- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.021
Sana da günaydın cucum burda karakış var orası hala güzel sanırım. Ama sanki o tarafa o tarafa gidiyo bulutlar :) Hazırlıklı ol sen yine de
Günaydın canım da sana ne oldu anlat hele.
Canım ben açıkçası herşeyden bihaber minicik bir bebeğin bu şekilde sıkı disipline tabi tutulmasına karşıyım. Ben ne zaman uykusu gelirse o zaman uyutuyorum bebeğimi, gece uyanırsada biraz oyalıyorum oynatıyorum yorulunca tekrar uykuya dalıyor. Belirli bir uyku oyun düzeni olsun istiyoruz tabiki ama ben bunu zamana bırakmayı tercih ediyorum.kızlar şu kadının kitabını okuyorum çocuk uykuları ile ilgili tracy miydi neydi onun teniğini deneyen varmı easy yöntemi işe yaradımı sizde iki gündür yapıyorum şimdiden gerildim aslında gece uyanma ile ilgili sorunumuz vardı bizim hala var ilk gece 12:30 dan 5:30 a kadar uyyutabilmim bu günse 4:30 da kalktı sanırım başaramıycam
Hobaa[video=youtube;qRZWNlGMb-0]http://www.youtube.com/watch?v=qRZWNlGMb-0[/video] güne güzel başlayalımm kızlarrr
tracky nin kitabını okuyan yokmu yawww
kumdaklayıp yatırıyoruz sonra uyunca açıyormuyuz kumdağı bilen varmı
Hobaa
Günaydın hepinizee..
Cucu çizelgeyi yapmışın yatey teyyyyyy:118: seviyorum bu kızıııııııı
Cucu çizelgeyi yapmışın ya
Çok güzel canım, şimdi gördüm bende güle güle kullan :)suloz çizelgem nasılllllllll
Çok güzel canım, şimdi gördüm bende güle güle kullan :)
tracky nin kitabını okuyan yokmu yawww
kumdaklayıp yatırıyoruz sonra uyunca açıyormuyuz kumdağı bilen varmı
Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın götürmekle için rahatlamıştır en azındanslm kızlar dün kızımı götürdk doktora ultrason çektiler sol tarafında 2 tane beze çıktı boynunun ama olurmuş bebeklerde hiç önemli deil dedi doktor,boynunu gayet ii tutuo dedi kollarından tuttu bi kaldırdı kızımı bastırdı başkası yapsa döverdim içim gitti kolu çıkcak die ama kızım kalktı bide aguladı doktor teyzesine:) çok şükür korktuğumuz olmadı inşallah bezeleride geçer gider yavrumun,
Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın götürmekle için rahatlamıştır en azından
slm kızlar dün kızımı götürdk doktora ultrason çektiler sol tarafında 2 tane beze çıktı boynunun ama olurmuş bebeklerde hiç önemli deil dedi doktor,boynunu gayet ii tutuo dedi kollarından tuttu bi kaldırdı kızımı bastırdı başkası yapsa döverdim içim gitti kolu çıkcak die ama kızım kalktı bide aguladı doktor teyzesine:) çok şükür korktuğumuz olmadı inşallah bezeleride geçer gider yavrumun,
suloz çizelgem nasılllllllll
Gecmis olsun canım , sen bol bol c vitamini al , kuzunu da sık sık emzir , senden antikorlar ona geçsin
Burnunu da temizlemeye calis
Ama ateşi hırıltısı filan olursa hic bekleme , Dr a götür , antibiyotik gerekliyse verirsin her bebekte pisik yapacak diye bisey yok,
İnsallah bir an önce iyileşsin kuzu
demeeee valla canım şimdilik güzel ama evdenmi öle duruyor bilmiyombu haftasonuda idare etse olmadı yine avm yolları görüncekk
slm kızlar dün kızımı götürdk doktora ultrason çektiler sol tarafında 2 tane beze çıktı boynunun ama olurmuş bebeklerde hiç önemli deil dedi doktor,boynunu gayet ii tutuo dedi kollarından tuttu bi kaldırdı kızımı bastırdı başkası yapsa döverdim içim gitti kolu çıkcak die ama kızım kalktı bide aguladı doktor teyzesine:) çok şükür korktuğumuz olmadı inşallah bezeleride geçer gider yavrumun,
Cizelgeyle farkettim ki bizim minisler ayni gun dogmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?