- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.081
ahanda şimcikkk alt tontiş komşum aşure yollamışş nasıl yemiyimm yaa çokta severimmmmmmm ağlamak istiyorummm
kızımınn teyzeleriiii... herkeseee slmm.. kızım 2 gündür sırt üztüyken yüz üstü dönmek içinn kendinii paralıyorr. dönemeyince sinirinden ağlıyrr.. o ağlamasıı olmasaa gün boyu onu öylee izleybilirmmmm. birde geri geri gidiyrr emekliyr sankiii.. çokkk tatlıı yaaaaaaa..
ahh kıyamam incik boncuk bugün annişi üzme tamam mı teyzoş msj alındı parmişşş
sendende atak bekliyos olmaz öle anlamını yitirdiğim şeyin farkına var
Uyuduktan sonra sinirden yarım kutu nutella ve tahin helvası yedim
Of ki ne of
ayy ne güldüm bee parmiş bak ben bikaçgündür tatlı yemiyom 800 gr gitmiş bileee motive ol diye didimmm ben yiyemiyom ya kimse yemesinnn
amanda bu idoş çilekliturtiii olmuş üstüne bide sabayat olmuşşşyapma kıza böle işgenceler arastaa geleceğini düşünnnn senin her halin güzelll tatlı kuzummmmmm annişinide hiç üzmez yirimmmmmm benim kızımda dün gece beni üzmedi mis mis uyudu devamınu diliyorum
elsa... cnm alıntım gitmiş valla oyun halısında uyumuş ne güzell ya darısı başımıza şimdilik en fazla 20 dk oyalandıı
cücüm bende kendimden atak beliyorum da her seferinde kv el frenini çekiyordün sabahımızın da içine etti..arkadaş karı koca yatarken yatak odasına dalınır mı yok ben dalıcam artık bu kadına
kızımınn teyzeleriiii... herkeseee slmm.. kızım 2 gündür sırt üztüyken yüz üstü dönmek içinn kendinii paralıyorr. dönemeyince sinirinden ağlıyrr.. o ağlamasıı olmasaa gün boyu onu öylee izleybilirmmmm. birde geri geri gidiyrr emekliyr sankiii.. çokkk tatlıı yaaaaaaa..
Cesit cesit emzik almis ve kizimi alistirmaya calisiyordum, en son aventin emzigini uzun sure agzinda tutuyordu ama yineden istahla emmiyordu. hediye altin emzik geldi dayisindan bizde yikadik hemen agzina verdik ve agzindan hicc birakmiyor... agzindan dusunce agliyor. O emziklerin olayi pahasi olduugndan emzik kismi ortodontik fln degil ve daha once denedigim bazi emziklerle birebir ayni ama bunu tuttu birakmiyor kizim. Agzinda bu emziklemi gezeirecegim ben bu kizi simdi
Dunden beri yasanan diger gelisme ise kizimin artik oyuncaklarini uzun sure tutabiliyor olusuuuuuu :)
Bnde crystal baby var..gce bile onda yatiyrm cogu zaman..buyuk oldgnsan yatak gbi..huysuzlannca kndi kndne sallanmasi kolaylik oluyo
kızım uyandı kaka yapmış döncem ben size güzeller arasta korse iyiymiş bende alımm bi taneee hemennnndışarıya giydiğinde çok güzell nettenmi aldın
Gündemi değiştiriyorum Kızlar..
[video=youtube;0bSnKg-3mzo]http://www.youtube.com/watch?v=0bSnKg-3mzo[/video]
Cucu bu şarkıyla Duru'ya talibiz bizde
Bunlarda şimdilik hediyelerimiz..
Eki Görüntüle 861843 Eki Görüntüle 861844 Eki Görüntüle 861845 Eki Görüntüle 861846 Eki Görüntüle 861847
Şimdlik yalnızDest-i İzdivacınıza talibiz
Ye yavrum ye bizim evin önündeki çamuru aşıp getirecek komşu yokHalbuki o çamuru bi geçse ve bana aşure getirse belki de direkt cennte gidecek. Beton , çamursuz zeminde herkes götürür aşureyi. Maharet vıcık vıcık çamurlu yolda götürebilmekte.
Kız öyle korse değil bu bildiğin hasta korsesiBelimi inceltsin diye sıkı sıkı bağlıyorum du bakalım işe yarıycak mı
Eki Görüntüle 861834
Gündemi değiştiriyorum Kızlar..
[video=youtube;0bSnKg-3mzo]http://www.youtube.com/watch?v=0bSnKg-3mzo[/video]
Cucu bu şarkıyla Duru'ya talibiz bizde
Bunlarda şimdilik hediyelerimiz..
Eki Görüntüle 861843 Eki Görüntüle 861844 Eki Görüntüle 861845 Eki Görüntüle 861846 Eki Görüntüle 861847
Şimdlik yalnızDest-i İzdivacınıza talibiz
Canim cok zor bir durumdur heralde. Ama anneninde mutlu olmaya hakki var . Tek basina ve yaslaninca yalniz olmak cok zordur. Yavas yavas alisirsin. Insallah evlendigi kisi iyi olur ve sizlerde iyi olursunuz. Annenin mutlulugu sizide yansir canim. Sakn ac kalma kuzucuguna yazik onun ne sucu var cezayi ona kesiyorsun seni hisseder uzme kuzucuguGece gece sizinde canınızı sıkmak istemem ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Daha önce bahsetmistim annemin evlilik kararından ışte o gün bugundu...
Bütün gün ağladım,gözlerim şişti,içim kurudu resmen.
Gitmedim ben.
Zaten gidemezdim 2 saatlik yol.
