- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.001
ewt yaa onlarda haklı yat yat sıkılıolar...otursalar artık..oyuncaklarla oynasalar :)) ne güsel olur sonrada yürüseler
selam canımm.. uzun zaman oldu ben uğrayamıyorum buralara 40 gune kadar uyku gaz vs.sıkıntılarımız vardı.sonra bayram falan derken bayram ertesi de hem kayınvalidemde mevlut okuttuk sonra da bende temizlik vs. kendimi unuttum resmen ne mümkün pc basına gecip sörf yapmak...akşamları eşim acarsa o kapatmadan bende bi yarım saat oturuyorum pc ye.. telefondan da takip edemedim cünkü ipin ucu kaçtı nerdeyse 2 aydır okuyamıyorum..geçmişi bi okuyabilsem sonra telden günlük takibe alacağım insallah....bebeğim iyi çok şükür bende iyiyim...sen nasılsın nasıl gidiyo kızın nasıl???
Gece gece sizinde canınızı sıkmak istemem ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Daha önce bahsetmistim annemin evlilik kararından ışte o gün bugundu...
Bütün gün ağladım,gözlerim şişti,içim kurudu resmen.
Gitmedim ben.
Zaten gidemezdim 2 saatlik yol.
Öyle aceleye getirdiler ki sabahın 9 unda nikah herhalde memurdan önce gitmişlerdir.
Annem 3 defa aradı acamadim tel.ağlamami duyup üzülmesin diye gerçi anlamıştır.
Kv gelip aldı barışı ve beni evde yanlız kalma dedi.
Gün boyunca içtiğim bir tabak çorba.
Oğlumun bana ihtiyacı var biliyorum ama onun gözlerinin içine bakmak bile ağlamaya yetiyor.
Biran önce bu duruma alismaliyim yoksa sonum iyi değil.
Allah sizi kahretmesiinnnnn yerlerdeyimmm koptummm
la 2 dk boş bırakmaya gelmiyonuz ha
iste dünüşüm iste aa ayıp ediyosun bunları almak ne kelime bir de düğünde İdayı bu hale getirecem gör bak sen
Gitmedim ben.
Öyle aceleye getirdiler ki sabahın 9 unda nikah herhalde memurdan önce gitmişlerdir.
Oğlumun bana ihtiyacı var biliyorum ama onun gözlerinin içine bakmak bile ağlamaya yetiyor.
selam kızlarr.... bende foruma ugrayamayanlardan ve burada takılanların nasıl vakit bulabildiklerini merak edenlerdenim...
Gitmedim ben.
Canım yapma boyle , herkesin kendi hayatı , annende yanlış bisey yapmıyor ki , mutlu olmak onunda hakkı , yalnızlık zor
İnsallah cok mutlu olur , mutsuz olsa sende üzülürsün
Zamanla alışırsin insallah , sizden ayrılmıyor ki , evlensede o hep senin annen olacak öyle dusun
Rica ederim canim, kizima az once uyutmadan yine kitap okudum bu defada hem konustu hemde dokunmak istedi kitaba. Yagli kagida dokunup durdu yavrum :) umarim sizde iyi vakit gecirirsiniz kitaplarla.
Gitmedim ben.
Biran önce bu duruma alismaliyim yoksa sonum iyi değil.[/
Ben 5,5 aylık hamileydim annemi kaybettiğimde yemeğimi de yedim suyumu da içtim hatta başka şeylere odaklanmaya çalışıp fazla üzülmemek için çaba sarfettim. Çünkü içimde bana emanet bir can vardı. Şimdi de oğun sana emanet. Kusura bakma ama senin üzülmeye de üzüntüden aç kalmaya da hakkın yok maalesef. Çünkü emziren bir annesin. Beterin beteri var bunu hiç aklından çıkarma.
Annem sağ olsaydı da 7 koca alsaydı.
Günaydın canlar:) canım yalnızlık çok zor hele ki ilerleyen yaşlarda anneni anlamaya çalış mutlu olmak hayatın getirdiği sorumlukları ağır yükleri bir yol arkadaşıyla paylaşmak onun da hakkı.Gece gece sizinde canınızı sıkmak istemem ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Gitmedim ben.
Başlangıç böyleyse devamını düşünemiyorum allah sana sabır versin:)))iyi akşamlar kızlar :) bugün yine süpersiniz emzik muhabbetinde kırıldım
bir de kaynanadan dert yananlar olmuş siz daha kaynana görmemişsiniz :)
Elif Ece 12.50 de doğdu 1.30 gibi emzirmek için hemşire geldi kavga etti kadınla aradan 3 ezan vakti geçmeyince emzirmek helal olmazmış, tabi onu tınlayan kim ona kalsa çocuk açlıktan ölecek.
Kizlar dun baston puseti evde kullanmaya karar verdim koydum kizi evde dolastirdim filan bi baktim uyuyakaldi! :) ve hizla bir besik almaya karar verdim size de sorayim istedim. Meltem sende yonca bam bam besik vardi sanirim ve cok memnun oldugunu hatirliyorum ama otomatik sallansa daha iyi gibi geldi bana, crystal baby dandini ve sunny baby var cok benzer bunun disinda otomatik besik onerisi olan var mi? Yoksa sanirim bam bam alicam.
Kızlar günaydın moralim çok bozuk benimAzıcık muhabbete dalayım da kafam dağılsın yağmur yağmazsa belki öğlende dışarı çıkarım çok bunaldım evde. Bebişim de hasta çıkarmak istemiyorum ama offf
günümüz aydın olsun h.sonu geldi yine günler ne çabuk geciyor yarın dışarı atmayı düşünüyorum kendimii inş havada güzel olur çok sıkıldım evdeee
Kızlar günaydın moralim çok bozuk benimAzıcık muhabbete dalayım da kafam dağılsın yağmur yağmazsa belki öğlende dışarı çıkarım çok bunaldım evde. Bebişim de hasta çıkarmak istemiyorum ama offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?