- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.801
ya kızlar bişey sorucam kızımın gözlerinde doğduğundan beri bi durum var ama doktorumuz hiç bişey söylemedi şimdi anlatmaya çalışayım gözünün renkli kısmının üzerinde hani böyle sabun köpüğü rengarenk olurya yada benzin falan suyla karışınca renklı garip bir tabaka olur ha işte öyle bi tabaka var sanki saydam ama renklı gibi gözünün açıp kapattığında değişik oluyo böle of anlatabildimmi bilmiyorum ama sizdede varmı böyle bişey çok taktım kafam görüyo ama herşeyi çok şükür orda bi sıkıntı yok
bencee kendinii korkutmaaa. eğer bişey olsaydı doktorun söylerdii. çokkkkkk pimpirikliyz çokkk. buluttan nem kapıyrzz. üzmee kendini bence..
Tüylerim diken diken oldu okurken noktası virgülüne kadar katılıyorum yazdıklarına...Bugun 10kasim..ve benim her 10kasimda icmde bi huzun vardir...bugun anitkabirde olmayi cok isterdm...ama eylul cok kucuk oldgu icn imkanszdi...ama kalbim ruhun orda....8 yasndaydimm...ogretmen bna siir vermisti okuldaki anma torenlerinde okumam icn...9 kasim gecesi cok hastalandim cok atesliydmm ama ben hala siirimin provasini ypiyodm evde...annem yarin okula girme siiri oku gel dedi bzde ataturk sevgisi buyuktur gitmezmsem ona saygiszlik ypmis olurdum...sabh kalktm cayir cayir yaniyodm yine..cok soguk bi gundu..sira bna geldgnde kabanimi cikarttrdi ogretmenm siir okurken cikariyodk...bildgnz dondum ...eve gldgmde titriyodmm o gun atesimm dahada yukseldi...ama ben atama gorevimi yptgm icn mutluydm..her anitkabire gdidmde hungur hungue aglarim bi parcami kaybetmis gbi....suanda boyle bi nesil yok...ama yetstiriyorzzz atamizn adinin her yerden silindgi bu gunlerde....atam sennde dedgn gbi yeni nesil sizin eserini olucaktr..bzm evlatlarimizn eseri olucak ...sen rahat uyu mekaninnda cennetinde ruhun huzur bulsun ins...
Aynen sirenleri duyar duymaz balkona koştum oğlumla sonrasında da istiklal marşı..günaydınlaarrr
ATAMMM SENİ ÇOOOK ÖZLÜYORUZZZ EMANET ETTİĞİN CUMHURİYETE SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞIYORUZZ WE SENİ UNUTTURMAK İSTEYENLERE İNAT SENİN YOLUNDA ÇOCUKLAR GENÇLER YETİŞTİRECEĞİZZZ....
BU SENE TÖREN YAPAMASAMDA EWDEN SİREN SESLERİNİ DİNLEDİK BEBİŞİMLE...9 U 5 GEÇE...
Of amaaaaa yemek de nerden çıktı şimdipaniiiiiiikk :18::18:
misafirler yemekliye döndüü...kv gelio yardıma bende ütüleri bitirdim. dua edin bebiş uslu dursunda halledim işleri. akşamda maç var misafirle keyifli olmaz ya napalımm..ben bi da zor girerim hatunlar hadi kolay gelsin herkese güzel bi pazar diliyorumm
Az çok anladım sanki ben de oğlumda bazen gördüm ne belli belirsiz bişi daha yeni yeni gelişiolar olması gereken bişidir diyip kafama takmamıştımya kızlar bişey sorucam kızımın gözlerinde doğduğundan beri bi durum var ama doktorumuz hiç bişey söylemedi şimdi anlatmaya çalışayım gözünün renkli kısmının üzerinde hani böyle sabun köpüğü rengarenk olurya yada benzin falan suyla karışınca renklı garip bir tabaka olur ha işte öyle bi tabaka var sanki saydam ama renklı gibi gözünün açıp kapattığında değişik oluyo böle of anlatabildimmi bilmiyorum ama sizdede varmı böyle bişey çok taktım kafam görüyo ama herşeyi çok şükür orda bi sıkıntı yok
Tüylerim diken diken oldu okurken noktası virgülüne kadar katılıyorum yazdıklarına...
