- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.181
iyi iyi futbolcu olsun güzel bi klube girsinarasta brnim damadın sünnetide işide tamam
Evet canim cok şükür gece uyuyorlar ama calismaya baslayinca bu kadar gec uyumalari sorun olacak. Belki de kendileri oturtur duzenlerini belli olmaz :)Ahanda benim Melis'imin uyku rutini dedim okuyunca.benim yavrumda aynı.olsun gece uyuyorlar ya buna şükür.hoş her halleri başımızın tacı.Mucize,canım fırsat bulup bir türlü yazamadım,sende düşürmüşün benim gibi yavrunu.çok geçmiş olsun,çok şükür bişey olmamış.Allaha emanetler
canım aynen benim kızı anlatmışsın tek fark bizim gece uykumuz 12-1 arası başlıyor diğerlerinin tamamı aynı :)
Alemsin yaa
Canım sağıp biberonla vermeyi denesen. Sütünün tadı değişikse biberonla verdiğinde de istemeyecektir. En azından sorunun sütten mi memeden mi kaynaklandığını anlarsın
Ay benim dünüş herşeyi ağırdan alıyo ayol dünüş duy bunları bizden sonra söz kesenler bizden önce evleniyo aloooo
Ay kıskandım ben de futbolcu damat istiyom dünüşşş Ardaya söyle Barcelonaya girsin Ronaldinhoya verdikleri ev gibi evlerde oturtsun kızımı
Uyku arasinda da mi emmiyor canim? Ben su siralar uyku arasinda emziriyorum.
ewt yaa onlarda haklı yat yat sıkılıolar...otursalar artık..oyuncaklarla oynasalar :)) ne güsel olur sonrada yürüseler
Denemem mi(( almiyo almiyo neyi var ki? Regl falan da olmadim sutumun mu tadi degisti bilmiyorum ki offffff
Atahanda da üç gündür oturma merakı başladı, sırtı yere gelince kıyamet kopuyor...oturtamıyorum da çoık erken daha, kafayı yiycem artık yüzüstü durmaz, sırt üstü durmaz hacıyatmaz oğlum benim
canım aynı problem bende de var artık eskisi kadar emmiyor ağlıyor kendini atıyor resmenuyanır uyanmaz hiç ayılmasına fırsat vermeden emziriyorum uyku sersemi emiyor:) bazende sütümü sağıyorum çay kaşığı ile veriyorum içiyor öyle :) ama artık eskisi kadar emmiyor emme aralıklarıda uzadı 3-4 saatte bir zorla emiyor oda 4-5 dk ancak. heralde doyuyordur diyorum bir taraftanda korkuyorum doktora gittiğimizde hiç kilo almamış bu ay derse diye.
sütün tadı için sirkeden uzak durman gerekiyor sirke kullanırsan bebek emmezmiş hatta sütten kesmek için kullanılırmış. baharatlı ve sarımsakda rahatsız eder diye bir söylenti var. onun dışında birşey olacağını sanmıyorum. ilaçda kullanmıyorsun sütün tadından değil bizim bebişler eziyet etmeyi seviyor bize :))
aynen benim kızımı anlattın canım ya. sırtüstü yatmıyor yüzüstü istemiyor kucağımda tutuyorum oturarak onuda istemiyor ayakta durup tutacam hanımefendiyi yüzü dışa dönük elim poposunun altında hafif oturur gibi öylece evi gezeceğiz inceleyecek heryeri :) kızım anneninkide can taşı taşı nereye kadar belim ağrıyor diyorum banamısın demiyor çaktırmadan oturuyorum bakıyor etraf aynı başlıyor feryadı gezdir ah bir oturmaya emeklemeye başlasalarda rahat etse yavrucaklar :)
valla şekerim biz saygıdan bekleyelim dedik ama senin damadın daha sünneti var iş bulcak sanırım bizim düğün sizden önce olcak
söyle valla girsin güzel bi klube idş sıkıntı çekmesino evlerde hep ihtiyaç şekerimmm
Canım açlıktan ağlıyor mu peki? Yani karnı açsa devamlı ağlar ya o yüzden soruyorum. Bilemedim ki neden böyle yapıyor acaba? Ama kendini üzme çok bulunur bir çözümü sütüm zaten azaldı diyorsun kendini üzüpte iyice sütünden olma.Biberonu da denedim, mama denedim onu da almadi offf((
İhtiyaç tabi yaavalla şekerim biz saygıdan bekleyelim dedik ama senin damadın daha sünneti var iş bulcak sanırım bizim düğün sizden önce olcak
söyle valla girsin güzel bi klube idş sıkıntı çekmesino evlerde hep ihtiyaç şekerimmm
Parmecim Funda idanın ihtiyaçlarını zor karşılıyor, baksana anasının istekleri bitmiyoCanim inci de baldız yüzüğü istiyormuş :) bak ağlıyor hehehe
Canim inci de baldız yüzüğü istiyormuş :) bak ağlıyor hehehe
Tabi tatlım hep ihtiyaç bir havuz partisi veremesin mi kuzum mahrum mu kalsın
Eki Görüntüle 862078
Yattığı yerden denizi göremesin mi
Eki Görüntüle 862079
Salonda at koşturamasın mı bi ağaç yetiştiremesin mi
Eki Görüntüle 862080 Eki Görüntüle 862081
Zamanında Barcelonanın Ronaldinhoya tahsis ettiği evAma tabi benim damadımın alacağı ev yanında kulübe gibi kalır
Canım açlıktan ağlıyor mu peki? Yani karnı açsa devamlı ağlar ya o yüzden soruyorum. Bilemedim ki neden böyle yapıyor acaba? Ama kendini üzme çok bulunur bir çözümü sütüm zaten azaldı diyorsun kendini üzüpte iyice sütünden olma.
İhtiyaç tabi yaa
Parmecim Funda idanın ihtiyaçlarını zor karşılıyor, baksana anasının istekleri bitmiyoBenim gelinim tok gözlü çok masrafım yok ben alayım inciye ne isterse yüklenmeyin Fundaya
İdoş yavuklusuna çeyrek yaş hediyesi yolladı.
Eki Görüntüle 861932
Kız cucu o en sondaki donlara bayıldım ne seksi şeyler onlar öyle
Canım kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
nihohohohooh
Ne donudur bilmem de ben de damadıma alcam çok beğendim
Biz Ardanın işe girmesini bekliyoruz cucum. Bebek reklamlarında oynayıp azcık para kazansın.
Ay kıskandım ben de futbolcu damat istiyom dünüşşş Ardaya söyle Barcelonaya girsin Ronaldinhoya verdikleri ev gibi evlerde oturtsun kızımı
Zamanında Barcelonanın Ronaldinhoya tahsis ettiği evAma tabi benim damadımın alacağı ev yanında kulübe gibi kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?