2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar dün gece kızımı çok zor uyuttum yaa uyutuyorum yerıne koyuyorum uyanıyo bir şaka yapsa bu kadar olmaz bu defalarca tekrarlandı en sonunda başardım ama pertim çıktı sonra yıne uyandı bi süre uyuyamadı

Atamızın yıldönümü ruhu şad olsunn(

günaydınlaarrr

ATAMMM SENİ ÇOOOK ÖZLÜYORUZZZ EMANET ETTİĞİN CUMHURİYETE SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞIYORUZZ WE SENİ UNUTTURMAK İSTEYENLERE İNAT SENİN YOLUNDA ÇOCUKLAR GENÇLER YETİŞTİRECEĞİZZZ....

BU SENE TÖREN YAPAMASAMDA EWDEN SİREN SESLERİNİ DİNLEDİK BEBİŞİMLE...9 U 5 GEÇE...

paniiiiiiikk :18::18:

misafirler yemekliye döndüü...kv gelio yardıma bende ütüleri bitirdim. dua edin bebiş uslu dursunda halledim işleri. akşamda maç var misafirle keyifli olmaz ya napalımm..ben bi da zor girerim hatunlar hadi kolay gelsin herkese güzel bi pazar diliyorumm

ya kızlar bişey sorucam kızımın gözlerinde doğduğundan beri bi durum var ama doktorumuz hiç bişey söylemedi şimdi anlatmaya çalışayım gözünün renkli kısmının üzerinde hani böyle sabun köpüğü rengarenk olurya yada benzin falan suyla karışınca renklı garip bir tabaka olur ha işte öyle bi tabaka var sanki saydam ama renklı gibi gözünün açıp kapattığında değişik oluyo böle of anlatabildimmi bilmiyorum ama sizdede varmı böyle bişey çok taktım kafam görüyo ama herşeyi çok şükür orda bi sıkıntı yok

bencee kendinii korkutmaaa. eğer bişey olsaydı doktorun söylerdii. çokkkkkk pimpirikliyz çokkk. buluttan nem kapıyrzz. üzmee kendini bence..

bencee kendinii korkutmaaa. eğer bişey olsaydı doktorun söylerdii. çokkkkkk pimpirikliyz çokkk. buluttan nem kapıyrzz. üzmee kendini bence..

ne bilim canım ya kaçtır kontrole gidiyoruz gözlerini her seferinde muayene diyo ama bişey demedi ne bilim o tabaka neyın nesi anlayamadım hafta sonu yıne kontrol var sorucam bu sefer

Tüylerim diken diken oldu okurken noktası virgülüne kadar katılıyorum yazdıklarına...
Aynen sirenleri duyar duymaz balkona koştum oğlumla sonrasında da istiklal marşı..
Of amaaaaa yemek de nerden çıktı şimdi
Allah'tan Kv varmış yardım edecek Allah kolaylık versin emin ol oğluşun uslu olacaktır böle panik anlarında benimki hep öle oluo da
Az çok anladım sanki ben de oğlumda bazen gördüm ne belli belirsiz bişi daha yeni yeni gelişiolar olması gereken bişidir diyip kafama takmamıştım
Dr b problem olsa mutlaka farkederdi die düşünüom
Benimkinin gözüne de çok kıl tüy toz vs kaçıo elleyrmiom da
Neyse ki rahatsız olmuo heralde
Sonra kendiliğinden çıkıo zaten

Bişi sorcam oğlum yatar pozisyonda iken hep tepelere kafasının üstünden arkaya doğru bakıo sizde de öle mi:26:

canım evet bende herzaman değil arada görüyorum onu bu hafta sorucam doktora bakalım içime kurt düştü iştedoğru dedin yeni gelişiyor herşeyi normaldir heralde
benım kızda öyle zaman zaman taa arkaya doğru bakmaya çalışıyor zoru seviyo bu bebeklersanırım meraktan canım

