- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.641
slm kızımın ellerinden tutunca boynunu kaldıramamasından bahsetmiştim hatırlarsanız dün doktora gittik hala kaldıramıyor sorun olabilir dedi ultrason çekelim bıngıldak kapanmadan dedi. o kadar çok korktum ki boynunda birşey çıkacak diye ultarasonumuz allahıma şükür ki temiz çıktı. doktorumuz gelecek ayki kontrolde yine bakalım dedi ve not aldı bebeği yatırırken eğimli olarak yatırın başı biraz yukarda olacak şekilde böylece boynunu tutması daha kolay olur dedi. sizlerle paylaşmayı istedim. bu arada kızım artık 3ay 1 günlük oldu :)
slm kızımın ellerinden tutunca boynunu kaldıramamasından bahsetmiştim hatırlarsanız dün doktora gittik hala kaldıramıyor sorun olabilir dedi ultrason çekelim bıngıldak kapanmadan dedi. o kadar çok korktum ki boynunda birşey çıkacak diye ultarasonumuz allahıma şükür ki temiz çıktı. doktorumuz gelecek ayki kontrolde yine bakalım dedi ve not aldı bebeği yatırırken eğimli olarak yatırın başı biraz yukarda olacak şekilde böylece boynunu tutması daha kolay olur dedi. sizlerle paylaşmayı istedim. bu arada kızım artık 3ay 1 günlük oldu :)
canım benm kızımında hiç sesi çıkmıyor duyduğundan eminim biz hapşurunca falan korkuyor ama kendisi gülerken bile ses çıkarmıyor. hapşuruk öksürük ağlama sesi onun dışında agu aaa uuuu gibi sesler yok halabenimle aynı durumda olan var mı arkadaşlar kızım artık 80 günlük
Bu arada yazmayı unutttum. Bebek kokusu hakkında sonuna kadar haklısın. Çok güzel bir koku ya, bir de ayaklarını öpmek, ne kadar güzel ayakları var değil mi?? Cennetten çıkmışlar bebişler... Şimdi oğlum da ben de biraz daha rahatım. İnşallah böyle devam eder. Belki dediğin gibi, o kadar zorluk çektik ki, bize koymuyor:)) Canım ben öğretmen değilim. Uluslararası İlişkiler doktorası yapıyorum. Ama özel ingilizce dersleri vermiştim uzun bir zaman.
UltraSon remiz cİkti ise korkma hic tatlım hepsi aynı anda aynı hareketi yapabilecek diye bir kural yok icini ferah tut gecmis olsun bu arada .
canım benm kızımında hiç sesi çıkmıyor duyduğundan eminim biz hapşurunca falan korkuyor ama kendisi gülerken bile ses çıkarmıyor. hapşuruk öksürük ağlama sesi onun dışında agu aaa uuuu gibi sesler yok halabenimle aynı durumda olan var mı arkadaşlar kızım artık 80 günlük
Selam canım bende aynı senin gibiyim ben bi de sevmem oyuncakları, arkadaşlarım sağolsun onlar anlıyor bu işten biraz. Ben de tiny loves ana kucağı var onun kendi dönencesine bayılıyo kızım bide ona doğru iyice yaklaştırdım ellerini salladıkça falan dokunabiliyor oyuncaklara hatta bu aralara dokunmak için uzanmaya bile başladı yavaş yavaş, ama bir iki aya sığmaz o anakucağının içine. Bir de fischerprice dönenece var o da yatağnda asılı ama ayıcıkları pastel renkli sanırım onu o kadar sevmiyo, onlarla çok konuşmuyo yani ama yine oyalanıyo. Eşimde geçen bir kaç tane çıngırak almış playgro henüz tutamasada onlarıda sevdi gibi. Bu arada ben de ıhlamur içtiğimde sanki kızım daha rahat uyuyor gibi geliyo, çörek otuna ara ver istersen birazda ıhlamuru dene.Günaydın güzel bayanlar ve datlı bebekler :)
Bebeğim 3. ayını çarşamba günü dolduruyor, burada okuduklarımdan farkettimki ben tam bir oyuncak özürlüyüm. Bebeğim kolik sürekli ağlıyor, hiçbirşeyle ilgilenmiyor diye hiç oyuncak edinmemişim... Sizden yardım isteyebilirim diye düşündüm, onun oyalanabilmesi, dikkatini çekecek, yatak için, anakucağı için, puset için, oyun halısı için vs neler alabilirim?
Arkadaşım oyun halısı verdi, ona yatırdığımda pek durduğu söylenemez ama taktığım şıngırdaklar hiç ilgisini çekmiyor belki o yüzden, müzikli oyuncaklar mı takmalıyım? Sizinkiler nasıl?
Kızımı az da olsa sakinleştiren tek şey müzik... Uyku için yatağına alıştırmaya başlamam lazım, sanırım müzikli dönence iyi seçim olacak, marka önerilerinizi beklerim, dönence için geç değil değil mi?
Uyku arkadaşı için erken mi?