Aynen sirenleri duyar duymaz balkona koştum oğlumla sonrasında da istiklal marşı..
Of amaaaaa yemek de nerden çıktı şimdi
Allah'tan Kv varmış yardım edecek Allah kolaylık versin emin ol oğluşun uslu olacaktır böle panik anlarında benimki hep öle oluo da
Az çok anladım sanki ben de oğlumda bazen gördüm ne belli belirsiz bişi daha yeni yeni gelişiolar olması gereken bişidir diyip kafama takmamıştım
Dr b problem olsa mutlaka farkederdi die düşünüom
Benimkinin gözüne de çok kıl tüy toz vs kaçıo elleyrmiom da
Neyse ki rahatsız olmuo heralde
Sonra kendiliğinden çıkıo zaten
Bişi sorcam oğlum yatar pozisyonda iken hep tepelere kafasının üstünden arkaya doğru bakıo sizde de öle mi:26:
Dönence için epey geç kalmışım yaw
Oyun halısını bizimki sallamadı zaten,
Artık diş kaşıyıcılar, peluş oyuncaklar bakcam sanırım
Aybike dönünce ne fikirlerle gelecek bakalım...
Eki Görüntüle 854825
ne bilim canım ya kaçtır kontrole gidiyoruz gözlerini her seferinde muayene diyo ama bişey demedi ne bilim o tabaka neyın nesi anlayamadım hafta sonu yıne kontrol var sorucam bu sefer
Tüylerim diken diken oldu okurken noktası virgülüne kadar katılıyorum yazdıklarına...
Aynen sirenleri duyar duymaz balkona koştum oğlumla sonrasında da istiklal marşı..
Of amaaaaa yemek de nerden çıktı şimdi
Allah'tan Kv varmış yardım edecek Allah kolaylık versin emin ol oğluşun uslu olacaktır böle panik anlarında benimki hep öle oluo da
Az çok anladım sanki ben de oğlumda bazen gördüm ne belli belirsiz bişi daha yeni yeni gelişiolar olması gereken bişidir diyip kafama takmamıştım
Dr b problem olsa mutlaka farkederdi die düşünüom
Benimkinin gözüne de çok kıl tüy toz vs kaçıo elleyrmiom da
Neyse ki rahatsız olmuo heralde
Sonra kendiliğinden çıkıo zaten
Bişi sorcam oğlum yatar pozisyonda iken hep tepelere kafasının üstünden arkaya doğru bakıo sizde de öle mi:26:
6kilo40gr olumşuz canım geçen ay 5900dü
gittiğimizde Jokere yeni mal gelmiş kolileri falan açıyorlardı, bide paşam huzursuzlanınca babası panik hiçbirşeye baktırmadı
bende burdaki arkadaşların tavsiyesine uyup fisher price mutlu düşler aldım bide tiny love anakucağı
Allahımmmm seviyorum bu ikisini icat edeni :) sabah koydum ana kucağına uyandığında, harika bir pazar kahvaltısı, türk kahvesi ve hatta gazete keyfi, çamaşır topla yeni çamaşırları as, ortalık topla...doğumdan beri ilk defa bukadar çok şeyi bir seferde yaptım :)
kendi kendine oynadı, uyudu uyandı, şimdi yine uyudu :)
Simdi sana öyle geliyor ama insanoğlu her zorluğun altından kalkar Allah'ın izniyle , yeterki bunu yapabileceğine inancı olsunkucuk bi kız cocugyla işsz gucsz
Yok artık sıkar birazSu sitede konuşmayın diyorum yine tutamıyorum şimdi de Anıtkabir'in bahçesine göz dikmişler rezidans yapacaklarmis