Günaydın kızlar üçüncü ayın sonunda bebeklerimiz neler yapabilir okudum sizinle de paylaşmak istemedim uzun bir yazı fıotoğrafını çektim bir de unutmayalım gelişimde bireysel farklılıklarvardır bebeklerimiz kritik yapmaları gereken davranışları vaktinde yapıyorsa sorun yok o yüzden bebeklerimizi başka bebeklerle kıyaslamayalım

gittiğimizde Jokere yeni mal gelmiş kolileri falan açıyorlardı, bide paşam huzursuzlanınca babası panik hiçbirşeye baktırmadı
bende burdaki arkadaşların tavsiyesine uyup fisher price mutlu düşler aldım bide tiny love anakucağı
Allahımmmm seviyorum bu ikisini icat edeni :) sabah koydum ana kucağına uyandığında, harika bir pazar kahvaltısı, türk kahvesi ve hatta gazete keyfi, çamaşır topla yeni çamaşırları as, ortalık topla...doğumdan beri ilk defa bukadar çok şeyi bir seferde yaptım :)
kendi kendine oynadı, uyudu uyandı, şimdi yine uyudu :)

ne bilim canım ya kaçtır kontrole gidiyoruz gözlerini her seferinde muayene diyo ama bişey demedi ne bilim o tabaka neyın nesi anlayamadım hafta sonu yıne kontrol var sorucam bu sefer

evett benim kıızmda öle geri gerii bakmaya çalışıyor. sanki birilerini arıyor.özelliklede sesler duyduğunda aranıyor sankiii,

6kilo40gr olumşuz canım geçen ay 5900dü

canım üzme kendini her ay aynı oranda kilo almıyorlar ki...tabi bide artık hareketlendikleri için yakmaya başlıyorlar
sütün konusunda sende de işe yarar mı bilmem beni coşturdu resmen hergün ıhlamur içiyorum ama öyle bir bardak falan değil, 500 sabah 500 akşam. bi dene istersen

Aybikecim nekadara aldin? Modeli anlamaya calisiyorum da.

kucuk bi kız cocugyla işsz gucsz
Simdi sana öyle geliyor ama insanoğlu her zorluğun altından kalkar Allah'ın izniyle , yeterki bunu yapabileceğine inancı olsun
Benim bakıcım ilkokul mezunu koyde büyümüş ama dim dik cocuklarının arkasında
Simdi bize geliyor cocuk bakıyor arada temizliğe gidiyor ve cocuklarını geçindiriyor, kocasının dogru dürüst bi geliri yok
Ama yılmayıp mücadele ediyor hepimiz cocuklarımız icin mecburuz mücadeleye

Su sitede konuşmayın diyorum yine tutamıyorum şimdi de Anıtkabir'in bahçesine göz dikmişler rezidans yapacaklarmis
Yok artık sıkar biraz

Canım o nesil yok degil simdi de var merak etme , Ogretmen arkadaslar daha iyi bilir ama ben bugün kızımın okulunda gördüm ve tekrar geleceğe dair umutlarım arttı

Bu arada benim 1. Sınıfa giden kızçem de siir okudu teyzeleri , ilk kez milli olduk :))
Bugünün cok önemli oldugunu, törene gelmeyenlerin ayıp ettigini söylemesi ve düşünmesi de beni ayrıca mutlu etti :)
Canım belki göz rengi değişiyordur , ara renkte oyle mı oluyor acaba

Ayy cok sevindim Cook iyi olmus

Biz Törendeyken oglusum beline kadar doldurmuş , babası zor temizlemiş
Bende çıkardığı giysileri mecbur elimde yıkadım makineye attım
Simdi baktım gene yapmış , temizledim uyutmaya çalışıyorum bi yandan da sizi okuyordum

Ama su an yine dolduruyor benim kaka fabrikası oğlum of ki ne off

Bizimki de oyle canim. Var gucuyle kafasını kaldiriyor alın beni diye. Bir yandan ayaklar da kalkiyor. Kalkıp gidecek sanki nereye gidecekse :)

Bu da benim kızçem ve kardeşi , arasta teyzesii :))

Cocuk doktoruyla kalma kafana takiliyorsa. Bizede doktor damla verdi gecer dedi. Biz goz doktoruna goturduk inceledi dogustan katarakta olabiliyormus bebislerde. Bizim ki sulaniyor capakliyordu. Goz yasi kanali tikaliymis. Insallah birsey yoktur varsa da bebekken daha cabuk iyi oluyorlar. Sen goz doktoruna gotur bence icinde rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…