2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bir haftalikken verdi bize kullanıyorum anne sütünde tek olmayan şey demir mis bingildagi kapanması için her gun üç damla dedi
Cevabın için saol canım bizede sabah akşam emzirmeden yarım saat önce 4 damla verıceksın dedi peki kabızlık falan gibi herhangi bir yan etkisi oldumu bebişine?

erimiş dondurmaysa iyi ama salepi hiç sevmem Aslında dondurma da salepten yapılıyor ama neyse
Soğuk mu içiliyor canım peki ?

aa o zaman elimis dondurma sahlep demedim :) ister sıcak ister soğuk eğer o an sıcak bişeyler içmek istiyorsam iyi geliyor sicak sicak soğuk suda hemen erimiyo süt tozu gibi kalıyor bardağın üstünde sen ikisini de dene canım

bize 4. ayda dedi, 15günümüz daha var

Evet canım benımkıde 4.ayına girdi ohh dahada rahatladım sizlerinde kullandığını duyunca internette acayip bilgiler ver bu konuda kafam karışmıştı biraz saol:)yalnız bundan sonra her kıyafet demir lekesi olucak sanırım(çünkü benım Ela önlüğe savaş açtı) ve çıkmıyo kan lekesi gibi

canm benm bebişimde 3200 doğmuştu 2 aylık olunca aynı 5500 ve 59 cm dik. bence normal bebişlerimz. benmde gece 12den sabah 6 ya kadar uyudu mesela bende kaldırmadım

annelik enteresan birşey işte herşeyi dert ediyo insan...11,30 12de emzirip yatıryorum sabah 6-6.30 gibi o uyanmasada emziriyorum.. bazen kendiside uyanıyor 4 -5 gibi değişiyor.. herrgünümüz aynı değil..

Aaa hadi gözün aydın devamı gelir artık :)

Evet benim prensesime benziyor :))

Günaydınlarrr

Çok uykusuzum ama oğluşumun gördüğünüz gibi keyfi gayet yerinde

Eki Görüntüle 837811

kuzuuummm çok tatlı. Allah nazarlardan korusun..

Oh be

Topikçe rahatladık sanırım :)))

merhab

ben sadece okuyucu olarak takılanlardanım..ama buna yazmak istedim.okuyunca ben de bır ohhh cektim...gözün aydın arkadasım..ben bile dertlenmiştim yani senin adına

hepinize çok teşekkür ederim kızlar. sevincimde üzüntümde hep yanımda oldunuz.. hepinizi çok seviyorummm

canım bu günleride atlatacaksın zamanla geçecek hepsi güzel bir hatıra olarak kalacak emin ol. insanların söylediklerini boşver ağzı olan konuşuyor onun annesi sensin açmı tokmu ağrıyan yeri varmı yokmu elbet bilirsin. emmekte zorlanıyorsa arada sütünü sağıp çaykaşığıyla ver faydası oluyor ben öyle yapıyoruyorum. benim cimcimemde çabuk yoruluyor. umarım kısa zamanda kilo alır.sütüm yaramıyor diye düşünme ok :)
25 derece evim altında kısa kollu çıtçıtlı badi ve çorap üzerinde uzunkollu badi ve pijamamız var. ayrıca uzanırkende sürekli penye battaniyemizi örtüyorum üşümesin diye :)

demir damlasıyla devit aynı değilmi ya kafam karıştı yazılanlara

aynı değil canım d vitamini 15 günden itibaren kullanıyoruz ama bebekler 4.ayına girince doktor ayrıca demir(kan)damlası verıyor bu ıkısını 1 yaşına kadar kullanacakmışız

Gece okudum yazdıklarını ama bütün gece aklımdaydın cevap yazayım die
Allah kolaylık versin dua ediom en içten hislerimle sölüom bunu çok çok zordur eminim inş en en en kısa zamanda rahatlar minik bebeğin biraz daha sabır

Kızlar zaten süt olayı için bolca tavsiye vermiş ben de havuç ve dereotunu ekliyim hem kalori falan da yok ben ikisinin de faydasını gördüm

