- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.881
Sen sıkma şekerim kendini ben hediye olarak alırımSen renk seç yeter
ben kaynatıpta göndereyim en iyisitmm canım merak etme altını pırlantayı görünce o şokla verebilirdim
tmam ozaman ben sıkmıyım kendimii çok ısrar etti şahitsiniz ben şimdi model beğeniyorum ekliyorumgözlüklerde yakıyooo karizmanı seviyimmmmmmmm
ben kaynatıpta göndereyim en iyisiBu muhabbette sonunda b.ka sardı
Doktora götürdün mü canım. Söz konuus bebek olunca insan korkuyor tavsiyede bulunmaya.emzik muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın ama benim fıstığım grip oldu bi öneriniz vzr mı ne yapabilirim ben bu minicik yavruma...
Aaaa ne üçkağıtçıılığımı gördün arastacım aşk olsun..Cucum beyaz altın iste Suloz sana altın sarısı diye başka bi şeyi yutturmaya kalkabilir benim gözüm korktu
Cucum beyaz altın iste Suloz sana altın sarısı diye başka bi şeyi yutturmaya kalkabilir benim gözüm korktu
Cucum beyaz altın iste Suloz sana altın sarısı diye başka bi şeyi yutturmaya kalkabilir benim gözüm korktu
Doktora götürdün mü canım. Söz konuus bebek olunca insan korkuyor tavsiyede bulunmaya.
Aaaa ne üçkağıtçıılığımı gördün arastacım aşk olsun..
Cucucum sen bakma ona onun dünür hemen alırım demedi diye kıskanmış olabilir
suloz biz beğendik kızım sadelikten yana sırf pırlanta olsun didikkkEki Görüntüle 860968
Doktora götürdün mü canım. Söz konuus bebek olunca insan korkuyor tavsiyede bulunmaya.
Aaaa ne üçkağıtçıılığımı gördün arastacım aşk olsun..
Cucucum sen bakma ona onun dünür hemen alırım demedi diye kıskanmış olabilir
Çok zevkliymiş fıstık yalnız ben bunu alamamsuloz biz beğendik kızım sadelikten yana sırf pırlanta olsun didikkkEki Görüntüle 860968
Çok zevkliymiş fıstık yalnız ben bunu alamamşimdi dışarıdan gören gümüş falan sana onu yakışmaz durucuğumun classına
Aferin Cucum işte tam da böyle
Görmedim ama sen altını almaya gidiyorum diyince işgillendim
Çok zevkliymiş fıstık yalnız ben bunu alamamşimdi dışarıdan gören gümüş falan sanar onu yakışmaz durucuğumun classına
Annişler merhabaBen de 1 haftadır tansiyon sorunu yaşıyordum en sonunda bugün dayanamadım sağlık ocağına gittim. Normalde haftaya kendi doktorumda kontrolüm vardı. Ebe tansiyonumu ölçtü ve tansiyonun sınırda bu kadar erken gebeliklerde böyle yüksek çıkmaması lazım dedi. Hemen doktoruna git dedi acil eşim geldi doktoruma gittik. Doktor korkulacak bir şeyin olmadığını ama her gün ölçüm yapmam gerektiğini söyledi. Hem deeeeeeeeeeeee bebişimizin cinsiyetini öğrendiiiiik Kız annesi olacağım nasipse, oğluşuma bacı geliyor. Hayatımızın minik Sevda'sı annemin adı ağzımın tadı geliyooooooooooor
antibiyotik verir diye gitmedim.
antibiyotik bebek kaka yaparken popoyu çok kötü pişik yapıyor diye duymuştum
Sen yine de bi götür yada telefonla bilgi al istersen canım. belki antibiyotikten başka bir çözümü vardır. İlerlemesin Kuzunun gribi. Dediğim gibi bebek olunca tavsiye etmek zor ama danış doktoruna belki biraz ıhlamur verebilirsin.Doktora götürdün mü canım. Söz konuus bebek olunca insan korkuyor tavsiyede bulunmaya.
Cok gecmis olsun canim, sadece popoyu pisik yapmasi degil antibiyotik kullanmak icin cok kucukler daha ama gerekiyorsa ve antibiyotik vermessen o da zararli. Doktorunla acikca konus lutfen. İnsallah biran once guzel hbrlerini duyariz.
Eh peki madem ondan olsun napalım alcaz dedik bir kere :86:iyi seçim dimii
aaa biz illede bunu isteriz iyi maldan anlayan anlar ztennnnnnnduru illede bu diooo duyuyonmu arastaa kızlar ben duşa giriyommm yoksa pasaklı kalıcammm kızım oyuna dalmışken giriyim hemen
Amin canımm. Sende bir an önce yapış bence rabarba nın yakasınaSuloZ funda cucu arasta öldürdünüz beni gülmekten Allah hepinizin iyiliğini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?