- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.721
kızlar 3. ayda aşı yok di mi. biz perşembe 3 aylık oluyoruz da.
kontrol var sadece.
bir de rotavirüs aşısı yaptıran var mı nasıl yapılıyor
Bizimki bugun bana baka baka kahkahlar atti! Pozisyon da şu; kiz babasinin omzundan bana bakiyo ben salonda yikanmis toz bezlerini kalorifere asiyorum, elimde toz bezini gordukce kahkaha atti:)defalarca denedik bi 10dakika devam etti allahim mutluluktan olebilirdim ne keyifli bisey:)))
Bugünün ilk fotosu benim oglustan geldiki bi kere teyzesi :)))Eki Görüntüle 854821 Bugünün ilk fotoğrafıda bizden olsun. Birde çevirebileydim eyiydi.
kızım şuan uyandı oyuncaklarıyla oynuyor konuşuyor minderinde bir de poz veriyor annesine Eki Görüntüle 854864 bu arada o görünen arılı oyuncağı da ben yaptım artan kumaşın arılarını kestim diktim içine elyaf doldurdum kızım çok sevdi
Maşallah canım kızcene cok tatlıbir de gülen fotoğraf size Eki Görüntüle 854874
Ağır abi , maşallah onaBu da benim ciddi oğluşum ❤️ ekleyebildim inşallah :)
Kedicikim moralini bozma artık kilo alımları azalacak zatenDoktora gittik asimizi olduk. Kilosunu az buldu. Daha çok emzir dedi. Bu ara zaten farkediyodum kilo aliminin yavasladigini. Pif. Moralin bozuldu. Sütüm azaldı da ben mi farketmiyorum acaba. Bi de bu ara uyurken kendi dalsin memeye alismasin diye emzik veriyodum mızıldandığında. O da eme eme uyuyordu o emme seansini degistirdim diye mi fark oldu acaba.
Gerekirse mama takviyesi yapicaz dünyanın sonu değil ama işte ne bileyim bi üzüldüm öyle
Sen 800 e az diyorsan canım ben kendimi nerelerden atayım :))üzülmee canımm. bir ay az lır diğer ay daha çok alır arayı kapatır.. bebek sonuçtaaa bir hali diğer hallerine uymuyrr. hiç takma kafana. benimde meleğim bu ay 800 gr almış.. hemşire normal diyor ama bende az buldumm kimi bebişler 1500 falan diye..
ama bazı doktaorlarda 6, ayı geç buluyrlarr. beimde iice kafam karıştıı yaaa ??
kızlar 3. ayda aşı yok di mi. biz perşembe 3 aylık oluyoruz da.
kontrol var sadece.
bir de rotavirüs aşısı yaptıran var mı nasıl yapılıyor
Bugünün ilk fotosu benim oglustan geldiki bi kere teyzesi :)))
Maşallah kuzuna canım cok guzel uyumuş , kedicikte pek tatlı
Ben fotoyu yan çektim duzeltemeyince , yan çektim düzgün eklendi bu sefer(telfdan)
Maşallah canım kızcene cok tatlı
Sanada maşallah ne kadar beceriklisin , kızında cok şanslı boyle hamarat bi annesi oldugu icin
Ağır abi , maşallah ona
Kedicikim moralini bozma artık kilo alımları azalacak zaten
Hem 4 aylık oldunuz , biz bu ay 500 gr almışız ,3hft sonra 4. Ay kontrolünde yine az alırsa muhallebi gibi ek gıdalara başlayacağım ben, Dr un talimatı bu yonde
Sizin Dr biraz fazla söylemiş sanki
Zaten 5. Ayda filan okadar yediklerimize istekli oluyorlar ki tattirmadan edemiyorsun, eğer geciktirirsek sonradan alıştırmak zor oluyormuş
Sen 800 e az diyorsan canım ben kendimi nerelerden atayım :))
500 gr almışız ,ama fazla emzirince kusuyor ve 3-4 kere kaka yapıyoruz
Yani elden bişeyde gelmiyo kilo alimini artırmak icin
süper :)) çok yaratıcısın bayıldım :))
Süper olmus canım ellerine sağlık :))
Korkunç yaratıcısın bayıldım yaa
Topiğe nazar değmesin; şairler, yazarlar, mucitler
İyi akşamlar kızlar :))
Geçmişe bakmadan dalış yaptım :) Bu akşam eşimle neden hala İda'yı çocukçuya götürmediğimizi konuştum. Çocuk 3.5 aylık oluyor hala kalça ultrasonunu çektiremedik, onu geçtim sepsisten sonra bi kere muayene edildi ve gidiş o gidiş. Bu akşam öğrendim nihayet sebebini. 2 tane çocuk doktoru var hastanede o bana getir diyomuş, öbürü bana getir diyomuş. İkisini de kırmamak için gidememişizAllahım nerelere gidem nerelere vuram başımı
kizlar selam topige takilamiyirum yine..
Yemeden icmeden kesildim canim cok sikkin. Kardesimden farksiz kuzenim daha 30yasinda ve yumurtalik kanseri teshisi kondu. Ameliyatla temizlendi bolge pazartesi iyi ya da kotu huylu oldugu belli olacak. Lutfen dualarinizi esirgemeyin.
Opuyorum sizi ve meleklerinizi,Allaha emanet olun.
Eki Görüntüle 854312
Yaramaz böcük Asu' nun son hali :)
Sırayla götürün 1 ay ona 1 ay diğerineidoş arada kaldı yine paylaşılamıyor bu kızın hali nolcak güzellik başa bela
Ben tam bir oyuncak delisi olarak her çeşit oyuncağı almıştım
Ama dönence ve oyun halısı disinda bu evrede bebise fazla da bisey gerekmiyor gibi
Eki Görüntüle 854770
Söyle iki uyku arkadaşı var ama onları yemeye çalışıyor genelde , bir de kurmalı müziğimiz var onun sesi sakinlestiriyor
Kucuk kuzumda size günaydın diyor teyzosları
Eki Görüntüle 854772
Eki Görüntüle 854821 Bugünün ilk fotoğrafıda bizden olsun. Birde çevirebileydim eyiydi.
kızım şuan uyandı oyuncaklarıyla oynuyor konuşuyor minderinde bir de poz veriyor annesine Eki Görüntüle 854864 bu arada o görünen arılı oyuncağı da ben yaptım artan kumaşın arılarını kestim diktim içine elyaf doldurdum kızım çok sevdi
Sorma canım yaa ne çekisi varmış kızımın. Bereket sepsis olduğunda doktrolardan biri izindeydi o zaman napıcakmışız bilmem. Yav zaten hamilelikte 1 saatlik yola taşındım durdum bari kızım babasının hastanesinde muayene olsun. Ben de senin gibi dedim zaten ikisini de kırmayalım bi ay ona bi ay ona, o da olmadı birinin odasından çıkıp diğerinin odasına giderizBacaklarını eşim muayene etti boğumlar eşit olduğu için kalça çıkığı yok dedi ama anne yüreği rahat etmiyor. Ultrason istiyorum bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?