2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yuh nasil bir egoyla insan micmaya bunu yapar . Bolu herkesin bokundan farklı çıkacak sanki :) insanı zorla kötu soz soyletiyorlar. Ah ben bu kapitalist sistemi neyleyim . Nerde benim eylemci rocker kızım :)

nerde bu devlet nerde bu milletöle deme parmişşş belki o pırlanta mıçıyodurrr nerdeymişşş benim inciii tanesi rocker miniğimmmmmmmmm

Bu altın portakal şeysi gibi bişey mi ahaha.En iyi bebek dalında altın emzik kazandı

Lepistess gecen Diyordu kızı istiyorsunuzda takiyormusunuz birşeyler diye :)

İste bulduk kim daha buyuk altin emzik alçak bakalım buyrun hodri meydan

Canım şimdilik pırlantalı puset ve yürüteç yeterli. Bmw yi sonra düşünürüz

tabi cnm önümüzdeki maçlara bakalımolimpiyatlara hazırlık yapar dünüşünnnnnnnnn

Muhabbete gel

evet sankii daha iyisi varsa tekliflere açığız

Hahah bu bana daha rahat gibi geldi hem aslanlar filan var İdoş oyalanır canı sıkılmaz. Benim kızım için böyle şeyler önemli yani. Çünkü kendisi günün büyük bölümünü bezini doldurmakla geçiriyo oturtmam yavrumu plastik klozetlere

Pıff biz de hasta olduk üst solunum yolu enfeksiyonu kuzeninden kaptı maalesef oy oy( doktora gittik 2 şurup 1 sprey haftaya yine gidicez bi de ateş valla tükendim el kadar bebeye bakamadım diye içlenip duruyorum ya

Bende yaptirdim Rota yi 2. Ay asilarimizla birlikte, doktorum onerdi bende gitmeden kararliydim zaten.

Masallah kilosu cok guzel cnm, saglikliysa zaten kiloya takilma. Dogum kilosunun uzerine koyuyorsa her ay yeterlidir dedi benim doktorum. Bu aydan sonra zaten daha yavas kilo alacaklar.

Pıff biz de hasta olduk üst solunum yolu enfeksiyonu kuzeninden kaptı maalesef oy oy( doktora gittik 2 şurup 1 sprey haftaya yine gidicez bi de ateş valla tükendim el kadar bebeye bakamadım diye içlenip duruyorum ya

Gecmis olsun cnm, dur bakalim hemen kendini suclama. Hastalanarak duse kalkabuyuyecek bu yavrular.

Kucağımda zort zort attırıyor bir de hıçkırık tuttu sorma gitsin :)

ohh pumlat kuzum pumlat ne kadar pum okadar uykuuu

bencede canım hemfikiriz bu konuda canının sıkılmaması önemli tabiiihem ne demiştik ihtiyaç bunlar şekerimm bugünün özlü sözünüde suloz yazdıı vallaaa

geçmiş olsun cnm senin ne suçun var olucağı varmışşş bakamaz olurmusun gül gibi bakıyosunn hem napalım hastada olcaklar ateşlenceklerde doktora gidicez ilaçlarımızı kullanıp iyileşicez öle öle büyüceklerr

canım gayet iyi kilosu benim kızda 6,1 geldi doktor iyi dedi. rota aşısını yaptırmaya sonuna kadar kararlıydım ama doktora gitmeden 2 gün önce doktor bir arkadaşım var onlarla görüştük ona sordum söylediği aynen şu 97 yılında ilkkez bu aşı çıktı sonra yanetkilerinden dolayı toplatıldı. 2003 yanılmıyorsam aşı yanetkileri giderilerek tekrar piyasaya sürüldü denildi. ama ilerde başka yanetkisi olup olmayacağını bilinmez o yüzden ben kızımada oğlumada yaptırmadım. hijyene dikkat edersen birşey olmaz. zaten ishal durumu ortaya çıkıyor şehir merkezindesin hastaneye gidip bir serumla olay biter sen bilirsin dedi. ben ve eşim yaptırmaktan vazgeçtik yaptıranlar çok karar sonuçta bizlerin.

geçmiş olsun canım. üzülme atlatır kısa sürede biz dikkat etsekte çevredekiler bizim kadar duyarlı olamıyor malesef (

Dağıldım resmen burada offff

Yaaa hakikaten ne çabuk geçmiş zaman... Geçen sene bu zamanlarda 5mmlik keseydi bu kuzular

Kızlar modele karar veremedim hangisini aldırayım ?

Eki Görüntüle 861140 Eki Görüntüle 861145

İlki iyi hem gösterişli hem fenerbahçeli

Eki Görüntüle 861189

bundanda iste kız idaya çok yakışır

taaabi canımm üşümesin ayacıkları ihtiyaç hep bunlar:
Eki Görüntüle 861209

İhtiyaçlar hiç bitmiyo ki bacım

Eki Görüntüle 861220

Fundayı bir daha topicte göremeyebiliriz

Allah sizi kahretmesiinnnnn yerlerdeyimmm koptummm

la 2 dk boş bırakmaya gelmiyonuz ha

iste dünüşüm iste aa ayıp ediyosun bunları almak ne kelime bir de düğünde İdayı bu hale getirecem gör bak sen

Eklentiler

• $C34322E94CB44A57B10B8B6F50835F40.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 80
kızlar bnm oglum kundak olmadan ve müzik olmadan uyumuyor alıstı kundak olcak ben kundak yapmak ıstemıyorm artık ama öylede uyumuyo bırde yüzü kapanacak ıyımı kötümü anlamadım :S

Gecmis olsun cnm, dur bakalim hemen kendini suclama. Hastalanarak duse kalkabuyuyecek bu yavrular.

Teşekkür kızlar. O kadar da dikkat ediyorum hijyenine vb. Yine de kaptı kuzu. Virütikmiş sizler de dikkatli olun. Hasta olan tüm bebeklerimize şifa diliyorum. Bu arada birisormuştu doktorlar hemen antibiyotik dayamıyorlar bebeklere. Ama ihmal edip doktora götürmezsek ilerlerse o zaman iş antibiyotiğe varır zannımca. Ben çok sık hasta olan biriyim kızıma da bu özelliğim geçtiyse çok üzülürüm ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…