- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.921
O Değilde bir dahaki ay pratikhanım'ın işi çok zor olacak bu kadar emzik muhabbetinin üzerine
Avent emzik aldınız ve hala bebeğiniz emzik emmemekte direniyor mu ? Üzülmeyin.. Bunu deneyin.
Eki Görüntüle 861007
Kızlar çok yaşayın emi öldüm gülmekten benim kızda ben gülüyorum diye kahkaha ile güldü size :)
parmişcim aynı şeyleri yaşıyoruz canım bizimde uykumuz pek yok yani gün içinde uyumuyor en fazla yarım saat uyuyor gece de 12-1 arası uyuyor sabah 6 da uyanıyor ondan sonra 7 de yatıyor 9 da kalkıyor bu kadarcık uyuyor :)
saol cnm ne çok sular kesiliyoo kuzum oralarda.zaten hep senin enerjij olduğun günleri seçiyolar bunlar özellikle yapıyolar
bende yemek yapmaya niyetlendim durunun dudişlerini büzmesiyle son verdim anne sen tercihini duş yapmaktan yana kullandın der gibiydii kıyamam ben onaartık ya kıymalı yumurta yada dışardan yemek görünüyooo
Suloz, Arasta, Funda, Cücü alemsiziniz ya, çok güldürdünüz beni:)) Bu emziğe bittim ben. Oğlum emziğine tuhaf tuhaf bakıp sürekli atıyor ağzından. Bir de bunu deneyeyim bari:)) Şimdi ben ona gösteririm:))
Oy oy gulerken koca göbeğimi tutuyorum :)
Aha saati saatine aynı bazen o 7 de yatmayı da yapmıyor
Suloz, Arasta, Funda, Cücü alemsiziniz ya, çok güldürdünüz beni:)) Bu emziğe bittim ben. Oğlum emziğine tuhaf tuhaf bakıp sürekli atıyor ağzından. Bir de bunu deneyeyim bari:)) Şimdi ben ona gösteririm:))
emzik muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın ama benim fıstığım grip oldu bi öneriniz vzr mı ne yapabilirim ben bu minicik yavruma...
antibiyotik verir diye gitmedim.
antibiyotik bebek kaka yaparken popoyu çok kötü pişik yapıyor diye duymuştum
Yol yapıyolar canım bizim evin önünü bi görsen çestırı tuvalete zor çıkardım kazmışlar boru döşüyolar. Ondan kesik
anladım tatlış seçim çalışmalarımııbizim burdada kaldırımlar yenilendi her seçimde olduğu gibi tek değişen şey kaldırım taşlarııııı
kız arasta bak bundanda isteyebilirsin tabi bunu altın olanındanEki Görüntüle 861088 bu gümüş olanı eee tabi idoşa altını yakışırr
anladım tatlış seçim çalışmalarımııbizim burdada kaldırımlar yenilendi her seçimde olduğu gibi tek değişen şey kaldırım taşlarııııı
kız arasta bak bundanda isteyebilirsin tabi bunu altın olanındanEki Görüntüle 861088 bu gümüş olanı eee tabi idoşa altını yakışırr
Ayy bu ne ben korkarım
Aman Tanrım, bu ne:))
Teyzeden yeğene çok pahalı hediye! - En Son Lüks Haberleri - HTEkonomi
haberi okuyun kızlarvalla bende tırsmadım diil:18:
Teyzeden yeğene çok pahalı hediye! - En Son Lüks Haberleri - HTEkonomi
haberi okuyun kızlarvalla bende tırsmadım diil:18:
Bu nedir yaa valla iyice cozuttu insanlar. Prenses Diana gibi tevazü sahibi bir insanın torununa yapılır mı bu be
GoRgusuzluk sınır tanımıyor
Bu nedir yaa valla iyice cozuttu insanlar. Prenses Diana gibi tevazü sahibi bir insanın torununa yapılır mı bu be
Canım baştan söyleyeyim kızmadım alınmadım ama söylemeden de geçemedim. İki lafının biri köylü cehaleti üzerine. ben ve dolayısıyla sülalem de köylüyüz. Eşimin Ailesi'de Malatya'nın ve Erzincan'ın merkezinden ama hangi taraf saçmalıyor bebek hakkında söylememe gerek yok. Benim akrabalarım daha koklarken burnunu bile değdirmedi kızıma ama eşimin annesi 600 km uzaktan bebek niye şişman değilmiş diye mama ver diye başımın etini yiyor. Sütümün fazlasını buzluğa atıyorum ben. Hatun mama ver diyor başka bişi demiyor. Kayınpeder desen hamileyken ikide bir bana kilomu sorup yorum yapıyordu. Hatta en şımarttığı eşim bile öyle cevap verememiştir ben korkmayın kimseye sırtında taşıttırmam kendimi die tersledim. Ben bebeğimi emziremiyordum sağıp veriyorum dışarıda zor oluyor diye benim ailem 15 km uzakta olmalarına rağmen gel falan diye ısrar etmiyor laf söylemiyor. Ama kv bayramda 600-700 km yola gitmedik diye bana da bir iki bişeyler dedi esas eşimin başının etini yedi. İstelerlerse gelirler demiş bide arkamdan.
Sonuç olarak cehalet köyle şehirle değil hatırlatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?