falan dikkat etti bunu fark edebiliyodum. 1 hafta sonra da malum olay :)
Sen de bu is donemi stresine ver simdilik, hem yeni be ek hem issizlik zorlastiriyodur eminim. Bunlar zihinde baslayan eylemler sonucta, akil oralardaysa performans beklememek lazim. Yani kissadan hisse olay senle alakali degildir. Ama bence bebisi artik odasiba yollayin ve birlikte uyuyun. İlla cinsellik olmasi gerekmez , ayaklarinizi birbirinizinkine degdirseniz o bile insana iyi geliyo...

Bende de oluyo ars sira. Cok dalginim...

İyi yaptin canim ya ferahlarsin biraz...

Ben de aminnn diyorum arastaya :)

merhaba kızlar takipteyim ama uzun zamandır yazamadım. kızım bana ben berilime alıştım yavaş yavaş. bayramda babaannemizin elini öpmeye 8 saatlik yola gittik geldik şimdi ben işteyim kızım da evde 78 günlük oldu:) bende yaklaşık bir aydır işteyim ilk başta daha zor oluyordu ama özelde çalıştığım için bazen mesai uzuyor eve geç kalınca kendimi çok kötü hissediyorum. öğlenleri eve emzirmeye gidiyorum akşamda 6,5 7 gibi evde olabiliyorum ama Allahtan kızım emin ellerde anneannesiyle ama bunun dışında kendime hiç vakit ayıramıyorum birde açık açık kocam beni beğenmiyor!!! doğumdan sonra sadece bir kere birlikte olduk şimdi tv izleme bahanesiyle oturma odamızda uyuyor.. ne eve ne kendime ne de bebeğime ayırmam gereken vakti ayıramıyorum kocama da aynı şekilde tabi. evi doğru düzgün temizleyemiyorum hem bebek hem iş hem ev yetişmiyor bir de kız ağlayınca bile beni çağıran bir kocam olunca ancak bulaşık, çamaşır hallediyorum evi süpüremiyorum ne yapacağım bilmiyorum
zaten aldığım kiloları veremedim kendimi çirkin hissediyorum bir de üstüne böyle davranılınca büsbütün fenalardayım... bir de bebek görme ziyaretleri kızımda akşamları hala huzursuz. bir de büyük çişini ancak 3-4 güne yapabiliyor yavrum maması sma bir haftadır aptamili deneyelim dedik o da aynı sanırım pek bir değişiklik yok:26: var mı böyle olan? kızımı sabah bir kere emziriyorum öğlen bir birde akşam 6-7 den sonra bir de gece uyanmalarında. zaten tek göğsü kalan bir canavarım o da bakalım nereye kadar giderse

canım ya allah kolaylık versin sana ben şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıp kızımı gideceğim işe iş ve bebek koca hepsini birden nasıl idare edeceğim. birde bakacak kimse yok bakıcı bulmam gerek.kilolar dersen hamilelilk kilosunu verdim ama öncesindeki tedaviden sürecinde aldığım 6 kilo kaldı bana hiçbir kıyafet olmuyor dışarı çıkmak istemiyorum bu kilolarla aptamil daha çok kabızlık yapıyor diy duydum. allahıma şükür ki sütle ilgili bir sıkıntım olmadı emziriyorum o yüzden mamayla ilgili birşey diyemeyeceğim.bir arkadaşımın tavsiyesi vardı süt olmasada emzir yada sağma makinesiyle sağ demişti süt damarlarını uyarır süt gelir diye ben sürekli öyle yaptım.

