2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahaha orası kaşınınca öyle mi oluyomuş

Yok dünüş üm, sözümüzün üstüne söz yok. Aşiret ağası gibi hissettim kendimi

Meltemcim alıntılarda gördüm o nasıl tatlı bir insan evladıdır öyle. Bu kadar mı yakışılı olunur yarebbim. Allah nazarlardan korusun, 41 kere maşallah. Ben senin kzını da merak ediyorum bi ara şedersen her türlü bakarım yani :))

Son düzenleme:
Ay ne iyi olur hepimizden selam söyle O'na. Ben Ankara'da yaşarken çok sık giderdim ziyaretine. Bambaşka olurdu içim. Bir yanımız hep orda olsa da orda olmak bir başka.

Söylerim tabi CNm baş üstüne. Bizde çok sık gideriz durumunda ilk ziyaret zamanı geldi bi aksilik olmazsa hepimizden selam ileticem ankara çok özel bi şehir :)

Kızlar ben yatayım yarın erken kalkıcam. Hepinize tatlı rüyalar :)))

Not: Tatlı rüyadan kastım kekler, pastalar, baklavalar değil.

parmecikim İnci kuzu nasıldı bugün ?

Canim hala uyutmaya çalışıyorum :) daha az agladi ama hala cok huysuz asla kucaktan bırakmama izin vermiyor .

Sanırım buyume atağı çünkü ilginç ilginç yeni yeni seyler yapıyor bugun :) gözlerini fal tası gibi acıyor neymiş dunyayı kesfedecekmis buyursun etsin bakalım :)

hahaaa yerim onu ben bizimki de bugün hatta iki saat önce yeni bir şey yaptı delirdik babasıyla :)) ellerimizle gel gel yaptık ve sonuç : biz eline bile dokunmadan kafasını var gücüyle yukarı kaldırıp durdu hem de kaç kere üst üste ayy deli olduk erken değil mi yahu böyle bişeyi yapması için. 5 gün sonra tam 3 aylık oluyoruz.

Kızlar göğüsüm gene şişdi... Canım cok sıkkın ... Carsamba olmustu makına bebek ve elımle sağdım ertesı gun aksamına ınmıstı ama bugungene şiş.. Izdırap verıcek.. Ne yapayım delırıcem
Canım sıkkın ve gergınım

Oy oy yakışıklı Ardam benim anne babacigina gelmeye mı çalışıyormuş :) tahmin edebiliyorum degisik bir şey oldugunda bizde evde deli dana gibi cak falan yapıyoruz :)

Erken konusuna gelince valla ben şaştım kaldım ne erken ne geç . Cok sasirtabiliyorlar bazen ee ARda kuzumunda elleri armut topluyor değil ya akıllı zeki annesi var tabi arada o da şaşırtacak :)

Son düzenleme:
Bugun 10kasim..ve benim her 10kasimda icmde bi huzun vardir...bugun anitkabirde olmayi cok isterdm...ama eylul cok kucuk oldgu icn imkanszdi...ama kalbim ruhun orda....8 yasndaydimm...ogretmen bna siir vermisti okuldaki anma torenlerinde okumam icn...9 kasim gecesi cok hastalandim cok atesliydmm ama ben hala siirimin provasini ypiyodm evde...annem yarin okula girme siiri oku gel dedi bzde ataturk sevgisi buyuktur gitmezmsem ona saygiszlik ypmis olurdum...sabh kalktm cayir cayir yaniyodm yine..cok soguk bi gundu..sira bna geldgnde kabanimi cikarttrdi ogretmenm siir okurken cikariyodk...bildgnz dondum ...eve gldgmde titriyodmm o gun atesimm dahada yukseldi...ama ben atama gorevimi yptgm icn mutluydm..her anitkabire gdidmde hungur hungue aglarim bi parcami kaybetmis gbi....suanda boyle bi nesil yok...ama yetstiriyorzzz atamizn adinin her yerden silindgi bu gunlerde....atam sennde dedgn gbi yeni nesil sizin eserini olucaktr..bzm evlatlarimizn eseri olucak ...sen rahat uyu mekaninnda cennetinde ruhun huzur bulsun ins...

