- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.761
Ayy uyuzlara bak yaa ben bile burdan sinir oldum. Çocuğun düzenini bozmuşlar.O kadar minik bebekli evde hem geç gelinip hem o kadar zaman oturulur mu. Sanki kendisi büyütmedi. Ama tabi kendi büyüttü ötekilere nolursa olsun
Hea özlü söz de cuk oturdu valla
Duru'nun kilosu iyi bence canım. Boy kilo çok orantılı aynen devam)
inan nefes alamıyrum ya
kızlar 3. ayda aşı yok di mi. biz perşembe 3 aylık oluyoruz da.
kontrol var sadece.
bir de rotavirüs aşısı yaptıran var mı nasıl yapılıyor
Dokuzay Allah iyiliğini versin aksam aksam iyi güldüm :)
Enee o da haklı ama olmaz ki böyle . Size yine her ay Çanakkale yolları görünüyor mü ne .
Sevindim CNm saol :)orantılı kıZım benim
Yok gitmem artık ya taşın taşın bi hal olmuştuk zaten
Rica ederim cucum :))
Ayy uyuzlara bak yaa ben bile burdan sinir oldum. Çocuğun düzenini bozmuşlar.O kadar minik bebekli evde hem geç gelinip hem o kadar zaman oturulur mu. Sanki kendisi büyütmedi. Ama tabi kendi büyüttü ötekilere nolursa olsun
Hea özlü söz de cuk oturdu valla
Duru'nun kilosu iyi bence canım. Boy kilo çok orantılı aynen devam)
DOgumunda sepsiste hangisi ilgilendi ise ona gidin iste cocuğu tanıyordu falan dersiniz ne bilim
Olmadı mı ?
Kızlar yarın burda olamıycam kargalar kahvaltısını ederken Edremit'e gitmek için yola çıkıcaz. Yarın akşam maç var çünkü maça kadar dönmemiz lazım. Şimdiden yazayım. Allah yüce Atamızın ruhunu şad etsin. Mekanı cennet olsun. Ankara'da olsam kabrini ziyaret etmeyi çok isterdim ama eminim okuduğum dualar burdan taaa oralara ulaşır. O şüphesiz ki Allah'ın bize verdiği bir mucizeydi nurlar içinde yatsın.
Ve yarın benim son adet tarihim yani kızımın rahmime düştüğü gün. O'nu veren Allah'a binlerce kez şükürler olsun. Atamızı kaybettiğimiz gün içimde belirmesi benim solan umutlarıma yeni bir can verdi. Biz gibi çocuklarımız da O'nu sonsuza dek yaşatacak. Her şey bitmiş değil!!
Kızlar yarın burda olamıycam kargalar kahvaltısını ederken Edremit'e gitmek için yola çıkıcaz. Yarın akşam maç var çünkü maça kadar dönmemiz lazım. Şimdiden yazayım. Allah yüce Atamızın ruhunu şad etsin. Mekanı cennet olsun. Ankara'da olsam kabrini ziyaret etmeyi çok isterdim ama eminim okuduğum dualar burdan taaa oralara ulaşır. O şüphesiz ki Allah'ın bize verdiği bir mucizeydi nurlar içinde yatsın.
Ve yarın benim son adet tarihim yani kızımın rahmime düştüğü gün. O'nu veren Allah'a binlerce kez şükürler olsun. Atamızı kaybettiğimiz gün içimde belirmesi benim solan umutlarıma yeni bir can verdi. Biz gibi çocuklarımız da O'nu sonsuza dek yaşatacak. Her şey bitmiş değil!!
Olmuyomuş işte öyle canım yaa. Öteki çok alıngan. İda doğduğunda çkaleden eve gelirken 80 kere aradı bana getirmeden eve götürmeyin muayene edicem diye
Evet benim uyku saatimde geldiler yetmiomus gibi bi suru ses, kimsenin umrunda degil! Bir oturdum kiz agladi iceride iki oturdum kiz agladi iceride en sonunda gittim yatakodasinda uzun uzun emzirdim o ara kalkmislar ugurlamaya ciktim veeee cocuk sessiz sessiz uyumaya basladi. La havleeeee
Yolunuz acik olsun arastacim
Cok guzel bir tesadüf olmuş . İda eminim atasina yakışır bir genc olacak .
