- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.101
günün ilk pozu benden adamı hasta etmenEki Görüntüle 861866
İdoşa da alırız canım, panpa hediyesiAptamil çok iyiydi yaaa ahahahahayy
Birazdan sümsüğü koycak gibi duruyo asabi adamgünün ilk pozu benden adamı hasta etmenEki Görüntüle 861866
günün ilk pozu benden adamı hasta etmenEki Görüntüle 861866
Wuhuu aldım kızı kutlayalım bunu:119:
Aptamil oğlumdan hediye, pişman olmayacaksın cucucum kendisi bebek ruhundan çok iyi anlar
Birazdan sümsüğü koycak gibi duruyo asabi adamMaşallah canım
Benim gibi günün 14 saati korseyle dolaşan var mı o yokken kendimi boşlukta hissediyorum bir hüzün kaplıyo içimi
adam derken ama o benim erkek tipli kızım:26:
Gündemi değiştiriyorum Kızlar..
[video=youtube;0bSnKg-3mzo]http://www.youtube.com/watch?v=0bSnKg-3mzo[/video]
Cucu bu şarkıyla Duru'ya talibiz bizde
Bunlarda şimdilik hediyelerimiz..
Eki Görüntüle 861843 Eki Görüntüle 861844 Eki Görüntüle 861845 Eki Görüntüle 861846 Eki Görüntüle 861847
Şimdlik yalnızDest-i İzdivacınıza talibiz
Aminn canımm, kolay olur mu bacımm gayet romantik bir teklifle geldik biz şarkılar hediyeler, tek taş değil ama yüzük bile verdik daha ne olsunmeraba kızımın adaşı zeynep duru çok tatlısın maşallah sanaa
çokmu kolay verdim kız arasta ama napim bebetoların gönlü olunca bize 3 harfliyi yemek düşüyo iş yine ona bağlandı yaahediyelerde şimdilik tatminkar olunca bu işi bağlamak en iyisiii seliminde bebek ruhundan anlamasıı ayrı bir güzellik sulozcum Allah tamamına erdirsin diyelim dünüşümm ve şenliklere katılalım :123::118::119:
Sorma canım yaa, ama gönlünü aldık diye düşünüyorumpot kırdın dünüş iyimii
pot kırdın dünüş iyimii
haha canım kusura bakma yaa erkek tipi var biraz evet bide sen adamı hasta etme diyince erkek sandım ben düzeltelim o zaman:
Maşallah küçük hanıma, affetsin bizi
Kızlar bugün iş yapayım biraz diye yemeği dün akşam yaptım. Gideyim azcık ev süpüreyim, makinaya çamaşır filan atayım. Pc açık arada dinlenirken bakarım:))
Ayy bende cok severim. Benim komsuda getirdi. Ne sevindim ama tadina baktim corba resmen ne sekeri var ne meyvesi. Yemedim esim niye yemedin diyor tadina bak anlarsin dedim. Corba gibi dimi dedim. Evet diyor. Pazar gunu kocisle yapacaz tum apartmanada verecem asure gorsunler:))))
oy maşaallah kızına benim kızda dönme çabasında elinden tuttunmu hemen dönüyor.
dediğin gibi dönemezse gazı var gibi kendini nasıl sıkıyor sinirden
bu yaşta bu sinir hiç iyi değil diyorum anne sen kime diyon bile demiyor.
aynen canımm yaa. kilosundan şikytçydim ben. ama o kadar hareketli ki nasıl kilo alsın garibimm.. :)Hergün yeni bişeyler yapıyolar. En güzel zamanları
Nerelerdesin canım günlerdirr uzak kaldın hepAptamil super olmus yalnzz :-D
benim kız da öyle canım merak etme.
ben hep pembe giydiriyorum.
sen de öyle yap
Günaydın herkese.ben oglumun gece uyanmasindan sikayetci degilim.4 gibi uyaniyor emziriyorum uyuyor.6 gibi tekrar uyaniyor.sonra tekrar 9 a kadar uyuyor.ama benim oglan gece 11 12 den önce uyumuyor. Uyusa da yarim saat kestirip uyaniyor. Benim uykum geliyor onunki gelmiyor anlamiyorum. Gec uyumasina bir çözüm bulamayacagim sanirim. Gun icinde de bir kere uzun uykusu oluyor 2 3 saat.onun disinda 2,3 saatte bir yarim saat uyuyor.
Aminn canımm, kolay olur mu bacımm gayet romantik bir teklifle geldik biz şarkılar hediyeler, tek taş değil ama yüzük bile verdik daha ne olsun
Sorma canım yaa, ama gönlünü aldık diye düşünüyorum
Et sote yap dünüş, hem pratik hem güzel, yanına da pilav, yeşil salata ohh. Karnım acıktı galibaayy ne güzel yemeğini ayarlamışsın akıllı hatunun hali başka bende popişi kaldırıp nasıl yemek yapıcam ben çamaşır attım ama ölece makina içinde asılmak üzere benim bekliyoo daha çok beklicek gibiiiama yemek yapmam şart dün dışardan yedik zaten et çıkardım ama ne yapcam bilmiyom ...kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?