- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.621
az önce 37.6 ölçtüm ama şimdi kuzumun keyfi yerinde pek bi hareketli ve gülücükler atıp duruyor bana.. napsam bilemedim yaaa :26:
yusuf eymenden yemek hazırlayamıyoruuuummmmmmmm
Canim benim doktorum 38 olunca fitil ver ondan once müdahale etme dedi
parmişi dinle canım bana hemşire söyledi dr dinlemek daha doğru istersen üstünü soy biraz sil vücut ısısı düşer ozaman
keyfide yerindeymiş çok şükür panik yapma
Sende fenaymisn be sekerim...bu libidoyla 3 daha dogurursnn :-D
Kış geldi bacım ne şortu, askılısıKesin valla :)
ama bizde dün gece oldu bu gece de olursa benimki benim hatun azmış der valla :)
Kızlar arasta ne güzel demiş. giyin gecelikleri olmuyorsa askılı bir bluz altına şort giyin açın saçları sürün rujları adamlar kadın görsün :)
Bende de var unukanlik. Gecen burda anlatmistim. Esim tum aklini kizim aldi diyor. :)) hergun ceviz yiyorum. Hafizayi guclendiriyor.kızlar dogumdan sonra unutkanlık yasayan varmı ben nerdeys kendımı unutucam bi yerde dun esımle alısverıse cıktık oglumuz ıcın gs lı takım almak ıstedık ustune aradık biraz bulduk aldık ben tekrar aramaya basladım yanlz farkında deılım aynı takımdan bı tane daha almısım ewe geldık posetlere baktım aaa niye ıkı tane aldım dıyorum esım dıyo kı ben farkettım ama alınma diye demedım gecende cocugun kımlıgı aradım bi hafta cantamdaymıs oysa bebek cantasında herseyı unutuyorum
Once hangi mamayi kullandiniz. Biz aptamil kullaniyorum. Ustundeki gibi versem cocum gaz sancisindan duramiyor. Bu mamadan memnunmusunuz geciste sorun yasadiniz miCanım bende öle yapıyorum bazen sağıyorum uyuyorsa zaten çok sütüm yok mamayda çok acıkdıysa uyuduysa 100 cc veriyorum ama suyunu daha fazla koyuyorum şimdilik bi sorun yok canım bizde bebelac nutrı konfor veriyoruz Dr bunu önerdi daha fazla lifli Gazlı olan bebekler için önerdi 3 saatte bir yiyo bizim kız
Unutkanlıkla ilgili soru sorulmuş evet bendee hemde çok fenaa
bayramda kayınvalidemlerden dönerken uyuyordum uyandırdılar herşeyimi hazırladım oğlumu unuttum kapıda aklıma geldiçok kötüydü o an kayınvalidem şok oldu
hayır1 senedir doğru düzgün tartışmamız bile olmadı..
teşekkür ederim kızlar.. ayrı yatmayı o istedi.. ben çalışıyorum uykumu almak istiyorum sen kızla ayrı yat demişti.. iştende pazartesi günü çıktı.. moral bozukluğu 2 gündür var evet ama bizim problemimiz ondan öncede vardı.. kendimi hiç bu kadar aciz hissetmedim.. acaba gönlü başkasına mı kaydı?asla sindiremem
kızlar dogumdan sonra unutkanlık yasayan varmı ben nerdeys kendımı unutucam bi yerde dun esımle alısverıse cıktık oglumuz ıcın gs lı takım almak ıstedık ustune aradık biraz bulduk aldık ben tekrar aramaya basladım yanlz farkında deılım aynı takımdan bı tane daha almısım ewe geldık posetlere baktım aaa niye ıkı tane aldım dıyorum esım dıyo kı ben farkettım ama alınma diye demedım gecende cocugun kımlıgı aradım bi hafta cantamdaymıs oysa bebek cantasında herseyı unutuyorum
canım konuşamıyorum ki.. hemen yok bişey herşey yolunda diyip kızıyor konuyu kapatıyor.. bana kendimi hazırlamam lazım hamileydin göbeğin kocamandı doğurdun göbeğin tekrar gitti alışmam lazım diyor.. iyi de.. benim bedenim benim ruhum benim hayatım değişti.. onun hayatı tabi ki değişti bebeğimiz oldu ama en büyük değişiklik bende oldu.. yani bunu benim söylemem gerekirken o söylüyor.. gerçekten anlayamıyorum.. her sıkıntısında destekçisiyim. mutluluğunda üzüntüsünde.. onun kalbi bir acırsa benim 2 acır.. yani ondan isteklerim mi çok ama değil.. tek istediğim sevildiğimi hissetmek.. çok mu... kendimi kadın gibi hissedemiyorum.. sizden başka kimseye de anlatamıyorum.. kocama bile... canınızı sıktıysam çoook özürdilerim.. ama içimi açmak zorundayım kızlar..
