2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slmm. vanımm bence hiç üzme kendinii bizde de aynı sorunlar vardıı. evmiz müstakil derin o kadar çok ağlıyordu ki yoldan geçenler bile soruyorduu:siz o bebeğe ne yapıyorsunuzz. en son sinirimde nerdeyse bir teyzeye '' biz işkence yapıyoruz'' diyecektimm. sanki bebğimi benden daha çok düşünecekelrr. mahallede herkes bizden bahsediyordu yok bakmıyrlar doktora götürmüyrlar yok bu bebek aç kalıyor falan sütü yetmiyr mama da almıyormuşuz da bilmem ne.. artık psiolojimi düşün ağlama krizlerine giriyrdum bende onunla artık. kaynanm yine aynı şeklilde. yemek yemeye fırsat yoktuu. ama zmanla geçiyr merak etme. ben herşeyi denedim, yapmadığım şey kalmadı 3-4 çeşit gaz ilacı aldımm hiç fayda yok. anason rezene bilmem ne.. neler nelerr? her yemekten sonra bir bardak kimyon içiyrdum. artık hangisinin faydası oldu bilmiyrm. şimdi daha iyiyiz. ama yine de arada oluyr.. hiç üzme kendinii..

Ben tanımadığım bilmediğim birinin sütünü çocuğum alsın istemem bilmiyorum belki biraz fazla korumacıyım zeynebime karşı ama o sütün içinde ne var bilemeyiz ki baksana insan kendi çocuğunu eve kilitleyip 9 gün tatile bile gidiyor çok mu şüpheciyim bilmiyorum ama napim annelik böyle birşey olsa gerek
kızlar oğlanı uyuttum kahvemi yaptım dinleniyorum sizleri de kahveye bekliyorum :126:

özendim valla şimdi bende kızımı uyuttum gidip kahvemi yapayım belki bugün soğutmadan içebilirim(malum ne zaman kahve yapsam ya ocaktayken yada içerken başlıyor benim nazlı kızım ağlamaya :))

kızlar oğlanı uyuttum kahvemi yaptım dinleniyorum sizleri de kahveye bekliyorum :126:

Oh afiyet olsun şekerim ben de çay keyfindeyim an itibariyle :)

Çağla Hanım 2 gündür ki uslulugunun acısını çıkartıyor bugun yarım saatte bir kakami yapılır ya bir de üstüne sanci off

Ah kıyamam yaa Kaka yapması iyi de gaz olmamış:S

Oh masallah kızlar çaylar kahveler :) ay söyle biri turk kahvesi yapsada karşılıklı içip fallassak :)

Allahım gayet normal seylerin özlemini çekiyoruz bu nasil bir hayat :)

Biz de bugün yapmıycaz dediğimiz bi kuralı çiğnedik. Hayırlı olsun İda 2 gündür yine var gücüyle emiyor ondan sonra da kusuyor. Emme iç güdüsünü mememde tatmin ediyo haliyle emdikçe süt geliyo midesi hep dolu olduğu için de rahatsız oluyo. Babası annesindeydi telde sordu napıyo diye, dedim kusuyor sürekli. Çocukçuyla konuşmuş emzik verin demiş. Bu sabah geldi babamız ve emzik almış 2 tane Bir yapıştı sabahtan beri emiyo karnı acıkınca atıyo doyuruyorum gazını çıkarıyorum yine veriyorum kaldığı yerden devam. Kusmadı da sabahtan beri.Ve 2 oldu kendi kendine uyuyo. Ne demişler büyük lokma ye büyük söz konuşma

Oh masallah kızlar çaylar kahveler :) ay söyle biri turk kahvesi yapsada karşılıklı içip fallassak :)

evet katılıyorum gayet normal şeylerin özlemini çekiyoruz eşim okuldan gelince hemen yemeğe oturuyoruz yemek faslı bitince çayımız hemen hazır oluyor eğer bebiş uyuyorsa eşim balkonda çay sigara keyfi yaparken ben de onunla çayımı alıp 7 dk sohbet ve çay keyfi yapıyorum.çünkü bu anı çok özlemişim,çay içmeyi,ayaklarımı uzatarak tv izlemeyi,saatlerce pc başında oturmayı,bol vakitten canımın sıkılmasını,ki,tap okumayı vsvsvsvs ve en çok eşimle vakit geçirmeyi özlediiiiiiiiiiiiiimmmmmmm.

İnsanın cocuğu olunca gercekten buyuk soz konuşmamalı galiba . Hepimiz yapmayacağım dediğimiz birşeyler yaptık ben asla sallamam dıyordum mesela yaptım .o nasil mutlu olacaksa öyle olsun tatlım bosver doktor tavsiye etmiş ve amacına ulaşmış gerisini bosver .

Gel tatlış ben sana yaparım hemi de en okkalısından :)

Kozde isterim ama :) ay Canim keske öyle çat kapi gelebilecek olsak nerdeee .

Aynen öyle ama dedikleri kadar varmış valla büyük rahatlıkmış kendi kendine uyudu yaa Şuan cork cork çeke çeke uyuyo.

Keske bizimki de emzik alsaydi (

merhaba kızlar 4 gün evimdeyim kızımın eski düzenini kurmaya çalışıyorum sanırırm çok çabuk öğrenenb bi bebek ikra bi kaç kez kucağa aldılar kv sonuç sırtı yere gelince basıyo çığlığı ana kucağında uyumuyo hatta uyumadı gündüzleri hiç dün en son ağlamaktan sinir krizi geçirecektim bugünde sürekli başında bekleyip emzirip uyutmaya çalışıorum bayram burnumdan geldi anlıcanız.uyuyan çocuğu uyandırıp bağırarak sevdi kp kv görümce çocuğum o gün anneme döndüğümüzde tam 5 saat ağladı çünkü sesten çok korktu ve uykusu bölündü tabi çenem durmadı eşime cırladım durdum dahada kızımı götürmedim onlara. ha bi parça turşu yemiştim kv yüz kez ondan oldu dedi çocuk gazlanmışta ondanmış sanki ben bilmiyorum çocuğumun neye ağladığını. ARASTA ii yapmışsın emzik vermekle emzik reflüyü ve kusmayı engellio benim kuzenim karı koca çocuk doktoru verin dediler bana.bide emzik tutmayanlar kızlar arkadaşımda nuk vs vardı tutmadı bi türlü kızı bende chicconun 0-3 aylığı vardı fazladan onu verdik emiyo şimdi bebeği benim kızımda onu tutuyo bi deneyin derim. hepinizi çok özlemişim:) kaç gündür yazamıyorum.çay kahve keyfi onlar neki unuttum bi kahve içsem kocamın gözüne batıo zararlı die

Bende isterim çay kHve farketmez sabahları caymı beni benim çayı içiyom belli değil akşam acısını çıkarıyorum ama kocişle😄

Büyük rahatlık valla kuzum uykuyA onsun dalamıyoruz biz en iyi arkadaşı valla:))bende derdim şunu yApmam bunu yapmam diye başına gelince farklı oluyo bırakıcsm kendi kendine uykuya dalsın dalmıyoo işte sallamam diyodum ölede sallıyorumkii :)

bizde annemlerdeyken komşular diomuş aç mı kalıo bebek sütü mü yok ne kadar ağlıo die ki ikra baya düzelmişti orda huy değiştirdi uyumaz ağlamaz oldu herkes çok bilio bi tane salatalık tyrşusu yemişim ondan olmuş karnı çok ağrımış öle dio kv ben bilmem sanki çocuğun karın ağrısı olunca nasıl ağladığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…