- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.701
Bizimki de 23-24 derece :)
Uzun kollu (çıtçıtlı) body, altına patikli penye pantolon, içine sadece bez
dün gece kocamla uyudum sonunda.. ben ondan önce yatmıştım ama yanıma geldiğinde beni kaldırdı bişiler konuştuk şuan hatırlamıyorum.. sonra sarıldı bende sarıldım uyuduk.. çoooooook mutluyum.. bu bile yetti yani
Şu şapkanın nasıl örülebileceği hakkında fikri olan var mı:26:
Eki Görüntüle 837422
Cnmm ck sevindim, en kotu gununuz bole olsun hep devam etsin ins...darisi eve donunce basima ins..dün gece kocamla uyudum sonunda.. ben ondan önce yatmıştım ama yanıma geldiğinde beni kaldırdı bişiler konuştuk şuan hatırlamıyorum.. sonra sarıldı bende sarıldım uyuduk.. çoooooook mutluyum.. bu bile yetti yani
Valla bulmuş:))ARASTA... İdoşun kopyasını buldumEki Görüntüle 837795
body nin altına kısa kollu ya da kolsuz badi yok mu? benim kızım yazın bile bu kombinasyonda içine badiyle giyiyordu. fazla mı giydiriyorum??
Helenascim bi de ben her sabah kalkinca kahvaltidan bile once sunlari iciyorum benim kizim bi gaz sorunu kalmadi hangisi ise yariyo bilmioyrum ama hepsini iciyorum.
Annem bi kavanoza tane kimyonla rezene karisimi yapmisti bitstlk kasigi ondan alip su bardagina atiyorum
Taze isirgan var bizde ayni sekilde bi tatli kasigini su bardginda demliylrum
2bardak humana still tee iciyorum.
Luboyf soylemisti bi tatli kasigi corekptunu su bardaginda yine demlliyorum iciyorum.
Kizimda gaz problemi oldugunda doktor humana kimyonlu rezene cayi al demisti bebege vermek icin ama sevmedi onu da demledikten sonra iciyorum.
Her sabah mutlaka lactamil yapiyorum.
Gecenlerde esim almis hipo emziren anneler icin cay, onu demliyorum.
Efa omega3atiyorum agzima hemen.
Nir de gnc'nin malt tabletleri var bana yaradi sanirim gunde 16ya kadar alinabiliyo ben 5-5-5 3 ögün onlardab almaya ozen gosteriyorum.
Pinar laktozsuz sütü iciyorum 1bardak.
Bunlari gune baslamadan hemen yapiyorum uzeine kahvalti. Kahvaltda da peynir ve yumurta yesem yeterli oluyor onemli olan protein alabilmek.
Allah yardimcin olsun biz de 1hafta gaz sorunu yasadik aksamlari oluyordu artik aksam olmasin diye korkar olmustum..
Yok canım cıbıl :)
Yazın da bi kolsuz body giydiriyodum ben zaten. Sonra o yarım kollu oldu, yarım kollunun altına pantolon oldu, şimdi kolları uzun body oldu, yakında yelek ekleyebilirim :) Sonra belki içe çorap, yelek yerine hırka vs. öyle gidecek sırayla.
Benim evim 22 derece. kısa kollu çıtçıtlı body, üzerine uzun kollu, altına külotlu çorap üzerine patikli penye, üzerinede yelek, ayaklarına da patik giydiriyorum. Kombiyi çalıştrcak kadar soğuk yok daha ama evin içi soğuk gibi geliyor sanki banagünaydın kızlar...
bu havada bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz kızlar? bu konuda kafayı yemek üzereyim((( evim 24 derece civarı...
Canım o lactamilin tadı nasıl ? Neye benziyor ?Helenascim bi de ben her sabah kalkinca kahvaltidan bile once sunlari iciyorum benim kizim bi gaz sorunu kalmadi hangisi ise yariyo bilmioyrum ama hepsini iciyorum.
Annem bi kavanoza tane kimyonla rezene karisimi yapmisti bitstlk kasigi ondan alip su bardagina atiyorum
Taze isirgan var bizde ayni sekilde bi tatli kasigini su bardginda demliylrum
2bardak humana still tee iciyorum.
Luboyf soylemisti bi tatli kasigi corekptunu su bardaginda yine demlliyorum iciyorum.
Kizimda gaz problemi oldugunda doktor humana kimyonlu rezene cayi al demisti bebege vermek icin ama sevmedi onu da demledikten sonra iciyorum.
Her sabah mutlaka lactamil yapiyorum.
Gecenlerde esim almis hipo emziren anneler icin cay, onu demliyorum.
Efa omega3atiyorum agzima hemen.
Nir de gnc'nin malt tabletleri var bana yaradi sanirim gunde 16ya kadar alinabiliyo ben 5-5-5 3 ögün onlardab almaya ozen gosteriyorum.
Pinar laktozsuz sütü iciyorum 1bardak.
Bunlari gune baslamadan hemen yapiyorum uzeine kahvalti. Kahvaltda da peynir ve yumurta yesem yeterli oluyor onemli olan protein alabilmek.
Allah yardimcin olsun biz de 1hafta gaz sorunu yasadik aksamlari oluyordu artik aksam olmasin diye korkar olmustum..
kızlar bebeğim bu ay 4 cm uzamış 750 gr almış 3300 doğmuştu şuan 5500 boyu 59 cm geçen ay 1600gr almıştı sizlerin ki nasıl?
gece emmek için uyanmıyor diye bende kaldırmadım doktorumuz aç olsa uyanırdı demişti acaba bundan dolayımı azaldı kilo alımı
Canım o lactamilin tadı nasıl ? Neye benziyor ?
canım sen bunları yaptıktan sonra kahvaltıya hal kalıyormu, adamın midesi altüst olur
seni takdir ettim :) ben sabahları ancak zorla yumurta, peynir, ceviz bide vitamin hapları
vallahi süpersin, ben çocuğu sıcaktan hasta edeceğim sanırımşu an kısa kollu badi, ince bir pijama alti, üstünde de tulum var ve tabi çorap... çok arada kalıyorum o alttaki pijamayı giydirip giydirmeme konusunda...
erimiş dondurmaysa iyi ama salepi hiç sevmemçok güzel tadı var erimiş dondurma gibi bazen sahlep e bile benzetiyorum ben
bir haftalikken verdi bize kullanıyorum anne sütünde tek olmayan şey demir mis bingildagi kapanması için her gun üç damla dediGünaydın kızlar bebeği 3.ayını dolduran anneler doktorunuz sizede demir damlası verdimi??bizim bu ay kontrolümüzde doktor bundan sonra 1 yaşına kadar hergün demir damlası kullanıcaz dedi tabiki doktor verdi kullanıyorum sorgulamıyorum ama merak ettim
Günaydın kızlar bebeği 3.ayını dolduran anneler doktorunuz sizede demir damlası verdimi??bizim bu ay kontrolümüzde doktor bundan sonra 1 yaşına kadar hergün demir damlası kullanıcaz dedi tabiki doktor verdi kullanıyorum sorgulamıyorum ama merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?