- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.781
bence madem ikisi de bakmak istiyor çağırın ikisini aynı odaya. ikisi de muayene etsin sonra konsultasyon yapsınlar
ben de diyorum k.çım neden kaşınıyor kim konuşuyor hakkımdaözlü sözlerde üstümüze yoktur öyle dimi ama dünüş napalım şimdi yani
Ay ne iyi olur hepimizden selam söyle O'na. Ben Ankara'da yaşarken çok sık giderdim ziyaretine. Bambaşka olurdu içim. Bir yanımız hep orda olsa da orda olmak bir başka.
gecenin özlü sözü olsun o zamanKızlar ben yatayım yarın erken kalkıcam. Hepinize tatlı rüyalar :)))
Not: Tatlı rüyadan kastım kekler, pastalar, baklavalar değil.
parmecikim İnci kuzu nasıldı bugün ?
Canim hala uyutmaya çalışıyorum :) daha az agladi ama hala cok huysuz asla kucaktan bırakmama izin vermiyor .
Sanırım buyume atağı çünkü ilginç ilginç yeni yeni seyler yapıyor bugun :) gözlerini fal tası gibi acıyor neymiş dunyayı kesfedecekmis buyursun etsin bakalım :)
hahaaa yerim onu benbizimki de bugün hatta iki saat önce yeni bir şey yaptı delirdik babasıyla :)) ellerimizle gel gel yaptık ve sonuç : biz eline bile dokunmadan kafasını var gücüyle yukarı kaldırıp durdu hem de kaç kere üst üste ayy deli olduk erken değil mi yahu böyle bişeyi yapması için. 5 gün sonra tam 3 aylık oluyoruz.
cocugu gormek için aradı annemlerle konusem oyle dedim o zaman gormecem dedi bugun dr guturcm cocugu kilo almıyo tahlil vs yapılacak dedim gelir diye umdum gelmedi megerse baska sehre gezmeye gitmiş ben alttan aldıkca o baska biri oluyo ben neysede cocugunu aramadı ya ne oldu dr ne dedi vs bide işin maddi boyutu var
Bugünün ilk fotosu benim oglustan geldiki bi kere teyzesi :)))
Maşallah kuzuna canım cok guzel uyumuş , kedicikte pek tatlı
Ben fotoyu yan çektim duzeltemeyince , yan çektim düzgün eklendi bu sefer(telfdan)
Maşallah canım kızcene cok tatlı
Sanada maşallah ne kadar beceriklisin , kızında cok şanslı boyle hamarat bi annesi oldugu icin
Ağır abi , maşallah ona
Kedicikim moralini bozma artık kilo alımları azalacak zaten
Hem 4 aylık oldunuz , biz bu ay 500 gr almışız ,3hft sonra 4. Ay kontrolünde yine az alırsa muhallebi gibi ek gıdalara başlayacağım ben, Dr un talimatı bu yonde
Sizin Dr biraz fazla söylemiş sanki
Zaten 5. Ayda filan okadar yediklerimize istekli oluyorlar ki tattirmadan edemiyorsun, eğer geciktirirsek sonradan alıştırmak zor oluyormuş
Sen 800 e az diyorsan canım ben kendimi nerelerden atayım :))
500 gr almışız ,ama fazla emzirince kusuyor ve 3-4 kere kaka yapıyoruz
Yani elden bişeyde gelmiyo kilo alimini artırmak icin
cocugu gormek için aradı annemlerle konusem oyle dedim o zaman gormecem dedi bugun dr guturcm cocugu kilo almıyo tahlil vs yapılacak dedim gelir diye umdum gelmedi megerse baska sehre gezmeye gitmiş ben alttan aldıkca o baska biri oluyo ben neysede cocugunu aramadı ya ne oldu dr ne dedi vs bide işin maddi boyutu var
kızlar resim yükleyince onun nasıl külçütüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?