- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.041
Ben sana kış söyliyim de yaz çıkarsa bahtına. Annaaa bu kez tam oturdu kız bu söz
geçmiş olsun cnm çok şükür meleğinde iyiymiş çok sevindim hep iyi olsun kuzularrr
aaa evet aniden geldi benim kızım 3 ağustos c tesi sezeryana alınıcaktım ama kızım 29 temmuz akşamı bi süpriz yapıp normal yolla gelmeyi seçtiiiiii
yok valla cnm benim kızım 8 gibi uyuyor genelde sonra gece 1-2 arası acıkıyor besliyorum sonra tekrar uyuyo 4-5 gibi gazdan uyanıyo genelde kaka merasimi biraz oyun oynuyoruz yine besliyorum sonra 6:30-7 gibi uyanıyoo genelde böyle tabi huzursuzluğu yoksa
Yaaa ne guzel bende supriz bekledim ama yapmadibizimki gayet planli sezeryan oldu. Aman neyse saglikli kavustuk onlar iyiler ya gerisi bomboosss buyuduler bile :))
Bu nasıl havadır yaa depresif yaptı beni
Bu nasıl havadır yaa depresif yaptı beni
Duruselcim gözün aydın ciddi bişey değilmiş. Geçmiş olsun bezeler çarçabuk geçer inşallah.
Cucum bimbambom senin de artık bir çizelgen var
çok şükür dostlarrr benimde artık bir çizelgem varrr
Aynen canım birazdan eşim gelcek sankiSorma suloz ya al benden de o kadar kasvet fışkırıyo şuan havada. Ben kışı severim ama bugün bi garip sanki akşam üstü gibi burası. Koca koca gri bulutlar püfffff
İzmir kuzum. Hava soğuk değil ama boğucuanam okadanmı fena neresii orasıı kuzum:44:ankarada fırtına öncesi sessizlik sanırımmmşuan 14 derece
tesadüfe bak benimkide aynı saatlerde genelde uyanıyor ama ben çok yoruldum ya sadece ilk uyguladığım gece kalkmadan 6:30 a kadar uyudu o gecede ben uyuyamadım ha şimdi uyanacak diye
Ahey ahey tey tey lilililililiiiii
Aynen canım birazdan eşim gelcek sanki
İzmir kuzum. Hava soğuk değil ama boğucu
kudurmamız için çizelge bile yetiyooo tey teyyy
anladım cnm izmirde pek rastlanmaz öle havaya ama genelde ankara öledir gri grisende aç benim gibi müziği kudurrr kudurrrr çok iyi geliooo gerçii sen nereni yakcan yağda yok kızada otur sen popişinin üstüne alkışla yeterr
evet ben otursam iyi olur. Çok şükür dilimi ısırayım bir haftadır totom yer yüzü görüyor, memnunum böyle
geçmiş olsun cnm çok şükür meleğinde iyiymiş çok sevindim hep iyi olsun kuzularrr
aaa evet aniden geldi benim kızım 3 ağustos c tesi sezeryana alınıcaktım ama kızım 29 temmuz akşamı bi süpriz yapıp normal yolla gelmeyi seçtiiiiii
Duruselcim gözün aydın ciddi bişey değilmiş. Geçmiş olsun bezeler çarçabuk geçer inşallah.
Cucum bimbambom senin de artık bir çizelgen var
Canım çooook geçmiş olsun,çok şükür atlatmışsınız.o bezelerde gidecek zamanla ve herşey güzel olacak.Suba,canım üzülmekte haklısın,böyle birşeyi bende yaşasam ben belki daha kötü olurdum.bak MT2010 çok haklı,onun gibi biraz mantıklı düşünmeyi öğrenmeliyiz.MT'cim anneni kaybettiğinde başsağlığı dilemişimdir ama yine de Allah nurlar içinde yatırsın anneni.mekanı cennet olsun.Her ana çok kutsal,baksana ilmek ilmek büyütüyoruz yavrularımızı,onların bizi büyüttüğü gibi
Gelmis gecmis olsun cok sukur bisi cikmamis. O bezelerden bizdede var benimde elime gelmisti kafasini tutarken hem netten baktim hem doktorumuza sordum olurmus sorun diil dedi ama gectimi die surekli elleme dedi bilgine.
teşekkür ederim canlarımm srm cnm bizimki elle farkedilmio ama ben masaj yapıodum boynuuna yapmam daha sölediğin ii oldu.rabbim korusun tüm kuzuları ya kızlar tickerı bi ben yapamadım bide liseyi yabancı dil okudum maile gönderdim kopyalıorum ama uygun formatta deil dedi bi dahada gönder tuşu çıkmadı(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?