Canım çok üzülüyorum içinde bulunduğun duruma ve Allah yardimcin olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden.
Sana bir arkd.örnek vericem.
Dünyalar güzeli bir kız bebek gibi eşi ile severek evlendiler,çocuklari uzun bir sure olmadı tüp bebek denediler,tuttu.
Oglu oldu ve 3 aylıkken eşinin onu aldattığını öğrendi.2 kişiyi birden idare ediyormuş afdersin şerefsiz madem öyle ayrıl,birde tüp niye yapıyorsun değilmi.,
Ayrıldılar kiz oglu ile baba evine döndü çok zor günler geçirdi.
Sütü kesildi yeri geldi mama,bez parası bulamadi.Adam 1 kez bile görmek istemedi oğlunu.Maddi açıdan yardım etmedi.
Uzatmayalım,çok değil 2 senede kız hayatıni topladı.
Ise başladı,yükseldi,bebeğinin her türlü masrafını kimseye muhtaç olmadan kendi karsiladi.
Evliliği dusunmezken karşısına hiç evlenmemis,ona çok değer veren biri çıktı.
Şimdi evli çok mutlu eski günleri çoktan unuttu.
Sana bu hikayeyi anlattım ki herşeyin bittiğini düşünme aksine yeni başlıyor.
Kızın ile dimdik ayakta durmak zorundasın kusura bakma pes etme hakkın yok çünkü önce evladin.
Allah yar ve yardımcın olsun.

10 kasım içim buruk...
Atamı sevgi,saygı ve özlem ile aniyorum.
Ne mutlu bize onun evlatları olarak yetiştik,büyüdük.
Rahat uyu,ruhun şad olsun ulu önder.

ama biz 3 bucuk aylığız ve kilomuz 6100 gr. o yüzden az geliyr 800 gr canmm.
anneelrinn gözü hiç doymuyr işte hep daha fazla alsınlar istiyrzz.. :)

bendee bunu denemeliymmm.. :) çokyaratıcısınn..

cnm artık annenlerdeysen onlar arkandaysa tabi ki onlara danışacaksın. Senn kocan büyümemiş olgunlaşamamış maalesef, keşke aklını başına alsa bi aile büyüğü ona akıl verse ama sanırım pek olacak gibi değil Rabbim yar ve yardımcın olsun bgnden sonra, inş. kızın için güçlü olmak zorundasın.Mucize_GE_ nin dediği gibi o arasa da sen açma senin güçlü olduğunu toparlandığını görüp o kıvransın o peşine düşsün evladının tabi azıcık vicdan merhamet duygusu varsa..

kızlar resim yükleyince onun nasıl külçütüyorsunuz.

cnm herkes nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben fotoyu birlikte açtan paint de açıyorum.yeniden boyutlandırda piksel i seçip küçültüyorum rakamları. Fotoyu kaydedip ekliyorum. Umarım anlaşılır olmuştur cnm. Bnde cahilim bu foto yüklemede..

eşim aradıı, bi akrabaları ailecek akşam bebek görmeye gelecekmiş. 5kişi onlar 5de kayınvalidemler 2 de biz:18::18:.. hemen ütüleri bitirip bişiler düşünmeliyim

ATAM RUHUN ŞAD OLSUN SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ UNUTTURMUYACAĞIZ, İNADINA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! benim son adet tarihimde 29 ekimdi ve kızım karnımda 13 haftalıkki her ankaraya gittiğimde olduğu gibi anıtkabire gitmiştim en kısa zamanda yine götüreceğim kızımı inşallah. cumhuriyet Atatürk ve vatan sevgisiyle yetişen hayırlı bi evlat olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…