Tıpkı hepimizin olması gerektiği gibi
VAlla masallah kızım her konuda kapisiliyor :) Fundanin dediğini söyleseydin idayi herkes ister ama bir kisi alır
Kucuk kuzumda size günaydın diyor teyzosları
Eki Görüntüle 854772
Parmişim incinin huzursuzluğuna çok üzüldüm ama arada oluyo dünde duru öleydi bugün doktora gittik birazda hırıltısı vardı çok şükür bişiy yok ciğerlerinde falan bütün tıkanıklığından olabilir dedi Dr oysaki çok sık temizliyorum gaz sancısından çok ağladı birkaç gece boğazımı tahriş oldu bilemedim Neyse bi doyun yokmuş çok şükür idrar kültürü aldılar bide iltihap falan varmı diye bakılacak 1,5 saat Çiş yapsın diye bekledikİnş gece mis gibi uyur İncik boncuğum yarın pür neşe uyanır kuzum bütün kuzucuklar hep iyi olsunlar:) kocitomun doğum Günüde çok sıradan evde pasta keserek gecti bide Dr çıkışı bi yemek yedik çocuklu olmak böle bişiy iyilik var bu bıcırıklar :)bugün kadın doğum Dr um duruyu gördü iyi iş çıkarmışsınız başarılı dedi eşimle bana ne güldük çok matrak adam
Biz anneler hic kiyamayalim ama onlar bize kiysinlar.. bende yarin tatil naslsa diye esime yol yaptim ama suan horul horul horladikca durtmekten fenalik geldi... bu arada bugun benm dogum gunum kizlar her sene dogum gunume yakin illa aglancak bi durumum olur bu senede is mevzusu aglatti.. amaa melegim var cok ayri bi duyguuu ... aksam annemdeydim misafirligegtmistik esim beni almaya geldi anneme aradi ben geldm gelin die. Zile bastim asagiya insin masalla cikmak zor olcakti.. balkonda bagrio cik cik yukari otururuz die saat te 23.30 neyse cktk. Odaya girdim lambalari kapatmis pasta almis uzerinde mum dha yarim saat var 9 kasima die takildim ama guzeldi.. gecen aksamda floya girmistik gezinioruz bi bot denettirdi bana cok guzeldi sonra bakariz dedim ben geziniorum oda erkek reyonunda gezinio bi cocuk geldi yanima hanfendi bi sizin die poseti uzatti benimmi hayir degil dedim arkasndan kocam dogum gunun icin senn hayatim dedi kasla goz arasinda ayakkabilari cocuga para verip paket yapmasini soylemis. Ilk kez gozumden kacmis bisey... esim mutlu etti beni ama benim en guzel hediyem kizim valla baska hediye tanimamm cok sukur rabbime olmayan herkese tattirsin bu duyguyu..
kızım şuan uyandı oyuncaklarıyla oynuyor konuşuyor minderinde bir de poz veriyor annesine Eki Görüntüle 854864 bu arada o görünen arılı oyuncağı da ben yaptım artan kumaşın arılarını kestim diktim içine elyaf doldurdum kızım çok sevdi
İyi akşamlar kızlar :))
Geçmişe bakmadan dalış yaptım :) Bu akşam eşimle neden hala İda'yı çocukçuya götürmediğimizi konuştum. Çocuk 3.5 aylık oluyor hala kalça ultrasonunu çektiremedik, onu geçtim sepsisten sonra bi kere muayene edildi ve gidiş o gidiş. Bu akşam öğrendim nihayet sebebini. 2 tane çocuk doktoru var hastanede o bana getir diyomuş, öbürü bana getir diyomuş. İkisini de kırmamak için gidememişizAllahım nerelere gidem nerelere vuram başımı
VAlla masallah kızım her konuda kapisiliyor :) Fundanin dediğini söyleseydin idayi herkes ister ama bir kisi alır
Ahahah doğru valla çok ileri görüşlü bi dünüş üm var bi laf eder ve laf her yere uyar
Ne güzel yazmışsın CNm herşey bitmiş değil Atam Nur içinde yat biz senin izindryiz her daim Yolunuz açık oldun kuzum idoşu öp kokla umutlar hiç tükenmesin bak çok şükür meleklerimiz yanımızda ne kadar şükretsek az inş ben gidebilirsen hepimiz için dua ediceö canlarım
Ay ne iyi olur hepimizden selam söyle O'na. Ben Ankara'da yaşarken çok sık giderdim ziyaretine. Bambaşka olurdu içim. Bir yanımız hep orda olsa da orda olmak bir başka.
aman yesin onu teyzesiii maşallah sana kuzumm
geçmiş olsun tatlımm neyse ki bişeyi yokmuş Durumun
ben de demiştim sana ama iyi iş çıkarmışsınız diye
canımcımm doğum günün kutlu olsun çekirdek ailenle çokk mutlu yıllar!
maşallah sana kuzum ne de güzel bakmışsın öyle
seni ayakta alkışlıyorum canım valla bravo!
bence madem ikisi de bakmak istiyor çağırın ikisini aynı odaya. ikisi de muayene etsin sonra konsultasyon yapsınlar
Saol fındığım :)aynen CNm sen geldin aklıma zaten 2 senenin sonucuURU:))))hepimiz iyi iş çıkardık hepimizin bebişleri maşallah lokum Allahım bahtlarını güzel etsin güzel yüzleri hep gülsün inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?