2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

emzik muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın ama benim fıstığım grip oldu bi öneriniz vzr mı ne yapabilirim ben bu minicik yavruma...

canım çok geçmiş olsun.. grip olduysa antibiyotik vermez doktor boğazları kızarıksa belki veriyorlar. grip için peditus diye soğuk algınlığı ilacı veriyolar bide burnunu temizleycksin sürekli damlasını sıkıp tıkalı olmasın diye..
en güzeli doktora gitmen Allah korusun ilerlemesin bizim kızı getirmiştik ben hasta oldugumda onunda burnunda hırıltı var diye.. doktor ateşini kontrol etmemizi söyledi birden bronşite çevirebilir demişti

O Değilde bir dahaki ay pratikhanım'ın işi çok zor olacak bu kadar emzik muhabbetinin üzerine

Avent emzik aldınız ve hala bebeğiniz emzik emmemekte direniyor mu ? Üzülmeyin.. Bunu deneyin.

Eklentiler

• $hkjl.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Cucum sıhhatler olsun canım burda sular sabahtan beri kesik görünmeyen bir güç benim iş yapmamı engelliyor. Bugün çok enerjiktim halbu ki

ben de ben dee Arda az önce ağlayarak da olsa şu şarkıyı söylüyordu

bas bas paraları İdaa yaa bi daa mı gelcez dünyayaaa

siz isteyin biz alalım dünüş bi tane gıymatlı gelinim var benim yahu napalım elaleme malamat mı olalım gelinine bir altın emzik alamadı diye hıhh şanımıza yakışmaz bi kere

yalnızz hakkaten bu muhabbetin sonunu da poka bağlayabildiniz ya helal olsun

Kızlar çok yaşayın emi öldüm gülmekten benim kızda ben gülüyorum diye kahkaha ile güldü size :)

parmişcim aynı şeyleri yaşıyoruz canım bizimde uykumuz pek yok yani gün içinde uyumuyor en fazla yarım saat uyuyor gece de 12-1 arası uyuyor sabah 6 da uyanıyor ondan sonra 7 de yatıyor 9 da kalkıyor bu kadarcık uyuyor :)

Ahhahayyy nerden buldun kız bunu Suloz bugün formundasın pis zayıf seniii
Bugün Selim'in de formu yerinde yatırdım ayağıma uyandıkça sallıyorum, bana da muhabbete katılma frsatı doğdu canım :)

Kayınvalide dediğin böyle olur işte

Canım sabahtan beri yazacağım ama ne yazık ki oğlum bırakmadı, bir kaç şey okuyorum geçmişten, alıntıyı bulmaya çalıiıyorum ama yok hep araya bir şey giriyor. Bu daha çok oğlum oluyor:)) Kız İda ne masum ne melek bakmış. Hiç Sabayata benziyor mu annesi:)) Güzel melek...
Kızım size el sallıyor :)
Eki Görüntüle 860662

Bu da İdoşun Sabayat versiyonu

Eki Görüntüle 860664

Ay canım dünüşçüğüm kızımın müstakbel kayınvalidesi sen de pırlanta gibisin ayol. Alır benim dünüşüm altın da alır, elmas da alır hıhhh

Süpersiniz kızlar:)Ben olaya mühendislik açıdan bakıyorum:) İvy acaba arkası ağırolduğu için mi sıkı sıkı emiyor emziğini. Evdeki emziklere bir kaçgram yük bağlayarak denesem mi acaba :))

Senin kızda biliyor canım isini öyle ucuz emziklere yüz vermiyor

Ay ne guzel isin varmis canım , hep oyuncak isi yapmak istemisimdir cok severim
Hala oynuyorum cocukları bahane edip

Güleryüzlü tatlım benim ya!
Ya bende cok şaşırıyorum bazen
Gece karanlıkta beşiğinden kahkaha sesi geliyo ( maşallah Allah bozmasın )

Ahahha bundan sonra altın emzik getirmeyene İda filan yok. Getirin altın emziği alın İdayı Öyle altın suyuna batırılmış istemeyiz saf altın olsun bi de üstünde pırlanta olursa fena olmaz

Ooo o da biseymi
Ben IDA ya kilosunca altın vadediyorum

kızlar alemsiniz valla şimdiden çocukları kerttiniz bide üstüne pırlantalı emzik takı işine geçtiniz
kutluyorum hepinizi

ben kaynatıpta göndereyim en iyisi Bu muhabbette sonunda b.ka sardı

olmazsa olmazımız poktur bizim

emzik muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın ama benim fıstığım grip oldu bi öneriniz vzr mı ne yapabilirim ben bu minicik yavruma...

geçmiş olsun canım bence de doktora götür bir an önce minicik daha o tavsiye vermeye kimse cesaret edemez her halde

:)) Sağol canım en masum en güzel sabayat seçiyoruz o zaman onu :))

canım çok geçmiş olsun biran önce doktora götür bence. burnunu temizlemeyi ihmal etme birde ben arada birkaç çay kaşığı ıhlamur veriyorum grip olmasın diye artık 3 ayı doldurdu istersen sende verebilirsin. çok kustuğu zamanlarda da nane kaynatıyorum yine 2 3 çaykaşığı nane veriyorum midesi rahatlasın diye ama yinede en iyisi doktora gitmek

kızlar 2014 ağustos anneleri topiği açılmış geçen seneyi hatırladım bu ayda sonkez adet görmüştüm 12 aralıkta kızıma hamile olduğumu öğrenip hüngür hüngür ağlamıştım :)) koskoca bir yıl geçmiş

Süpersiniz kızlar:)Ben olaya mühendislik açıdan bakıyorum:) İvy acaba arkası ağırolduğu için mi sıkı sıkı emiyor emziğini. Evdeki emziklere bir kaçgram yük bağlayarak denesem mi acaba :))

Sanirim o yuzden canim, birde kelebek kisminda iceride silikon fln yok plastik kisim tam yuzune oturuyor, emzigi alinca yavrumun yuzunde izi cikmis oluyor buna benzer disida plastik bir emzigi daha var ama o hafif kaliyor heralde o yuzden emmiyor.

Babasida ayni yorumu yapti canim, ben biraz duskunumdur takilara fln, kizimda ayni babasina benziyor yuzu boyu falan al bak sana benzer bir yonunu bulduk nihayet dedi biraz laf soktu.

Neyse kizimin keyfinden kiymetli mi ne isterse onu emsin :) insallah kaybolmazda emzige calismam her ay :)

Cucum sıhhatler olsun canım burda sular sabahtan beri kesik görünmeyen bir güç benim iş yapmamı engelliyor. Bugün çok enerjiktim halbu ki

saol cnm ne çok sular kesiliyoo kuzum oralarda.zaten hep senin enerjij olduğun günleri seçiyolar bunlar özellikle yapıyolar
bende yemek yapmaya niyetlendim durunun dudişlerini büzmesiyle son verdim anne sen tercihini duş yapmaktan yana kullandın der gibiydii kıyamam ben onaartık ya kıymalı yumurta yada dışardan yemek görünüyooo

Suloz, Arasta, Funda, Cücü alemsiziniz ya, çok güldürdünüz beni:)) Bu emziğe bittim ben. Oğlum emziğine tuhaf tuhaf bakıp sürekli atıyor ağzından. Bir de bunu deneyeyim bari:)) Şimdi ben ona gösteririm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…