2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Parme çok haklı Funda hep biz mi alcaz hediyeleri aa sen iste şimdi birazda Bakalım ne hediye gelicek

aaaa evet ya sağ ol parmecikim hiç aklıma gelmemişti bak iyi oldu getirdiğin biz de hedaye isteriz bizim de gönlümüz olsun bir gün de ya dimii

dünüşş damadını görürsün bugün dimi bak koskoca çeyrek yaşına girdi adamım

Ay çok sevindim yaaa Sonunda kızımın panpası da uyudu iyi mi. O tulumda var bir keramet zaten du bakalım hayırlısı Tulum yüzünden aldığım dualar sayesinde cennete mi gidicem nedir

Kız dua daha iyi gibi geldi sanki cennete yatırım yapıyorum hihihihi

Arastacim, bende 4. Ayda uyku tulumuna gecmeyi planliyordum banada bir yardimci oluver bir tulum secivereyim internetten lutfen?

Babyboum ıvy. İdanın ki şöyle bişey bu yurt dışına ihraç edilen bişey zaten sizin oralarda da vardır sanırım.

Kizlar uyku tulumunun icine ne giydiriyorsunuz? Ben bilemedim gbi turlu ya.

Çıtçıtlı badi ve pamuklu tulum :)

İdoş yavuklusuna çeyrek yaş hediyesi yolladı.

Son düzenleme:

Cnm bu tulum pamuklumu yunmu? Internt sitesinden siparis verecegim ben ama sanirim sadece icleri pamuklu oluyor?

Cnm bu tulum pamuklumu yunmu? Internt sitesinden siparis verecegim ben ama sanirim sadece icleri pamuklu oluyor?

Polar bu. Her tarafı aynı.

Not: Bu arada ıvy tek parça bu senin hemşire alt üst olması gerekli demişti yanlış hatırlamıyosam. Hatırlatayım dedim :))

Son düzenleme:

Tekrar teşekkürler kızımın panpasinin annesi :)

Vay hediyeye bak sen :)

Polar bu. Her tarafı aynı.

Not: Bu arada ıvy tek parça bu senin hemşire alt üst olması gerekli demişti yanlış hatırlamıyosam. Hatırlatayım dedim :))

Alt ust demedi cnm, ic dis olmasi gerekir dedi ilk uc ay. Poposuyla ittirip icine kaymasin tulumun diye. bize hastahaneden cikarkende eviniz bebeginize hazirmi diye bir kitapcik vermislerdi, orada da bu uyari vardi bende muhtemelen burada paylasmisimdir sizinle, genelde zaten guvenilir yerlerden aldigim bilgielri burada detayli paylasirim o yuzden hatirliyorum tabiki.

Sitedende baktim evet polarmis urunlerin hepsi, saol yardimin icin. Bebek urunlerinin polardan yapilmasina da ayrica sinir oluyorum ama baska yerde de model yok maalsef.

Son düzenleme:

benim tosuncukta bize kasım sonu merhaba demiş ama şaşkın annesi 19 Şubatta öğrenmişti :)
kanser miyim diye gittim doktora, hamile olabilirsin dedi...yok daha neler dedim ne yapıp yapmadığımızı biliyoruz. tabi kadın bana 6 haftalık falan hamilesindir diyor. çok küçük olacağı için ultrasonla alttan baktı. bir anda ekranda 14 haftalık bir sıpa görünce kadında şaşırdı. alttan baktığı için paşamı okadar net görebildim ki :)) o an ağlamaya başladım, kanser miyim diye korkarken annesin dedi doktor

kızlar bnm oglum kundak olmadan ve müzik olmadan uyumuyor alıstı kundak olcak ben kundak yapmak ıstemıyorm artık ama öylede uyumuyo bırde yüzü kapanacak ıyımı kötümü anlamadım :S

cnm bnde kundakçılardanım, öyle alıştırdım elleri sarılı olunca kendini uyandırmıyor. Uzun süreli uyuyor, ellerini çıkarınca kendi kendini uyandırıyor. annem yüzünü de ört ince tülbentle dedi ışıktan rahatsız olmasın diye, ama ben ona gerek duymadım. Kundak elleri açılması die, ayaklarını sıkı sarmıyo ama.

