- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.961
Yuh nasil bir egoyla insan micmaya bunu yapar . Bolu herkesin bokundan farklı çıkacak sanki :) insanı zorla kötu soz soyletiyorlar. Ah ben bu kapitalist sistemi neyleyim . Nerde benim eylemci rocker kızım :)
Cesit cesit emzik almis ve kizimi alistirmaya calisiyordum, en son aventin emzigini uzun sure agzinda tutuyordu ama yineden istahla emmiyordu. hediye altin emzik geldi dayisindan bizde yikadik hemen agzina verdik ve agzindan hicc birakmiyor... agzindan dusunce agliyor. O emziklerin olayi pahasi olduugndan emzik kismi ortodontik fln degil ve daha once denedigim bazi emziklerle birebir ayni ama bunu tuttu birakmiyor kizim. Agzinda bu emziklemi gezeirecegim ben bu kizi simdi
Dunden beri yasanan diger gelisme ise kizimin artik oyuncaklarini uzun sure tutabiliyor olusuuuuuu :)
Bu altın portakal şeysi gibi bişey mi ahaha.En iyi bebek dalında altın emzik kazandı
Lepistess gecen Diyordu kızı istiyorsunuzda takiyormusunuz birşeyler diye :)
İste bulduk kim daha buyuk altin emzik alçak bakalım buyrun hodri meydan
Ay ölüyorum ahahahayy bak dünüş sen arduşa söyle emeklemeye başlayınca altın madeni aramaya başlasın. Biz öyle bi emzikle yetinmeyiz. Bak 1.5 ay sonra ek besine geçicez altınlı elmaslı biberon, ondan sonracıma altınlı safirli mama tabağı, kaşık filan da isteriz.
Not: Kaşık yerine kaşıkçı elması da kabul edilir.
Canım şimdilik pırlantalı puset ve yürüteç yeterli. Bmw yi sonra düşünürüz
tabi cnm önümüzdeki maçlara bakalımolimpiyatlara hazırlık yapar dünüşünnnnnnnnn
nerde bu devlet nerde bu milletöle deme parmişşş belki o pırlanta mıçıyodurrr nerdeymişşş benim inciii tanesi rocker miniğimmmmmmmmm
evet sankii daha iyisi varsa tekliflere açığız
Muhabbete gel
selam arkadailar bugün kızımı doktoro götürdüm ayın 21 de 3 aylık olucak tattı kilosu 6 kilo geldi sizin bebişler nasıl ha bide rotovirüs aşısı yaptıran varmı çok kararsızım doktor yaptır dedi
Pıff biz de hasta olduk üst solunum yolu enfeksiyonukuzeninden kaptı maalesef oy oy ( doktora gittik 2 şurup 1 sprey haftaya yine gidicez bi de ateş valla tükendim el kadar bebeye bakamadım diye içlenip duruyorum ya
Kucağımda zort zort attırıyor bir de hıçkırık tuttu sorma gitsin :)
Hahah bu bana daha rahat gibi geldi hem aslanlar filan var İdoş oyalanır canı sıkılmaz. Benim kızım için böyle şeyler önemli yani. Çünkü kendisi günün büyük bölümünü bezini doldurmakla geçiriyo oturtmam yavrumu plastik klozetlere
Kızlarkociş geldi ben kaçar her türlü öneriye açığım. Görüşürüz
Pıff biz de hasta olduk üst solunum yolu enfeksiyonukuzeninden kaptı maalesef oy oy ( doktora gittik 2 şurup 1 sprey haftaya yine gidicez bi de ateş valla tükendim el kadar bebeye bakamadım diye içlenip duruyorum ya
canım gayet iyi kilosu benim kızda 6,1 geldi doktor iyi dedi. rota aşısını yaptırmaya sonuna kadar kararlıydım ama doktora gitmeden 2 gün önce doktor bir arkadaşım var onlarla görüştük ona sordum söylediği aynen şu 97 yılında ilkkez bu aşı çıktı sonra yanetkilerinden dolayı toplatıldı. 2003 yanılmıyorsam aşı yanetkileri giderilerek tekrar piyasaya sürüldü denildi. ama ilerde başka yanetkisi olup olmayacağını bilinmez o yüzden ben kızımada oğlumada yaptırmadım. hijyene dikkat edersen birşey olmaz. zaten ishal durumu ortaya çıkıyor şehir merkezindesin hastaneye gidip bir serumla olay biter sen bilirsin dedi. ben ve eşim yaptırmaktan vazgeçtik yaptıranlar çok karar sonuçta bizlerin.selam arkadailar bugün kızımı doktoro götürdüm ayın 21 de 3 aylık olucak tattı kilosu 6 kilo geldi sizin bebişler nasıl ha bide rotovirüs aşısı yaptıran varmı çok kararsızım doktor yaptır dedi
emzik muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın ama benim fıstığım grip oldu bi öneriniz vzr mı ne yapabilirim ben bu minicik yavruma...
O Değilde bir dahaki ay pratikhanım'ın işi çok zor olacak bu kadar emzik muhabbetinin üzerine
Avent emzik aldınız ve hala bebeğiniz emzik emmemekte direniyor mu ? Üzülmeyin.. Bunu deneyin.
Eki Görüntüle 861007
kızlar 2014 ağustos anneleri topiği açılmış geçen seneyi hatırladım bu ayda sonkez adet görmüştüm 12 aralıkta kızıma hamile olduğumu öğrenip hüngür hüngür ağlamıştım :)) koskoca bir yıl geçmiş
Tamamdır oy birliği ile 1.ye karar verildiDünüşüm hörmetler arzular şelale anladın sen onu. Ayrıca suloz gösterdiğin iyi oldu yavrumun ayacıkları üşüsün mü bu buz gibi havada. Kuşumun bir ayakkabısı olmasın mı Dünüş özet geçeyim bundan da isteris
Fundayı bir daha topicte göremeyebiliriz
Gecmis olsun cnm, dur bakalim hemen kendini suclama. Hastalanarak duse kalkabuyuyecek bu yavrular.
geçmiş olsun cnm senin ne suçun var olucağı varmışşş bakamaz olurmusun gül gibi bakıyosunn hem napalım hastada olcaklar ateşlenceklerde doktora gidicez ilaçlarımızı kullanıp iyileşicez öle öle büyüceklerr
canım gayet iyi kilosu benim kızda 6,1 geldi doktor iyi dedi. rota aşısını yaptırmaya sonuna kadar kararlıydım ama doktora gitmeden 2 gün önce doktor bir arkadaşım var onlarla görüştük ona sordum söylediği aynen şu 97 yılında ilkkez bu aşı çıktı sonra yanetkilerinden dolayı toplatıldı. 2003 yanılmıyorsam aşı yanetkileri giderilerek tekrar piyasaya sürüldü denildi. ama ilerde başka yanetkisi olup olmayacağını bilinmez o yüzden ben kızımada oğlumada yaptırmadım. hijyene dikkat edersen birşey olmaz. zaten ishal durumu ortaya çıkıyor şehir merkezindesin hastaneye gidip bir serumla olay biter sen bilirsin dedi. ben ve eşim yaptırmaktan vazgeçtik yaptıranlar çok karar sonuçta bizlerin.
geçmiş olsun canım. üzülme atlatır kısa sürede biz dikkat etsekte çevredekiler bizim kadar duyarlı olamıyor malesef(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?