Canım o nesil yok degil simdi de var merak etme , Ogretmen arkadaslar daha iyi bilir ama ben bugün kızımın okulunda gördüm ve tekrar geleceğe dair umutlarım arttıBugun 10kasim..ve benim her 10kasimda icmde bi huzun vardir...bugun anitkabirde olmayi cok isterdm...ama eylul cok kucuk oldgu icn imkanszdi...ama kalbim ruhun orda....8 yasndaydimm...ogretmen bna siir vermisti okuldaki anma torenlerinde okumam icn...9 kasim gecesi cok hastalandim cok atesliydmm ama ben hala siirimin provasini ypiyodm evde...annem yarin okula girme siiri oku gel dedi bzde ataturk sevgisi buyuktur gitmezmsem ona saygiszlik ypmis olurdum...sabh kalktm cayir cayir yaniyodm yine..cok soguk bi gundu..sira bna geldgnde kabanimi cikarttrdi ogretmenm siir okurken cikariyodk...bildgnz dondum ...eve gldgmde titriyodmm o gun atesimm dahada yukseldi...ama ben atama gorevimi yptgm icn mutluydm..her anitkabire gdidmde hungur hungue aglarim bi parcami kaybetmis gbi....suanda boyle bi nesil yok...ama yetstiriyorzzz atamizn adinin her yerden silindgi bu gunlerde....atam sennde dedgn gbi yeni nesil sizin eserini olucaktr..bzm evlatlarimizn eseri olucak ...sen rahat uyu mekaninnda cennetinde ruhun huzur bulsun ins...
Canım belki göz rengi değişiyordur , ara renkte oyle mı oluyor acabane bilim canım ya kaçtır kontrole gidiyoruz gözlerini her seferinde muayene diyo ama bişey demedi ne bilim o tabaka neyın nesi anlayamadım hafta sonu yıne kontrol var sorucam bu sefer
gittiğimizde Jokere yeni mal gelmiş kolileri falan açıyorlardı, bide paşam huzursuzlanınca babası panik hiçbirşeye baktırmadı
bende burdaki arkadaşların tavsiyesine uyup fisher price mutlu düşler aldım bide tiny love anakucağı
Allahımmmm seviyorum bu ikisini icat edeni :) sabah koydum ana kucağına uyandığında, harika bir pazar kahvaltısı, türk kahvesi ve hatta gazete keyfi, çamaşır topla yeni çamaşırları as, ortalık topla...doğumdan beri ilk defa bukadar çok şeyi bir seferde yaptım :)
kendi kendine oynadı, uyudu uyandı, şimdi yine uyudu :)
hahaaa yerim onu benbizimki de bugün hatta iki saat önce yeni bir şey yaptı delirdik babasıyla :)) ellerimizle gel gel yaptık ve sonuç : biz eline bile dokunmadan kafasını var gücüyle yukarı kaldırıp durdu hem de kaç kere üst üste ayy deli olduk erken değil mi yahu böyle bişeyi yapması için. 5 gün sonra tam 3 aylık oluyoruz.
Ahaha orası kaşınınca öyle mi oluyomuş
Meltemcim alıntılarda gördüm o nasıl tatlı bir insan evladıdır öyle. Bu kadar mı yakışılı olunur yarebbim. Allah nazarlardan korusun, 41 kere maşallah. Ben senin kzını da merak ediyorum bi ara şedersen her türlü bakarım yani :))
ya kızlar bişey sorucam kızımın gözlerinde doğduğundan beri bi durum var ama doktorumuz hiç bişey söylemedi şimdi anlatmaya çalışayım gözünün renkli kısmının üzerinde hani böyle sabun köpüğü rengarenk olurya yada benzin falan suyla karışınca renklı garip bir tabaka olur ha işte öyle bi tabaka var sanki saydam ama renklı gibi gözünün açıp kapattığında değişik oluyo böle of anlatabildimmi bilmiyorum ama sizdede varmı böyle bişey çok taktım kafam görüyo ama herşeyi çok şükür orda bi sıkıntı yok
Eki Görüntüle 855721
Bu da benim kızçem ve kardeşi , arasta teyzesii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?