tam yemelik bizim ağustos minişleriii yaamaviş bi kızım olcağını rüyamda görsem inanmazdım kociş esmer bende kumral ananemle bananeme cekmiş bizim kuzuuuuu

bende 9 ay boyunca eşimin gözlerine benzer diye umut ediyordum amaa sanırım benzemicek eşim sarışın mavi gözlü bende kumral ela gözlü. İlker'in gözleride yeşille kahve arası bişey değişir mi bakalım

dün bizde yaşadık o skıntıyı içim acıdı ama mecbur ben tuttum dedim belki babası tutar ama bi baktım odada yok İlker de dünden beri uyuyor bir tek dün gece gece uykusunda zorlandı. bugün paso uyudu hep uyku hali pelt oldu yavrucaklar bizede hemşire 37.5 i geçerse calpol ver dedi.ben dün gece rahat uyusun diye yarım ölçek calpol verdim istemeyerek..

ne yemek yapsam nasıl yapsammm sizde neler var kızlarr akıl verinn nolur hamiş değiliz artık can cekti derdimiz yok ceksede dont panikkgerci ben hamiş halimden daha iştahlıyımm

ben dün gece kuru fasulyeyi suya koydum hala suda yüzüyorlar Çok tembelleştim canım yemek yapmak istemedi hiç sende salla bugün

Yuh kiz cocuk unutulurmu kayınvalidenin eline iyi Malzeme vermissin :)

Bende başkası yapsa çok şaşırırdım ama oluyormuş vallaa hiç anlamadım nasıl oldu ya hemde ne malzeme hemen dedi sen çocuğu unutursun bir yerde :)

Bugün buralar baya bi ateşliymiş :)) valla bizde o halvet olamayanlardanız ama kocişle aramızda hiç mesafe yok çok şükür bence iş sadece cinsellikte değil biz birbirimize dokunmaktan koklamaktan sarılmaktan hiç vazgeçmedik çok şükür iyiyiz her evde olan sorunlar oluyor bizdede

Heracım bence bugece kafalar güzelleşince dökülün birbirinize sonu yatakta bulabilirsiniz gibime geliyor

Fundacım ben 37.9 da verdim calpol bi çay kaşığı ama düşmedi üstünü başını çıkardım bezinide çıkardım öle biraz düştü ama sakinlemedi çocuk 6 saat sonra bi çay kaşığı daha verdim öle rahatladık çok şükür

Bu arada benim oğlan bugün kendini uykuya ve memeye verdi gece azıma sıçmaz umarım

Kızlarr uzun zamandır sormak istediğim bişey vardı şimdi soruyorum.. :) Bebeğimi nasıl alıştırırsam öyle mi gider mesela dışarı çıkarken şapka takmalımıyım her seferinde tabiki soğuktan korumalıyım ama birazda serbest mi bırakmak gerek.. ben böyle düşünüyorum tabii ama k.v çok sıkıyor ödü kopuyor bir yerden mikrop alacak diye doktora kontrole götürdüm ordaki tartının üzerindeki kağıt havlu pisti onu dedim kv. dedi sen yanında götür havlunu serersin öyle tartsın doktor bende çekindim komik geldi yani :) daha neler nelerr çok fazla üzerine titriyor ben öyle olmayınca rahat anne durumunda görünüyorum.

kızlar ayıp olacak ama ne ile korunuyorsunuz ben spiral taktırdım geçenlerde aynı günün sabahına gidip çıkarttırdım nasıl kanama yaptı anlatamam gerçekten fenalardayım hamile kalırım diye ödüm patlıyor eşime dünyayı zehir ettim yaaa ya hamile kalırsam diye adamın başını yedim durdum geri çekme ile korunduk .çok ayıp ama kime soracağımı şaşırdım. doktora gideceğim bu hafta ne kullansam diye kondom bende alerji yapıyo kullanamıyorum tahrişe sebep oluyo offf off kadın olmak çok zor vallahi sinirden öleceğim hap desen hormon diyorlar falan filan

Anan yemek yiyo uyan çocuğum alarmı takmışlar bu oğlana az önceye kadar melek gibi uyuyan çocuk ağzıma bi lokma koymamla mızırdanmaya başladı bu arada aşının etkisi devam ediyormudur ki ondan mı çok uyuyo

Kusma sorunumuz yine tavan yaptı Reflü yastığı kullanıp fayda gören var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…