2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızım uyandı kaka yapmış döncem ben size güzeller arasta korse iyiymiş bende alımm bi taneee hemennnndışarıya giydiğinde çok güzell nettenmi aldın

Gündemi değiştiriyorum Kızlar..
[video=youtube;0bSnKg-3mzo]http://www.youtube.com/watch?v=0bSnKg-3mzo[/video]

Cucu bu şarkıyla Duru'ya talibiz bizde
Bunlarda şimdilik hediyelerimiz..

Eki Görüntüle 861843

Şimdlik yalnız Dest-i İzdivacınıza talibiz

Hergün yeni bişeyler yapıyolar. En güzel zamanları

oy maşaallah kızına benim kızda dönme çabasında elinden tuttunmu hemen dönüyor.
dediğin gibi dönemezse gazı var gibi kendini nasıl sıkıyor sinirden
bu yaşta bu sinir hiç iyi değil diyorum anne sen kime diyon bile demiyor.

bizde de en iyi sonucu avent verdi, iyi dediğim 3 dk ağzında tutuyor sonra atıyor, diğerlerini ağzına bile almadı..ben artık pes ettim bu çocuk emzik emmeyecek

kızım uyandı kaka yapmış döncem ben size güzeller arasta korse iyiymiş bende alımm bi taneee hemennnndışarıya giydiğinde çok güzell nettenmi aldın

Yok canım mağazadan deneyerek aldım aman haa sakın netten alma. Her marka farklı oluyor. Ben şuanki bedenimin 1 beden altında aldım korseyi. İlk başta çok zor girdim içine ama şimdi daha rahat giriyorum:) Bedeninden küçük almakta fayda var biraz sıkması lazım :))

ayy suloz Allah senin iyiliğini versin emiii yerlerdeyim süründürmeee beniii valla kızım bu şarkıyı dinlerken dört köşe oldu sanırım onunda gönlü var selimin resimlerini paylaştığında göz ucuyla bakması bundanmışşşkısmetse olur diyelimmhediyelerin devamını bekleriz aptamile koptummmmmmm

Hasta korsesi iyi fikirmiş şekerim ya ben de alıyım bari. Göbek korsesi takmayı denedim ama çok fina sıcak gelmişti o zamanlar yeni doğum yapmıştık haliyle :) Belki artık takabilirim hem bu sırt ağrıma da iyi gelebilir

Canim cok zor bir durumdur heralde. Ama anneninde mutlu olmaya hakki var . Tek basina ve yaslaninca yalniz olmak cok zordur. Yavas yavas alisirsin. Insallah evlendigi kisi iyi olur ve sizlerde iyi olursunuz. Annenin mutlulugu sizide yansir canim. Sakn ac kalma kuzucuguna yazik onun ne sucu var cezayi ona kesiyorsun seni hisseder uzme kuzucugu
Bende bam bam var. Bdn oda bile ypmadim. Altinci aydan sonra yapacam. Cok guzel uyuyor. 15dakka salladimmi uykuya daliyor. Yatagimin yaninda geceleri hep onda uyuyor.
tracky nin kitabını okuyan yokmu yawww
kumdaklayıp yatırıyoruz sonra uyunca açıyormuyuz kumdağı bilen varmı
Neden kundakliyorsun. Cocuk alissin benimki ilk korkuyordu elindn simdi korkmaz oldu. Rahat rahat uyuyor. Sss pat diyorsunuz. Bizim bildigimiz pis pislama oda. Ben hergun ayni saatte besigine koyuyordum. Once babasini beni opuyor. Evi gezdiriyorum ve besigine koyuyorum. Onceleri bir saat salliyordum. Simdi on dakka sallayinca uyuyor. Bazen ouun oynuyor besiginde sallamiyorum. Biraz yoruluyor oynamayi birakor. Bes dakka salladimmi uyuyor. Hersey kitaba gore islemez. Kendin cocugunu tanirsin ona gore yol belirlersin. Bence kundaklama vucudunu tanisin cocuk.

Wuhuu aldım kızı kutlayalım bunu :119:

Aptamil oğlumdan hediye, pişman olmayacaksın cucucum kendisi bebek ruhundan çok iyi anlar

iki gündür kumdaklıyorum işe yaradı sanki öbür türlü elleriyle yüzünü gözünü ovuştururyordu sürekli ve yüzünü çiziyordu ben kendini tanısındiye eldivene bile karşıydım hem şimdi daha uzun uyuyor çünkü elleriyle kendini uyandırmıyor bir müddet böyle yapmayı düşünüyorum ben hatta kadının birine kızmiştım çocuğu sıkıyor diye ama eskiler biliyormuş işi diyorum şimdi

Al canım hani emzirirken bel açılıyo üşüyo ya insan bu varken sıcacık duruyo. Ama tabi ben bir de karın kası hareketleri yapıyorum. Spor yapmayı bile unutmuşum hergün yapıyodum salak gibi. Halbu ki kas istiyosam haftada 3 gün yapmalıyım Kaslar dinlenince genişler :))

Asuremi dedin cucummmm ben cok severimmmm ;-)

bende bende bide tontişim güzel yapmış zaten başkası yapsa yemezdim annemin aşuresi gibiii gel bi kase daha var

Kızlar bugün iş yapayım biraz diye yemeği dün akşam yaptım. Gideyim azcık ev süpüreyim, makinaya çamaşır filan atayım. Pc açık arada dinlenirken bakarım:))

ahanda şimcikkk alt tontiş komşum aşure yollamışş nasıl yemiyimm yaa çokta severimmmmmmm ağlamak istiyorummm

Ayy bende cok severim. Benim komsuda getirdi. Ne sevindim ama tadina baktim corba resmen ne sekeri var ne meyvesi. Yemedim esim niye yemedin diyor tadina bak anlarsin dedim. Corba gibi dimi dedim. Evet diyor. Pazar gunu kocisle yapacaz tum apartmanada verecem asure gorsunler:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…