Yine çok soru sordum :)
Bu arada çörekotu içmediğim 2 gün oldu forumdan çörekotu tarifi duyduğumdan beri... O iki günde de bebeğimden uyku performansı alamadım... Uyku konusunda ne kadar etkili olduğunu anladım ÇÖREKOTUNUN... Hey gidi... Şu forum sayesinde neler öğrendik bea :)
Hepinize güzel bir çomartesi dilerim :)
Dogumgunun kutlu olsun canim. Ailenle guzel mutlu sağlıkli dogum gunlerin olsun
Isten cikarilmissin yazmayi unutmussum canim. Bundada vardir bir hayir. Insallah daha guzel huzurlu bol kazancli bir is bulursun canim. Kizinda birazcik daha buyur ...
Daha guzel yaslarin olsun canim mutlu yillar:)
saol canım inşallah.. aynen istediğim buydu, rabbim duydu sanırım beni :)Dogum gnun kutlu olsn cnm yeni yasin sana saglik huzr getrsinnn..is konusundada bebegnden ayrilin icn hep uzuluyodn cnm daha hamileyken...her iste bi hayr vardr...masalcik sennle buyucekk hersey yoluna grer ins
Saol CNm valla beklemek zor neyseki 1 saati geçiyordu yaptı hemşire gecen gün bi bebeği 3 saatten fazla beklediler dedi:)haklisin bebekle siradanlik bile cok guzel :) bebisler biraz kendine geldin hatirlstirsin kendini CNm
Dogum gunun kutlu olsun cnmcimheryil bi digerinden daha guzel gecsin :)
8 kasimda Benim Esimin d. Gunuydu :)saglikla ,mutlulukla , huzurla bebislerimizle guzel bi omur diliyorum herkeslere. Biz bu saatte kaka operasyonuna kalktik simdi y
Uykuya dalmasini bekliyoRum kuzumun :)
Anne olarak geçirdiğin ilk doğumgünün kutlu olsun CANIM. Ailenle birlikte çok güzel günleriniz oldun inşallah.
saol canım benimHayatımsın mutlu yıllar iyi ki doğmuşsun Masalınla nice güzel yaşlara canım
Nice güzel çok çok tatlı yıllara canım :))
Eşinin sürprizi çok hoşmuş :))
doğumgünün kutlu olsun canım, bebeğinle her yılın bir öncekinden güzel olsun :)
Bu arada Canim dogum gunün kutlu olsun mavi boncukunla bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Mutlu yıllaaaaaarsaol canım benim amin inşallahhhhhhhhhh
2013 Ağustos anneleri veya daha önce anne olmuş olanlar. ben daha anne olmadım aralıkta olucam ama bebeğime hiç giyebilecek bişey alamadım bu gidişlede alamiycak gibi duruyorum maddi durumumuz kötüye girdi çöküntüdeyiz resmen oyüzden sizden ricada bulunabilirmiyim ilk çocuğum olmasına rağmen böyle olması üzsede beni eğer kullanmadığınız ve paylasmak istediğiniz yeni doğan erkek bebek giysileri varsa bana yardımcı olabilirmisiniz. yada bi yol göstermeniz nekadar mümkün.
Eki Görüntüle 854821 Bugünün ilk fotoğrafıda bizden olsun. Birde çevirebileydim eyiydi.
Canim sesli gülmesi icin henüz erken doktora sordum ben hatta inci sesli gülmüyor diye daha zamanı var dedi 3. Ay kontrolünde, ama ağulara falan başlaması lazım yanılmıyorsam yakın zamanlarda
tşkler kızlar:) parme haklı bütün bebeklerde aynı zamanda aynı hareketler tepkiler olmaması normal. bizler biraz panikliyoruz. dokuzay canım hiç dert etme birden bire başlar konuşmaları doktora gittiğin zaman sorarsın. bebek 80 günlük demişsin peki doğum olduğunda kaç haftalıktı erken doğduysa o sebeptende kaynaklanabilir. çünkü sen sürekli konuşuyorsun hatta kitapda okuyordun diye hatırlıyorum:) bizim bir arkadaşın 3,5 aylıkta başlamıştı ağulamaya o yüzden moralini bozma bir ağulamaya konuşmaya başlasın susturamayacağız senin yaramazı eminim :)
içimi rahatlattınız canım gerçekten çok kafama takılıyordu inşallah benmkide birden başlar. Rabbim bizi evlatlarımızla imtihan etmesin onlara sağlık sıhat versinbenim kızım da 87 günlük ben de bugüne kadar hep neden konuşmuyor diye üzülüyordum ta ki dün akşama kadar dün akşam ne olduysa birden benimle konuşmaya başladı sanki birşeyler anlatıyor gibi her kelimesi farklı ses çıkarıyor çok güzeldi baya bir konuştu benimle artık benim kızım konuşuyor benimle ve oyuncaklarıyla hatta üzerinde desen bulunmayan pembe battaniyesiyle bile senin kızında eminim çok yakında konuşur sen de inanamazsın nasıl birden konuştu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?