2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende 4.ayı doldurduktan sonra tattıracağım senin yaptığın gibi 6 ay bekleyen arkadaşlarım ek gıdaya çok zor alıştırmış 4.aydan sonra tatlarına baktır 6.aydan itibaren ekgıdaya tam olarak başla dediler. chen daha 3 aylık bile olmamış ki biraz erken gibi geldi bana

cnm çk yakın iki öğretmen arkadaşımda bebeklerine 6.ayda ek gıdada çk sıkıntı yaşadıklarını anlattılar, aynı günde arka arkaya 3çeşit çorba yapıp içiremediklerini ve bebeklerinin olması gerekenden zayıf olduğunu (bir yaşında)anlattılar. bna da tattır sadece dili değsin başka şeylere dediler, ne bilim eşimde kahvaltı yaparken Furkan bebek arabasında yanımızda olunca al oğlum sen de ye canın çeker diyo, zaten damla kadar sayılmaz sadece değdiriyoruz. şapırdıyo o kadar.

Aynı şeyi ben de yapmaya başladım.. Sadece değdiriyorum, mesela hıçkırık tuttuğunda limon damlatıyorum bir damla anında kesiyor
ekşiyi de pek seviyor :) Elma yerken kaşığın ucuyla hafifçe kazıyıp damlatıyorum ağzına tadına bakıyor :) Pekmez de denedim ama annem pekmez ağır gelebilir dedi...

bu arada Furkan tv. ye bakar oldu resmen agucuklar veriyo, hemen kafasını çeviriyorum sanırım çok dikkat etmemiz gerek gerekirse o uyanıkken tv yi açmamaya özen göstereceğim. dil ve zeka gelişimi için çok zararlı televizyon. inş. seneye babaannesi ben işteyken izletmez, sürekli söylüyorum şimdiden..

Aman aman aman tv ye dikkat
biz evimize tv sokmadık şükür :)
ama kolik yavrucuğuma internetten çılgınlar gibi saç kurutma makinası sesi dinlettik youtube tan
ona bile öyle dikkatli bakıyodu ki... TV görse hiç gözünü ayırmaz sanırım :)

Bir de subliminal mesaj meselesi var ki çok fena

süpersiniz valla, bnm çocukluğumda da evimizde tv yoktu, babam öğretmendi ama almamış. aynen yaa nasıl dikkatli bakıyo çk şaşkınım.

süpersiniz valla, bnm çocukluğumda da evimizde tv yoktu, babam öğretmendi ama almamış. aynen yaa nasıl dikkatli bakıyo çk şaşkınım.

süperlikten değil de... zararlarını bildiğimiz için, deneyelim dedik, oldu diyelim :) tv siz vakit geçer mi derdim geçiyor hakkaten :)

Galiba ben de arada bir degdirecegim ama önce şu kilo işini biraz yoluna koymaya calisicam yoksa içim rahat etmez ondan mi oldu acaba diye.
Biraz kilo alsin sonra tattirmaya baslarim az az

Galiba ben de arada bir degdirecegim ama önce şu kilo işini biraz yoluna koymaya calisicam yoksa içim rahat etmez ondan mi oldu acaba diye.
Biraz kilo alsin sonra tattirmaya baslarim az az

canım senin bebeğin zaten erken doğmamışmıydı sen dört aylık diye düşünme daha yeni 3 aylık oluyor diye düşün ve 3 aylık bebekler maksimum 6.400 kg olur diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam 1-3 ay kıyafetleride o kiloya kadar oluyor. kilosunu fazla kafaya takarsan ters etki yapabilir

ben de tv almadım evlenirken..çocuklarımı düşündüm..

daha ilk çocuğum..ve kararımdan çok memnunum..anneme kv ye gidince de tvyi görmeyecek şekilde yatırıyorum..

Canim sesli gülmesi icin henüz erken doktora sordum ben hatta inci sesli gülmüyor diye daha zamanı var dedi 3. Ay kontrolünde, ama ağulara falan başlaması lazım yanılmıyorsam yakın zamanlarda

Bizimki bugun bana baka baka kahkahlar atti! Pozisyon da şu; kiz babasinin omzundan bana bakiyo ben salonda yikanmis toz bezlerini kalorifere asiyorum, elimde toz bezini gordukce kahkaha atti:)defalarca denedik bi 10dakika devam etti allahim mutluluktan olebilirdim ne keyifli bisey:)))

süperlikten değil de... zararlarını bildiğimiz için, deneyelim dedik, oldu diyelim :) tv siz vakit geçer mi derdim geçiyor hakkaten :)

Bizim evde tv var fakat bir yılı askın bir zamandır izlemiyoruz .

Evet Canim o tadı bizde tattık . Dunyanın en guzel sesi onun kahkaha sesiymis . Allah eksikliğini göstermesin hep etrafınızda gülsünler insallah.

Tatli şey oyun mü sandı Kimbilir toz bezlerini :)

kızlar 3. ayda aşı yok di mi. biz perşembe 3 aylık oluyoruz da.
kontrol var sadece.
bir de rotavirüs aşısı yaptıran var mı nasıl yapılıyor

Son düzenleme:

Valla yirtik pirtik sacma sapan yer ve toz bezleri yani :) ama o kahkahasi bana bakip bakip gulmesi kulagimdan gitmiyor yerim onuuuuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…