Lütfen üzme kendini artık. Hani biz anne olduk ya sanki cinsellik yaşayınca o masumiyet gidecekmiş gibi geliyor erkeklere göre. Hatta biz de eşimle bu konuyu konuştuk ve ilkinde ben de o da bu psikolojiden dolayı zorlandık. Bana İda'yı emziriyosun ya sana dokunursam sanki kızımın özeline el sürmüş olacağım gibi hissediyorum dedi. Neyseki konuşarak halletik. Eminim senin eşin de aynı şeyi kastetmiştir. Bu yönde hazırlıycaktır kendini.
Bugünkü iş görüşmesinden de güzel haberlerle gelir umarım. Bunu yürekten diliyorum canım. Hakkınzıda herşeyin hayırlısı olsun :)
merhaba kızlar takipteyim ama uzun zamandır yazamadım. kızım bana ben berilime alıştım yavaş yavaş. bayramda babaannemizin elini öpmeye 8 saatlik yola gittik geldik şimdi ben işteyim kızım da evde 78 günlük oldu:) bende yaklaşık bir aydır işteyim ilk başta daha zor oluyordu ama özelde çalıştığım için bazen mesai uzuyor eve geç kalınca kendimi çok kötü hissediyorum. öğlenleri eve emzirmeye gidiyorum akşamda 6,5 7 gibi evde olabiliyorum ama Allahtan kızım emin ellerde anneannesiyleama bunun dışında kendime hiç vakit ayıramıyorum birde açık açık kocam beni beğenmiyor!!! doğumdan sonra sadece bir kere birlikte olduk şimdi tv izleme bahanesiyle oturma odamızda uyuyor.. ne eve ne kendime ne de bebeğime ayırmam gereken vakti ayıramıyorum kocama da aynı şekilde tabi. evi doğru düzgün temizleyemiyorum hem bebek hem iş hem ev yetişmiyor bir de kız ağlayınca bile beni çağıran bir kocam olunca ancak bulaşık, çamaşır hallediyorum evi süpüremiyorum ne yapacağım bilmiyorum
zaten aldığım kiloları veremedim kendimi çirkin hissediyorum bir de üstüne böyle davranılınca büsbütün fenalardayım... bir de bebek görme ziyaretleri kızımda akşamları hala huzursuz. bir de büyük çişini ancak 3-4 güne yapabiliyor yavrum maması sma bir haftadır aptamili deneyelim dedik o da aynı sanırım pek bir değişiklik yok:26: var mı böyle olan? kızımı sabah bir kere emziriyorum öğlen bir birde akşam 6-7 den sonra bir de gece uyanmalarında. zaten tek göğsü kalan bir canavarım o da bakalım nereye kadar giderse
Kızlar valla Freud haklı bence işte bunlar hep seks. Ne kadar uzak durulursa araya mesafe giriyor. Biz doğuma son 20 gün kalaya kadar ilişkimizi hiç bozmadık bu yüzden doğumdan sonra, o da demin bahsettiğim durumdan dolayı 15 gün gecikmeli oldu yani 40tan sonra. Ayrı kaldıkça soğukluk girer kendimi Haydar dümen gibi hissedicem ama fitili ateşleyin yaniOlmaz böyle bakın Angy cinsellikten sonra normale döndüğünü söyledi demek ki anahtar cinsellikte
Bu gece biraz özen gösterin kendinize, makyaj yapın ne bileyim saçınızı başınızı tarayın. Aaaa biraz da kendiniz bulun her şeyi benden beklemeyin canım
tam yemelik bizim ağustos minişleriii yaamaviş bi kızım olcağını rüyamda görsem inanmazdım kociş esmer bende kumral ananemle bananeme cekmiş bizim kuzuuuuu
slm kızlar birşey merak ediyorum kızımın gözleri mavi ve yeşil karışımı ben ela gözlüyüm eşim kahverengi gözleri yeşil olacak gibi geliyor bana ama herkes 6 aya kadar döner rengi diyor sizin bebişlerde durum nasıl ilk altı ay gözleri gerçekten mavi mi oluyor bebeklerimizin ????
bu sabah aşılarımızı olduk biz.. vurulduktan sonra çok ağladı ama arabaya binince sustu ve uyudu kuzumiçim parçalandı tutarken kolunu bacaklarını..
eve geldiğimizden beri de sürekli uyku halinde meleğim.. uyanık olsa bile öyle halsiz halsiz yatıyor sadeceateşini ölçüp duruyorum saat başı. en son 37.2 çıktı.. kaç dereceye kadar müdahale etmeyim 38 mi?? :26:
ne yemek yapsam nasıl yapsammm sizde neler var kızlarr akıl verinn nolur hamiş değiliz artık can cekti derdimiz yok ceksede dont panikkgerci ben hamiş halimden daha iştahlıyımm
Yuh kiz cocuk unutulurmu kayınvalidenin eline iyi Malzeme vermissin :)
Kizlar emzirirken aci biseyler yemenin ne gibi etkisi olur bebege? Yememekmi lazim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?