- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.141
Nerelerdesin canım günlerdirr uzak kaldın hep
Parme çok haklı Funda hep biz mi alcaz hediyeleri aa sen iste şimdi birazdaBen normal pamuklu ince pijamalarından giydirdim yorganbattaniye gibi duşun onu
Sagol Canim yeniden doğmuş gibiyim valla gece 12 den öğlen bire dile kolay :)
Bu arada 3. Ayniz hayırlı olsun cok yaslar görsün yakışıklı Arda :)
İda da bugun çeyrek yas hediyesi alır herhalde :))
Ben normal pamuklu ince pijamalarından giydirdim yorganbattaniye gibi duşun onu
Sagol Canim yeniden doğmuş gibiyim valla gece 12 den öğlen bire dile kolay :)
Bu arada 3. Ayniz hayırlı olsun cok yaslar görsün yakışıklı Arda :)
İda da bugun çeyrek yas hediyesi alır herhalde :))
Günaydın kızlar yoksa Tunaydin mı demeliydim
Çağla dün geceden öğlen bire kadar uyudu :) ve tabi onunla birlikte bende cok mutluyum ve kızımda cok mutlu kalktı :))
Keramet ne diye sorcak olursanız dün meşhur baby boum uyku tutumumuz geldi kargodan .
Yani İnşallah tulumundandir ve sadece usudugu icin uyumuyordur ve artık bu sorunu cozmusuzdur .
Ve bende zaten cok beğendiğim icin arastaya ayrıca duaciyim ancak bu nedenle bin kat fazla dua ederim
maşallah kuzuma popişinii kaşıı parmişayy çok sevindimm ya aferim kuzuma benim inci tanem keramet bu tulumdayda bizde alalım kıss ben arasta önermeden almıştım tütütüüüüü gerçi benim kızım uyuyo fena diil ama olmadı alcaz bizde arastaaa anlaş şu baby boomla köşe olmuştun kız şimdiye kadar
Arastacim, bende 4. Ayda uyku tulumuna gecmeyi planliyordum banada bir yardimci oluver bir tulum secivereyim internetten lutfen?
Kizlar uyku tulumunun icine ne giydiriyorsunuz? Ben bilemedim gbi turlu ya.
Kizlar uyku tulumunun icine ne giydiriyorsunuz? Ben bilemedim gbi turlu ya.
Ay çok sevindim yaaaSonunda kızımın panpası da uyudu iyi mi. O tulumda var bir keramet zaten du bakalım hayırlısı Tulum yüzünden aldığım dualar sayesinde cennete mi gidicem nedir
Kız dua daha iyi gibi geldi sanki cennete yatırım yapıyorum hihihihi
Babyboum ıvy. İdanın ki şöyle bişey bu yurt dışına ihraç edilen bişey zaten sizin oralarda da vardır sanırım.
Eki Görüntüle 861920
Çıtçıtlı badi ve pamuklu tulum :)
İdoş yavuklusuna çeyrek yaş hediyesi yolladı.
Eki Görüntüle 861932
Cnm bu tulum pamuklumu yunmu? Internt sitesinden siparis verecegim ben ama sanirim sadece icleri pamuklu oluyor?
Ay çok sevindim yaaaSonunda kızımın panpası da uyudu iyi mi. O tulumda var bir keramet zaten du bakalım hayırlısı Tulum yüzünden aldığım dualar sayesinde cennete mi gidicem nedir
Babyboum ıvy. İdanın ki şöyle bişey bu yurt dışına ihraç edilen bişey zaten sizin oralarda da vardır sanırım.
Eki Görüntüle 861920
Eki Görüntüle 861932
Tekrar teşekkürler kızımın panpasinin annesi :)
Vay hediyeye bak sen :)
Polar bu. Her tarafı aynı.
