2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ewt yaa onlarda haklı yat yat sıkılıolar...otursalar artık..oyuncaklarla oynasalar :)) ne güsel olur sonrada yürüseler

evet canım artık benim kız çok sıkılıyo yatmaktan sürekli bir merak içinde bişeyler görmek istiyo.. ellerinden tutuğum an kaldırıyor kendini azcık bikaç saniye oturtuyorum nasıl tatlı minicik şey :)

selam canım iyi olmanıza sevindim.. evet uzun zaman oldu giremiyorsun... tahmin ettim galiba oğluşu biraz gazlı bu yüzden gelemiyor diye...
Allah kabul etsin mevlüdünüzü...
bende doğumdan sonra ipin ucunu kaçırmıştım boşver geçmişi sende başla bugünden :)
Hamdolsun kızımda bende iyiyiz 3 aylık olduk büyüyoruz her geçen gün yeni şeyler keşfediyor.. bir gülüşü ile beni benden alıyor...

Gece gece sizinde canınızı sıkmak istemem ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Daha önce bahsetmistim annemin evlilik kararından ışte o gün bugundu...
Bütün gün ağladım,gözlerim şişti,içim kurudu resmen.
Gitmedim ben.
Zaten gidemezdim 2 saatlik yol.
Öyle aceleye getirdiler ki sabahın 9 unda nikah herhalde memurdan önce gitmişlerdir.
Annem 3 defa aradı acamadim tel.ağlamami duyup üzülmesin diye gerçi anlamıştır.
Kv gelip aldı barışı ve beni evde yanlız kalma dedi.
Gün boyunca içtiğim bir tabak çorba.
Oğlumun bana ihtiyacı var biliyorum ama onun gözlerinin içine bakmak bile ağlamaya yetiyor.
Biran önce bu duruma alismaliyim yoksa sonum iyi değil.

Canım yapma boyle , herkesin kendi hayatı , annende yanlış bisey yapmıyor ki , mutlu olmak onunda hakkı , yalnızlık zor
İnsallah cok mutlu olur , mutsuz olsa sende üzülürsün

Zamanla alışırsin insallah , sizden ayrılmıyor ki , evlensede o hep senin annen olacak öyle dusun

Cnm seni anliyorumm..annenin bskasiyla evli olmasi bu kadar zaman sonra kabullenemiyodun..bnde kabullenemzdm ve senn verdgn tepkileri verirdn eminim..annen boyle bi karar verms ypicak bsey yok..ama evlendgi kisiyi gormen veya sevmen gerekmiyo zaten bnu kimse senden bkleyemz..dunusumm benim kiyamam sana uzulup oglusuda uzme onun sana ihtiyaci var...neyr uzuldgnu bilmeden sennle uzuluyo biliyosn

selam kızlarr.... bende foruma ugrayamayanlardan ve burada takılanların nasıl vakit bulabildiklerini merak edenlerdenim...

Emzirirken laptopu yanina çekip tek elle yaziyosun veya telefondan giriyosun :)) hoşgeldin

Canım birbirinize ihtiyacınız var. Yapma boyle. Ayni durumda senin kaldigini düşün. Şu an kalbin ne kadar kirik olurdu...

Katiliyorum meltowskime.,.

Rica ederim canim, kizima az once uyutmadan yine kitap okudum bu defada hem konustu hemde dokunmak istedi kitaba. Yagli kagida dokunup durdu yavrum :) umarim sizde iyi vakit gecirirsiniz kitaplarla.

En heveslendiğim şeydi bebeğime uyumadan önce kitap okumak :)
büyük oğluma hikaye kitapları almıştım memeden ayrılınca kitap okuyup uyutucktım, filimlerdeki gibi:))
ama kazın ayağı öyle değilmiş. Her gece büttüüün kitaplarını okutup (9 tanreydi), üstüne kendi tek tek okuyup üstüne acıkıp susayıp çiçi gelip, en sonunda ben dellenince uyuyordu. Ne kadar sabırlıymışım şimdi iki hikaye ancsk okuyorum. Kitaptan bahsedince o günlerim geldi aklıma :))

Günaydın canlar:) canım yalnızlık çok zor hele ki ilerleyen yaşlarda anneni anlamaya çalış mutlu olmak hayatın getirdiği sorumlukları ağır yükleri bir yol arkadaşıyla paylaşmak onun da hakkı.

Başlangıç böyleyse devamını düşünemiyorum allah sana sabır versin:)))

Canim bak mt ne guzel evladina sahip cikmak icin guclu durmu, biz kendimiz icin yasamiyoruz suanda evlatlarimiz icin yasiyoruz senin minigine de bunu yapma lutfen. Annenin de mutlu olmaya hakki oldugunu unutma.

Kizlar dun baston puseti evde kullanmaya karar verdim koydum kizi evde dolastirdim filan bi baktim uyuyakaldi! :) ve hizla bir besik almaya karar verdim size de sorayim istedim. Meltem sende yonca bam bam besik vardi sanirim ve cok memnun oldugunu hatirliyorum ama otomatik sallansa daha iyi gibi geldi bana, crystal baby dandini ve sunny baby var cok benzer bunun disinda otomatik besik onerisi olan var mi? Yoksa sanirim bam bam alicam.

Bnde crystal baby var..gce bile onda yatiyrm cogu zaman..buyuk oldgnsan yatak gbi..huysuzlannca kndi kndne sallanmasi kolaylik oluyo

kızlar şu kadının kitabını okuyorum çocuk uykuları ile ilgili tracy miydi neydi onun teniğini deneyen varmı easy yöntemi işe yaradımı sizde iki gündür yapıyorum şimdiden gerildim aslında gece uyanma ile ilgili sorunumuz vardı bizim hala var ilk gece 12:30 dan 5:30 a kadar uyyutabilmim bu günse 4:30 da kalktı sanırım başaramıycam

günümüz aydın olsun h.sonu geldi yine günler ne çabuk geciyor yarın dışarı atmayı düşünüyorum kendimii inş havada güzel olur çok sıkıldım evdeee

Kızlar günaydın moralim çok bozuk benim Azıcık muhabbete dalayım da kafam dağılsın yağmur yağmazsa belki öğlende dışarı çıkarım çok bunaldım evde. Bebişim de hasta çıkarmak istemiyorum ama offf

Subacım ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim. Ama zamanla alışacaksın güven bana. Bırak herkes kendi hayatını yaşasın. Sana üzülme demiyorum üzül, üzüntünü yaşa ama en azından tokken yaşa. Emziren bir anne olmasan aç kalma demezdim nasıl daha çabuk atlatacaksan öyle yap derdim emin ol. Ama artık anne oldun üzüntünü bile bebeğine göre yaşaman gerekiyor

GÜNAYDIN cnm neden moralin bozuk hayırdır hepimizin hava almaya ihtiyacı var çıkabiliyosan hiç durma çık canımmmmmmm

günümüz aydın olsun h.sonu geldi yine günler ne çabuk geciyor yarın dışarı atmayı düşünüyorum kendimii inş havada güzel olur çok sıkıldım evdeee

Sana da günaydın cucum burda karakış var orası hala güzel sanırım. Ama sanki o tarafa o tarafa gidiyo bulutlar :) Hazırlıklı ol sen yine de

Günaydın canım da sana ne oldu anlat hele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…