- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.641
kızı odasında bırakıp yanında yatmayı deneyeceğim bu gece. tek korkum kızımın sesini duyamamak.. odalarımız uzak. eğer açlıktan ağlar ve duymazsam kendimi hiç olmadığım kadar suçlu hissederim.. başlarım kocasına da başka bi şeyede... inş biz de düzeliriz..
Kızlar valla Freud haklı bence işte bunlar hep seks. Ne kadar uzak durulursa araya mesafe giriyor. Biz doğuma son 20 gün kalaya kadar ilişkimizi hiç bozmadık bu yüzden doğumdan sonra, o da demin bahsettiğim durumdan dolayı 15 gün gecikmeli oldu yani 40tan sonra. Ayrı kaldıkça soğukluk girer kendimi Haydar dümen gibi hissedicem ama fitili ateşleyin yaniOlmaz böyle bakın Angy cinsellikten sonra normale döndüğünü söyledi demek ki anahtar cinsellikte
Bu gece biraz özen gösterin kendinize, makyaj yapın ne bileyim saçınızı başınızı tarayın. Aaaa biraz da kendiniz bulun her şeyi benden beklemeyin canım
Sonuna kadar destekliyorum olmadı cucudan ornek alın yahu
Bakınız : asansör 3. Kat :)
HahahaBen de ordan esinlenerek mutfak dedim ama dinimize pek uygun olmayabilir .En azından başlangıç yapılabilir sonra evin başka köşesinde devamı gelir Değişik bir başlangıç olsun yani.
bizim seks hayatının neden bittiğini şimdi anladım, ev müstakil asansörüm neyim yok
Banyo iyi banyo
Biz de 11. kattayiz ama adamda niyet olmayinca tavani seyrediyoz.
Yalnız birşey söylüycem .
Kanımca topic olarak toptan halvete girilecek bunca laftan sonra bu gece . Adamlarda şaşıracak Noluyo diye :)
Kesinlikle girisimci olun..esim halvetten bi gce once yatakta bi not buldu...yarin bu yatakta neler olucak nelerrr ;-) kocami taniyorumm yani..fitili atesledimmm:-D
Banyo iyi banyo
Biz de 11. kattayiz ama adamda niyet olmayinca tavani seyrediyoz.
Kedicik sana bir şarkı ile cevap vermek istiyorum "sevişmek ah ne hoosturr yıldızların altindaa"
Kedicik sana bir şarkı ile cevap vermek istiyorum "sevişmek ah ne hoosturr yıldızların altindaa"
Vuuhuuu şöyle mumlu filan, suyun üstündeki gül yaprakları, kırmızı şarap görünümlü kola kadehte.Topiğimizi teşvikte sınır tanımıyorum bu ara
Bu aralar topikte kavgalar arttı ya parmiş yeni mottomuz savaşmayın sevişin
Vuuhuuu şöyle mumlu filan, suyun üstündeki gül yaprakları, kırmızı şarap görünümlü kola kadehte.Topiğimizi teşvikte sınır tanımıyorum bu ara
Bu aralar topikte kavgalar arttı ya parmiş yeni mottomuz savaşmayın sevişin
Cücü teyzesi bak bu da benim mavişim gözler biraz ufak diye belirgin değil pek ama benim gözlerim mavi bazen de yeşilBakalım dönmezse şimdilik böyleyiz :))
Eki Görüntüle 836866
Kızlar alakasız olacak ama bişey sorcam.. Hamilelik takvimi gibi, bebeğin kaç günlük olduğunu gösteren çizelgeleriniz var nasıl yapıyosunuz onu bitürlü bulamadım yaa
benim koca imana gelip içmekten vazgeçti yahu.. belki Yasin okuyabilirmiş.. içmicekmişbizde yine tık yok.. o üst katta adam öldürmece oyunu oynuyor. kuzum uyuyor. bende okey oynuyorum oyyy oyyyy
Canım okey bişey markasıydı bizi kandırıyo olmayasın
Masallah canim allah nazardan korusun. Bu bandanalari nasil takiyosun basinda ne guzel duruyor sakin sakin. Benimki kiyameti koparir. Ellerine saglik cok beceriklisin canim:)
Arasta bence gozleri degismez İdanin artik. Cok belirgin bi mavi , oturmus iyice. Bizimkinin gozleri baya koyulasti artik elaya bile raziyim kahveye döndü dönecek
Herkese iyi akşamlar;
Uzun zamandır okuyucu olduğum bu topikte kızım az sakinken ben de bir şeyler paylaşmak istiyorum.