ewt yaa onlarda haklı yat yat sıkılıolar...otursalar artık..oyuncaklarla oynasalar :)) ne güsel olur sonrada yürüseler

oturmaları güzelde, ayaklanıp dolap çekmeceleri ortaya dökmeleri oraya buraya çıkmaları korkutuyor beni. dün gelen misafirin oğlu 14 aylık, bulaşık makinesini açıp alt sepete çıktı, üst sepeti boşaltırken babası tuttu Allahtan yoksa çay bardakları yerlerdeydi..Kendilerine de zarar verecekler die ödüm kopuyo.

geçmişi oku oku bitiremedim hala..

Son düzenleme:
Kızlar bazı bebek siteleri dışarda daha ucuz olan ürünleri sanki indirim yapmışlar gibi satıyorlar. Chicco pişik kremini 14.90 a almıştım sitede güya 26 liradan 14.90 a düşmüş gibi göstermişler. Benim 12 tl ye aldığım emziği 19 tl den 15 tl ye düşürmüşler. Bide üstüne kargo parası var tabi. Aynı paraya sat ama insanları kandırma en azından dimi. bi daha bu sitelerden alışveriş yapmam galiba :s

Hahaa Dünüşüm benim yaa nasıl düşünceli. Bayıldım hepsine. Darısı söz tepsilerine artık
Biz 4 numara beze geçtik yalnız canım, takip et damadını
Selimde senin ellerinden, Duru'nun yanacıklarından öpüyomuş

Anladım ıvy bunda öyle bi sorun yok boynunun altına kadar çıtçıt var. Ben de battaniyeyi yüzüne çekip kendini boğmasın diye aldım ve bunu alana kadar uykularım haram oldu. Kalkıp kalkıp bakyodum yüzüne çekti mi diye, özene bezene hazırladığım odasına bile yatıramamıştım. İç dış tulum nasıl oluyo bilmem de bildiğim bişey varsa bu tulum şimdiye kadar İdaya aldığım en kullanışlı şey. Ve 2 ayından beri rahatla uyuyorum o güvende diye :=))

çok sevindim gerçekten cnm valla deneyin cnm nolcak alırız 2.yi yeterki uyusunlarnapalım olmadı biraz tuzluya alırız arastaya sölerim iletişim sağlar okadar reklamlarını yaptı kızz

Teşekkür ederim canımcım

Bencede tanıtım amaçlı bizede gönderir artık 3-5 tulum

dimii sadece tanıtımm bizde tanıdıklara öneririz öle ölee

maşalllah size arda kuzum benimnicenice 3 aylar 3 yıllarfiştekle valla fındığım sen benden taraf ol valla bizde hayırlara vesile olmasını diliyoruz fındığım finaaa değiliz biz yaa arasta bak ne diyolar ne anlayışlı ne kadar gönlü gözü tok insanlarız onlar hep ihtiyaç hemmmsende yap kıs çizelge bende kusur kalmıştım yettim sende yetttttt aşure güzel tatlı ya normalde bile dr oetkerin aşuresini alıp yapıyom içine bol ceviz fındık ekliyom sende yap ye kuzum

ohh afiyet olsun canım mangal güzeldir ya hele bide açık havada ayaküstüüişte her tontiş teyzenin eli tatlı olmuyo demek sen yap tontiş teyzede yesin öğrensin

hediyeniz yakıyooo yavlummm idoşada bu yakışır yine forsunu konuşturmuşen iyi yatırımı yapıyon kuzum sen bu işi biliyom devammm

Kız cucu o en sondaki donlara bayıldım ne seksi şeyler onlar öyle
hediyeniz yakıyooo yavlummm idoşada bu yakışır yine forsunu konuşturmuşen iyi yatırımı yapıyon kuzum sen bu işi biliyom devammm

Canım kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez

ayy beğenmene sevindik dünüşüm çok ince eledik valla öle valla sözüde çok uzatmayalım bahara yapalım
Aaaa damadıma maşallah iri yarı bi delikanlı olcak heralde tımam dünüş değişelim onu hemen 4 le
duruda senin ellerinden seliminde tosbik yanacıklarından öpüyomuşşimdiki nesil böle şekerim utansada söliceklerini söylüyolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…