- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.901
Eh peki madem ondan olsun napalım alcaz dedik bir kere :86:
Amin canımm. Sende bir an önce yapış bence rabarba nın yakasına
emzik muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın ama benim fıstığım grip oldu bi öneriniz vzr mı ne yapabilirim ben bu minicik yavruma...
O Değilde bir dahaki ay pratikhanım'ın işi çok zor olacak bu kadar emzik muhabbetinin üzerine
Avent emzik aldınız ve hala bebeğiniz emzik emmemekte direniyor mu ? Üzülmeyin.. Bunu deneyin.
Eki Görüntüle 861007
Ayy yerlerdeyim
Bugün Selim'in de formu yerinde yatırdım ayağıma uyandıkça sallıyorum, bana da muhabbete katılma frsatı doğdu canım :)Ahhahayyy nerden buldun kız bunu Suloz bugün formundasın pis zayıf seniii
ben de ben deeArda az önce ağlayarak da olsa şu şarkıyı söylüyordu
bas bas paraları İdaa yaa bi daa mı gelcez dünyayaaa
siz isteyin biz alalım dünüş bi tane gıymatlı gelinim var benim yahu napalımelaleme malamat mı olalım gelinine bir altın emzik alamadı diye hıhh şanımıza yakışmaz bi kere
yalnızz hakkaten bu muhabbetin sonunu da poka bağlayabildiniz ya helal olsun
ben de ben deeArda az önce ağlayarak da olsa şu şarkıyı söylüyordu
bas bas paraları İdaa yaa bi daa mı gelcez dünyayaaa
siz isteyin biz alalım dünüş bi tane gıymatlı gelinim var benim yahu napalımelaleme malamat mı olalım gelinine bir altın emzik alamadı diye hıhh şanımıza yakışmaz bi kere
yalnızz hakkaten bu muhabbetin sonunu da poka bağlayabildiniz ya helal olsun
Senin kızda biliyor canım isiniCesit cesit emzik almis ve kizimi alistirmaya calisiyordum, en son aventin emzigini uzun sure agzinda tutuyordu ama yineden istahla emmiyordu. hediye altin emzik geldi dayisindan bizde yikadik hemen agzina verdik ve agzindan hicc birakmiyor... agzindan dusunce agliyor. O emziklerin olayi pahasi olduugndan emzik kismi ortodontik fln degil ve daha once denedigim bazi emziklerle birebir ayni ama bunu tuttu birakmiyor kizim. Agzinda bu emziklemi gezeirecegim ben bu kizi simdi
Dunden beri yasanan diger gelisme ise kizimin artik oyuncaklarini uzun sure tutabiliyor olusuuuuuu :)
Ay ne guzel isin varmis canım , hep oyuncak isi yapmak istemisimdir cok severimAynen katılıyorum. Geçen hafta bizde büyüme atağı ayağına kabus bir gün geçirdik. Hep ağladık hiç uyumadık tam hunimi başıma geçirecekken babamız elinde oyun halısıyla geldi. Üstelik ben almayı pek düşünmüyordum. Oyuncak firmasının işlerini yapıyoruz ve genel müdürü ile ailece görüşüyoruz. Ev peluşlardan geçilmiyor sürekli hediye yolluyor. Ama onlar bi işe yaramıyordu sağolsun bu sefer disney in winnie the pooh oyun halısını hediye yollamış dedim en işe yarayan en Hızır hediyesini yolladı. Aradık teşekkür ettim. Ertesi gün itibariyle gündüz uyuklamalarımızın bir kısmı oyun halısında. Üstelik çok basit bizimki ayna bile yok bir halı iki boru 4 peluş oyuncak. Ses çıkarıyorlar güya. Ama benim kız daha çok sohbet ediyor onlarla bide kibarca kolunu bacağını tutuyor artık kibar parmaklarıyla.
Birde nik ler açıklanmış ben ilk defa böyle bir yere üye olduğum için çok anlamamıştım burada bununla anılacağımı. M benim ismimin baş harfi (ismim Türkiye'de hemen hemen tek o yüzden yazamıyorum çünkü Google da artınca hemen yazdığım yerler çıkıyor) t eşim Tolga 2010 da evlendiğimiz yıl.
Ya bende cok şaşırıyorum bazenGüleryüzlü tatlım benim ya!
Ahahha bundan sonra altın emzik getirmeyene İda filan yok. Getirin altın emziği alın İdayıÖyle altın suyuna batırılmış istemeyiz saf altın olsun bi de üstünde pırlanta olursa fena olmaz
Ooo o da biseymifındık duydunmu kız hem altın hemideeeeeee üstünde pırlanta taşlıı taşı küçük olmasınnn böle pırılpırıl pırlasınnnnnnhazırlık yapmaya başlaaa idoşu zengin armatörler oğluna istemeden kız elden gitmeden getir şu emziğiiii
ben kaynatıpta göndereyim en iyisiBu muhabbette sonunda b.ka sardı
emzik muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın ama benim fıstığım grip oldu bi öneriniz vzr mı ne yapabilirim ben bu minicik yavruma...
Canım sabahtan beri yazacağım ama ne yazık ki oğlum bırakmadı, bir kaç şey okuyorum geçmişten, alıntıyı bulmaya çalıiıyorum ama yok hep araya bir şey giriyor. Bu daha çok oğlum oluyor:)) Kız İda ne masum ne melek bakmış. Hiç Sabayata benziyor mu annesi:)) Güzel melek...
Ooo o da biseymi
Ben IDA ya kilosunca altın vadediyorum
Süpersiniz kızlar:)Ben olaya mühendislik açıdan bakıyorum:) İvy acaba arkası ağırolduğu için mi sıkı sıkı emiyor emziğini. Evdeki emziklere bir kaçgram yük bağlayarak denesem mi acaba :))
Senin kızda biliyor canım isiniöyle ucuz emziklere yüz vermiyor
Ay ne guzel isin varmis canım , hep oyuncak isi yapmak istemisimdir cok severim
Hala oynuyorum cocukları bahane edip
Ya bende cok şaşırıyorum bazen
Gece karanlıkta beşiğinden kahkaha sesi geliyo( maşallah Allah bozmasın )
Ooo o da biseymi
Ben IDA ya kilosunca altın vadediyorum
Cucum sıhhatler olsun canım burda sular sabahtan beri kesik görünmeyen bir güç benim iş yapmamı engelliyor. Bugün çok enerjiktim halbu ki
O Değilde bir dahaki ay pratikhanım'ın işi çok zor olacak bu kadar emzik muhabbetinin üzerine
Avent emzik aldınız ve hala bebeğiniz emzik emmemekte direniyor mu ? Üzülmeyin.. Bunu deneyin.
Eki Görüntüle 861007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?