2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Medim üzülme canım düşe kalka büyüyecekler hasta da olacaklar. biz ne kadar dikkat etsek de karşımızdakiler dikkat etmiyorlar. benimde görümcemin kızı soğuk algınlığı vardı benim kızın yanına getiriyorlardı çok şükür ki hasta olmadı. ama desem gelmesin diye hemen kötü gelin olurum. :)

waaoow diyorum bi emzikle başladı muhabbet arabalara kadar gelmişş :)) süpersiniz kızlaar

benim oğlumun peşinde kızlar koşcak walla :)) onlar düşünsün ne alcağını

Doğru dedin devir değişti artık

Pıff biz de hasta olduk üst solunum yolu enfeksiyonu kuzeninden kaptı maalesef oy oy( doktora gittik 2 şurup 1 sprey haftaya yine gidicez bi de ateş valla tükendim el kadar bebeye bakamadım diye içlenip duruyorum ya

Kuzummm olacağı varmış hiç bakamadim olur mu aşk olsun üzme kendini...
Kuzuya da çok geçmiş olsun canım

dewir değiştii benm oğlumm artık kendisi peşindeki kızlardan seçer birini

ayy ogünleri düşündümde büyüyecekler boyları bizide geçer delikanlı olucak oğlumm :)) Allah ogünleri göstersin inş. hayırlısıylaaa

bizim kız başının altında yastık varsakafasını kaldırıp kalkmak istiyo kucaktaykende aşağıya eğilmek hatta oturur vaziyete gelmek istiyo oturtsak ne mutlu olcak bi görseniz:))

bizim kız başının altında yastık varsakafasını kaldırıp kalkmak istiyo kucaktaykende aşağıya eğilmek hatta oturur vaziyete gelmek istiyo oturtsak ne mutlu olcak bi görseniz:))

ewt yaa onlarda haklı yat yat sıkılıolar...otursalar artık..oyuncaklarla oynasalar :)) ne güsel olur sonrada yürüseler

Oyun halısı almayı düşüneneler ebebek te bomdigo oyun halsının kampanyası var haberiniz olsun. sabiha paktuna yalnızca konuşmak isteyen bir çocuğu sonsuza dek susturmuş allah kahretsin onu bugün elim kitaplarına gitmişti iyiki almamışım sinirimden hepsini yırtar çöpe atardım

Ya muhabbetler dondu koptum yorum ypamadm eylul hanim pek izin vermedi supersinz...dilim sisti vala giriyorm bakiyrm yazamiyrm..meger ne kdr onemliymisnz siz bagimliklik yaptinizzzz abi yaaaa :-D gelin bi kucaklasalimmm :-D

Şimdi okudum sok içindeyim

Ya muhabbetler dondu koptum yorum ypamadm eylul hanim pek izin vermedi supersinz...dilim sisti vala giriyorm bakiyrm yazamiyrm..meger ne kdr onemliymisnz siz bagimliklik yaptinizzzz abi yaaaa :-D gelin bi kucaklasalimmm :-D

Gel sarılalım CNm özledik yahuuuu eylüş izin var annişee kuzum benim

Teşekkür canlarım iyiki varsınız :) imtihanlar bitmeyecek hayat boyu Allah hepimizin kuzusunu korusun. Bugün kızıma dediğim şey; senin hastalığın bana geçsin. Başkasına demem bunu kocama bile evlat olunca farklıymış

Analar hayırlı kızlar doğursun di mi şekerim

Napmış ki ben bilmiyorum olayı?

Cannnnnnn

iyi akşamlar kızlar :) bugün yine süpersiniz emzik muhabbetinde kırıldım
bir de kaynanadan dert yananlar olmuş siz daha kaynana görmemişsiniz :)
Elif Ece 12.50 de doğdu 1.30 gibi emzirmek için hemşire geldi kavga etti kadınla aradan 3 ezan vakti geçmeyince emzirmek helal olmazmış, tabi onu tınlayan kim ona kalsa çocuk açlıktan ölecek.

Simdi gordum haberi, lanet olsun

Ne tesaduftur ki bugun biz de esimle bu konuyu konusuyorduk. 3 aylik olsun kitap alip kitap okuyalim diye. Senin bahsettin cocuk kitaplarina bakayim. Cok sagol

selam canımm.. uzun zaman oldu ben uğrayamıyorum buralara 40 gune kadar uyku gaz vs.sıkıntılarımız vardı.sonra bayram falan derken bayram ertesi de hem kayınvalidemde mevlut okuttuk sonra da bende temizlik vs. kendimi unuttum resmen ne mümkün pc basına gecip sörf yapmak...akşamları eşim acarsa o kapatmadan bende bi yarım saat oturuyorum pc ye.. telefondan da takip edemedim cünkü ipin ucu kaçtı nerdeyse 2 aydır okuyamıyorum..geçmişi bi okuyabilsem sonra telden günlük takibe alacağım insallah....bebeğim iyi çok şükür bende iyiyim...sen nasılsın nasıl gidiyo kızın nasıl???

Ne tesaduftur ki bugun biz de esimle bu konuyu konusuyorduk. 3 aylik olsun kitap alip kitap okuyalim diye. Senin bahsettin cocuk kitaplarina bakayim. Cok sagol

Rica ederim canim, kizima az once uyutmadan yine kitap okudum bu defada hem konustu hemde dokunmak istedi kitaba. Yagli kagida dokunup durdu yavrum :) umarim sizde iyi vakit gecirirsiniz kitaplarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…