2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wuhuuuu vay be emziklere bak oğluma dedimki yol yakınken dön bu sevdadan babanı batırır bu kız :) zaten sahibi var biz nasya nın kızını beğendik sahibi yok dimi annesi :)

tmam ozaman ben sıkmıyım kendimii çok ısrar etti şahitsiniz ben şimdi model beğeniyorum ekliyorum gözlüklerde yakıyooo karizmanı seviyimmmmmmmm

Cucum beyaz altın iste Suloz sana altın sarısı diye başka bi şeyi yutturmaya kalkabilir benim gözüm korktu

emzik muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın ama benim fıstığım grip oldu bi öneriniz vzr mı ne yapabilirim ben bu minicik yavruma...
Doktora götürdün mü canım. Söz konuus bebek olunca insan korkuyor tavsiyede bulunmaya.
Cucum beyaz altın iste Suloz sana altın sarısı diye başka bi şeyi yutturmaya kalkabilir benim gözüm korktu
Aaaa ne üçkağıtçıılığımı gördün arastacım aşk olsun..
Cucucum sen bakma ona onun dünür hemen alırım demedi diye kıskanmış olabilir

ahanda gördünmü arasta gitti benim pırlantalı emzikk kızdırdık solozcuğumu hemende cuğumuu olduu yalnızz

suloz biz beğendik kızım sadelikten yana sırf pırlanta olsun didikkk Eki Görüntüle 860968

Aferin Cucum işte tam da böyle

Görmedim ama sen altını almaya gidiyorum diyince işgillendim

Aferin Cucum işte tam da böyle

Görmedim ama sen altını almaya gidiyorum diyince işgillendim

iyi seçim dimii

Çok zevkliymiş fıstık yalnız ben bunu alamam şimdi dışarıdan gören gümüş falan sanar onu yakışmaz durucuğumun classına

aaa biz illede bunu isteriz iyi maldan anlayan anlar ztennnnnnnduru illede bu diooo duyuyonmu arastaa kızlar ben duşa giriyommm yoksa pasaklı kalıcammm kızım oyuna dalmışken giriyim hemen

Hamileligimiz basinda bende yuksek tansiyon ve carpinti yasadim doktorum ilk aylarda tansiyonumjn yuksek llursa altinci ayda sonra daha yuksek olacagini soyledi bu yuzden marincap balik yagini ilk aydan itibaren kullanmaya basladim bu tansiyonu ve carpintiyi azda olsa duzenliyor cok kilo alirsin dediler ama hamileleikte asiri bi kilo almadim bir doktoruna danis ve tuzu kesinlikle hayatindan cikar bi 9ay tuzsuz ye gunde 2litreden fazla su ic ve simdiden yuruyuse basla bunlarin hepsi tansiuonu duzenliyo birde doktorum demedi ama ben gunde bi limon yiyordum cok sukur ki 4aydan sonra tansiyonum duzene girdi

iyi seçim dimii

aaa biz illede bunu isteriz iyi maldan anlayan anlar ztennnnnnnduru illede bu diooo duyuyonmu arastaa kızlar ben duşa giriyommm yoksa pasaklı kalıcammm kızım oyuna dalmışken giriyim hemen
Eh peki madem ondan olsun napalım alcaz dedik bir kere :86:
SuloZ funda cucu arasta öldürdünüz beni gülmekten Allah hepinizin iyiliğini versin
Amin canımm. Sende bir an önce yapış bence rabarba nın yakasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…