2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız cucu o en sondaki donlara bayıldım ne seksi şeyler onlar öyle

Canım kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
O donlara bende bayıldım. Alıştırma külodu mu yoksa onlar
tabi canımm beklemenin anlamı yok. Ama sırada önden kertilmişler var onları bekleyelim de ayıp olmasın.

Kizlar kafayi yememe az kaldi dunden beri. Kizim dunden eri dogru duzgun emmiyo, dolayisiyla sutum de azaldi kendini yerlere atiyo emerken. Onun disinda keyfi yerinde ama ac resmen bukadat ac kalinmaz ki. Napabilirim deliricem.

Kizlar kafayi yememe az kaldi dunden beri. Kizim dunden eri dogru duzgun emmiyo, dolayisiyla sutum de azaldi kendini yerlere atiyo emerken. Onun disinda keyfi yerinde ama ac resmen bukadat ac kalinmaz ki. Napabilirim deliricem.

Biz Ardanın işe girmesini bekliyoruz cucum. Bebek reklamlarında oynayıp azcık para kazansın.
Alemsin yaa
Denemem mi (( almiyo almiyo neyi var ki? Regl falan da olmadim sutumun mu tadi degisti bilmiyorum ki offffff
Canım sağıp biberonla vermeyi denesen. Sütünün tadı değişikse biberonla verdiğinde de istemeyecektir. En azından sorunun sütten mi memeden mi kaynaklandığını anlarsın

nihohohohooh

Ne donudur bilmem de ben de damadıma alcam çok beğendim

al şekerim al damatlarımız şöyle şık bezler kullansın yakışır arda kuzuya

Biz Ardanın işe girmesini bekliyoruz cucum. Bebek reklamlarında oynayıp azcık para kazansın.

Aaaa ben hiç sormadım selim ne iş yapcak nasıl bakcak kızanımaaaa
fındık hemen yazdırın ajanslara falan yoksa bu iş uzar işsiz adama kız vermez kimseeebi kereden askerliğidemi beklesekk

Vay be oturup hesaplamışlar Bana hiç mantıklı gelmedi yalnız. Bir kere makineye atmak için önce bi elde yıkayacaksın onu. İkincisi pis bezleri biriktirdiğin kovayı nerede saklayacaksın

Vay be oturup hesaplamışlar Bana hiç mantıklı gelmedi yalnız. Bir kere makineye atmak için önce bi elde yıkayacaksın onu. İkincisi pis bezleri biriktirdiğin kovayı nerede saklayacaksın

hesaplamışlar valla aman yıkayan yıkasın biz mani olmayalım biz prima huggiese devamm

Selimi futbolcu yapcakmış babası sol ayağıyla çok iyi tekme atıyor şuan Ne askerliği kızz, sünneti bekleyelim de bari.. (biz olduk funda beklesin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…