Bi de geçmiş olsun sna aynen bende Bayram öncesi kontrolümde iltihap çıktı biliodum zaten akıntının renginden
Antibiyotik ve fitil kullandım geçmezse iğne veririm dedi
Sanırım geçmedi hatta hafif kanlı akıntı gibi oldu sürekli diil ama ara ara
Dr gitmek istemiom ya canımı yakıo o kürek gibi garip bişi sokuo ya
günaydın kızlar...
bu havada bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz kızlar? bu konuda kafayı yemek üzereyim ((( evim 24 derece civarı...
Ben de şimdi baktım 24 derece bizim de
Sıfır kol çıtçıtlı üstüne patikli alt üst takım var ayağında da çorap
Uzun zamandır böleyiz biz
Bugün aşı olduk ateş yaparsa die uzun kol çıtçıtlı ve patikli alta dönücem ama sanırım
Sen içine bişi giydirmekten vazgeç bence tek kat alt yeter
Biz De bugün aşı olduk tartıldık falan aynen 5500 ve 58 cm
Salı tam iki aylıktı
Aynı hemen hemen yani ve ebe ii dedi takma sen de kafana bence de ii 3180doğmuştu benim oğlum da

Kızlar bu spinal bende başağrısı yapıo
Eskiden bi kere başımın ağrıdığını bilmezdim kesin b anesteziden oldu
Sağ arka tarafa girio sık sık

Sizlerde de oluo mu:26:

dün gecemiz baya bir zor geçti.. 38.2 ye çıktı Arda'mın ateşi.. üstünü başını soydum,fitil verdim ve ıslak bezle sildim vücudunu sürekli.. 2 saat içinde 37.3 e düşürebildim neyse ki.. ama bu sefer de huzursuzluğu başladı. gözlerinden uyku akıyor ama bir türlü dalamıyordu. sıçrıyordu sürekli korkmuş gibi bir babasında bir bende saat 3 buçuğu bulduk. sızdı kaldı sonra kollarımda yavrum.. sabah da 7 buçuk da uyandı. ve anca yarım saat önce tekrar uyudu.. bakalım bugünümüz nasıl geçecek :26:

HERACM çok sevindim senin adına canım.. inşallah hep böyle devam edersiniz..

HELENAS Allah yardımcın olsun tatlım.. ne kadar zor zamanlar geçirdiğini ta içimde hissettim.. arkadaşlar da yazmış..geçecek bu günler. sen içini ferah tutmaya bak.. ayrıca göğüs yaraları için bepantheni sen tavsiye etmiştin bana.. bende çok işe yaradı ve şu an çok iyi durumdalar çok şükür. teşekkür ederim canım tavsiyen için.. sende yeniden mi nüksetti yaralar?

KEDİCİKİM senin oğlunu yerim ben şirinlik abidesi seniiiiii

BEKLEBEKLE canım sabahları içtiğin şeyleri okuyunca ben bile doyuma ulaştım yahu tebrik ediyorum seni vallahi

Günaydınlarrr

Çok uykusuzum ama oğluşumun gördüğünüz gibi keyfi gayet yerinde

Eki Görüntüle 837811

maşallahhhh cnmm

aynen sabah gözümden uyku akıo berkay bi gülüoo tamam diyorumm herşeye değer uykusuzluğa

hera sewindm cnm akşamki mutluluğa :)

lactamili bende merak ediodum ama almadm cnm istemio

Geçmiş olsun canım. İyi idare etmişsin. Ben panikten koşardım herhalde hemen hastanelere. Bugününüz sorunsuz olsun inşallah

Gecmis olsun canim neyse ki atlatmissiniz, bu asilar cok tatsiz

Siz de icin bence ama o ictiklerimi:) oglene kadar 2kez kaka yapiyor aksama kadar da 2 veya 3kez daha. Bence sutten geciyor ve rshatlatiyor, sutten gectigini mercimekli bulgur pilavi denemende deli gibi gazla cok aci ogrendim yavrum mahvolmustu, bidaha? Tooooooovbeeee tooooovbeeeee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…