2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Et sote yap dünüş, hem pratik hem güzel, yanına da pilav, yeşil salata ohh. Karnım acıktı galiba

evet öle yapım dünüşüm güzeş menü valla saol sekerim bu arada ben hep açımm duru hanımı ayağımda sallıyom hatunu indirmeye korkuyom yoksa ben bi ton iş yapmıştım bu kadar zamanda kalkıcam valla napim uyanırsa uyansın ev elden gidiyoooo

Et sote yap dünüş, hem pratik hem güzel, yanına da pilav, yeşil salata ohh. Karnım acıktı galiba

evet öle yapım dünüşüm güzel menü valla saol sekerim bu arada ben hep açımm duru hanımı ayağımda sallıyom hatunu indirmeye korkuyom yoksa ben bi ton iş yapmıştım bu kadar zamanda kalkıcam valla napim uyanırsa uyansın ev elden gidiyoooo

Günaydın kızlar yoksa Tunaydin mı demeliydim

Çağla dün geceden öğlen bire kadar uyudu :) ve tabi onunla birlikte bende cok mutluyum ve kızımda cok mutlu kalktı :))

Keramet ne diye sorcak olursanız dün meşhur baby boum uyku tutumumuz geldi kargodan .

Yani İnşallah tulumundandir ve sadece usudugu icin uyumuyordur ve artık bu sorunu cozmusuzdur .

Ve bende zaten cok beğendiğim icin arastaya ayrıca duaciyim ancak bu nedenle bin kat fazla dua ederim

Maşallah canım aman dilini ısır.. Ne güzel dinlenmişsindir sende şimdi :)
hehoytttttttttam tur tam turr arogdaki gibiii yakışırr karizmanı yiyimmmmmm

maşallah kuzuma popişinii kaşıı parmiş ayy çok sevindimm ya aferim kuzuma benim inci tanemkeramet bu tulumdayda bizde alalım kıssben arasta önermeden almıştım tütütüüüüü gerçi benim kızım uyuyo fena diil ama olmadı alcaz bizde arastaaa anlaş şu baby boomla köşe olmuştun kız şimdiye kadar

Arastacim, bende 4. Ayda uyku tulumuna gecmeyi planliyordum banada bir yardimci oluver bir tulum secivereyim internetten lutfen?

Maşallah canım aman dilini ısır.. Ne güzel dinlenmişsindir sende şimdi :)

Oh mis gibiyim valla dinden yemeğim benimde hazır evimde temiz oh gel keyfim gel :)

Valla bir iki gun daha deniyelim eger öyle cikarsa sende 2. De olsa kesin al su an butukbebede kampanyası devam ediyor olabilir bayıldım cok guzel ya öyle seylerden anlamayan Esım bile diyor bu ne guzel şeymiş ya diye :)

Aptamil esprisi cok iyiydi ya :)
Teşekkür ederim canımcım
Bencede tanıtım amaçlı bizede gönderir artık 3-5 tulum

selamlar baayanlar
burası da kasvetin dibine vurmuş durumda ve de soğukkk.. kış geliyor artık ve ben kışı hiçç sevmemmm gerçi o da beni sevmez zati

bu arada biz bugün 3 aylık olduk teyzeleriii oğlum artık çeyrek yaşında nice 3 aylarına canım oğlummm :)))

geçmiş olsun canım.. iyi yaptın doktora götürmekle.. çok şükür ki önemli bişey yokmuş senin de için rahatlamış oldu..

tabikisidee sanki mübarek dünyayı fethettim

bu çizelgeyi yapmayan bi ben kaldım zahar :) aman eksik kalmayım bugün yapıvereyim ben de

Ben sana kış söyliyim de yaz çıkarsa bahtına. Annaaa bu kez tam oturdu kız bu söz

valla cuk oturtmuşsun dünüş :)

ahanda şimcikkk alt tontiş komşum aşure yollamışş nasıl yemiyimm yaa çokta severimmmmmmm ağlamak istiyorummm

yaaa aşureyi çok severimm ben de istiyorummmm hatta dün gece rüyamda yaptığımı gördüm ama malzemesini eksik koymuşum kocam söyleniyordu falan çok acayip bi rüyaydı kv ye söyleyim de en kısa zamanda yapalım biz de :)

çok güldüm çokkkkk topiğimizin yeni izdivacı hayırlı uğurlu olsun

yalnızzzz sulozcan arasta'ya verdiğin gazları unutmadım :) ben de arada cücü yü fiştekleyim de gör sen :))
ya da yok yok biz en iyisi erkek anaları olarak güçlerimizi birleştirelim bu kız anaları bazen çok fena oluyor çünkü elini veriyon ama kolunu kapıyolarr

cücüm bende kendimden atak beliyorum da her seferinde kv el frenini çekiyor dün sabahımızın da içine etti..arkadaş karı koca yatarken yatak odasına dalınır mı yok ben dalıcam artık bu kadına

şoklardayımmm senin bu kv nasıl bir versiyon böyle aybikecim ya Allah sabır versin sana gerçekten

ohh sefan olsun parmecikimm kendim uyumuş ve dinlenmiş kadar oldum inan :)) insanı çok etkiliyor uykusuzluk ya resmen bitik pille ruh gibi dolaşıyosun.. aferin İnci kuzuma uyumuş da dinlendirmiş anneciğini sonunda

Fundacım 3.ayınız kutlu olsun. 3. yaşlarını görelim inşallah burda
Dün tuzum kuruydu canım, verdim gazı ben yaptım sen yapma
Doğru söylüyosun valla, altın yüzük teklif ettik benim dünüş kocaman taşlı tek taş istedi baksana Ee napalım kız almakta kolay değil, katlanacağız artık biraz isteklere, kaprislere dimi

Bir

Bizde et cikardik.kocisim mangal yapacak bana:)
Bende mutfagini gormedigim kisilerin yemeklerni yemem. Kocise yedirrim. O begenirse tadina bakarim kobayim benimm:) ama bu asure dedim. Dayanamadim . Ne kadar kotu olabilirki bu en kotusu. bu yasli tontik teyze ama yapamamis. Ben yapim de gorsunler herseyi tam bol bol.

Kizlar uyku tulumunun icine ne giydiriyorsunuz? Ben bilemedim gbi turlu ya.

Ben normal pamuklu ince pijamalarından giydirdim yorganbattaniye gibi duşun onu

ohh sefan olsun parmecikimm kendim uyumuş ve dinlenmiş kadar oldum inan :)) insanı çok etkiliyor uykusuzluk ya resmen bitik pille ruh gibi dolaşıyosun.. aferin İnci kuzuma uyumuş da dinlendirmiş anneciğini sonunda

Sagol Canim yeniden doğmuş gibiyim valla gece 12 den öğlen bire dile kolay :)

Bu arada 3. Ayniz hayırlı olsun cok yaslar görsün yakışıklı Arda :)

İda da bugun çeyrek yas hediyesi alır herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…