- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.121
Et sote yap dünüş, hem pratik hem güzel, yanına da pilav, yeşil salata ohh. Karnım acıktı galiba
Tek taş nedir ya, bir tane taş yetmez tam tur pırlanta alırım ben gelinime :82:öle valla bide beklemediğimiz bi anda olunca süprizliii oldu güzel oldu güzelltek taşıda artık nişanda takarsınız şölee irice taşlı olsun ben burdayım desin anladın sen onu
Et sote yap dünüş, hem pratik hem güzel, yanına da pilav, yeşil salata ohh. Karnım acıktı galiba
Tek taş nedir ya, bir tane taş yetmez tam tur pırlanta alırım ben gelinime :82:
Maşallah canım aman dilini ısır.. Ne güzel dinlenmişsindir sende şimdi :)Günaydın kızlar yoksa Tunaydin mı demeliydim
Çağla dün geceden öğlen bire kadar uyudu :) ve tabi onunla birlikte bende cok mutluyum ve kızımda cok mutlu kalktı :))
Keramet ne diye sorcak olursanız dün meşhur baby boum uyku tutumumuz geldi kargodan .
Yani İnşallah tulumundandir ve sadece usudugu icin uyumuyordur ve artık bu sorunu cozmusuzdur .
Ve bende zaten cok beğendiğim icin arastaya ayrıca duaciyim ancak bu nedenle bin kat fazla dua ederim
hehoytttttttttam tur tam turr arogdaki gibiii yakışırr karizmanı yiyimmmmmm
Günaydın kızlar yoksa Tunaydin mı demeliydim
Çağla dün geceden öğlen bire kadar uyudu :) ve tabi onunla birlikte bende cok mutluyum ve kızımda cok mutlu kalktı :))
Keramet ne diye sorcak olursanız dün meşhur baby boum uyku tutumumuz geldi kargodan .
Yani İnşallah tulumundandir ve sadece usudugu icin uyumuyordur ve artık bu sorunu cozmusuzdur .
Ve bende zaten cok beğendiğim icin arastaya ayrıca duaciyim ancak bu nedenle bin kat fazla dua ederim
Aptamil esprisi cok iyiydi ya :)
Maşallah canım aman dilini ısır.. Ne güzel dinlenmişsindir sende şimdi :)
maşallah kuzuma popişinii kaşıı parmişayy çok sevindimm ya aferim kuzuma benim inci tanem keramet bu tulumdayda bizde alalım kıss ben arasta önermeden almıştım tütütüüüüü gerçi benim kızım uyuyo fena diil ama olmadı alcaz bizde arastaaa anlaş şu baby boomla köşe olmuştun kız şimdiye kadar
Teşekkür ederim canımcımAptamil esprisi cok iyiydi ya :)
Bencede tanıtım amaçlı bizede gönderir artık 3-5 tulummaşallah kuzuma popişinii kaşıı parmişayy çok sevindimm ya aferim kuzuma benim inci tanem keramet bu tulumdayda bizde alalım kıss ben arasta önermeden almıştım tütütüüüüü gerçi benim kızım uyuyo fena diil ama olmadı alcaz bizde arastaaa anlaş şu baby boomla köşe olmuştun kız şimdiye kadar
slm kızlar dün kızımı götürdk doktora ultrason çektiler sol tarafında 2 tane beze çıktı boynunun ama olurmuş bebeklerde hiç önemli deil dedi doktor,boynunu gayet ii tutuo dedi kollarından tuttu bi kaldırdı kızımı bastırdı başkası yapsa döverdim içim gitti kolu çıkcak die ama kızım kalktı bide aguladı doktor teyzesine:) çok şükür korktuğumuz olmadı inşallah bezeleride geçer gider yavrumun,
tabikisidee sanki mübarek dünyayı fethettim
Ben sana kış söyliyim de yaz çıkarsa bahtına. Annaaa bu kez tam oturdu kız bu söz
ahanda şimcikkk alt tontiş komşum aşure yollamışş nasıl yemiyimm yaa çokta severimmmmmmm ağlamak istiyorummm
Gündemi değiştiriyorum Kızlar..
[video=youtube;0bSnKg-3mzo]http://www.youtube.com/watch?v=0bSnKg-3mzo[/video]
Cucu bu şarkıyla Duru'ya talibiz bizde
Bunlarda şimdilik hediyelerimiz..
Eki Görüntüle 861843 Eki Görüntüle 861844 Eki Görüntüle 861845 Eki Görüntüle 861846 Eki Görüntüle 861847
Şimdlik yalnızDest-i İzdivacınıza talibiz
cücüm bende kendimden atak beliyorum da her seferinde kv el frenini çekiyordün sabahımızın da içine etti..arkadaş karı koca yatarken yatak odasına dalınır mı yok ben dalıcam artık bu kadına
Oh mis gibiyim valla dinden yemeğim benimde hazır evimde temiz oh gel keyfim gel :)
Valla bir iki gun daha deniyelim eger öyle cikarsa sende 2. De olsa kesin al su an butukbebede kampanyası devam ediyor olabilir bayıldım cok guzel ya öyle seylerden anlamayan Esım bile diyor bu ne guzel şeymiş ya diye :)
Fundacım 3.ayınız kutlu olsun. 3. yaşlarını görelim inşallah burdaselamlar baayanlar
burası da kasvetin dibine vurmuş durumdave de soğukkk.. kış geliyor artık ve ben kışı hiçç sevmemmm gerçi o da beni sevmez zati
bu arada biz bugün 3 aylık olduk teyzeleriiioğlum artık çeyrek yaşında nice 3 aylarına canım oğlummm :)))
çok güldüm çokkkkktopiğimizin yeni izdivacı hayırlı uğurlu olsun
yalnızzzz sulozcan arasta'ya verdiğin gazları unutmadım :) ben de arada cücü yü fiştekleyim de gör sen :))
ya da yok yok biz en iyisi erkek anaları olarak güçlerimizi birleştirelim bu kız anaları bazen çok fena oluyor çünküelini veriyon ama kolunu kapıyolarr
ayy ne güzel yemeğini ayarlamışsın akıllı hatunun hali başka bende popişi kaldırıp nasıl yemek yapıcam ben çamaşır attım ama ölece makina içinde asılmak üzere benim bekliyoo daha çok beklicek gibiiiama yemek yapmam şart dün dışardan yedik zaten et çıkardım ama ne yapcam bilmiyom ...kolay gelsin canım
bende herkesin yemeğini yiyemem zaten ama bu tontişim öle temiz bide öle şekerki bütün komşulara plastik tabakta verir bana cam yada porselen beni kızı gibi görüyoo bende onu büyükananemvalla herşeyi tamdı fındığından incirine cevizine narına kuş üzümü çam fıstığı kadın bu işi bilioo sende yapta alem aşure görsünn
Kizlar uyku tulumunun icine ne giydiriyorsunuz? Ben bilemedim gbi turlu ya.
ohh sefan olsun parmecikimm kendim uyumuş ve dinlenmiş kadar oldum inan :)) insanı çok etkiliyor uykusuzluk ya resmen bitik pille ruh gibi dolaşıyosun.. aferin İnci kuzuma uyumuş da dinlendirmiş anneciğini sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?