2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kıskandım ben de futbolcu damat istiyom dünüşşş Ardaya söyle Barcelonaya girsin Ronaldinhoya verdikleri ev gibi evlerde oturtsun kızımı

Evet canim cok şükür gece uyuyorlar ama calismaya baslayinca bu kadar gec uyumalari sorun olacak. Belki de kendileri oturtur duzenlerini belli olmaz :)
canım aynen benim kızı anlatmışsın tek fark bizim gece uykumuz 12-1 arası başlıyor diğerlerinin tamamı aynı :)

Benimki saat 10dan 12ye dogru cekti canim. Saat 1 pek uzak görünmüyor bize de :)

Ay benim dünüş herşeyi ağırdan alıyo ayol dünüş duy bunları bizden sonra söz kesenler bizden önce evleniyo aloooo

Ay kıskandım ben de futbolcu damat istiyom dünüşşş Ardaya söyle Barcelonaya girsin Ronaldinhoya verdikleri ev gibi evlerde oturtsun kızımı

valla şekerim biz saygıdan bekleyelim dedik ama senin damadın daha sünneti var iş bulcak sanırım bizim düğün sizden önce olcak
söyle valla girsin güzel bi klube idş sıkıntı çekmesino evlerde hep ihtiyaç şekerimmm

ewt yaa onlarda haklı yat yat sıkılıolar...otursalar artık..oyuncaklarla oynasalar :)) ne güsel olur sonrada yürüseler

Atahanda da üç gündür oturma merakı başladı, sırtı yere gelince kıyamet kopuyor...oturtamıyorum da çoık erken daha, kafayı yiycem artık yüzüstü durmaz, sırt üstü durmaz hacıyatmaz oğlum benim

Denemem mi (( almiyo almiyo neyi var ki? Regl falan da olmadim sutumun mu tadi degisti bilmiyorum ki offffff

canım aynı problem bende de var artık eskisi kadar emmiyor ağlıyor kendini atıyor resmen uyanır uyanmaz hiç ayılmasına fırsat vermeden emziriyorum uyku sersemi emiyor:) bazende sütümü sağıyorum çay kaşığı ile veriyorum içiyor öyle :) ama artık eskisi kadar emmiyor emme aralıklarıda uzadı 3-4 saatte bir zorla emiyor oda 4-5 dk ancak. heralde doyuyordur diyorum bir taraftanda korkuyorum doktora gittiğimizde hiç kilo almamış bu ay derse diye.
sütün tadı için sirkeden uzak durman gerekiyor sirke kullanırsan bebek emmezmiş hatta sütten kesmek için kullanılırmış. baharatlı ve sarımsakda rahatsız eder diye bir söylenti var. onun dışında birşey olacağını sanmıyorum. ilaçda kullanmıyorsun sütün tadından değil bizim bebişler eziyet etmeyi seviyor bize :))

aynen benim kızımı anlattın canım ya. sırtüstü yatmıyor yüzüstü istemiyor kucağımda tutuyorum oturarak onuda istemiyor ayakta durup tutacam hanımefendiyi yüzü dışa dönük elim poposunun altında hafif oturur gibi öylece evi gezeceğiz inceleyecek heryeri :) kızım anneninkide can taşı taşı nereye kadar belim ağrıyor diyorum banamısın demiyor çaktırmadan oturuyorum bakıyor etraf aynı başlıyor feryadı gezdir ah bir oturmaya emeklemeye başlasalarda rahat etse yavrucaklar :)

Ya hic aci eksi yemiyorum ama anlamadim ki. Aynen dedigin gibi 3-4 saatte bi 5dk emiyo umarim kilo alimi az olmaz bu ay mama vermeye de raziyim emmeyle birlikte ama benimki biberon da almiyo (

Pusette gezdirmeyi denedin mi evde? Benim kurtaricm oldu hem disariyi izliyo hem de benm kollarim rahat ediyo.

Tabi tatlım hep ihtiyaç bir havuz partisi veremesin mi kuzum mahrum mu kalsın

Yattığı yerden denizi göremesin mi

Salonda at koşturamasın mı bi ağaç yetiştiremesin mi

Biberonu da denedim, mama denedim onu da almadi offf((
Canım açlıktan ağlıyor mu peki? Yani karnı açsa devamlı ağlar ya o yüzden soruyorum. Bilemedim ki neden böyle yapıyor acaba? Ama kendini üzme çok bulunur bir çözümü sütüm zaten azaldı diyorsun kendini üzüpte iyice sütünden olma.
İhtiyaç tabi yaa
Canim inci de baldız yüzüğü istiyormuş :) bak ağlıyor hehehe
Parmecim Funda idanın ihtiyaçlarını zor karşılıyor, baksana anasının istekleri bitmiyo Benim gelinim tok gözlü çok masrafım yok ben alayım inciye ne isterse yüklenmeyin Fundaya

Canim inci de baldız yüzüğü istiyormuş :) bak ağlıyor hehehe

ister tabii baldız baldan tatlı alır fındığım üzmez inci tanesiniiiiii

aynen güzelmişş bu malikanede gönül daha iyilerini istiyo ama idoş mütevazi bi kız yeterli şimdilikkk
yalnız dudağım uçukladıııııı dehşettt

ayy çok gülüyom ben yaa kızımda bu anneme noluyoo diye beni izlemekteetok gözlü kızçem benim

İdoş yavuklusuna çeyrek yaş hediyesi yolladı.
Eki Görüntüle 861932

Kız cucu o en sondaki donlara bayıldım ne seksi şeyler onlar öyle

Canım kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez

nihohohohooh

Ne donudur bilmem de ben de damadıma alcam çok beğendim

Arda teşekkür ediyor hediyeye ama bir de hediyeye tavuk muamelesi yapmayaydı iyiydi diyor :) biraz bozuldu ama sonra bu donlardan alacağını duyunca yumuşadı pek sevindi

Biz Ardanın işe girmesini bekliyoruz cucum. Bebek reklamlarında oynayıp azcık para kazansın.

ahanda kabak yine Arduşun başında patladı yapar benim oğlum dünüş İdaya prensesler gibi bakar gerekirse poposunu açar
bebek bezi reklamında oynar da yine de geçindirir yuvasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…