- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.981
waaoow diyorum bi emzikle başladı muhabbet arabalara kadar gelmişş :)) süpersiniz kızlaar
benim oğlumun peşinde kızlar koşcak walla :)) onlar düşünsün ne alcağını
Pıff biz de hasta olduk üst solunum yolu enfeksiyonukuzeninden kaptı maalesef oy oy ( doktora gittik 2 şurup 1 sprey haftaya yine gidicez bi de ateş valla tükendim el kadar bebeye bakamadım diye içlenip duruyorum ya
Bildiğin emziğin sapı altın olanı canımYaklaşık 600 Tl civarında fiyatı var. Denemeye değer mi sen karar ver
Doğru dedin devir değişti artık
Kuzummm olacağı varmış hiç bakamadim olur mu aşk olsun üzme kendini...
Kuzuya da çok geçmiş olsun canım
bizim kız başının altında yastık varsakafasını kaldırıp kalkmak istiyo kucaktaykende aşağıya eğilmek hatta oturur vaziyete gelmek istiyo oturtsak ne mutlu olcak bi görseniz:))
Oyun halısı almayı düşüneneler ebebek te bomdigo oyun halsının kampanyası var haberiniz olsun. sabiha paktuna yalnızca konuşmak isteyen bir çocuğu sonsuza dek susturmuş allah kahretsin onu bugün elim kitaplarına gitmişti iyiki almamışım sinirimden hepsini yırtar çöpe atardım
Ya muhabbetler dondu koptum yorum ypamadm eylul hanim pek izin vermedi supersinz...dilim sisti vala giriyorm bakiyrm yazamiyrm..meger ne kdr onemliymisnz siz bagimliklik yaptinizzzz abi yaaaa :-D gelin bi kucaklasalimmm :-D
Medim üzülme canım düşe kalka büyüyecekler hasta da olacaklar. biz ne kadar dikkat etsek de karşımızdakiler dikkat etmiyorlar. benimde görümcemin kızı soğuk algınlığı vardı benim kızın yanına getiriyorlardı çok şükür ki hasta olmadı. ama desem gelmesin diye hemen kötü gelin olurum. :)
Doğru dedin devir değişti artık
Kuzummm olacağı varmış hiç bakamadim olur mu aşk olsun üzme kendini...
Kuzuya da çok geçmiş olsun canım
Gel sarılalım CNmözledik yahuuuu eylüş izin var annişee kuzum benim
dewir değiştii benm oğlumm artık kendisi peşindeki kızlardan seçer birini
ayy ogünleri düşündümde büyüyecekler boyları bizide geçer delikanlı olucak oğlumm :)) Allah ogünleri göstersin inş. hayırlısıylaaa
Oyun halısı almayı düşüneneler ebebek te bomdigo oyun halsının kampanyası var haberiniz olsun. sabiha paktuna yalnızca konuşmak isteyen bir çocuğu sonsuza dek susturmuş allah kahretsin onu bugün elim kitaplarına gitmişti iyiki almamışım sinirimden hepsini yırtar çöpe atardım
Ya muhabbetler dondu koptum yorum ypamadm eylul hanim pek izin vermedi supersinz...dilim sisti vala giriyorm bakiyrm yazamiyrm..meger ne kdr onemliymisnz siz bagimliklik yaptinizzzz abi yaaaa :-D gelin bi kucaklasalimmm :-D
Bugun bir kirtasiyenin onunden gecerken cocuk kitaplari takildi gozume, birlesik tomurcuk yayinlarinin kocaman rengarenk cocuk kitaplarindan aldim, boyu yarim metre neredeyse. Kizimi kucagima oturttum kitabi actim onumuze o resimlerine bakti ben okudum, ben okudukca oda resimlerle konustu guldu falan. Uzun sure oyalandi bu sekilde. Kitaplarin tanesi 3 tl :) eger bulabilirseniz hemen edinin kizlar. İlk kitabiyla tanisti kizim insallah parlak ekran cocugu olmazda kitaplara da duskun olur. Bende yeni eglencemizi buldum cok mutluyum. Kitabin kocaman olmasi dikkatinin dagilmasinida engelliyor.
Ne tesaduftur ki bugun biz de esimle bu konuyu konusuyorduk. 3 aylik olsun kitap alip kitap okuyalim diye. Senin bahsettin cocuk kitaplarina bakayim. Cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?