Günlerim dolu dolu geçiyor. Sürekli gaz sancıları... ağlamalar... günde mutlaka en az 4 saat ağlama krizleri devam ediyor.
Nefesi kesilene kadar ağlıyor hala. Umudumuz 6. ayda geçmesi...
Ama inanın o kadar yoruluyorum ki... Hem fiziksel hem ruhsal olarak... Pek hayal ettiğim şeyleri yaşamıyorum malesef.
kızım bebek bakımı konusunda okuduğum hiç bir kitaba uymuyor
gece 12 de uyuysa (en iyi ihtimal) sabah 7 de gün başlıyor. bazen 5-6 saat deliksiz gece uykusu uyuyor. Bazen ben uyanıp emziriyorum bazen de o ağlayana kadar uyanamıyorum yorgunluktan. genelde ağız şapırdatma yada ıkınma sesini duyup kalkıyorum.
Emzik almıyor kırk çeşit emzik doldu ev. hiçbirini almıyor. birini alsa azıcık sussa oyalansa ....
Emziriyorum. 6 ağustos doğumlu. 37+3 de 3 kilo olarak doğdu. 2,5 aylık. ve 4.900 şu anda. kilosu düşük malesef. Saatlerce emmek istiyor. gündüz hiç uyumuyo sadece emerken uyuduğu işte. memeyi ağzına alır almaz gözleri kapanıyor. 1 saatten fazla emmek istiyor sürekli. ben bunalıp memeyi çıkardığımda ağlamalar yeniden başlıyor... sürekli meme arıyor meme bulamazsa elini emiyor artık. kilosu düşük diye mama takviyesi yap dedi doktor. ama mama almak istemiyor. 4-5 kere zorla içti sonra da kustu. şimdi aptamil 1 i deneyeceğiz... göğüs ucu yaralarım iyileşmedi hala silikon uçla emziriyorum. uçları temizle, göğsünü yıka her seferinde işkence oluyor... şöyle pat diye göğsümü çıkarıp vermek istiyorum artık...
sütüm yaramıyor diye deli gibi bişeyler yiyorum. besleyiciliği artsın diye. ama malesef hiçbir şey fayda etmiyor. emdikten sonra göğsümü sıkıyorum süt hala var. ama kızıma fayda etmiyor. büyüme geriliği olacak diye korkuyorum.
sürekli yemekten kilo da alıyorum bu da moralimi bozuyor. hiç bir kıyafetime giremiyorum. önümde göbeğim sallanıyor resmen. boyumda uzun olunca kendimi iyice çirkin hissediyorum.
Etrafımdaki insanların ama ağlatıyorsun.. emzirsene... gazını hiç çıkarmıyor musun ... ağlamasın emzir ... laflarına deli oluyorum bi gün birini çok fena tersliycem...sanki hiçbişey bilmiyormuşum gibi davranıyorlar. sürekli emzir lafı sinirimi bozuyor. zaten 1 saatten fazla emiyor. eğer ağlamazsa yarım saat sakin sonra yine ağlama seansı...
doğumdan sonra hala lekelenmem kanlı akıntım devam ediyor. muayeneye gittiğimde doktor vajinal ve idrar yollarından enfeksiyon olduğunu söyledi. krem ve iğne verdi. kremde anne sütüne geçtiği yazıyor. tedirgin ola ola kullanıyorum. hala lekelenmem kanlı akıntının devam etmesi hiç hayra alamet değil. smear örneği verdim. telefonda doktoum sonucunu 1 ay sonra tekrarlamamız gerektiğini söyledi. benim yaşımda çıkmaması gereken bişeyler çıkmış. aynen söyledikleri bu... umarım kötü bir şey değildir...
annemle sürekli tartışıyoruz. onun desteğine ihtiyacım var ama o sadece bana küsmekle,sürekli başımın etini yemekle meşgul...
Kendimi iyi hissetmiyorum. ama kızımın gülücükleri ile enerjimi yeniden topluyorum. Allahıma bin şükür sağlıklı.Allah başka dert vermesin.
İşte bizim hayatımız böyle geçip gidiyor...
Uyku rutinlerinizi oyunlarınızı hevesle takip ediyorum.. iç geçiriyorum valla. bizim için uyku rutini bir hayal...
Hepinizi ve melek yavrularınızı öpüyorum..
Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?