2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

azönce bi yardım dileğinde bulunmustum. msj gelmiş ancak daha yeni üye olduğum için henüz özelden msj atamıyomuşum. ben balıkesirliyim yardım etmek isteyen arkadaşım balıkesir yurtiçi kargo zağnos şubesine hazel saygı ismine verebilirseniz inanin çok yardımcı olmuş olursunuz. Teşekkür ederimm.

Eki Görüntüle 854821 Bugünün ilk fotoğrafıda bizden olsun. Birde çevirebileydim eyiydi.

Ay Canim cok Tatli masallah :) kediniz var demek nasil da akillilar hemen kendilerine en uygun yeri seciyorlar :)

Al iste her bebek farklidirin kanıtı birinin yaptığını öteki yapamıyor ötekinin yaptığını digeri :)

Bir şeyi erken ta da geç yapmak ( tabi belli sınırlar altında ki o zaman takip eden dr zaten uyarır ) cocuğun gelişiminin ve zekasının ölçütü değil kesinlikle

Ama ana yüreği iste merak etmeden duramıyor :)

Tamam canım inşaallah en kısa süre içinde bir paket yapıp göndereceğim. Allah ferahlık versin ve hayırlısıyla yavrunu sana kavuştursun.

evet canım demek ki zamanımız var annelik böyle birşeymiş demekki evhamlı olmak :)
Eki Görüntüle 854821 Bugünün ilk fotoğrafıda bizden olsun. Birde çevirebileydim eyiydi.

bide çevirebilseydin iyi olacakmış başım döndü :) maşallah çok tatlı bebek arabasını kedinizde kullanıyor :))

başlayacam şimdi şu büyüme atağına haaaaaa...
tam uyudu ohhh dedim gittim çamaşır astım ıhlamurumu aldım gelip biraz dinlenecektim ki oğlum uyanmış beşiğinde elini ağzına sokmuş geriniyor yav belim kopuyorrrrrrr el insaf bugün doğru düzgün uyumadı bile nasıl dayanıyor uykusuzluğa yahu bu çocuklar???

Tmm canım elimde bi kaç parça var onları gönderiyorum. Bu arada ileriki dönemleri için bahsettiğim yere mail at mutlaka.

kızım şuan uyandı oyuncaklarıyla oynuyor konuşuyor minderinde bir de poz veriyor annesine bu arada o görünen arılı oyuncağı da ben yaptım artan kumaşın arılarını kestim diktim içine elyaf doldurdum kızım çok sevdi

günaydınlaaarrr hawa misss...

hayatımsın mutlu yaşlar cnmm sürprisde güsel olmş....

bizde ewdeyiz bu güzel hawada...siz gezinnnn bizim içindeeee

maşallah canım kızına benim kızım daha oynayamıyor. anneside çok becerikliymiş ben zar zor fenerbahçe converse patik örebildim kızıma o kadar :) bu arada kızlarımız adaşmış zeynep duru zeynep naz :)))

tunceli de hava çokkk kötüüü.. kapkara bulutlarr. dökülenn son yaprakalrr ve bende ince bir hüzünnn.. nedenini anlayamıyrmm bilee

Hadi hayirli olsun o zaman :)))

Canım adresini yaz bana ozelden küçüldükçe ayirayim sana. Ama yenidoğan boylarini vermiştim bundan sonrakilere artık

kızlar nezamandır bu canlarımızdan bir haber yok değilmi? ne yapıyorlar acaba birden aklıma düştülerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…