2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy bunu öğrendiğim iyi oldu.

iki tatlı kaşığı koyuyorum benimde bitmedi daha sen sevdin mi tadını

Çok kötü değil hatta içine 1 tane şeker atmıştım güzel olmuştu ama bayadır içmedim. Sıcak denemedim ama :)

kuzuuummm çok tatlı. Allah nazarlardan korusun..

hepinize çok teşekkür ederim kızlar. sevincimde üzüntümde hep yanımda oldunuz.. hepinizi çok seviyorummm

Oyyyy biz de

Devit d vitamini, demir 4. aydan itibaren...
Doktor sorunca ben de hemen atlamıştım :26:

Geçmiş olsun canım kıyamam ben kuzuya

Kizlar tatli kasigi diosunuz ama 3yemek kasigi diyor tarifte. Ben yine 2yemek kasigi koyuyorum hemen de bitiyo pahali bisi de

2 yemek kaşığı yazmıyo muydu unutmuşum. O kadar kıyamıyorum ki bitirmeye ellemiyorum bile
Ufff çok cimri olmuşum ben ya
Açtık pakedini bozulmadan bitireyim bari duruyo öyle 15 gündür :26:

Son düzenleme:
Off şuan kayınvalidemın gidip boğazına yapışasım var kızlar. aradı çok fena grip olmuşmuş bı gün öncede bize geldiler bebeği öptü durdu oda yetmezmiş gibi bunun salyası çok akıyo dişmi çıkıyo diyip pat diye parmağını ağzına soktu yavrumundaha ben bı kere bıle ağzına parmağımı falan sokmadım(ayrıca neden sokayım) görümcemin kızı on gündür grip ondan bulaşmış madem bulaşma ihtimali var nıye bize gelıyosun şuan çok korkuyorum umarım bişey olmaz bebeğime yoksa kimseyi gözüm görmezzaten hemen hemen hergün gelip abartılı abartılı sevip duruyo kulağına kulağına babaannneeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm diyip bağırıp duruyo offff sinirden çatlıycam o gelmeden bebek sakin huzurlu kendı kendıne ağular sesler çıkarıyo onlar bı gelıyo bı alıyolar kucaklarına neler neler yapıyolar pantolonunu çıkarıp bacaklarını öpüp sıkıp duruyolar bıde bunlar okumuş görmüş geçirmiş insanlar yani çok sıkıldım bu işten ya bebek öylemi sevilir allah aşkına

Kış geldi bacım ne şortu, askılısı Peluş pijamaları çekiyorum ben

Ooo daha şimdiden pijamamı giyilir yahu :) ben hala şort ve kısa kollu ile yatıyorum :)

Canım benim kızım mama almadı alsaydı verecektim kendini toparlayana kadar. bugün anasağlığa gittik kilomuz 5000 gr dediğim gibi neredeyse hiç almamış ama boyumuz uzamış ve baş çevremiz büyümüş. doktor normal dedi. mama vermemi söylemedi. sadece anne sütü alıyor bebeğim. bu ay 600 gr aldı. bakalım bir daha ay ne kadar alacak. bu ay emme süremiz azaldı 5 dk ama iştahlı emiyor yani göğüsüm sertse 5 dk da yumuşuyor. en fazla 10dk emiyor çok nadir. birde bu ay çok kustu hıçkırık tuttu kustu gırkladı kustu hemen gazını çıkarmadım yattığı yerde kustu. bakalım belki kusmamız azalır bu ay.

bu arada 3. ayda aşı olmadık biz. aşımız yokmuş 3. ayını dolduranlar bana yazarsa sevinirim sizlerde olmadınız mı ?

Kızlar oğlum deli gibi parmaklarını elini coklata coklata emiyordu ben de 15 dk önce emzik verdim ve aldı şimdi onu emiyor ve sakinleşti. hiç emzik verme taraftarı değildim ama elini emmesi ağız ve damak yapısını bozmakla kalmayıp çok somuran çocuklarda elin şeklini de değiştiriyormuş. bunları da düşününce emziği veriverdim ağzına, inş kötü yapmamışımdır,gece falan düşünce ağlamasa iyi...

benim kız gece emzikle uyumuyor emziğe zor alıştırdım ama akşam emzirip yatırıyorum kendi kendine uyuyor maşallah gazı filan olursa da ayakta sallıyorum. baktım 1 saat olmuş uyumuyor mu yatırıyorum yatağına açıyorum dönencesini uyuyor. ve kendi odasında uyuyor herkes küçük ayırma diyor ama ben ayırdım zaten odalarımız yan yana :)

telefonumu kuruyorum eğer uyanmazsa emzireyim diye ama o mıkırdanıyor bende duyuyorum şükürler olsun :)

bizde önce aptamil kullandık canım doktorun tavsiyesiyle değiştirdik bebelac nutrikonfor kullanıyoruz şimdi bize iyi geldi eskisi gibi değil gaz sancılarımız mamadanmı yoksa artık yavaş yavaş geciyomu bilmiyorum ama bi sorun yaşamadık diğer mamalara göre daha lifli zaten biberonun dibine yapışıyo liften nol çalkalamak lazım istersen netten bi araştır

