2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

en son halinde babycenter i tıklayıp öyle kopyala canım
ben orda hata yapmışım diye söylüyorum
belki sen de aynı hatayı yapıyorsundur

Benim gibi günün 14 saati korseyle dolaşan var mı o yokken kendimi boşlukta hissediyorum bir hüzün kaplıyo içimi

Günaydın herkese.ben oglumun gece uyanmasindan sikayetci degilim.4 gibi uyaniyor emziriyorum uyuyor.6 gibi tekrar uyaniyor.sonra tekrar 9 a kadar uyuyor.ama benim oglan gece 11 12 den önce uyumuyor. Uyusa da yarim saat kestirip uyaniyor. Benim uykum geliyor onunki gelmiyor anlamiyorum. Gec uyumasina bir çözüm bulamayacagim sanirim. Gun icinde de bir kere uzun uykusu oluyor 2 3 saat.onun disinda 2,3 saatte bir yarim saat uyuyor.

Canım benim kvdem ilk bebegimde almıştı bam bam beşiği , hediye gelince baska almadım artık
Bebek Hareketlenene kadar gece gunduz onda yatırıyorum ben, sonra yatağına geçireceğim . Park yatagimiz var. Otomatikler nasıl olur bilmiyorum ama bu da iyi dayandı , 3. Yu büyütecek
ahanda şimcikkk alt tontiş komşum aşure yollamışş nasıl yemiyimm yaa çokta severimmmmmmm ağlamak istiyorummm

Ye canım ye , aşûre bu , şifa niyetine , duali :))
Bol süt olsun kuzuya

canım o bende de var, haftada en az 3-4 kez oluyor. gece 3 emzirmesine kalkıyorum bir bakıyorum yatak ıslak resmen...öyle normal terleme gibi değil üstüm sırılsıklam oluyor

günaydınlaarr

burdada hawa kapalıı we çook sıkıcı...

oğluşumu uyuttum azıcık ewi toparlıyımm...

cucu yapmşsn takwimi...way bee öncede hamilelik takwiminde gün sayıyodum şimdi bebişlerimizin gününü sayıyoruzz süper :))

Benim gibi günün 14 saati korseyle dolaşan var mı o yokken kendimi boşlukta hissediyorum bir hüzün kaplıyo içimi

ben dışarı çıkarken giyiyom bazen o da bazen sıkıntıya hiç gelemiyomm ama nasıl sıkılaşcak bu popişle bilmiyomm

olsun inş. canım aynen sevap dimii yemesem olmazz
cnm sen hangi doktora götürüyosun bebişiii biz doktor değişiklği yapıcaz varmı bi önerin kociş birinden randevu almış başken hast. prof. aylin tarcan

Ahanda benim Melis'imin uyku rutini dedim okuyunca.benim yavrumda aynı.olsun gece uyuyorlar ya buna şükür.hoş her halleri başımızın tacı.Mucize,canım fırsat bulup bir türlü yazamadım,sende düşürmüşün benim gibi yavrunu.çok geçmiş olsun,çok şükür bişey olmamış.Allaha emanetler

alıntıya cvp yazmayı unutmuşum aşure aklımı aldıı
evet canım başardım artık benimde bi çizelgem varr
ayy evet yaa şu kadar gün kaldı hele ilk zamanlar neydii yaa şimdi doğum günleriniii bekliyoruzzz

GÜNAYDIN cnm neden moralin bozuk hayırdır hepimizin hava almaya ihtiyacı var çıkabiliyosan hiç durma çık canımmmmmmm

Sana da günaydın cucum burda karakış var orası hala güzel sanırım. Ama sanki o tarafa o tarafa gidiyo bulutlar :) Hazırlıklı ol sen yine de

Günaydın canım da sana ne oldu anlat hele.

Sağolun canlarım ya yine kocam yine iş mevzu of Bi dükkan bulmuş kemeraltında onu alcakmış kredi çekip. İstemiyorum diyorum dinlemiyo. Bütün akşam beni deli etti. Eğer benden habersiz bi iş yapmaya kalkarsa sonu kötü olacak

Canım çok sevindim önemli bişey çıkmamasına hadi gözünaydın.

Bu nasıl havadır yaa depresif yaptı beni

Sorma sulozcum yaa beni de

O yuzden biz 3 aylikken basladik cnm, buyuyunce belki istemez.

Nasil korse kullaniyorsun ben ilk 20 gun icin dogumdan sonra dr onerisi ile kullandim ama baskidan dolayi dikislerim acidi ve kiyafetlerden cok belli oluyor uygun bisi bulamadim hatta netten aldim bikac hepsini iade ettim.

Ustteki mesajda gordum cvbimi aldim.

Son düzenleme:

Canım evde ondan kullanıyorum dışarı çıkarken de bundan hiç belli olmuyor:)

kızımınn teyzeleriiii... herkeseee slmm.. kızım 2 gündür sırt üztüyken yüz üstü dönmek içinn kendinii paralıyorr. dönemeyince sinirinden ağlıyrr.. o ağlamasıı olmasaa gün boyu onu öylee izleybilirmmmm. birde geri geri gidiyrr emekliyr sankiii.. çokkk tatlıı yaaaaaaa..

NOT: tabii bunlar için uğraşırkende büyük efor sarfediyrrr.. ortalıkkk gaz bombasııııııı doluyr:)))

Son düzenleme:

canım aynen benim kızı anlatmışsın tek fark bizim gece uykumuz 12-1 arası başlıyor diğerlerinin tamamı aynı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…