2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy oy gulerken koca göbeğimi tutuyorum :)

Aha saati saatine aynı bazen o 7 de yatmayı da yapmıyor

Bugun bir kirtasiyenin onunden gecerken cocuk kitaplari takildi gozume, birlesik tomurcuk yayinlarinin kocaman rengarenk cocuk kitaplarindan aldim, boyu yarim metre neredeyse. Kizimi kucagima oturttum kitabi actim onumuze o resimlerine bakti ben okudum, ben okudukca oda resimlerle konustu guldu falan. Uzun sure oyalandi bu sekilde. Kitaplarin tanesi 3 tl :) eger bulabilirseniz hemen edinin kizlar. İlk kitabiyla tanisti kizim insallah parlak ekran cocugu olmazda kitaplara da duskun olur. Bende yeni eglencemizi buldum cok mutluyum. Kitabin kocaman olmasi dikkatinin dagilmasinida engelliyor.

Yol yapıyolar canım bizim evin önünü bi görsen çestırı tuvalete zor çıkardım kazmışlar boru döşüyolar. Ondan kesik

Babannemin emzige yorumu: eskiden cesit cesit emzik yoktu, kaucuk emzigin icine lokumu basardik cof cof emerdi cocuklar, simdiki bebekler bile cingozlu geliyrolar dunyaya.

Ben de çok güldüm bugün boşuna karın kası çalışmışım böyle giderse şekerpare göbeğim baklava dilimleri olacak

Son düzenleme:
emzik muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın ama benim fıstığım grip oldu bi öneriniz vzr mı ne yapabilirim ben bu minicik yavruma...

antibiyotik verir diye gitmedim.
antibiyotik bebek kaka yaparken popoyu çok kötü pişik yapıyor diye duymuştum

Gecmis olsun canım , sen bol bol c vitamini al , kuzunu da sık sık emzir , senden antikorlar ona geçsin
Burnunu da temizlemeye calis

Ama ateşi hırıltısı filan olursa hic bekleme , Dr a götür , antibiyotik gerekliyse verirsin her bebekte pisik yapacak diye bisey yok,
İnsallah bir an önce iyileşsin kuzu

Yol yapıyolar canım bizim evin önünü bi görsen çestırı tuvalete zor çıkardım kazmışlar boru döşüyolar. Ondan kesik

anladım tatlış seçim çalışmalarımııbizim burdada kaldırımlar yenilendi her seçimde olduğu gibi tek değişen şey kaldırım taşlarııııı
kız arasta bak bundanda isteyebilirsin tabi bunu altın olanından bu gümüş olanı eee tabi idoşa altını yakışırr

Ayy bu ne ben korkarım

Aman Tanrım, bu ne:))

cnm haklısın tabi yanlış söyleyişim. Bide tam açıklayıcı diil. Benim kast ettiğim kv. sürekli köydeyken böyle yapardık, köylü karılar böyle der eskiden vb. cümleler kurar. Bnde anne artık devir değişti hastane var doktor var ilaç var derim. hani o kocakarı lafları ilaçları..köylülük derken asla aşağılamak diil bnm babamda köylü, bnm kast ettiğim eski zamanlarda yapılanlar söylenenler..Yani zaman değişti çocuk terliyo yeşil kaka yapıyo die bıngıldağa kına mı sürülür..dr var eczane var ama anlamıyo..İnş. kimseyi incitmemişimdir çk öfkeli olunca yanlış anlamalara yol açabilecek cümleler çıkmış biraz..

bgn geldi ama o bana tavırlıydı, surat yaptım die, ha bi de annene anlatacağım dedi. Sanki küçük çocuğu şikayet edecek, ona kalbini kırmışım o sadece iilik yapmış..Allaha havale ettim o lafı uzattı bn sustum napimm..kırmak istemiyorum eşimle aramız bozuluyo

selam arkadailar bugün kızımı doktoro götürdüm ayın 21 de 3 aylık olucak tattı kilosu 6 kilo geldi sizin bebişler nasıl ha bide rotovirüs aşısı yaptıran varmı çok kararsızım doktor yaptır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…