2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anladım helenasçım benımle paylaştığın için çok teşekkür ederim inşallah 6.ayda bütün sonuçlarınız güzel çkar canım benım allah yavruna sağlık versin o güzel gözler pırıl pırıl görsünler dünyayı

iyi akşamlar kızlar
bu ara bebeğim çok uzun süre emiyor.
yarım saatten fazla emdiği oluyor.
doymadığı için mi yoksa yalancı meme niyetine mi anlamadım.
çekince de vermiyor.
bilgisi olan var mı

canım sen çevren için yaşamıyorsun.insanların düşüncesini o kadar düşünme. o evliliğide bebeğide çevre için yapmadın. kendini ve bebeğini düşün allahım eşine akıl fikir ihsan eylesin. hakkınızda hayırlısı olsun öyle dua et canım

aynı zamanda evlilik yıldönümünüz sanırım. çifte mutluluk yani.
tebrikler canım...
Sağol canım valla bu hafta yoğunduk 8 kasım eşimin doğum günü 9 kasım kızımın mevlüdü 10 kasım evlilik yıldönümümüz :)

gözün aydın canım:)
evlililk yıldönümünüzde kutlu olsun nice mutlu yıllara :)

Çok sağol canım teşekkür ederim inşallah :)

geçen sene evlendik bu sene bebeğimizle kutluyoruz :)

off bgn cnm çook sıkılıoo tüm gündür ewdeyim eşimde yok berkayımla oynuyoruzzz burasıda sessizzz herkes gezio sanırım

emelbaha mewlüdünüz hayırlı olsun cnmm

off bgn cnm çook sıkılıoo tüm gündür ewdeyim eşimde yok berkayımla oynuyoruzzz burasıda sessizzz herkes gezio sanırım

emelbaha mewlüdünüz hayırlı olsun cnmm

sağol canım :)

kızlar yarın babamız ilk kez bizimle alışverişe geliyor :) paşama dönence almam lazım ama karar veremiyorum, ana kucağındaki gbi hata yapmak istemiyorum..sizin önerileriniz nedir yardım eder misiniz

canım belki almışsındır ama ben yinede yazmak istedim fısher prıce mutlu düşler var bizde benim kız ilgileniyor :)

Çok güldüm hemşom Allah da seni güldürsün inşallah

Canım teşekkür ederim. Ben de aynı şekilde emziriyorum, daha ne yapayım. bugün mesela 400 gram aldığını öğrenince çok uzun tuttum memede, iki memeyi de sık aralıklarla emzirdim. Ve sonuç hep kustu. Vallahi ne yapacağımı şaşırdım. Aç desem memeden süt akarken bırakmaya, başını çevirmeye çalışıyor. çok zorlasam da ağlıyor.

merhaba güzel annecikler.. 1 haftadır yoktum.. çanakkaleye ananeye gezmeye gitmiştim.. kocamla aramızda düzeldi. beraber gittik. fırsat bulmuşken kocamı şehitliğede götürdüm.. bugünün anısına sizinle onun fotoğraflarını paylaşmak istiyorum.. bigalı köyünde Atatürk ümüzün kaldığı evede girdik.. yatağını ve giysilerinide paylaşıcam.. bu aralar hepinizin bebişleri uslu sanırım... sayfalar çoook birikmiş..

hepsi çok güsel cnm fotoların...gezmenize we aranızın düzelmesinede sewindmm ayrıca bizle paylaştığın içinde tşkler :)

çanakkaleye hep gitmek istedim ama daha kısmet olmadı

hepsi çok güsel cnm fotoların...gezmenize we aranızın düzelmesinede sewindmm ayrıca bizle paylaştığın içinde tşkler :)

çanakkaleye hep gitmek istedim ama daha kısmet olmadı

fırsatını bulduğunda git canım.. ben her sene giderdim. evlenip istanbula taşınında 2 sene sonra gittim çocuk gibi sevindim. ama asıl şehitliği eklemeyi unutmuşum.. arakada taşları gözüküyor.. :)

bende resimlerden görüyorum hep giderim inş.

resimler bile etkileyici...çok değişik bi hawası olduğu belli...çok duygulandıro beni..bide gitsem ağlayarak gezerim heralde

Öncelikle merhaba,kızını sağlıklı,sıhhatli büyütmeyi nasip etsin Allah.benim kizimda 22ağustosta 3aylık olacak ve onun gozundede aynı şey var.dr.a soracağım birdahaki gidişimde.

kızlar yav ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak :)) sayfalar dolmuş yine
kızım uyanmak üzere o yüzden geçmişi okumadan direk haberlere geçeyim

dün spora başladım arkadaşlar
o kadar hamlamışım ki anlatamam size
rejim yapamıyorum sütüm azalıyo o yüzden spor şart oldu dedim ve başladım
kendim için bir şey yapmak çok iyi geldi
dün kızımı doktora da götürdük gelişimi gayet iyi dedi doktor çok şükür ki 14 günde 400 gr almış
sizlerde haberler nasıl umarım herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…