2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım saol ben arıyodum bu ara hemen bakıcam:)

Oyyyy eveeeet annesine gülüyooooo

Ama kamerayı ya da telefonu görünce düğmesine basılmış gibi ciddileşiyo hemen

hehe aynen benımkıde öle tam gülmeler başlıyo alıyorum elime kamerayı öle boş boş bakıyo bi gülücük yakalayamadım henüz:)

Canım bende emziğe çok karşıydım ilk başlarda sonra denemeye başladım hep itti öğürdü bir gün aldı emmye başladı ağzından çekip aldım kendimi kötü hissettim bir an:)şimdi veriyorum o rahat ben rahat emziği ağzına alınca uyku moduna geçiyo uyuyunca çıkarıyo uykuya devam ben artık emziği desteklıyorum çünkü elini emıyor emziği bir gün yok edebilirsin ama parmaklar ne olacak:)))

Babamız bi nuk bi de chicco almış şuan nuku emiyo chiccoyu denetmedim ama nuku sevdi bizimki canım

Ay ben de ayağımda salladım hep bi ara 3 aya yaklaştığı için bırakmıştım alışmasın diye. Dizimde müzikle uyutuyodum sanırım emzik sayesinde ona da gerek kalmıycak

Canım şimdiye kadar emzik vermemiştin demi ? Emziğin markası ne damaklı mı? Ben bi türlü tutturamadım şu emziği yaa. Bir ara tuttu şimdi yine almıyor. Hiç tutturmaya çalışmamış gibi yeniden denemelere mi başlasam

benimki aventin ortodontik emziklerinden 0-3 aylık ben bugün verdim ve aldı emiyor arada öğürse de ittirse de diliyle ben elimle ağzında tutuyorum alıyor ve emiyor şimdilik sıkıntı yok

Damaklı tatlım biri nuk biri chicco rastgele elime aldım, ilk olarak nuku almışım tuttu bırakmıyo Bugün ilk kez verdik.

Damaklı tatlım biri nuk biri chicco rastgele elime aldım, ilk olarak nuku almışım tuttu bırakmıyo Bugün ilk kez verdik.

arastacığım gerçekten kolaylıkmış benimki de uyandığından beri ağzına tutturdum yanımda pusetinde uyumaya çalışıyor emzik olmasaydı meme isteyecekti ağlayacaktı bakalım böyle rahat devam eder inş

ben en çok gece merak ediyorum inş emzik ağzından düşünce ağlamaz gece

benimki aventin ortodontik emziklerinden 0-3 aylık ben bugün verdim ve aldı emiyor arada öğürse de ittirse de diliyle ben elimle ağzında tutuyorum alıyor ve emiyor şimdilik sıkıntı yok

Helen'de öğürme de olmadı. Ben küçükken emziği reddetmişim, hiç emmemişim, hep ayak parmağımı emiyomuşum Bu kız bana çekmemiş bu konuda. Sanırsın 40 yıllık emici cork cork cork ahahah

rica ederim cnm inş. beğenirsin

inş. canım ya bizim kızda 2 gündür ana kucağında uyuya kalıyoo ama akşamları illa sallanıcakinş. onuda unuttururum

Simdiye kadar oglum kaka yapmakta zorlanmamisti ama iki gundur ikiniyi ikiniyi ama cok az kaka yapiyo acaba kabiz mi oldu ki???aslinda mama da vermiyorum anne sutuyle besleniyo ama noldu bu cocuga anlamadim masaj da kar etmedi .karni davul gibi oldu çocuuun . Bir oneriniz var mi arkadaslar ne yapsam ki :26:

Helen'de öğürme de olmadı. Ben küçükken emziği reddetmişim, hiç emmemişim, hep ayak parmağımı emiyomuşum Bu kız bana çekmemiş bu konuda. Sanırsın 40 yıllık emici cork cork cork ahahah

ayy ne güldüm yaa ayak parmağınımı emiyomuşsun zor olcakya orda bile zoru secmişsinn
duruda hemencik kavradı valla dediğin gibi sanki 40 yıldır emiyoo cok seviyorum onun o halinii oldum olası bebişlerde seviyorum emziği sevimli geliyooo

Chiccoyu emdi bıraktı benimki artık istemiyor. Wee baby ve avent da dededim onlarıda istemiyor. Nuk denemedim. Kauçuk mu silikon mu canım şuan emdiği?

Hea yazın annem çorap giydirmiyomuş ayak parmağımı emerek uyuyomuşum. Kışın da çorabımı çıkardığı an ayağım ağzımda Benim bacaklar da uzun ama şimdi düşünüyorum da baya akrobatik bir hareket nasıl yapıyomuşum acaba. Bana hep anlatırlar bunu kendimden başka kimsede böyle bişeye rastlamadım. Bebekliğim bile aykırıymış

bebişken bile alemmişsin valla farkın olsun kuzum millet el,mendil,emzik emerken sen ayak parnağıııısüpermişşş seni öle hayal ettimde kuzumcidden aykırısın ya doğuştan aykırııııı

bende kahve içmek istiyom şimdi gidip yapıcam duru nolurrrrr kızım uyanmaa annen bi kahve keyfi yapsın ahh ahh eski günlerr

Afiyet, bal, şeker olsun. Yemek kokusu yok ya uyanmaz belki

saol kuzum gel beraber olsun
uzun zamandır yemek kokusy yok zaten bizim evde kuzucumkıymalı makarna kıymalı yumurta menemen et köfte makarnanın her türlüsü bide corba bu sıralar mecburen top 10 da yer alıyolar zirveyi kıymalı yumurta zorluyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…