- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.821
Cocuk doktoruyla kalma kafana takiliyorsa. Bizede doktor damla verdi gecer dedi. Biz goz doktoruna goturduk inceledi dogustan katarakta olabiliyormus bebislerde. Bizim ki sulaniyor capakliyordu. Goz yasi kanali tikaliymis. Insallah birsey yoktur varsa da bebekken daha cabuk iyi oluyorlar. Sen goz doktoruna gotur bence icinde rahatlar
canım üzme kendini her ay aynı oranda kilo almıyorlar ki...tabi bide artık hareketlendikleri için yakmaya başlıyorlar
sütün konusunda sende de işe yarar mı bilmem beni coşturdu resmenhergün ıhlamur içiyorum ama öyle bir bardak falan değil, 500 sabah 500 akşam. bi dene istersen
Günaydın kızlar üçüncü ayın sonunda bebeklerimiz neler yapabilir okudum sizinle de paylaşmak istemedim uzun bir yazı fıotoğrafını çektim bir de unutmayalım gelişimde bireysel farklılıklarvardır bebeklerimiz kritik yapmaları gereken davranışları vaktinde yapıyorsa sorun yok o yüzden bebeklerimizi başka bebeklerle kıyaslamayalım Eki Görüntüle 855640
Eki Görüntüle 855721
Bu da benim kızçem ve kardeşi , arasta teyzesii :))
ya kızlar bişey sorucam kızımın gözlerinde doğduğundan beri bi durum var ama doktorumuz hiç bişey söylemedi şimdi anlatmaya çalışayım gözünün renkli kısmının üzerinde hani böyle sabun köpüğü rengarenk olurya yada benzin falan suyla karışınca renklı garip bir tabaka olur ha işte öyle bi tabaka var sanki saydam ama renklı gibi gözünün açıp kapattığında değişik oluyo böle of anlatabildimmi bilmiyorum ama sizdede varmı böyle bişey çok taktım kafam görüyo ama herşeyi çok şükür orda bi sıkıntı yok
Eki Görüntüle 855721
Tatlım tarif ettigini anladım ama bizde yok . Ben gecen hafta doktora sordum sası bakıyor arada normalmi diye Dr normal dedi esimin cocukluktan hem miyopu ve astigmati olduğu ici. Endişelendim dedim .
Dr dediki 6. Ayda zaten herkese göz kontrolunu zaten öneriyorum ama şüpheniz varsa şimdiden gidebilirsiniz dedi .
Uzun lafı kısası bence uzmanına firma götür yeditepe göz ( balmumcu da yeri ) ya da dünya gözü öneririm
Ay ay severim öperim ben onları . Arastanin sorduğu kadar varmis bunlar yanyana daha bir guzel oluyorlarmış yahu . Yok yok ben kesin 2. Ciyı yapıcam :)
Masallah annesi üçünde birbirinden guzel
Aybikecim nekadara aldin? Modeli anlamaya calisiyorum da.
Eki Görüntüle 855721
Eki Görüntüle 855721
aybikecimm ıhlamuru kaynatıyor muusn yoksa demliyor musun.. bü de şeker koyuyor musun. merak ettim. ben demliyorum ve şekersiz içiyrm..
Off cildiricam simdiiiiii bugün ayrı bir huysuzlugu var oglusumun.
Sabah 7de uyandı hiç uyumadi ve sürekli ağlıyor duraksiz kafam şişti.
Esimde calisiyor.
Şikayet etmeyeceğim diyorum ama vallahi insanda sabır filan kalmıyor bazen.
Ne zaman geçecek bugünler.......
Aybike hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Bende çok beğenmiştim o ana kucağını ama daha uygun bir ana k.aldım onuda hiç kullanmadik diyebilirim.
Eki Görüntüle 855721
maşallah canım gerçekten çok tatlılar
Masallah canim cok sekerler. Kizinda gamzeleri var saclar sari cok guzel allah bagislasin ikisinide canim
Tatlım tarif ettigini anladım ama bizde yok . Ben gecen hafta doktora sordum sası bakıyor arada normalmi diye Dr normal dedi esimin cocukluktan hem miyopu ve astigmati olduğu ici. Endişelendim dedim .
Ay ay severim öperim ben onları . Arastanin sorduğu kadar varmis bunlar yanyana daha bir guzel oluyorlarmış yahu . Yok yok ben kesin 2. Ciyı yapıcam :)
Masallah annesi üçünde birbirinden guzel
ikiside birbirinden tatlı :)) ama ablanın havası bi ayrı
Maşallah iki kuzuda birbirinden tatlı.
Nasıl tatlı, nasıl güzeller Meltem! Allah bağışlasın, şansları açık olsun. Zira bu ülkede buna çok ihtiyaçları var...
Bugun 10kasim..ve benim her 10kasimda icmde bi huzun vardir...bugun anitkabirde olmayi cok isterdm...ama eylul cok kucuk oldgu icn imkanszdi...ama kalbim ruhun orda....8 yasndaydimm...ogretmen bna siir vermisti okuldaki anma torenlerinde okumam icn...9 kasim gecesi cok hastalandim cok atesliydmm ama ben hala siirimin provasini ypiyodm evde...annem yarin okula girme siiri oku gel dedi bzde ataturk sevgisi buyuktur gitmezmsem ona saygiszlik ypmis olurdum...sabh kalktm cayir cayir yaniyodm yine..cok soguk bi gundu..sira bna geldgnde kabanimi cikarttrdi ogretmenm siir okurken cikariyodk...bildgnz dondum ...eve gldgmde titriyodmm o gun atesimm dahada yukseldi...ama ben atama gorevimi yptgm icn mutluydm..her anitkabire gdidmde hungur hungue aglarim bi parcami kaybetmis gbi....suanda boyle bi nesil yok...ama yetstiriyorzzz atamizn adinin her yerden silindgi bu gunlerde....atam sennde dedgn gbi yeni nesil sizin eserini olucaktr..bzm evlatlarimizn eseri olucak ...sen rahat uyu mekaninnda cennetinde ruhun huzur bulsun ins...
Eki Görüntüle 855721
saol canım :) bende zamanında beğenmiş ama fiyatı yüzünden almamıştım. fisher pricedan 140 tl ye aldık ama ne oldu, doğru düzgün kullanamadan dün rafa kalktı. sinir oldum iki iki masraf yaptım diye ama mecbur aldım bunu.
Cok teşekkür ederiz teyzosları , Allah hepimizin yavrularını bize bagislasin , bir gülüşleri tüm dünyaya bedel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?