Not: Bu arada ıvy tek parça bu senin hemşire alt üst olması gerekli demişti yanlış hatırlamıyosam. Hatırlatayım dedim :))
kızlar 2014 ağustos anneleri topiği açılmış geçen seneyi hatırladım bu ayda sonkez adet görmüştüm 12 aralıkta kızıma hamile olduğumu öğrenip hüngür hüngür ağlamıştım :)) koskoca bir yıl geçmiş
kızlar bnm oglum kundak olmadan ve müzik olmadan uyumuyor alıstı kundak olcak ben kundak yapmak ıstemıyorm artık ama öylede uyumuyo bırde yüzü kapanacak ıyımı kötümü anlamadım :S
ewt yaa onlarda haklı yat yat sıkılıolar...otursalar artık..oyuncaklarla oynasalar :)) ne güsel olur sonrada yürüseler
HahaaBuda kız tarafının bohçası öle hiç bişeyin altında kalmak istemeyizEki Görüntüle 861982 Eki Görüntüle 861983 Eki Görüntüle 861984 Eki Görüntüle 861986 Eki Görüntüle 861987 Eki Görüntüle 861989 Eki Görüntüle 861991
Alt ust demedi cnm, ic dis olmasi gerekir dedi ilk uc ay. Poposuyla ittirip icine kaymasin tulumun diye. bize hastahaneden cikarkende eviniz bebeginize hazirmi diye bir kitapcik vermislerdi, orada da bu uyari vardi bende muhtemelen burada paylasmisimdir sizinle, genelde zaten guvenilir yerlerden aldigim bilgielri burada detayli paylasirim o yuzden hatirliyorum tabiki.
Sitedende baktim evet polarmis urunlerin hepsi, saol yardimin icin. Bebek urunlerinin polardan yapilmasina da ayrica sinir oluyorum ama baska yerde de model yok maalsef.
Oh mis gibiyim valla dinden yemeğim benimde hazır evimde temiz oh gel keyfim gel :)
Valla bir iki gun daha deniyelim eger öyle cikarsa sende 2. De olsa kesin al su an butukbebede kampanyası devam ediyor olabilir bayıldım cok guzel ya öyle seylerden anlamayan Esım bile diyor bu ne guzel şeymiş ya diye :)
Teşekkür ederim canımcım
Bencede tanıtım amaçlı bizede gönderir artık 3-5 tulum
selamlar baayanlar
burası da kasvetin dibine vurmuş durumdave de soğukkk.. kış geliyor artık ve ben kışı hiçç sevmemmm gerçi o da beni sevmez zati
bu arada biz bugün 3 aylık olduk teyzeleriiioğlum artık çeyrek yaşında nice 3 aylarına canım oğlummm :)))
geçmiş olsun canım.. iyi yaptın doktora götürmekle.. çok şükür ki önemli bişey yokmuş senin de için rahatlamış oldu..
bu çizelgeyi yapmayan bi ben kaldım zahar :) aman eksik kalmayım bugün yapıvereyim ben de
valla cuk oturtmuşsun dünüş :)
yaaa aşureyi çok severimm ben de istiyorummmmhatta dün gece rüyamda yaptığımı gördüm ama malzemesini eksik koymuşum kocam söyleniyordu falan çok acayip bi rüyaydı kv ye söyleyim de en kısa zamanda yapalım biz de :)
çok güldüm çokkkkktopiğimizin yeni izdivacı hayırlı uğurlu olsun
yalnızzzz sulozcan arasta'ya verdiğin gazları unutmadım :) ben de arada cücü yü fiştekleyim de gör sen :))
ya da yok yok biz en iyisi erkek anaları olarak güçlerimizi birleştirelim bu kız anaları bazen çok fena oluyor çünküelini veriyon ama kolunu kapıyolarr
şoklardayımmmsenin bu kv nasıl bir versiyon böyle aybikecim ya Allah sabır versin sana gerçekten
Bir
Bizde et cikardik.kocisim mangal yapacak bana:)
Bende mutfagini gormedigim kisilerin yemeklerni yemem. Kocise yedirrim. O begenirse tadina bakarim kobayim benimm:) ama bu asure dedim. Dayanamadim . Ne kadar kotu olabilirki bu en kotusu.bu yasli tontik teyze ama yapamamis. Ben yapim de gorsunler herseyi tam bol bol.
Eki Görüntüle 861920
Eki Görüntüle 861932
Buda kız tarafının bohçası öle hiç bişeyin altında kalmak istemeyizEki Görüntüle 861982 Eki Görüntüle 861983 Eki Görüntüle 861984 Eki Görüntüle 861986 Eki Görüntüle 861987 Eki Görüntüle 861989 Eki Görüntüle 861991
hediyeniz yakıyooo yavlummmidoşada bu yakışır yine forsunu konuşturmuş en iyi yatırımı yapıyon kuzum sen bu işi biliyom devammm
HahaaDünüşüm benim yaa nasıl düşünceli. Bayıldım hepsine. Darısı söz tepsilerine artık
Biz 4 numara beze geçtik yalnız canım, takip et damadını
Selimde senin ellerinden, Duru'nun yanacıklarından öpüyomuş
günün ilk pozu benden adamı hasta etmenEki Görüntüle 861866
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?