- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.881
Sağol canım valla bu hafta yoğunduk 8 kasım eşimin doğum günü 9 kasım kızımın mevlüdü 10 kasım evlilik yıldönümümüz :)
Çok sağol canım teşekkür ederim inşallah :)
Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun CNm nice nice senelere bi ömür:)
geçen sene evlendik bu sene bebeğimizle kutluyoruz :)
merhaba güzel annecikler.. 1 haftadır yoktum.. çanakkaleye ananeye gezmeye gitmiştim.. kocamla aramızda düzeldi. beraber gittik. fırsat bulmuşken kocamı şehitliğede götürdüm.. bugünün anısına sizinle onun fotoğraflarını paylaşmak istiyorum.. bigalı köyünde Atatürk ümüzün kaldığı evede girdik.. yatağını ve giysilerinide paylaşıcam.. bu aralar hepinizin bebişleri uslu sanırım... sayfalar çoook birikmiş.. Eki Görüntüle 856532 Eki Görüntüle 856534 Eki Görüntüle 856536 Eki Görüntüle 856540 Eki Görüntüle 856523 Eki Görüntüle 856528
Canım benimki de 4 kg doğdu 3 aylık oldugunda kilosu 6100 gr Di , son ay 500 cm almış sadeceBiz de dün doktordaydık kızlar. Benim de moralim bozuldu, çünkü 400 gram almış oğlum. Şimdi benim emzirirken diğerinden akıyor ve sıkınca süt çıkıyor. Memeyi kendisi bırakıyor daha fazla emzirmek için zorladığımda ise kusuyor. Ağlaması, huzuzrsuzluğu yok. Şimdi ben bu işten bir şey anlamadım. Her seferinde tek memeyi emziriyordum. Acaba o yüzden mi oldu? Ama aç olsa ağlamz mı. Doktor boyu 4 cm uzamış, boya gitmiş falan dedi ama ben biraz üzüldüm. Ne yapabilirim? Oğlum 3 aylık kilo 6.100 ve boy 64 cm olmuş. Tabi 4 kilo doğduğunu düşünürsek kiloso buradaki diğer bebeklerle karşılaştırılınca az gibi duruyor. Takmamam lazım aslında çünkü ilk bebeğimde de bu konu üzmüştü beni. Belki benim çocukların genetiğindendir:))
Gecmis olsun canım bebeklerimiz kucuk olunca insan endişeleniyor haliyleİYİ AKŞAMLA KIZLAR.
BENİM MORALİM ÇOK BOZUK
Zeynebim çok hastalandıcuma günü ishal başladı ilk normaldir dedim sonra rensi çoook açık su gibi sarıya döndü ve sanki popodan çiş yapıyor. 24 saatte 15 kez bu şekilde kaka yaotı.
ben 10. yapısında götürdüm hafta sonu olduğu için devletin çocuk hastanesine götürdüm şurup yazıp yolladı.
5 saatte 5 kez daha yapıca gece 11 de acile gittik gene aynı doktor tabi bebeğin çok sıvı kaybı var böyle olmazki dedim serum taktılar. saat 4.5 gibi bitti serum. bebeğim iki gündür perişan. bide emmiyorasıl tehlikeye sokan o.
ishal salgını varmış. salı günü aşı olmuştuk tahmini sağlık ocağında bulaşmış olabilir. çünkü başkabiyere gitmedik.
bugün kakası yeşile döndü gene 10 oldu yaptığı suruplarını veriyorum çabuk sabah olsun yaa doktora gitmek istiyorum
eşimde gece çalılıyo bugün kızımla yalnızım
dua edin kızım toparlansın. 2 günde eridi sanki yavrum
İYİ AKŞAMLA KIZLAR.
BENİM MORALİM ÇOK BOZUK
Zeynebim çok hastalandıcuma günü ishal başladı ilk normaldir dedim sonra rensi çoook açık su gibi sarıya döndü ve sanki popodan çiş yapıyor. 24 saatte 15 kez bu şekilde kaka yaotı.
ben 10. yapısında götürdüm hafta sonu olduğu için devletin çocuk hastanesine götürdüm şurup yazıp yolladı.
5 saatte 5 kez daha yapıca gece 11 de acile gittik gene aynı doktor tabi bebeğin çok sıvı kaybı var böyle olmazki dedim serum taktılar. saat 4.5 gibi bitti serum. bebeğim iki gündür perişan. bide emmiyorasıl tehlikeye sokan o.
ishal salgını varmış. salı günü aşı olmuştuk tahmini sağlık ocağında bulaşmış olabilir. çünkü başkabiyere gitmedik.
