2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhab

ben sadece okuyucu olarak takılanlardanım..ama buna yazmak istedim.okuyunca ben de bır ohhh cektim...gözün aydın arkadasım..ben bile dertlenmiştim yani senin adına

Cnmm ck sevindim, en kotu gununuz bole olsun hep devam etsin ins...darisi eve donunce basima ins..
ARASTA... İdoşun kopyasını buldum Eki Görüntüle 837795
Valla bulmuş:))
Bizde 2 ay asimizi olduk. Igneler batinca agladi furkis snra sustu. Eve gelince miz miz aglamalar yapti simdi kucagimda uykuya daldi bırakmaya korkuyorum. Emmedi bakalim bgn nasil gececek?

Asansorler mutfak banyo....bayildim hepinizee supersiniz bacilar..bnm favorim asansör kesinlikle:))

Bizde bi gelisme ne zmn olucak aceba??

body nin altına kısa kollu ya da kolsuz badi yok mu? benim kızım yazın bile bu kombinasyonda içine badiyle giyiyordu. fazla mı giydiriyorum??

Yok canım cıbıl :)
Yazın da bi kolsuz body giydiriyodum ben zaten. Sonra o yarım kollu oldu, yarım kollunun altına pantolon oldu, şimdi kolları uzun body oldu, yakında yelek ekleyebilirim :) Sonra belki içe çorap, yelek yerine hırka vs. öyle gidecek sırayla.

canım sen bunları yaptıktan sonra kahvaltıya hal kalıyormu, adamın midesi altüst olur
seni takdir ettim :) ben sabahları ancak zorla yumurta, peynir, ceviz bide vitamin hapları

vallahi süpersin, ben çocuğu sıcaktan hasta edeceğim sanırım şu an kısa kollu badi, ince bir pijama alti, üstünde de tulum var ve tabi çorap... çok arada kalıyorum o alttaki pijamayı giydirip giydirmeme konusunda...

bu arada süpersiniz, burada muhabbet çok hoş, katılmak istiyorum ama okumak için bile giremiyorum kimbilir neler paylaşılmıştır, konuşulmuştur bugüne kadar...

günaydın kızlar...
bu havada bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz kızlar? bu konuda kafayı yemek üzereyim ((( evim 24 derece civarı...
Benim evim 22 derece. kısa kollu çıtçıtlı body, üzerine uzun kollu, altına külotlu çorap üzerine patikli penye, üzerinede yelek, ayaklarına da patik giydiriyorum. Kombiyi çalıştrcak kadar soğuk yok daha ama evin içi soğuk gibi geliyor sanki bana

Canım o lactamilin tadı nasıl ? Neye benziyor ?

canm benm bebişimde 3200 doğmuştu 2 aylık olunca aynı 5500 ve 59 cm dik. bence normal bebişlerimz. benmde gece 12den sabah 6 ya kadar uyudu mesela bende kaldırmadım

Günaydın kızlar bebeği 3.ayını dolduran anneler doktorunuz sizede demir damlası verdimi??bizim bu ay kontrolümüzde doktor bundan sonra 1 yaşına kadar hergün demir damlası kullanıcaz dedi tabiki doktor verdi kullanıyorum sorgulamıyorum ama merak ettim

bir haftalikken verdi bize kullanıyorum anne sütünde tek olmayan şey demir mis bingildagi kapanması için her gun üç damla dedi

bize 4. ayda dedi, 15günümüz daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…