2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktora gittik asimizi olduk. Kilosunu az buldu. Daha çok emzir dedi. Bu ara zaten farkediyodum kilo aliminin yavasladigini. Pif. Moralin bozuldu. Sütüm azaldı da ben mi farketmiyorum acaba. Bi de bu ara uyurken kendi dalsin memeye alismasin diye emzik veriyodum mızıldandığında. O da eme eme uyuyordu o emme seansini degistirdim diye mi fark oldu acaba.
Gerekirse mama takviyesi yapicaz dünyanın sonu değil ama işte ne bileyim bi üzüldüm öyle

üzülmee canımm. bir ay az lır diğer ay daha çok alır arayı kapatır.. bebek sonuçtaaa bir hali diğer hallerine uymuyrr. hiç takma kafana. benimde meleğim bu ay 800 gr almış.. hemşire normal diyor ama bende az buldumm kimi bebişler 1500 falan diye..

ama bazı doktaorlarda 6, ayı geç buluyrlarr. beimde iice kafam karıştıı yaaa ??

Son düzenleme:
Hepinize tesekkür ederim balıkesirliyim yurtiçi kargo zağnos şubesi hazel saygı adına göderirseniz alabilirim. Ben özelden yazamıyorum henüz. Kargoya verebilirseniz eğer verdiğinize dair bana msj atarsanız bi şekilde iletişime geçebiliriz

Ayy canım benim inşallah yaa... Baya dert oldu içime. Bakalım inşallah çabuk toparlar.

Özellikle çay kasiginin ucuyla, agiz tadi için diye de belirttim ama olmaz dedi doktor teyzemiz.

Canim cok utandim valla( selim deyince hatirladim imzanda da yaziyor ama karistirdim. Ben iki işi bir arada yapamayan beceriksiz olunca onla ilgileniyirsam baska iş yapamam.. o yuzden sizlere hayranim valla.
anlatma ozurlu olsam da:))
Canm neden utanasin bir suru bebis var karistirman normal :)
Benim oglumun butun kiyafetleri duruyor canim yardimci olmak istiyorum,bircok kiside olacaktir merak etme. Allah yardimcin olsun

Gecen ay benim doktorumda 100 gr eksik kilo almis diye sorun yapti canim. Halbuki ayina gore onde kilosu sadece kilo artisi yavaslamos. Daha sık emzirmeye calisiyorum bakalim nasil olcak bu ay. Sikma canini saglikli olsunlar da :)

Evet canim teşekkür ederim. İyi olsunlar ya kiyamam meleklere

Sık sık emzir Canim bu ara hem toparlanır gem surun artar sıkma canını arada yavaşlamalar olcak öyle hem en cok büyüdükleri zamanları geride bıraktık artık

Ha bir de 4 aylik olduk ya yeni şeyler tattirmayi sordum. 6aya kadar onermiyoruz sakın yapma dedi. Anne sütünden soğurmus

Ee yani bosuna mı o kadar ilk 6 ay sadece anne sütu diye bir sürü kampanya hazırlandı .

canım kaç kiloymuş ki bebeğin bu kadar problem yaptın bir arkadaş kilo çizelgesi eklemişti ordan bak normal ise takma kafaya benim kızımda bu ay 500 gr almış ama doktorumuz normal sınırlar içinde kilosu gayet iyi dedi üzülme bence önemli olan sağlıklı büyümeleri :)
bende tam onu sorcaktm her ay 1 kilo almş bebeğim bu ay 500gr almş ama bu ay 6cm uzamşş normalmi dersinizz boyamı gitmştr

6 cm mi uzamış bir ayda maşallah diyeyim canım nazar değmesin. boyu kaç cm bebeğinin ve kaç santim doğmuştu merak ettim benim kızım ayda 3 cm uzuyor

6kilo40gr olumşuz canım geçen ay 5900dü
bence kilosu gayet normal ama biraz kilo alsın istiyorsan emziği fazla emzirme onu emerken çok yoruluyor bu kez seni daha az emiyor yada acıkıyor ağzında yalancı emzik olunca emdiğini düşünüp öylece uyuyordur. biraz dikkat edersen eminim gelecek ay kilosunda daha çok artış olacak. sonuçta az da olsa kilo almış üzülme biraz dikkatle toparlarsın eminim :)
54 ile doğdu şuan 68 cm ama bende eşimde boyluyuzz yani genetiktir... sizin kaç şuan boyuu

maşallah canım gerçektende genetikmiş:) benim kız 48 cm doğdu alt sınırdaydı minnacık birşeydi. şuanda 62 cm olmuşuz doktorumuz gelişimi iyi dedi boyu uzamış normal sınırlardaymış artık :) ama ben 165cm eşim 172cm zaten uzun bir çift değiliz :)

cnm tamamen genetik böyle şeyler..ben 175 eşim 190 cm ee bebeğimizde normalden uzun oyüzden maşallah diyim :)

Ha bir de 4 aylik olduk ya yeni şeyler tattirmayi sordum. 6aya kadar onermiyoruz sakın yapma dedi. Anne sütünden soğurmus

bn tattırıyorum ama çk az bi kaç çay kaşığı mandalina elma suyu pekmez vb. çk vermedikçe sütten soğumaz gibi geliyor bana, tabi bu bnm fikrim doktorlar daha iyi bilir.

Komşum gitti mutfak dağınık eşimin gelmesine bi saat var, bense işi gücü bırakıp, paşamı anakucağına yanıma yatırıp buraya geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…