Doktor bağırsak enfeksiyonu dedi. kaka tahlili temiz çokto çok şükür ama neden böyle oldu anlamadım
bugün kakası yeşile döndü gene 10 oldu yaptığı suruplarını veriyorum çabuk sabah olsun yaa doktora gitmek istiyorum
Öncelikle merhaba,kızını sağlıklı,sıhhatli büyütmeyi nasip etsin Allah.benim kizimda 22ağustosta 3aylık olacak ve onun gozundede aynı şey var.dr.a soracağım birdahaki gidişimde.
Sağol canım valla bu hafta yoğunduk 8 kasım eşimin doğum günü 9 kasım kızımın mevlüdü 10 kasım evlilik yı
Sağol canım valla bu hafta yoğunduk 8 kasım eşimin doğum günü 9 kasım kızımın mevlüdü 10 kasım evlilik yıldönümümüz :)
Gördüm canım teşekkür ederiminşallah hepimiz mutlu huzurlu oluruz yuvalarımızda.Emelbaha CNm cvbım alıntının içinde kalmış :))
canım allah acil şifalar versin Zeynebine en kısa süre geçer inşallah üzülme
Hadi ya allah allah neden var acaba görmesinde bir problem yok dimi senın bebeğininde?bende haftaya cumartesi gidince sorucam olmadı göz doktoruna gidicem zaten aldığımız cevapları yıne burada paylaşalım canım bakalım neymiş
hepsi birden kutlu olsun canım
Allah kabul etsin canım mevludunuzu. Ayrica daha nice mutlu huzurlu yillara bebisinizle beraber. Biz de ilk yıldönümümüzu bebisimizle kutladik :) tabi oyle olunca da özel bir program yapamadık:)
Aynı benım kızım gibi ya ne zaman dışarıya çıkmaya kalksam kıyametii kopartıyo ama ben ısrarla çıkıyorum evden çıkıp pusetine bindiği an sakinleşiyo gezmeyi çok sevıyo ama evden çıkmaya üşeniyo sanırım heheMeltowski CNm komşum alıntı yapamadım harika kuzuların bayıldım hele kızının o işvesine bittim :) kendi kızımı düşündüm oda öle olucak kızlar çok cadı çok:) Bu arada biz bugün Anıtkabir'e gidemedik atamızı ziyarete hazırlandık giydirdim duruyu bende giyinmek için odaya gittim bi geldim nasıl ağlıyor susturamadık deli oldum eşimde diyo noldu bu kıza gazmıydı neydi hala anlamış değilim uzun süre ağladı sonra uyuttum eşime dedim gitmeyelim haftaya hava ii olursa gideriz dedimçok kAlabalıkmış Anıtkabir harika bu gecede açık olucskmış ATAM İZİNDEYİZ...
İYİ AKŞAMLA KIZLAR.
BENİM MORALİM ÇOK BOZUK
Doktor bağırsak enfeksiyonu dedi. kaka tahlili temiz çokto çok şükür ama neden böyle oldu anlamadım
Aynı benım kızım gibi ya ne zaman dışarıya çıkmaya kalksam kıyametii kopartıyo ama ben ısrarla çıkıyorum evden çıkıp pusetine bindiği an sakinleşiyo gezmeyi çok sevıyo ama evden çıkmaya üşeniyo sanırım hehe
Işin ilginç yanı o ya CNm benim kızım ağlamazdı anlıyomuydu neydi ama bugün nolduysa sanırım Gazdı yoksa benim kızımda gezmeye bayılıyo annesi kılıklı gezinti olucaz bi kizimla artik Anne kiz gezeriz dimiii
İYİ AKŞAMLA KIZLAR.
BENİM MORALİM ÇOK BOZUK
merhaba güzel annecikler.. 1 haftadır yoktum.. çanakkaleye ananeye gezmeye gitmiştim.. kocamla aramızda düzeldi. beraber gittik. fırsat bulmuşken kocamı şehitliğede götürdüm.. bugünün anısına sizinle onun fotoğraflarını paylaşmak istiyorum.. bigalı köyünde Atatürk ümüzün kaldığı evede girdik.. yatağını ve giysilerinide paylaşıcam.. bu aralar hepinizin bebişleri uslu sanırım... sayfalar çoook birikmiş.. Eki Görüntüle 856532 Eki Görüntüle 856534 Eki Görüntüle 856536 Eki Görüntüle 856540 Eki Görüntüle 856523 Eki Görüntüle 856528
Heralde bugün başka bi sıkıntısı vardı cucum yoksa nıye ağlasın aynen biraz büyüsünler şöyle kimseyi beklemeden alıp kızlarımızı gezip tozucaz ohh sefamız olsun
İYİ AKŞAMLA KIZLAR.
BENİM MORALİM ÇOK BOZUK
Canım playgro mutlu çiftlik oyun halısı sende mi vardı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?