2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günün ilk pozu benden adamı hasta etmen Eki Görüntüle 861866

meraba kızımın adaşı zeynep duru çok tatlısın maşallah sanaa

Wuhuu aldım kızı kutlayalım bunu :119:

Aptamil oğlumdan hediye, pişman olmayacaksın cucucum kendisi bebek ruhundan çok iyi anlar

çokmu kolay verdim kız arasta ama napim bebetoların gönlü olunca bize 3 harfliyi yemek düşüyo iş yine ona bağlandı yaa hediyelerde şimdilik tatminkar olunca bu işi bağlamak en iyisiiiseliminde bebek ruhundan anlamasıı ayrı bir güzelliksulozcum Allah tamamına erdirsin diyelim dünüşümmve şenliklere katılalım:123::118::119:

Benim gibi günün 14 saati korseyle dolaşan var mı o yokken kendimi boşlukta hissediyorum bir hüzün kaplıyo içimi

Ben canim hiçç mi hiç cikarmiyorum:)) esime gore tabiii. Korseyi doktor bir haftalik olunca giy dedi. Bende aldim hemen. Esim sen takmazsin bosa alma dedi. Olurmu giyecem dedim. O gun giydim . Birdaha hic ellemedim. Esim gecen diyor korseyi hergun giymekten eskitmissin yenisini alalimmi? ::)))

Aminn canımm, kolay olur mu bacımm gayet romantik bir teklifle geldik biz şarkılar hediyeler, tek taş değil ama yüzük bile verdik daha ne olsun
pot kırdın dünüş iyimii
Sorma canım yaa, ama gönlünü aldık diye düşünüyorum

Kızlar bugün iş yapayım biraz diye yemeği dün akşam yaptım. Gideyim azcık ev süpüreyim, makinaya çamaşır filan atayım. Pc açık arada dinlenirken bakarım:))

ayy ne güzel yemeğini ayarlamışsın akıllı hatunun hali başka bende popişi kaldırıp nasıl yemek yapıcam ben çamaşır attım ama ölece makina içinde asılmak üzere benim bekliyoo daha çok beklicek gibiii ama yemek yapmam şart dün dışardan yedik zaten et çıkardım ama ne yapcam bilmiyom ...kolay gelsin canım

bende herkesin yemeğini yiyemem zaten ama bu tontişim öle temiz bide öle şekerki bütün komşulara plastik tabakta verir bana cam yada porselen beni kızı gibi görüyoo bende onu büyükananemvalla herşeyi tamdı fındığından incirine cevizine narına kuş üzümü çam fıstığı kadın bu işi bilioosende yapta alem aşure görsünn

aynen canım ya.. bende diyrmm sanki yüz üstü dönünce ne olcakkk bir daha sırt üstü sönmek için çabalayacksınn. cıkkk olmaz diyr döncem illede diyrr...:)

Hergün yeni bişeyler yapıyolar. En güzel zamanları
aynen canımm yaa. kilosundan şikytçydim ben. ama o kadar hareketli ki nasıl kilo alsın garibimm.. :)

Benim kiz 2:30dan once uyumazdi. Ben yavas yavas asagi cektim once 1:00sonra 24:00 sonra23:00 sonra22:00 uyusada uyumadada o saatlerde besige koyup salladim bazen bir saat bazen iki saat. Suan en gec onda uyuyor. On yada onbes dakika sallamam yeterli oluyor.

öle valla bide beklemediğimiz bi anda olunca süprizliii oldu güzel oldu güzelltek taşıda artık nişanda takarsınız şölee irice taşlı olsun ben burdayım desin anladın sen onu

Kizlat aranizda bebek telsizi alan var mi? Goruntulu birsey istiyorum, magazalarda en cok motorolanin goruntulu modelini gordum yorumlarda iyi gibiydi ama ekranda donma oluyor yazmislar bazi yerlerde. Onerebileceginiz bir model var mi onada bakayim?

Et sote yap dünüş, hem pratik hem güzel, yanına da pilav, yeşil salata ohh. Karnım acıktı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…