Öyle aceleye getirdiler ki sabahın 9 unda nikah herhalde memurdan önce gitmişlerdir.
Annem 3 defa aradı acamadim tel.ağlamami duyup üzülmesin diye gerçi anlamıştır.
Kv gelip aldı barışı ve beni evde yanlız kalma dedi.
Gün boyunca içtiğim bir tabak çorba.
Oğlumun bana ihtiyacı var biliyorum ama onun gözlerinin içine bakmak bile ağlamaya yetiyor.
Biran önce bu duruma alismaliyim yoksa sonum iyi değil.
Bende bam bam var. Bdn oda bile ypmadim. Altinci aydan sonra yapacam. Cok guzel uyuyor. 15dakka salladimmi uykuya daliyor. Yatagimin yaninda geceleri hep onda uyuyor.Kizlar dun baston puseti evde kullanmaya karar verdim koydum kizi evde dolastirdim filan bi baktim uyuyakaldi! :) ve hizla bir besik almaya karar verdim size de sorayim istedim. Meltem sende yonca bam bam besik vardi sanirim ve cok memnun oldugunu hatirliyorum ama otomatik sallansa daha iyi gibi geldi bana, crystal baby dandini ve sunny baby var cok benzer bunun disinda otomatik besik onerisi olan var mi? Yoksa sanirim bam bam alicam.
Neden kundakliyorsun. Cocuk alissin benimki ilk korkuyordu elindn simdi korkmaz oldu. Rahat rahat uyuyor. Sss pat diyorsunuz. Bizim bildigimiz pis pislama oda. Ben hergun ayni saatte besigine koyuyordum. Once babasini beni opuyor. Evi gezdiriyorum ve besigine koyuyorum. Onceleri bir saat salliyordum. Simdi on dakka sallayinca uyuyor. Bazen ouun oynuyor besiginde sallamiyorum. Biraz yoruluyor oynamayi birakor. Bes dakka salladimmi uyuyor. Hersey kitaba gore islemez. Kendin cocugunu tanirsin ona gore yol belirlersin. Bence kundaklama vucudunu tanisin cocuk.tracky nin kitabını okuyan yokmu yawww
kumdaklayıp yatırıyoruz sonra uyunca açıyormuyuz kumdağı bilen varmı
Wuhuu aldım kızı kutlayalım bunuayy suloz Allah senin iyiliğini versin emiii yerlerdeyim süründürmeee beniiivalla kızım bu şarkıyı dinlerken dört köşe oldu sanırım onunda gönlü var selimin resimlerini paylaştığında göz ucuyla bakması bundanmışşş kısmetse olur diyelimm hediyelerin devamını bekleriz aptamile koptummmmmmm
Canim cok zor bir durumdur heralde. Ama anneninde mutlu olmaya hakki var . Tek basina ve yaslaninca yalniz olmak cok zordur. Yavas yavas alisirsin. Insallah evlendigi kisi iyi olur ve sizlerde iyi olursunuz. Annenin mutlulugu sizide yansir canim. Sakn ac kalma kuzucuguna yazik onun ne sucu var cezayi ona kesiyorsun seni hisseder uzme kuzucugu
Bende bam bam var. Bdn oda bile ypmadim. Altinci aydan sonra yapacam. Cok guzel uyuyor. 15dakka salladimmi uykuya daliyor. Yatagimin yaninda geceleri hep onda uyuyor.
Neden kundakliyorsun. Cocuk alissin benimki ilk korkuyordu elindn simdi korkmaz oldu. Rahat rahat uyuyor. Sss pat diyorsunuz. Bizim bildigimiz pis pislama oda. Ben hergun ayni saatte besigine koyuyordum. Once babasini beni opuyor. Evi gezdiriyorum ve besigine koyuyorum. Onceleri bir saat salliyordum. Simdi on dakka sallayinca uyuyor. Bazen ouun oynuyor besiginde sallamiyorum. Biraz yoruluyor oynamayi birakor. Bes dakka salladimmi uyuyor. Hersey kitaba gore islemez. Kendin cocugunu tanirsin ona gore yol belirlersin. Bence kundaklama vucudunu tanisin cocuk.
Hasta korsesi iyi fikirmiş şekerim ya ben de alıyım bari. Göbek korsesi takmayı denedim ama çok fina sıcak gelmişti o zamanlar yeni doğum yapmıştık haliyle :) Belki artık takabilirim hem bu sırt ağrıma da iyi gelebilir
Asuremi dedin cucummmm ben cok severimmmm ;-)
ahh kıyamam incik boncuk bugün annişi üzme tamam mı teyzoş msj alındı parmişşş
sendende atak bekliyos olmaz öle anlamını yitirdiğim şeyin farkına var
cücüm bende kendimden atak beliyorum da her seferinde kv el frenini çekiyordün sabahımızın da içine etti..arkadaş karı koca yatarken yatak odasına dalınır mı yok ben dalıcam artık bu kadına
neyyyyy yuh artık valla öle bişiy yapsa naparım bilmiyom mahremiyet diye bişey var sanırım o bundan habersiz
Yok canım mağazadan deneyerek aldım aman haa sakın netten alma. Her marka farklı oluyor. Ben şuanki bedenimin 1 beden altında aldım korseyi. İlk başta çok zor girdim içine ama şimdi daha rahat giriyorum:) Bedeninden küçük almakta fayda var biraz sıkması lazım :))
hım tmm cnm bakıyım bende yarınkorsede evet bi beden küçük alın diolar cnm zorda olsa gircem bi şekilde şekilden şekile girerim girene kadar
ahanda şimcikkk alt tontiş komşum aşure yollamışş nasıl yemiyimm yaa çokta severimmmmmmm ağlamak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?