2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa ne guzel bende supriz bekledim ama yapmadi bizimki gayet planli sezeryan oldu. Aman neyse saglikli kavustuk onlar iyiler ya gerisi bomboosss buyuduler bile :))

Duruselcim gözün aydın ciddi bişey değilmiş. Geçmiş olsun bezeler çarçabuk geçer inşallah.

Cucum bimbambom senin de artık bir çizelgen var

tesadüfe bak benimkide aynı saatlerde genelde uyanıyor ama ben çok yoruldum ya sadece ilk uyguladığım gece kalkmadan 6:30 a kadar uyudu o gecede ben uyuyamadım ha şimdi uyanacak diye

Yaaa ne guzel bende supriz bekledim ama yapmadi bizimki gayet planli sezeryan oldu. Aman neyse saglikli kavustuk onlar iyiler ya gerisi bomboosss buyuduler bile :))

kesinlikle doğum şeklinin hiç önemi yok sağlıklılar ya yanımızdalar ya herşeye değerrAllahım bize bağışlasın kuzularımızı sağlıkla büyütelim hepimiz mutluluklarıylamutlu olalım başarılarıyla gurur duyalım en güzel hediye

Canım çooook geçmiş olsun,çok şükür atlatmışsınız.o bezelerde gidecek zamanla ve herşey güzel olacak.Suba,canım üzülmekte haklısın,böyle birşeyi bende yaşasam ben belki daha kötü olurdum.bak MT2010 çok haklı,onun gibi biraz mantıklı düşünmeyi öğrenmeliyiz.MT'cim anneni kaybettiğinde başsağlığı dilemişimdir ama yine de Allah nurlar içinde yatırsın anneni.mekanı cennet olsun.Her ana çok kutsal,baksana ilmek ilmek büyütüyoruz yavrularımızı,onların bizi büyüttüğü gibi

Sorma suloz ya al benden de o kadar kasvet fışkırıyo şuan havada. Ben kışı severim ama bugün bi garip sanki akşam üstü gibi burası. Koca koca gri bulutlar püfffff
Aynen canım birazdan eşim gelcek sanki
anam okadanmı fena neresii orasıı kuzum:44:ankarada fırtına öncesi sessizlik sanırımmmşuan 14 derece
İzmir kuzum. Hava soğuk değil ama boğucu

tesadüfe bak benimkide aynı saatlerde genelde uyanıyor ama ben çok yoruldum ya sadece ilk uyguladığım gece kalkmadan 6:30 a kadar uyudu o gecede ben uyuyamadım ha şimdi uyanacak diye

yok valla cnm ben 11 gibi uyuyorum hemende dalıyorum artık ne zaman uyanırsa şuan 1 saatlik uyku bile okdar lükski fırsatı kaçırmıyommsende uyancak diye bekleme baktın uyuyo vur kafayı yat ne yatsan kar

Ahey ahey tey tey lilililililiiiii

kudurmamız için çizelge bile yetiyooo tey teyyy

Aynen canım birazdan eşim gelcek sanki

İzmir kuzum. Hava soğuk değil ama boğucu

anladım cnm izmirde pek rastlanmaz öle havaya ama genelde ankara öledir gri grisende aç benim gibi müziği kudurrr kudurrrrçok iyi geliooo gerçii sen nereni yakcan yağda yok kızada otur sen popişinin üstüne alkışla yeterr

evet ben otursam iyi olur. Çok şükür dilimi ısırayım bir haftadır totom yer yüzü görüyor, memnunum böyle

Duruselcim gözün aydın ciddi bişey değilmiş. Geçmiş olsun bezeler çarçabuk geçer inşallah.

Cucum bimbambom senin de artık bir çizelgen var

Gelmis gecmis olsun cok sukur bisi cikmamis. O bezelerden bizdede var benimde elime gelmisti kafasini tutarken hem netten baktim hem doktorumuza sordum olurmus sorun diil dedi ama gectimi die surekli elleme dedi bilgine.

teşekkür ederim canlarımm srm cnm bizimki elle farkedilmio ama ben masaj yapıodum boynuuna yapmam daha sölediğin ii oldu.rabbim korusun tüm kuzuları ya kızlar tickerı bi ben yapamadım bide liseyi yabancı dil okudum maile gönderdim kopyalıorum ama uygun formatta deil dedi bi dahada gönder tuşu çıkmadı(((

valla canım bende yapana kadar canım çıktıı bendede aynı yazı çıkıyodu birden oldu nasıl olduysaageçen sayfalarda detaylı anlatımını koylalamıştım ordan bikaç arkadaş yaptı sende bi bak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…