- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.861
evet canim ilgisi yok. bu kurumamis capak bence. aradabir capaklaniyorsa normal dedi. astigmat 6. ayda gecerse gecici diycez. bekleyecegiz malesef. gecme ihtimali var doktorun dedigi aynen bu. biz de gecmeyebilir diyince evet dedi. eger iki gozun farki yuksekse yada sadece bi gozde varsa o zaman sorunmus. beyazligin katarakt ile ilgili olup olmadigini bilmiyorum. doktor farkederseniz hemen getirin dedi
İnş bu veletler bizi böle yordukça o kiloların da gitmesi yakındır
Ne sıklıkla emziriosun
Ben mümkünse iki saat bari arası olsun istiom ama olmuo bazen
Özellikle uyanıksa
Benim oğlum da kusuo çünkü hep
Eskiye göre azaldı emzirmeyi azaltınca ama kilo alımını 3 aylık olunca görcem bakalım
Dediğin gibi uyaniksa saat belirleyemiyorum.
Bazen 1 saat,bazen 30dk.bazen dahada az araliklarla.
Çünkü durmuyor,sürekli ağlıyor memede susuyor.
Bu yüzden çok kusuyor.
burayıda o bulmustu aslında bana cevrem bosanmayı siz gibi algılamayacak neticede terkedilen kadın oldum ne oldu da terketti deyecekler oydu buydu suydu omuzlarm coktu dısarı cıktım hersey onu hatırlatıyor bana daha da kotu oluyrm ya ne olacak benm halim ya
Dün mevlüdümüzü yaptık çok güzel oldu çok şükür bunu da atlattık :)
geçmişi okuyorum yaklaşık 40 sayfa var.
Dün mevlüdümüzü yaptık çok güzel oldu çok şükür bunu da atlattık :)
geçmişi okuyorum yaklaşık 40 sayfa var.
Sağol canım valla bu hafta yoğunduk 8 kasım eşimin doğum günü 9 kasım kızımın mevlüdü 10 kasım evlilik yıldönümümüz :)aynı zamanda evlilik yıldönümünüz sanırım. çifte mutluluk yani.
tebrikler canım...
gözün aydın canım:)
evlililk yıldönümünüzde kutlu olsun nice mutlu yıllara :)
off bgn cnm çook sıkılıoo tüm gündür ewdeyim eşimde yok berkayımla oynuyoruzzz burasıda sessizzz herkes gezio sanırım
emelbaha mewlüdünüz hayırlı olsun cnmm
kızlar yarın babamız ilk kez bizimle alışverişe geliyor :) paşama dönence almam lazım ama karar veremiyorum, ana kucağındaki gbi hata yapmak istemiyorum..sizin önerileriniz nedir yardım eder misiniz
artık 3-4 saatte bir vermemiz gerekiyormuş, normalde 2- 3 saatte bir verirdim, benim de oğluma bi haller oldu azıcık emip memede uyuyakalıyo, bırakınca hemen uyanıyor kısır döngü yani.. bu durum gece hiç çekilmiyorDediğin gibi uyaniksa saat belirleyemiyorum.
Bazen 1 saat,bazen 30dk.bazen dahada az araliklarla.
Çünkü durmuyor,sürekli ağlıyor memede susuyor.
Bu yüzden çok kusuyor.tracy hogg un kitabında yazıyor, sanırım hatalı ebeveynlik bizimkisi, 3 kez aynı şeyi yapınca alışkanlık oluyormuş bebeklerde
6kilo40gr olumşuz canım geçen ay 5900dü
İyi akşamlar kızlar :))
Geçmişe bakmadan dalış yaptım :) Bu akşam eşimle neden hala İda'yı çocukçuya götürmediğimizi konuştum. Çocuk 3.5 aylık oluyor hala kalça ultrasonunu çektiremedik, onu geçtim sepsisten sonra bi kere muayene edildi ve gidiş o gidiş. Bu akşam öğrendim nihayet sebebini. 2 tane çocuk doktoru var hastanede o bana getir diyomuş, öbürü bana getir diyomuş. İkisini de kırmamak için gidememişizAllahım nerelere gidem nerelere vuram başımı
Canım bence bebeğinin kg ve boyu gayet güzel.
Bizimkide 3.ayında 6.200kg 61cm di.
Dr.iyi hep bu şekilde devam emzir diyor.
Bundan sonra kg alımları düşecek,ben bu ay 1 in altında 500 700 arasi olur diye düşünüyorum.
Ben sık sık emziriyorum fazlasında kusuyor daha ne yapabilirim.
merhaba güzel annecikler.. 1 haftadır yoktum.. çanakkaleye ananeye gezmeye gitmiştim.. kocamla aramızda düzeldi. beraber gittik. fırsat bulmuşken kocamı şehitliğede götürdüm.. bugünün anısına sizinle onun fotoğraflarını paylaşmak istiyorum.. bigalı köyünde Atatürk ümüzün kaldığı evede girdik.. yatağını ve giysilerinide paylaşıcam.. bu aralar hepinizin bebişleri uslu sanırım... sayfalar çoook birikmiş.. Eki Görüntüle 856532 Eki Görüntüle 856534 Eki Görüntüle 856536 Eki Görüntüle 856540 Eki Görüntüle 856523 Eki Görüntüle 856528
hepsi çok güsel cnm fotoların...gezmenize we aranızın düzelmesinede sewindmm ayrıca bizle paylaştığın içinde tşkler :)
çanakkaleye hep gitmek istedim ama daha kısmet olmadı
ya kızlar bişey sorucam kızımın gözlerinde doğduğundan beri bi durum var ama doktorumuz hiç bişey söylemedi şimdi anlatmaya çalışayım gözünün renkli kısmının üzerinde hani böyle sabun köpüğü rengarenk olurya yada benzin falan suyla karışınca renklı garip bir tabaka olur ha işte öyle bi tabaka var sanki saydam ama renklı gibi gözünün açıp kapattığında değişik oluyo böle of anlatabildimmi bilmiyorum ama sizdede varmı böyle bişey çok taktım kafam görüyo ama herşeyi çok şükür orda bi sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?