2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 3. ayda aşı yok di mi. biz perşembe 3 aylık oluyoruz da.
kontrol var sadece.
bir de rotavirüs aşısı yaptıran var mı nasıl yapılıyor

Evet asımız yok bu ay olmadık. Aşı duye gıttım meğer kontrolmüş
Rotayı ağızdan yapıyorlar CANIM. Çok tok götürme de iştahla yutsun

bnm oğlanda toz bezine güldü bgn, bnde toz alırken sallamıştım ona doğru sesli güldü bezin rengi turuncuydu ilgisini mi çekti sallamam mı bilemedim ama tekrar ettikçe yine güldü..Allahıma binlerce şükür bizlere bu güzellikleri yaşattığı için.

Eki Görüntüle 854821 Bugünün ilk fotoğrafıda bizden olsun. Birde çevirebileydim eyiydi.
Bugünün ilk fotosu benim oglustan geldiki bi kere teyzesi :)))
Maşallah kuzuna canım cok guzel uyumuş , kedicikte pek tatlı
Ben fotoyu yan çektim duzeltemeyince , yan çektim düzgün eklendi bu sefer (telfdan)

Maşallah canım kızcene cok tatlı
Sanada maşallah ne kadar beceriklisin , kızında cok şanslı boyle hamarat bi annesi oldugu icin

Bu da benim ciddi oğluşum ❤️ ekleyebildim inşallah :)
Ağır abi , maşallah ona

Kedicikim moralini bozma artık kilo alımları azalacak zaten
Hem 4 aylık oldunuz , biz bu ay 500 gr almışız ,3hft sonra 4. Ay kontrolünde yine az alırsa muhallebi gibi ek gıdalara başlayacağım ben, Dr un talimatı bu yonde
Sizin Dr biraz fazla söylemiş sanki
Zaten 5. Ayda filan okadar yediklerimize istekli oluyorlar ki tattirmadan edemiyorsun, eğer geciktirirsek sonradan alıştırmak zor oluyormuş
Sen 800 e az diyorsan canım ben kendimi nerelerden atayım :))
500 gr almışız ,ama fazla emzirince kusuyor ve 3-4 kere kaka yapıyoruz
Yani elden bişeyde gelmiyo kilo alimini artırmak icin

Sağol kuzummm
Bekleyip göreceğiz elimden geleni yapicam umarım basarili olurum.
Olmazsa da canimiz sağolsun mama takviyesi yapariz napalim...

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar :))

Geçmişe bakmadan dalış yaptım :) Bu akşam eşimle neden hala İda'yı çocukçuya götürmediğimizi konuştum. Çocuk 3.5 aylık oluyor hala kalça ultrasonunu çektiremedik, onu geçtim sepsisten sonra bi kere muayene edildi ve gidiş o gidiş. Bu akşam öğrendim nihayet sebebini. 2 tane çocuk doktoru var hastanede o bana getir diyomuş, öbürü bana getir diyomuş. İkisini de kırmamak için gidememişiz Allahım nerelere gidem nerelere vuram başımı

Süper olmus canım ellerine sağlık :))

Korkunç yaratıcısın bayıldım yaa

Topiğe nazar değmesin; şairler, yazarlar, mucitler

arastacım valla bu veletlerden korkulur bu akşam çok huysuz kızım artık yoruldum kucakta gez şebeklik yap aklıma bu fikir geldi. aslında maharet ağustos annelerinde değil yaramaz ağustos bebeklerinde. bizim ilham perilerimiz onlar :)

Sırayla götürün 1 ay ona 1 ay diğerine idoş arada kaldı yine paylaşılamıyor bu kızın hali nolcak güzellik başa bela

Geçmiş olsun canım yaa

Eki Görüntüle 854312
Yaramaz böcük Asu' nun son hali :)

Allahım bir gamzeli daha. Ben o yanaklardaki gamzeleri öpe öpe bitririm. Maşallah yaa çok tatlı günebakan.

Sırayla götürün 1 ay ona 1 ay diğerine idoş arada kaldı yine paylaşılamıyor bu kızın hali nolcak güzellik başa bela

Sorma canım yaa ne çekisi varmış kızımın. Bereket sepsis olduğunda doktrolardan biri izindeydi o zaman napıcakmışız bilmem. Yav zaten hamilelikte 1 saatlik yola taşındım durdum bari kızım babasının hastanesinde muayene olsun. Ben de senin gibi dedim zaten ikisini de kırmayalım bi ay ona bi ay ona, o da olmadı birinin odasından çıkıp diğerinin odasına gideriz Bacaklarını eşim muayene etti boğumlar eşit olduğu için kalça çıkığı yok dedi ama anne yüreği rahat etmiyor. Ultrason istiyorum bana ne

Eki Görüntüle 854821 Bugünün ilk fotoğrafıda bizden olsun. Birde çevirebileydim eyiydi.

Masallah bebislere kendi kendilerine oyunlar yapmaya basladilar. Kizlar cok yaraticisiniz. Oyun halilari oyun camasirligi oyuncaklar... bu agustos bocekleri bizi ne hallere düşürdüler:))

Iste tabi hakkın kuZucum doktor eşi olmakta zormuş valla onu kırma bunu kırma dediğin gibi ikisini ziyaret edinbi şekilde geciktirmeden çektirin CNm kıtılanda kırılsın hiç bişey idoşun sağlığından önemli değil ...Durudan da dün idrar kültürü aldılar iltahap varmı diye bakıldı bugün doktoru aradı kristalleşme görülmemiş çok şükür birkaç bişeye daha bakılacak p tesi belli olcak oda CNm Allahım sağlık versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…