2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İYİ AKŞAMLA KIZLAR.
BENİM MORALİM ÇOK BOZUK

Zeynebim çok hastalandı cuma günü ishal başladı ilk normaldir dedim sonra rensi çoook açık su gibi sarıya döndü ve sanki popodan çiş yapıyor. 24 saatte 15 kez bu şekilde kaka yaotı.
ben 10. yapısında götürdüm hafta sonu olduğu için devletin çocuk hastanesine götürdüm şurup yazıp yolladı.
5 saatte 5 kez daha yapıca gece 11 de acile gittik gene aynı doktor tabi bebeğin çok sıvı kaybı var böyle olmazki dedim serum taktılar. saat 4.5 gibi bitti serum. bebeğim iki gündür perişan. bide emmiyor asıl tehlikeye sokan o.
ishal salgını varmış. salı günü aşı olmuştuk tahmini sağlık ocağında bulaşmış olabilir. çünkü başkabiyere gitmedik.
Doktor bağırsak enfeksiyonu dedi. kaka tahlili temiz çokto çok şükür ama neden böyle oldu anlamadım

bugün kakası yeşile döndü gene 10 oldu yaptığı suruplarını veriyorum çabuk sabah olsun yaa doktora gitmek istiyorum
eşimde gece çalılıyo bugün kızımla yalnızım
dua edin kızım toparlansın. 2 günde eridi sanki yavrum

Son düzenleme:

Çok güzel resimler CNm çok duygulu ya bende 1kez gittim okulla harikaydı tekrar tekrar gidilip görülesi biyer bu arada eşimle aranın düzelmesine çok sevindim CNm bundan sonra hiç kötü seyler yaşama inş kızınızşa musmutlu yaşayın bi ömür :)

Canım benimki de 4 kg doğdu 3 aylık oldugunda kilosu 6100 gr Di , son ay 500 cm almış sadece
Dedigin gibi sık emziriyorum fazla olunca kusuyor , 3-4 kez kaka yapıyor daha kilo alması icin ne yapabilirim ki. Açlık ağlaması da yok .
Öbür oğlum da böyleydi 200 gr lara kadar düşmüştü sonraki aylarda kilo alımları , babamiz da boyleymis kvdem bebek takip kartını saklamış , cok az kg almış , ona çektiler heralde diyip avutuyorum kendimi :/
Gecmis olsun canım bebeklerimiz kucuk olunca insan endişeleniyor haliyle

İnsallah bi an önce iyileşir , Allah şifa versin

Iyi akşamlar kızlar,

Dünden beri oglumla beraber annemdeyiz. Ekmek elden su gölden misali keyfimiz yerinde.
Salı'ya kadar burdayız.

Bizim oğlanın 1 haftadır devam eden ishali vardı. Doktor sut, yoğurt ve peynir yemememi söyledi. Bende kestim sütü, yoğurdu, peyniri ama buna rağmen ishali devam ediyordu. Bugun sabah arkadaşlarımla buluştum ve oğlanın anneme bıraktım. Annem ben yokken mama verdi. Mamadan sonra 2. yaptıgı kakadan itibaren ishali yoktu.

Benzer durumla karşılasan var mı?

canım allah acil şifalar versin Zeynebine en kısa süre geçer inşallah üzülme

Öncelikle merhaba,kızını sağlıklı,sıhhatli büyütmeyi nasip etsin Allah.benim kizimda 22ağustosta 3aylık olacak ve onun gozundede aynı şey var.dr.a soracağım birdahaki gidişimde.

Hadi ya allah allah neden var acaba görmesinde bir problem yok dimi senın bebeğininde?bende haftaya cumartesi gidince sorucam olmadı göz doktoruna gidicem zaten aldığımız cevapları yıne burada paylaşalım canım bakalım neymiş

hepsi birden kutlu olsun canım

Allah kabul etsin canım mevludunuzu. Ayrica daha nice mutlu huzurlu yillara bebisinizle beraber. Biz de ilk yıldönümümüzu bebisimizle kutladik :) tabi oyle olunca da özel bir program yapamadık:)

Emelbaha CNm cvbım alıntının içinde kalmış :))
Gördüm canım teşekkür ederiminşallah hepimiz mutlu huzurlu oluruz yuvalarımızda.

çok sağol canım :)
Allah kabul etsin canım mevludunuzu. Ayrica daha nice mutlu huzurlu yillara bebisinizle beraber. Biz de ilk yıldönümümüzu bebisimizle kutladik :) tabi oyle olunca da özel bir program yapamadık:)

aslında eşim plan yapmış ama ben çıkmak istemedim kayınvalideme bırakacakmışız kızı süt sağdın mı dedi hayır dedim önce yemek sonra sinema sonra bara gidecektik tabi ben birşey içemezdim :) ama ben boşver hayatım dedim :)

Meltowski CNm komşum alıntı yapamadım harika kuzuların bayıldım hele kızının o işvesine bittim :) kendi kızımı düşündüm oda öle olucak kızlar çok cadı çok:) Bu arada biz bugün Anıtkabir'e gidemedik atamızı ziyarete hazırlandık giydirdim duruyu bende giyinmek için odaya gittim bi geldim nasıl ağlıyor susturamadık deli oldum eşimde diyo noldu bu kıza gazmıydı neydi hala anlamış değilim uzun süre ağladı sonra uyuttum eşime dedim gitmeyelim haftaya hava ii olursa gideriz dedim çok kAlabalıkmış Anıtkabir harika bu gecede açık olucskmış ATAM İZİNDEYİZ...

Aynı benım kızım gibi ya ne zaman dışarıya çıkmaya kalksam kıyametii kopartıyo ama ben ısrarla çıkıyorum evden çıkıp pusetine bindiği an sakinleşiyo gezmeyi çok sevıyo ama evden çıkmaya üşeniyo sanırım hehe

geçmiş olsun canım ya üsüldüm benmde geçen hafta misafirlerim aile boyu ishaldi bebeğime geçecek diye çok korktum sanırım salgın var

Işin ilginç yanı o ya CNm benim kızım ağlamazdı anlıyomuydu neydi ama bugün nolduysa sanırım Gazdı yoksa benim kızımda gezmeye bayılıyo annesi kılıklı gezinti olucaz bi kizimla artik Anne kiz gezeriz dimiii

Heralde bugün başka bi sıkıntısı vardı cucum yoksa nıye ağlasın aynen biraz büyüsünler şöyle kimseyi beklemeden alıp kızlarımızı gezip tozucaz ohh sefamız olsun

canım çok geçmiş olsun. umarım kısa sürede atlatır zeynep

canım ne güzel gezmişsiniz:) bende kızımla ve eşimle çanakkaleye gitmeyi çok istiyorum inşallah bizde gideriz yazın :)

Heracım eşinle aranın düzelmesine çok sevindim inşallah bir daha sorun yaşamazsınız.

Meltemcim yerim ben senin o cilveli kızını :) ortancayıda merak ediyorum :)

Heralde bugün başka bi sıkıntısı vardı cucum yoksa nıye ağlasın aynen biraz büyüsünler şöyle kimseyi beklemeden alıp kızlarımızı gezip tozucaz ohh sefamız olsun

Sanirim CNm kismet degilmis en uygulama zamanda ziyaret deuces mutlaka . Evet o gunleri Hayal ettikce yuzumde bi gulumseme bu mutluluk en Iyi arkadasimiz olucaklar :13:

geçmşş olsun cnm umarım kısa sürede iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…