- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.941
anladım tatlış seçim çalışmalarımııbizim burdada kaldırımlar yenilendi her seçimde olduğu gibi tek değişen şey kaldırım taşlarııııı
kız arasta bak bundanda isteyebilirsin tabi bunu altın olanındanEki Görüntüle 861088 bu gümüş olanı eee tabi idoşa altını yakışırr
1.y, daha gösterişliiii
Bencede birinci
2.uzay üssü gibiii
Ben yaptırdım cnm rota aşısını gerekli görüyorum şahsi fikriimce :)selam arkadailar bugün kızımı doktoro götürdüm ayın 21 de 3 aylık olucak tattı kilosu 6 kilo geldi sizin bebişler nasıl ha bide rotovirüs aşısı yaptıran varmı çok kararsızım doktor yaptır dedi
Tamamdır oy birliği ile 1.ye karar verildiDünüşüm hörmetler arzular şelale anladın sen onu. Ayrıca suloz gösterdiğin iyi oldu yavrumun ayacıkları üşüsün mü bu buz gibi havada. Kuşumun bir ayakkabısı olmasın mı Dünüş özet geçeyim bundan da isteris
taaabi canımm üşümesin ayacıkları ihtiyaç hep bunlar:Tamamdır oy birliği ile 1.ye karar verildiDünüşüm hörmetler arzular şelale anladın sen onu. Ayrıca suloz gösterdiğin iyi oldu yavrumun ayacıkları üşüsün mü bu buz gibi havada. Kuşumun bir ayakkabısı olmasın mı Dünüş özet geçeyim bundan da isteris
üşüsünmüü küçücük ayacıklarıı ahhh yavyummmmmmmmmağla ağlaaaaaa
ayy yerlerdeyim Allah iyiliğini versin senin emiiiiiii ihtiyaç bunlar bide demezmiiiiiiiiiiii
Fundayı bir daha topicte göremeyebiliriz
gününüz aydın olsun kızlar
dün akşam yine 9 da uyudu benim oğlan. tam ortalığı toplamaya başlayacağım anda eşimin ani manevrasıyla koltuğa uzanmış buldum kendimihiç bişey yapmıyosun dinleneceksin dedi ve bildiğin kızarak olmaz çamaşırlar çıkacak birazdan dedim ben sererim ortalığı da toplarım kalkmıyosun burdan dedi en tehditkar sesiyle yaramaz ve söz dinlemeyen çocuğunu yatırmaya çalışan bir baba gibiydi :)) iyi hacııı sen bilirsin dedim devirdim totoyu yattım :) 2 ye geliyodu uyandı böcüküm güzelce dinlenmiş oldum valla kocişin sayesinde. sağ olsun var olsun inşallah hep böyle olsun
Canım emekleyince rahat edeceğiz insallah , gezsin tozsunlar ozaman
Darısı basımıza
Amanın pekde guzel olmus
Eki Görüntüle 860753
Bu da Ali nin sabayat a tepkisi (telf dan ters oldu ama anladınız siz onuu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?