2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım zaten genel göz kontrolü yapılsın istıyordum götürmeden içim rahat etmiycek

aybikecimm ıhlamuru kaynatıyor muusn yoksa demliyor musun.. bü de şeker koyuyor musun. merak ettim. ben demliyorum ve şekersiz içiyrm..

Benim ki kahkaha atmiyor. Ama kafasini kucagimda bana donukken hep kafasini arkaya atip etrafi izliyor. Yastiga yuzu koyun yatirinca kaldiriyor.iki gundur ayaklarini havaya dikiyor. Konusunca hiiii heee aaaaa gibi sesler cikariyor. Cok nadirde olsa bagiriyor. Her yaptigimi takip ediyor. Pesimden yanina gelene kadar takip ediyor. Kirmizili perdem var ona bakip ona gulmeyi garip sesler cikarmayi cok seviyor

Tatlım tarif ettigini anladım ama bizde yok . Ben gecen hafta doktora sordum sası bakıyor arada normalmi diye Dr normal dedi esimin cocukluktan hem miyopu ve astigmati olduğu ici. Endişelendim dedim .

Dr dediki 6. Ayda zaten herkese göz kontrolunu zaten öneriyorum ama şüpheniz varsa şimdiden gidebilirsiniz dedi .

Uzun lafı kısası bence uzmanına firma götür yeditepe göz ( balmumcu da yeri ) ya da dünya gözü öneririm

Eki Görüntüle 855721
Bu da benim kızçem ve kardeşi , arasta teyzesii :))

Ay ay severim öperim ben onları . Arastanin sorduğu kadar varmis bunlar yanyana daha bir guzel oluyorlarmış yahu . Yok yok ben kesin 2. Ciyı yapıcam :)

Masallah annesi üçünde birbirinden guzel

Off cildiricam simdiiiiii bugün ayrı bir huysuzlugu var oglusumun.
Sabah 7de uyandı hiç uyumadi ve sürekli ağlıyor duraksiz kafam şişti.
Esimde calisiyor.
Şikayet etmeyeceğim diyorum ama vallahi insanda sabır filan kalmıyor bazen.
Ne zaman geçecek bugünler.......

Aybike hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Bende çok beğenmiştim o ana kucağını ama daha uygun bir ana k.aldım onuda hiç kullanmadik diyebilirim.

evet canım benım dünya gözde ameliyat olduğum ve herzaman kontrolüne gittiğim iyi bir doktorum var ona bi götüreyım şimdiye kadar her bebekte var sanıyodum yada 3 ayda geçer dıye düşünüyodum ama hala var bakalım umarım kötü bişey değildir

Kizlar eve gelen cocuklar oynasin diye oyuncaklar vardi. Kizima hepsini gosterdim. Hic tepki yok. En son yilan vardi onu gosterdm hosuna gitti guldu. Hosuna giden oyuncaga bak

saol canım :) bende zamanında beğenmiş ama fiyatı yüzünden almamıştım. fisher pricedan 140 tl ye aldık ama ne oldu, doğru düzgün kullanamadan dün rafa kalktı. sinir oldum iki iki masraf yaptım diye ama mecbur aldım bunu.

maşallah canım gerçekten çok tatlılar

Masallah canim cok sekerler. Kizinda gamzeleri var saclar sari cok guzel allah bagislasin ikisinide canim

ikiside birbirinden tatlı :)) ama ablanın havası bi ayrı

Maşallah iki kuzuda birbirinden tatlı.

Cok teşekkür ederiz teyzosları , Allah hepimizin yavrularını bize bagislasin , bir gülüşleri tüm dünyaya bedel

Angy çok güzel yazmışsın, söylediklerine tüm kalbimle katılıyorum... Ayrıca diğer kızların söylediklerine de. Meltem, Aybike Alishia ve geçmişin hepsini ne yazı ki okuyamadığım için adını yazamadığım diğer arkadaşlar...

Bende joymaker almıştım birara merhaba bebek programı vardı oradaki indirimle 75tl almıştım.
Birde sevinmiştim kar ettim diye
E bebek 2.el alıyordu galiba acaba nedir prosedürü satsam diyorum.
Birde oglusum ayakları ile poposunu kaldırıp kendini geri geri atıyor o yüzden ana kucagi kullanamam artık diye düşünüyorum.

Cok teşekkür ederiz teyzosları , Allah hepimizin yavrularını bize bagislasin , bir gülüşleri tüm dünyaya bedel

Maşallah kızın da dünya tatlısıymış Allah nazarlardan korusun evlatlarını

Ya ben oğlumla uyanık olmadığı zamanlarda azcık ilgilenmesem kendimi suçlu hissediom
Doğru olan hangisidir onu da bilemiom sürekli agu bügü konuşmalı oynamalı mıyım yoksa kendi kendine takılması için bazen de ona zaman vermeli miyim
Beşiğinin üstüne iple oyuncaklar astım şimdi onlarla konuşuo arada sıkılıo mızırdanıo ama ellemiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…