- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.661
evet canım konuşuyorum kitap okuyorum bazen dili içerde konuşur gibi dönüyor ama ses çıkaramıyor yavrum. bi sorun olmasında geç olması önemli değil ama işte evhamlanıyor insan
içimi rahatlattınız canım gerçekten çok kafama takılıyordu inşallah benmkide birden başlar. Rabbim bizi evlatlarımızla imtihan etmesin onlara sağlık sıhat versin[/QUOTE
Ne okuyorsun dokuzay? Bebek takip sitesinde bu hafta kitap okumaya başlayabilirsiniz diyordu, belki bende okusam iyi olur...
Eki Görüntüle 854821 Bugünün ilk fotoğrafıda bizden olsun. Birde çevirebileydim eyiydi.
benimki 2. ayını doldurduğundan beridir sesli gülüyor 3.ayımız bitiyor artık kocaman kız gibi nasıl sesli gülüyor gıdıklanıyor ki ama tek sorunumuz vardı konuşmuyordu hiç öylece bakıp gülüyordu sadece etrafı izliyordu sürekli ama dün akşam ne olduysa birden konuşmaya başladı cümleler bile kurdu farklı farklı
azönce bi yardım dileğinde bulunmustum. msj gelmiş ancak daha yeni üye olduğum için henüz özelden msj atamıyomuşum. ben balıkesirliyim yardım etmek isteyen arkadaşım balıkesir yurtiçi kargo zağnos şubesine hazel saygı ismine verebilirseniz inanin çok yardımcı olmuş olursunuz. Teşekkür ederimm.
evet canım demek ki zamanımız var annelik böyle birşeymiş demekki evhamlı olmak :)kızlar az önce de bi msj yazmıştım suloz için. ilk bebeğimde bütün gelişmelerimiz geriden takip etmişti, ama birdenbire olmuştu. o yüzden bence sizinkiler için de aynısı geçerli. eğer bir hareketi, refleksi yapması gereken zamanın üzerinden çok çok geçmi,şse ve hala yapamıyorsa endişelenmek lazım ama bir sürelik gecikmeler çok önemli değil bence sizin daha zamanınız var biraz daha bekleyin. inşallah bıcırtılarını birden duyuverirsin kızının. umudumvar senin zaten sonuç temiz çıkmış demek ki sorun yok, sadece biraz daha zaman var:)
Eki Görüntüle 854821 Bugünün ilk fotoğrafıda bizden olsun. Birde çevirebileydim eyiydi.
Günebakan çok güzel bu kızçe, maşallah onaEki Görüntüle 854312
Yaramaz böcük Asu' nun son hali :)
Tmm canım elimde bi kaç parça var onları gönderiyorum. Bu arada ileriki dönemleri için bahsettiğim yere mail at mutlaka.azönce bi yardım dileğinde bulunmustum. msj gelmiş ancak daha yeni üye olduğum için henüz özelden msj atamıyomuşum. ben balıkesirliyim yardım etmek isteyen arkadaşım balıkesir yurtiçi kargo zağnos şubesine hazel saygı ismine verebilirseniz inanin çok yardımcı olmuş olursunuz. Teşekkür ederimm.
kızım şuan uyandı oyuncaklarıyla oynuyor konuşuyor minderinde bir de poz veriyor annesine Eki Görüntüle 854864 bu arada o görünen arılı oyuncağı da ben yaptım artan kumaşın arılarını kestim diktim içine elyaf doldurdum kızım çok sevdi
KiZin n sansliymis becerikli bir annesi var
kızım şuan uyandı oyuncaklarıyla oynuyor konuşuyor minderinde bir de poz veriyor annesine Eki Görüntüle 854864 bu arada o görünen arılı oyuncağı da ben yaptım artan kumaşın arılarını kestim diktim içine elyaf doldurdum kızım çok sevdi
yeni gördüm canım eşinle ve bebişinle nice mutlu yıllara :))
Sabah kahvaltıda Esım ile aramızdaki muhabbeti anlatıyorum
gece 11 den beri İnternet'e girmedim bir tuhaflık hissediyorum dedim :)
Senin bu hale gelecegin hayatta aklıma gelmezdi eline laptopu hayatta almazdin sana iPhone almakla hatamı ettik acaba dedi
Dedim tam bir internet bağımlısı oldum dımı
Dedi internet değil Kk bağımlısı oldun sen ( bir de elleri ile taklidimi yaptı parmaklarını surekli telde acele ile yazı yazar gibi yaparak )
Yazık gözlerine bari sana yeni bir laptop alayım da rahat et Ekledi gerçi evde var onu kullanana ben dün actım laptopu açılıyor
Dedim sorun o zaten sadece açılıyor özelliği bu sadece açılmak
Dedi msj alınmıştır
Dedim Allah razı olsun :)
2013 Ağustos anneleri veya daha önce anne olmuş olanlar. ben daha anne olmadım aralıkta olucam ama bebeğime hiç giyebilecek bişey alamadım bu gidişlede alamiycak gibi duruyorum maddi durumumuz kötüye girdi çöküntüdeyiz resmen oyüzden sizden ricada bulunabilirmiyim ilk çocuğum olmasına rağmen böyle olması üzsede beni eğer kullanmadığınız ve paylasmak istediğiniz yeni doğan erkek bebek giysileri varsa bana yardımcı olabilirmisiniz. yada bi yol göstermeniz nekadar mümkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?