- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.161
Kız cucu o en sondaki donlara bayıldım ne seksi şeyler onlar öyle
bende çok sevdim onları yıkanabilir bezmiş onlar kuzucummyakışır damadıma
Canım kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
O donlara bende bayıldım. Alıştırma külodu mu yoksa onlarKız cucu o en sondaki donlara bayıldım ne seksi şeyler onlar öyle
Canım kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
ayy beğenmene sevindik dünüşüm çok ince eledik vallaöle valla sözüde çok uzatmayalım bahara yapalım
Aaaa damadıma maşallah iri yarı bi delikanlı olcak heralde tımam dünüş değişelim onu hemen 4 le
duruda senin ellerinden seliminde tosbik yanacıklarından öpüyomuşşimdiki nesil böle şekerim utansada söliceklerini söylüyolarrr
O donlara bende bayıldım. Alıştırma külodu mu yoksa onlar
tabi canımm beklemenin anlamı yok. Ama sırada önden kertilmişler var onları bekleyelim de ayıp olmasın.
Hey allahımm biz yıkmayalım diye hazır bez kullanıyoruz, onlar yıkanabilir bez üretiyorlaryıkanabilir bezmiş dünüşşş
bencede idoş arda sizi bekliyoruz söz için
Canım ayakta gezerek falan emzirmeyi denedin mi ?Kizlar kafayi yememe az kaldi dunden beri. Kizim dunden eri dogru duzgun emmiyo, dolayisiyla sutum de azaldi kendini yerlere atiyo emerken. Onun disinda keyfi yerinde ama ac resmen bukadat ac kalinmaz ki. Napabilirim deliricem.
ayy deli yaaynen canım esirgenmez valla
O donlara bende bayıldım. Alıştırma külodu mu yoksa onlar
tabi canımm beklemenin anlamı yok. Ama sırada önden kertilmişler var onları bekleyelim de ayıp olmasın.
yıkanabilir bezmiş dünüşşş
bencede idoş arda sizi bekliyoruz söz için
Canım ayakta gezerek falan emzirmeyi denedin mi ?
Hey allahımm biz yıkmayalım diye hazır bez kullanıyoruz, onlar yıkanabilir bez üretiyorlar
Alemsin yaaBiz Ardanın işe girmesini bekliyoruz cucum. Bebek reklamlarında oynayıp azcık para kazansın.
Canım sağıp biberonla vermeyi denesen. Sütünün tadı değişikse biberonla verdiğinde de istemeyecektir. En azından sorunun sütten mi memeden mi kaynaklandığını anlarsınDenemem mi(( almiyo almiyo neyi var ki? Regl falan da olmadim sutumun mu tadi degisti bilmiyorum ki offffff
nihohohohooh
Ne donudur bilmem de ben de damadıma alcam çok beğendim
Biz Ardanın işe girmesini bekliyoruz cucum. Bebek reklamlarında oynayıp azcık para kazansın.
Vay be oturup hesaplamışlarÇocuğumla Eğlenirken: Yıkanabilir Bebek Bezi burayı oku cnm bu mantıkla kullanıyomuş kullananlar anam ben makinedeki çamaşırları asamıyom ütü yapmaya vakit yok bide bez yıkamakkk zor vallaannemler nasıl büyütmüşler bizi valla
Kizlar kafayi yememe az kaldi dunden beri. Kizim dunden eri dogru duzgun emmiyo, dolayisiyla sutum de azaldi kendini yerlere atiyo emerken. Onun disinda keyfi yerinde ama ac resmen bukadat ac kalinmaz ki. Napabilirim deliricem.
Biz Ardanın işe girmesini bekliyoruz cucum. Bebek reklamlarında oynayıp azcık para kazansın.
Vay be oturup hesaplamışlarBana hiç mantıklı gelmedi yalnız. Bir kere makineye atmak için önce bi elde yıkayacaksın onu. İkincisi pis bezleri biriktirdiğin kovayı nerede saklayacaksın
Selimi futbolcu yapcakmış babası sol ayağıyla çok iyi tekme atıyor şuanal şekerim al damatlarımız şöyle şık bezler kullansınyakışır arda kuzuya
Aaaa ben hiç sormadım selim ne iş yapcak nasıl bakcak kızanımaaaa
fındık hemen yazdırın ajanslara falan yoksa bu iş uzar işsiz adama kız vermez kimseeebi kereden askerliğidemi beklesekk
Selimi futbolcu yapcakmış babası sol ayağıyla çok iyi tekme atıyor şuanNe askerliği kızz, sünneti bekleyelim de bari.. (biz olduk funda beklesin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?