2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ultrason yaptir canim. Ihmal etmeyin bogumlarla kesin anlasilmazmis. Yaptir icin rahatlasin. Benim yegenimde vardi ben korkudan iki kere cektirdim ultrason normal cikti.

cocugu gormek için aradı annemlerle konusem oyle dedim o zaman gormecem dedi bugun dr guturcm cocugu kilo almıyo tahlil vs yapılacak dedim gelir diye umdum gelmedi megerse baska sehre gezmeye gitmiş ben alttan aldıkca o baska biri oluyo ben neysede cocugunu aramadı ya ne oldu dr ne dedi vs bide işin maddi boyutu var

Sorma canım yaa ne çekiyorum bi bilsen. Geçen kış eşimin apandisti patlamıştı gece genel cerrahı çağırdı ameliyattan çıktı hem acı çekiyo hem de ötekini aramadım diye kırılmış mıdır acaba diyo

Neyse Duruşumun da idrar sonuçları iyiymiş umarım pazartesikiler de iyi olur canım haberdar edersin

Ultrason yaptir canim. Ihmal etmeyin bogumlarla kesin anlasilmazmis. Yaptir icin rahatlasin. Benim yegenimde vardi ben korkudan iki kere cektirdim ultrason normal cikti.

Çektircez canım yaa zaten bakma öyle dediğine kendi içi rahat etmez ben biliyorum. Halledicez o işi önümüzdeki hafta kısmetse:))

Amma konuşmuşsunuz ben yokken sonra okumaya çalışıcam artık,düşük çeneli hatunlar

Esimin arkadaslari ogleb aradilar aksam yemekten sonra caya gelicez dediler. 7.39da aradilar yarim saate ordayiz diye, saat 9da geldiler!!! Ben her gun normalde 8de kizi uyutup uyuyorum. Bi de ogullati var 5yasinda bas bas bagiriyo bi suru gurultu, normalde kizim ilk uykusunu 4/5saat deliksiz uyuyabiliodu, simdi 10dkda bir agliyo! Saat 10.30oldu hala gidelim cocuk sesten rahatsiz oldu huzursuz oldu diyemiyolar yaaaa sinir oldum sinir sinir sinirrr

Cnm bosversene su adami.. Öldü kabul et...

Canım Demekki artık bu adamdan hayır gelmez . Çocuğunu bile umursamayan adamdan ne beklenir ki, ne bicim insanmış . Yada insan mı acaba
Zor ama bu adamı kafandan ve kalbinden atmaya calis bir an önce
Allah yardımcın olsun

Eşin çok ince düşünüyor sanırım CNm kırmalıydım korkuyor güzel bişiy ama apandistin patlamış sen hala açan diğeri kırıldımı diye düşünürsen olmaz koyun can derdinde kasap et yine özlü bi sözidoşu ihmal etmez ama kuZudur o candır zaten sen canına okursun evet duruşum iyiymişş sevindim p tesi diğer sonuclar çıksın haber veririm kuzumDurunun kilosu 5.700 boyu 61 cm CNm sence nasıl :44:3,5 aylık olduk

Damlacım emin ol biran olsun aklımadan çıkmıyorsun. Daha önce sana oldukça uzun yazmıştım. Allah eşine hidayet versin ne diyim. Artık onsuz bir yaşama alıştır kendini zor olur ama kesin çözüm olur en azından

Böyle bişey yok ya tmam sevgi biter belli anlaşamazsın katlanamazsın yolunu ayırırsında evladına hemde minicik nasıl kıyarsın görmeden durursun nasıl bi vicdan ne aklım kabul ediyor nede kalbim Allah yardımcın olsun CNm yolunuz bahtınız açık olsun meleğinle

canm kemiklerim sızlıyor kendimi aptal gibi hissedym bugun işyernn onundn gectm cok kotu oldum ya

Dokuzay Allah iyiliğini versin aksam aksam iyi güldüm :)

Enee o da haklı ama olmaz ki böyle . Size yine her ay Çanakkale yolları görünüyor mü ne .

Ayy uyuzlara bak yaa ben bile burdan sinir oldum. Çocuğun düzenini bozmuşlar.O kadar minik bebekli evde hem geç gelinip hem o kadar zaman oturulur mu. Sanki kendisi büyütmedi. Ama tabi kendi büyüttü ötekilere nolursa olsun

Hea özlü söz de cuk oturdu valla

Duru'nun kilosu iyi bence canım. Boy kilo çok orantılı aynen devam)

atamıyorm cunku gerizekalıyım beeeeeen

Canım niye Gerizekalı olasın , ask sevgi insanı boyle yapıyor malesef , normalde yapmayacağın şeyleri yaptırıyor
Ama zaman herseyin ilacı , mutlaka zamanla icin soğuyacak , sadece sabır . Sende saglam kafayla düşünecek ve geri dönüp baktığında niye üzülmüştüm bu kadar diyeceksin
Kendine yüklenme bu kadar.
bize her şer görünende vardır elbet bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…