7 ye çıkabilsek görürsün canımda nerdeeeeee bi yere çıktığımız yok avm ye gittik bikaçkere arada 4. caddede dolaşıyoruz 7 ye kadar uzanamadıksenin kuzucuk nasıl sen paylaştınmı resmini komşu benmi atlatım acabaaa :44:

Günaydınlarrr

Çok uykusuzum ama oğluşumun gördüğünüz gibi keyfi gayet yerinde

Eki Görüntüle 837811

bende cok uykusuzum bıraksalar 1 hafta deliksiz uyurum heraldeeeeeama nerdeee bu bıcırıklardannnn onlar keyifli olsunda napalım biz idare ederizzz yerim ben bu kuzularııı ya hepsiii çok şekerrrrrrrr

gecmiş olsun fındığım canım yaa inş. bugünde sorunsuz gecer tatlışşş kıyamam ben kuzuya yaa

Benim başımda da var canım o okumuş cahillerden Allah'tan uzaklar ama bana senede 3 gün bile yetiyor tımarhanelik olmama

Ben Kış moduna geçtim panduf bile giyiyorum, kansızım ya çok üşüyorum. Sen de ateşli çıktın
3. ayda bizim de aşı yok. Sadece rota yaptırdım ben

Ben Kış moduna geçtim panduf bile giyiyorum, kansızım ya çok üşüyorum. Sen de ateşli çıktın
3. ayda bizim de aşı yok. Sadece rota yaptırdım ben

benim çok şükür kan problemim yok :) hatta fazla kanım var :) bağışcıyım:)

dün temizlik yaptım bugün totom ağrıyor banyo ve tuvalet kaldı birde mutfak şimdi kızı uyutayım oraları da silip halılarını sereyim de ev mis olsun neredeyse 1 aydır halısızdık yıkamaya gitti geldi ben tatile gittim geldim eşimle tatile gittik anca serdim halıları :)

artık sık sık temizliğimi yapayım çok kirlenmeden evde büyük olunca yoruyor insanı birde kız durmuyor bazen

Oyyyy eveeeet annesine gülüyooooo

Ama kamerayı ya da telefonu görünce düğmesine basılmış gibi ciddileşiyo hemen

aynen kedicik bizim kızda ölee bi gülücükler atıyooo elime alıyorum tlfonu çekiyim diye hemen bi ciddiyet Allahım yaa komik şeylerrbasına poz vermek istemiyoo bizim bıcırıklar

“Ben 6 ay önce doğum yapmış bir anneyim. (17/04/2013). Sütümün, oğlumun ihtiyacı olandan fazlasını ramazan ayı içerisinde kullanmak niyetiyle sağıp süt poşetleriyle derin dondurucuya atmıştım lakin Allah’ın izniyle gerek kalmayınca ramazan bitimiyle sağmayı bıraktım. Şuan 200 cc. den 30 poşet sütüm var ve bunları anne sütünün ehemmiyetini bilen bir anne ile paylaşmak istiyorum. Esasında öncelikli niyetim herhangi bir nedenle annesiz kalmış yeni doğmuş bir yavru ile paylaşmak, onun hem süt hem de manevi annesi olabilmekti. Lakin aylardır haber bıraktığım kimse ve kuruluşlardan cevap alamamam sebebiyle ilk sağılan sütler 6 ayı doldurma sınırında ve benim bekleme lüksüm kalmadı. Öncelikli tercihim ilk 6 ayını doldurmamış mama vermek istemeyen ancak sütü yetmeyen annelerden yanadır. İstanbul, Pendik’te ikamet ediyorum şayet oğlumu süt kardeş beni süt anne olarak görmek isteyen birisi olursa seve seve sütleri ulaştırabilir, devamında da elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. İlgilenenler tbsoylu@gmail.com e-posta adresi üzerinden benimle irtibat kurabilirler.

Not: Sütler 25 Nisan – 5 Ağustos tarihleri arasında sağılmıştır. Zaman kaygısı yüzünden farklı yerlerden dönüş olması halinde olumlu cevap verebilirim.”
arkadaşlar merhaba ben bu yazıyı cahide jibek in sitesinde gördüm belki işine yarayan olur

Ah kedicikim ,yavyum, benim için aramış bulmuş bi de, seni seviyore Yalnız dantel konusunda bende doğaçlama ne gezer. Daha hiç örnekli bişey yapmadım ki. Mağdurum da mağdurum

Aynen ben de akşamları daha stresli oluyorum. benim stresimden etkileniyor biliyorum ama elimde değil.
lactamili sevmedim ben
ısırgan otu ve malt tabletleri deneyebilirim canım. sağol fkirlerin için
nukun kauçuk damaklısı wee nin de slikon damaklısı var. ikisini de almıyor sıpa. reçele batırma işini hiç denemedim bi deneyeyim bakayım.
bepantheni sürekli kullanıyorum canım geçmiyor malesef.
Sağol cnaım tavsiyen için . akıntın için doktora gitmeyi ihmal etme. ben ikinci smearı vericem...

Hiç geçmedi desem. bepanthen ve silikon uçlarım olmadan asla (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…