2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sana da günaydın cucum burda karakış var orası hala güzel sanırım. Ama sanki o tarafa o tarafa gidiyo bulutlar :) Hazırlıklı ol sen yine de

Günaydın canım da sana ne oldu anlat hele.

demeeee valla canım şimdilik güzel ama evdenmi öle duruyor bilmiyombu haftasonuda idare etse olmadı yine avm yolları görüncekk

Canım ben açıkçası herşeyden bihaber minicik bir bebeğin bu şekilde sıkı disipline tabi tutulmasına karşıyım. Ben ne zaman uykusu gelirse o zaman uyutuyorum bebeğimi, gece uyanırsada biraz oyalıyorum oynatıyorum yorulunca tekrar uykuya dalıyor. Belirli bir uyku oyun düzeni olsun istiyoruz tabiki ama ben bunu zamana bırakmayı tercih ediyorum.

tracky nin kitabını okuyan yokmu yawww
kumdaklayıp yatırıyoruz sonra uyunca açıyormuyuz kumdağı bilen varmı

yok valla cnm benim kızım 8 gibi uyuyor genelde sonra gece 1-2 arası acıkıyor besliyorum sonra tekrar uyuyo 4-5 gibi gazdan uyanıyo genelde kaka merasimi biraz oyun oynuyoruz yine besliyorum sonra 6:30-7 gibi uyanıyoo genelde böyle tabi huzursuzluğu yoksa

slm kızlar dün kızımı götürdk doktora ultrason çektiler sol tarafında 2 tane beze çıktı boynunun ama olurmuş bebeklerde hiç önemli deil dedi doktor,boynunu gayet ii tutuo dedi kollarından tuttu bi kaldırdı kızımı bastırdı başkası yapsa döverdim içim gitti kolu çıkcak die ama kızım kalktı bide aguladı doktor teyzesine:) çok şükür korktuğumuz olmadı inşallah bezeleride geçer gider yavrumun,

tracky nin kitabını okuyan yokmu yawww
kumdaklayıp yatırıyoruz sonra uyunca açıyormuyuz kumdağı bilen varmı

Ozlem'cim ben tracy' nin sss-pat uyku teknigini uyguluyorum ama kundak yapmiyorum. Bizimki rutine girdi. Emdikten sonra 20:30 gibi babasi kucaginda koridorda bir iki yuruyor o arada bizimki mayismis oluyor babasi yataga koyuyor 3-4 dakika sss-pat ile bizimki uykuya daliyor. Oglum bu rutine alisti hergun 21:00 den once uyumus oluyor. Ama deliksiz uykuya henuz ben de cozum bulamadim.

Kolay gelsin

Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın götürmekle için rahatlamıştır en azından

Gelmis gecmis olsun cok sukur bisi cikmamis. O bezelerden bizdede var benimde elime gelmisti kafasini tutarken hem netten baktim hem doktorumuza sordum olurmus sorun diil dedi ama gectimi die surekli elleme dedi bilgine.

ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler.
ben de dediğin gibi yaptım canım.
bol bol emzirdim ateşi çıkmadı. hırıltı da olmadı
şimdi iyi çok şükür

geçmiş olsun cnm çok şükür meleğinde iyiymiş çok sevindim hep iyi olsun kuzularrr

Cizelgeyle farkettim ki bizim minisler ayni gun dogmus :)

aaa evet aniden geldi benim kızım 3 ağustos c tesi sezeryana alınıcaktım ama kızım 29 temmuz akşamı bi süpriz yapıp normal yolla gelmeyi seçtiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…