2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sevindim CNm saol :)orantılı kıZım benim

damlaipek üzülmee bence o görmek istesin bebeğini sen bahane üret...boşwer kafana takma bebiş etkilenmesinn..biraz düşünmemeye çalış akışına bırak bakalım napıcak eşin..tam konuyuda bilmiyorum ama nasıl özlemiolar bebeklerini böyle babalar...

Evet benim uyku saatimde geldiler yetmiomus gibi bi suru ses, kimsenin umrunda degil! Bir oturdum kiz agladi iceride iki oturdum kiz agladi iceride en sonunda gittim yatakodasinda uzun uzun emzirdim o ara kalkmislar ugurlamaya ciktim veeee cocuk sessiz sessiz uyumaya basladi. La havleeeee

Kızlar yarın burda olamıycam kargalar kahvaltısını ederken Edremit'e gitmek için yola çıkıcaz. Yarın akşam maç var çünkü maça kadar dönmemiz lazım. Şimdiden yazayım. Allah yüce Atamızın ruhunu şad etsin. Mekanı cennet olsun. Ankara'da olsam kabrini ziyaret etmeyi çok isterdim ama eminim okuduğum dualar burdan taaa oralara ulaşır. O şüphesiz ki Allah'ın bize verdiği bir mucizeydi nurlar içinde yatsın.

Ve yarın benim son adet tarihim yani kızımın rahmime düştüğü gün. O'nu veren Allah'a binlerce kez şükürler olsun. Atamızı kaybettiğimiz gün içimde belirmesi benim solan umutlarıma yeni bir can verdi. Biz gibi çocuklarımız da O'nu sonsuza dek yaşatacak. Her şey bitmiş değil!!

DOgumunda sepsiste hangisi ilgilendi ise ona gidin iste cocuğu tanıyordu falan dersiniz ne bilim

Olmadı mı ?

Olmuyomuş işte öyle canım yaa. Öteki çok alıngan. İda doğduğunda çkaleden eve gelirken 80 kere aradı bana getirmeden eve götürmeyin muayene edicem diye

Yolunuz acik olsun arastacim

Cok guzel bir tesadüf olmuş . İda eminim atasina yakışır bir genc olacak .

Tıpkı hepimizin olması gerektiği gibi

Aman defolsunlar bi daha da gelmesinler

Yolunuz acik olsun arastacim

Sağol tatlım :)

Cok guzel bir tesadüf olmuş . İda eminim atasina yakışır bir genc olacak .

Tıpkı hepimizin olması gerektiği gibi

Evet canım iyi bir tesadüf oldu ve keseyi 12.12.12 de gördük. Hayırdır inşallah :))

Ne güzel yazmışsın CNm herşey bitmiş değil Atam Nur içinde yat biz senin izindryiz her daim Yolunuz açık oldun kuzum idoşu öp kokla umutlar hiç tükenmesin bak çok şükür meleklerimiz yanımızda ne kadar şükretsek az inş ben gidebilirsen hepimiz için dua ediceö canlarım

Kucuk kuzumda size günaydın diyor teyzosları
Eki Görüntüle 854772

aman yesin onu teyzesiii maşallah sana kuzumm

geçmiş olsun tatlımm neyse ki bişeyi yokmuş Durumun
ben de demiştim sana ama iyi iş çıkarmışsınız diye

canımcımm doğum günün kutlu olsun çekirdek ailenle çokk mutlu yıllar!

maşallah sana kuzum ne de güzel bakmışsın öyle

seni ayakta alkışlıyorum canım valla bravo!

bence madem ikisi de bakmak istiyor çağırın ikisini aynı odaya. ikisi de muayene etsin sonra konsultasyon yapsınlar

VAlla masallah kızım her konuda kapisiliyor :) Fundanin dediğini söyleseydin idayi herkes ister ama bir kisi alır

Ahahah doğru valla çok ileri görüşlü bi dünüş üm var bi laf eder ve laf her yere uyar

ben de diyorum k.çım neden kaşınıyor kim konuşuyor hakkımda özlü sözlerde üstümüze yoktur öyle dimi ama dünüş napalım şimdi yani

Ay ne iyi olur hepimizden selam söyle O'na. Ben Ankara'da yaşarken çok sık giderdim ziyaretine. Bambaşka olurdu içim. Bir yanımız hep orda olsa da orda olmak bir başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…