- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.061
Ye gitsin beaa eritirsinnahanda şimcikkk alt tontiş komşum aşure yollamışş nasıl yemiyimm yaa çokta severimmmmmmm ağlamak istiyorummm
teşekkür ederim canlarımm srm cnm bizimki elle farkedilmio ama ben masaj yapıodum boynuuna yapmam daha sölediğin ii oldu.rabbim korusun tüm kuzuları ya kızlar tickerı bi ben yapamadım bide liseyi yabancı dil okudum maile gönderdim kopyalıorum ama uygun formatta deil dedi bi dahada gönder tuşu çıkmadı(((
Ye gitsin beaa eritirsinn
ahanda şimcikkk alt tontiş komşum aşure yollamışş nasıl yemiyimm yaa çokta severimmmmmmm ağlamak istiyorummm
Canım benim kvdem ilk bebegimde almıştı bam bam beşiği , hediye gelince baska almadım artıkKizlar dun baston puseti evde kullanmaya karar verdim koydum kizi evde dolastirdim filan bi baktim uyuyakaldi! :) ve hizla bir besik almaya karar verdim size de sorayim istedim. Meltem sende yonca bam bam besik vardi sanirim ve cok memnun oldugunu hatirliyorum ama otomatik sallansa daha iyi gibi geldi bana, crystal baby dandini ve sunny baby var cok benzer bunun disinda otomatik besik onerisi olan var mi? Yoksa sanirim bam bam alicam.
ahanda şimcikkk alt tontiş komşum aşure yollamışş nasıl yemiyimm yaa çokta severimmmmmmm ağlamak istiyorummm
günayydın herkes iyidir inşallah geçmişe bakıp geleyim bi maşallah birikmiş yine dün akşamdan bu yana :)
kızlar sizlerdede varmı gece terlemesi benim terleme derdim bitmedi hala hamileliğin son zamanı dedim doğurdum lohusalık dedim lohusalık bitti ama benim terleme bitmedi gece kalkınca üst baş değiştiriyorum ne bu anlamadım doktora gidicem ama ne zaman
Cucu önce ye sonra ağlarsın more soğutma güzelim aşureyi[/QUOTE
yiyomm moree hiç affetmem zaten canım istiyodu kociş sevmiyo diye bende malum tatlı diyetindeyim yaaa ne diyet amaabi kase daha var kocişin hakkı isteyen
Benim gibi günün 14 saati korseyle dolaşan var mı o yokken kendimi boşlukta hissediyorum bir hüzün kaplıyo içimi
Canım benim kvdem ilk bebegimde almıştı bam bam beşiği , hediye gelince baska almadım artık
Bebek Hareketlenene kadar gece gunduz onda yatırıyorum ben, sonra yatağına geçireceğim . Park yatagimiz var. Otomatikler nasıl olur bilmiyorum ama bu da iyi dayandı , 3. Yu büyütecek
Ye canım ye , aşûre bu , şifa niyetine , duali :))
Bol süt olsun kuzuya
günaydınlaarr
burdada hawa kapalıı we çook sıkıcı...
oğluşumu uyuttum azıcık ewi toparlıyımm...
cucu yapmşsn takwimi...way bee öncede hamilelik takwiminde gün sayıyodum şimdi bebişlerimizin gününü sayıyoruzz süper :))
günaydınlaarr
burdada hawa kapalıı we çook sıkıcı...
oğluşumu uyuttum azıcık ewi toparlıyımm...
cucu yapmşsn takwimi...way bee öncede hamilelik takwiminde gün sayıyodum şimdi bebişlerimizin gününü sayıyoruzz süper :))
GÜNAYDIN cnm neden moralin bozuk hayırdır hepimizin hava almaya ihtiyacı var çıkabiliyosan hiç durma çık canımmmmmmm
Sana da günaydın cucum burda karakış var orası hala güzel sanırım. Ama sanki o tarafa o tarafa gidiyo bulutlar :) Hazırlıklı ol sen yine de
Günaydın canım da sana ne oldu anlat hele.
slm kızlar dün kızımı götürdk doktora ultrason çektiler sol tarafında 2 tane beze çıktı boynunun ama olurmuş bebeklerde hiç önemli deil dedi doktor,boynunu gayet ii tutuo dedi kollarından tuttu bi kaldırdı kızımı bastırdı başkası yapsa döverdim içim gitti kolu çıkcak die ama kızım kalktı bide aguladı doktor teyzesine:) çok şükür korktuğumuz olmadı inşallah bezeleride geçer gider yavrumun,
Bu nasıl havadır yaa depresif yaptı beni
En heveslendiğim şeydi bebeğime uyumadan önce kitap okumak :)
büyük oğluma hikaye kitapları almıştım memeden ayrılınca kitap okuyup uyutucktım, filimlerdeki gibi:))
ama kazın ayağı öyle değilmiş. Her gece büttüüün kitaplarını okutup (9 tanreydi), üstüne kendi tek tek okuyup üstüne acıkıp susayıp çiçi gelip, en sonunda ben dellenince uyuyordu. Ne kadar sabırlıymışım şimdi iki hikaye ancsk okuyorum. Kitaptan bahsedince o günlerim geldi aklıma :))
Cucu önce ye sonra ağlarsın more soğutma güzelim aşureyi[/QUOTE
yiyomm moree hiç affetmem zaten canım istiyodu kociş sevmiyo diye bende malum tatlı diyetindeyim yaaa ne diyet amaabi kase daha var kocişin hakkı isteyen
Ye yavrum ye bizim evin önündeki çamuru aşıp getirecek komşu yokHalbuki o çamuru bi geçse ve bana aşure getirse belki de direkt cennte gidecek. Beton , çamursuz zeminde herkes götürür aşureyi. Maharet vıcık vıcık çamurlu yolda götürebilmekte.
ben dışarı çıkarken giyiyom bazen o da bazen sıkıntıya hiç gelemiyomm ama nasıl sıkılaşcak bu popişle bilmiyomm
Kız öyle korse değil bu bildiğin hasta korsesiBelimi inceltsin diye sıkı sıkı bağlıyorum du bakalım işe yarıycak mı
Benim gibi günün 14 saati korseyle dolaşan var mı o yokken kendimi boşlukta hissediyorum bir hüzün kaplıyo içimi
Nasil korse kullaniyorsun ben ilk 20 gun icin dogumdan sonra dr onerisi ile kullandim ama baskidan dolayi dikislerim acidi ve kiyafetlerden cok belli oluyor uygun bisi bulamadim hatta netten aldim bikac hepsini iade ettim.
Ustteki mesajda gordumcvbimi aldim.
Günaydın herkese.ben oglumun gece uyanmasindan sikayetci degilim.4 gibi uyaniyor emziriyorum uyuyor.6 gibi tekrar uyaniyor.sonra tekrar 9 a kadar uyuyor.ama benim oglan gece 11 12 den önce uyumuyor. Uyusa da yarim saat kestirip uyaniyor. Benim uykum geliyor onunki gelmiyor anlamiyorum. Gec uyumasina bir çözüm bulamayacagim sanirim. Gun icinde de bir kere uzun uykusu oluyor 2 3 saat.onun disinda 2,3 saatte bir yarim saat uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?