- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.681
Doktora gittik asimizi olduk. Kilosunu az buldu. Daha çok emzir dedi. Bu ara zaten farkediyodum kilo aliminin yavasladigini. Pif. Moralin bozuldu. Sütüm azaldı da ben mi farketmiyorum acaba. Bi de bu ara uyurken kendi dalsin memeye alismasin diye emzik veriyodum mızıldandığında. O da eme eme uyuyordu o emme seansini degistirdim diye mi fark oldu acaba.
Gerekirse mama takviyesi yapicaz dünyanın sonu değil ama işte ne bileyim bi üzüldüm öyle
üzülmee canımm. bir ay az lır diğer ay daha çok alır arayı kapatır.. bebek sonuçtaaa bir hali diğer hallerine uymuyrr. hiç takma kafana. benimde meleğim bu ay 800 gr almış.. hemşire normal diyor ama bende az buldumm kimi bebişler 1500 falan diye..
ama bazı doktaorlarda 6, ayı geç buluyrlarr. beimde iice kafam karıştıı yaaa ??
Hepinize tesekkür ederim balıkesirliyim yurtiçi kargo zağnos şubesi hazel saygı adına göderirseniz alabilirim. Ben özelden yazamıyorum henüz. Kargoya verebilirseniz eğer verdiğinize dair bana msj atarsanız bi şekilde iletişime geçebiliriz
Canm neden utanasin bir suru bebis var karistirman normal :)Canim cok utandim valla( selim deyince hatirladim imzanda da yaziyor ama karistirdim. Ben iki işi bir arada yapamayan beceriksiz olunca onla ilgileniyirsam baska iş yapamam.. o yuzden sizlere hayranim valla.
anlatma ozurlu olsam da:))
Benim oglumun butun kiyafetleri duruyor canim yardimci olmak istiyorum,bircok kiside olacaktir merak etme. Allah yardimcin olsun2013 Ağustos anneleri veya daha önce anne olmuş olanlar. ben daha anne olmadım aralıkta olucam ama bebeğime hiç giyebilecek bişey alamadım bu gidişlede alamiycak gibi duruyorum maddi durumumuz kötüye girdi çöküntüdeyiz resmen oyüzden sizden ricada bulunabilirmiyim ilk çocuğum olmasına rağmen böyle olması üzsede beni eğer kullanmadığınız ve paylasmak istediğiniz yeni doğan erkek bebek giysileri varsa bana yardımcı olabilirmisiniz. yada bi yol göstermeniz nekadar mümkün.
Doktora gittik asimizi olduk. Kilosunu az buldu. Daha çok emzir dedi. Bu ara zaten farkediyodum kilo aliminin yavasladigini. Pif. Moralin bozuldu. Sütüm azaldı da ben mi farketmiyorum acaba. Bi de bu ara uyurken kendi dalsin memeye alismasin diye emzik veriyodum mızıldandığında. O da eme eme uyuyordu o emme seansini degistirdim diye mi fark oldu acaba.
Gerekirse mama takviyesi yapicaz dünyanın sonu değil ama işte ne bileyim bi üzüldüm öyle
Canm neden utanasin bir suru bebis var karistirman normal :)
Benim oglumun butun kiyafetleri duruyor canim yardimci olmak istiyorum,bircok kiside olacaktir merak etme. Allah yardimcin olsun
Gecen ay benim doktorumda 100 gr eksik kilo almis diye sorun yapti canim. Halbuki ayina gore onde kilosu sadece kilo artisi yavaslamos. Daha sık emzirmeye calisiyorum bakalim nasil olcak bu ay. Sikma canini saglikli olsunlar da :)
Ha bir de 4 aylik olduk ya yeni şeyler tattirmayi sordum. 6aya kadar onermiyoruz sakın yapma dedi. Anne sütünden soğurmus
canım kaç kiloymuş ki bebeğin bu kadar problem yaptın bir arkadaş kilo çizelgesi eklemişti ordan bak normal ise takma kafaya benim kızımda bu ay 500 gr almış ama doktorumuz normal sınırlar içinde kilosu gayet iyi dedi üzülme bence önemli olan sağlıklı büyümeleri :)Doktora gittik asimizi olduk. Kilosunu az buldu. Daha çok emzir dedi. Bu ara zaten farkediyodum kilo aliminin yavasladigini. Pif. Moralin bozuldu. Sütüm azaldı da ben mi farketmiyorum acaba. Bi de bu ara uyurken kendi dalsin memeye alismasin diye emzik veriyodum mızıldandığında. O da eme eme uyuyordu o emme seansini degistirdim diye mi fark oldu acaba.
bende tam onu sorcaktm her ay 1 kilo almş bebeğim bu ay 500gr almş ama bu ay 6cm uzamşş normalmi dersinizz boyamı gitmştr
bence kilosu gayet normal ama biraz kilo alsın istiyorsan emziği fazla emzirme onu emerken çok yoruluyor bu kez seni daha az emiyor yada acıkıyor ağzında yalancı emzik olunca emdiğini düşünüp öylece uyuyordur. biraz dikkat edersen eminim gelecek ay kilosunda daha çok artış olacak. sonuçta az da olsa kilo almış üzülme biraz dikkatle toparlarsın eminim :)6kilo40gr olumşuz canım geçen ay 5900dü
54 ile doğdu şuan 68 cm ama bende eşimde boyluyuzz yani genetiktir... sizin kaç şuan boyuu
bence kilosu gayet normal ama biraz kilo alsın istiyorsan emziği fazla emzirme onu emerken çok yoruluyor bu kez seni daha az emiyor yada acıkıyor ağzında yalancı emzik olunca emdiğini düşünüp öylece uyuyordur. biraz dikkat edersen eminim gelecek ay kilosunda daha çok artış olacak. sonuçta az da olsa kilo almış üzülme biraz dikkatle toparlarsın eminim :)
maşallah canım gerçektende genetikmiş:) benim kız 48 cm doğdu alt sınırdaydı minnacık birşeydi. şuanda 62 cm olmuşuz doktorumuz gelişimi iyi dedi boyu uzamış normal sınırlardaymış artık :) ama ben 165cm eşim 172cm zaten uzun bir çift değiliz :)
Teşekkür ederim canım umarım...
Ha bir de 4 aylik olduk ya yeni şeyler tattirmayi sordum. 6aya kadar onermiyoruz sakın yapma dedi. Anne sütünden soğurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?